akanthithos Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Ρε παιδιά, πείτε μου τον καλύτερο πλοηγό για το μίνι. Επίσης, όταν εγκαθιστώ εφαρμογές/παιχνίδια αυτά κάνουν εγκατάσταση στο τηλέφωνο ή στην κάρτα; Γιατί με βγάζει μύνημα ότι δεν υπάρχει χώρος. Τέλος, μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ αν δω από το κινητό στο μάρκετ, το mau mau online; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Ρε παιδιά, πείτε μου τον καλύτερο πλοηγό για το μίνι. Επίσης, όταν εγκαθιστώ εφαρμογές/παιχνίδια αυτά κάνουν εγκατάσταση στο τηλέφωνο ή στην κάρτα; Γιατί με βγάζει μύνημα ότι δεν υπάρχει χώρος. Τέλος, μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ αν δω από το κινητό στο μάρκετ, το mau mau online; τσεκαρε για το ndrive ή το sygic.ειναι και αλλα βεβαια.αλλα αυτα εχω δοκιμασει εγω. αναλογως.υπαρχουν εφαρμογες/παιχνιδια που μπορουν να εγκατασταθουν στην καρτα μνημης.αυτο πρεπει να το κανεις εσυ.γιατι απο τη φυση τους,ολα τα προγραμματα κανουν εγκατασταση στην εσωτερικη μνημη. κατεβασε το app2sd και δες ποιες μπορεις να μεταφερεις στην καρτα μνημης. :) ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Ρε παιδιά, πείτε μου τον καλύτερο πλοηγό για το μίνι. Επίσης, όταν εγκαθιστώ εφαρμογές/παιχνίδια αυτά κάνουν εγκατάσταση στο τηλέφωνο ή στην κάρτα; Γιατί με βγάζει μύνημα ότι δεν υπάρχει χώρος. Τέλος, μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ αν δω από το κινητό στο μάρκετ, το mau mau online; οι εφαρμογες και τα παιχνιδια εγκαθισταντε στο τηλ αλλα αν εχεις εφαρμογη app 2 sd τα στελνει στην καρτα μνημης αλλα δευσμευει και παλι ενα πολυ μικρο κομματι απο την μνημη του κινητου, για το mau mau δεν ξερω το δοκιμασα σε μενα και μου το βγαζει κανονικα edit: φιλε κωστα πως γινετε καθε φορα που θα απαντησω να με προλαβαινεις? χεχε Edited January 2, 2012 by cool_pipis Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 edit: φιλε κωστα πως γινετε καθε φορα που θα απαντησω να με προλαβαινεις? χεχε ειναι θεμα παλαιοτητας απο,τι βλεπεις απο τις ημερομηνιες εγγραφης μας..;) :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 μιας και το αναφερατε στο widget App 2 sd εχει 2 αριθμους, ο δευτερος αριθμος ( ο απο κατω) σου λεει την ελευθερη μνημη τηλεφωνου ο πρωτος τι δειχνει????????????:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 γιατι δεν βλεπω widget για το app2sd??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 γιατι δεν βλεπω widget για το app2sd??? αυτο εδω εχω κατεβασει εγω https://market.android.com/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hMHNvZnQuZ3Bob25lLmFwcDJzZCJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 και γω αυτο εχω.αλλα οταν μπαινω να προσθεσω γραφικο στοιχειο,δεν μου βγαζει καποιο widget για να βαλω στην αρχικη οθονη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 και γω αυτο εχω.αλλα οταν μπαινω να προσθεσω γραφικο στοιχειο,δεν μου βγαζει καποιο widget για να βαλω στην αρχικη οθονη. μαλλον γιατι εχεις το go launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 και παλι τιποτα..:/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 και παλι τιποτα..:/ χαχαχαχα τι να πω??????????????? κανε μια ενημερωση το προγραμμα εγω μολις το κατεβασα και εχει widget :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 εχω την full εκδοση μαλιστα! :@ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 εχω την full εκδοση μαλιστα! :@ μαλλον σου βρηκα τι φταιει..............μετεφερε το στη μνημη τηλεφωνου και oxi στην sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 μαλλον σου βρηκα τι φταιει..............μετεφερε το στη μνημη τηλεφωνου και oxi στην sd εχεις δικιο φιλτατε.πως δεν το σκεφτηκαμε νωριτερα...; :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 εχεις δικιο φιλτατε.πως δεν το σκεφτηκαμε νωριτερα...; :lol: εμ??????? ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι εχουμε κολλαει και αυτο τι να κανει???????????????? :D ........................για πες μου λοιπον το πρωτο νουμερο καταλαβες τι σημαινει?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 στις γιορτες εκανα ρεκορ με το κινητο μου στην διαρκεια της μπαταριας με μιση ωρα περιπου ομιλια αλλα 25 λεπτα angry birds, μερικα μυνηματα και ενα δυομισαωρο προβολη χωρις να βαλω το κινητο σε λειτουργια πτησης αντεξε 4 μερες! Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Τι μπαταριες ειναι αυτες ρε παιδια?Εμενα με μετρια χρηση με το ζορι κρατα 2 μερες και κλειστο το βραδυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 στις γιορτες εκανα ρεκορ με το κινητο μου στην διαρκεια της μπαταριας με μιση ωρα περιπου ομιλια αλλα 25 λεπτα angry birds, μερικα μυνηματα και ενα δυομισαωρο προβολη χωρις να βαλω το κινητο σε λειτουργια πτησης αντεξε 4 μερες! ωραιος πολυ καλα σου κρατησε, εμενα κρατα περιπου 3 μερες χρησιμοποιωντας καπου καπου το προγραμμα fast reboot (3 φορες την ημερα............πολυ καλο προγραμμα) https://market.android.com/details?id=com.greatbytes.fastreboot&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ncmVhdGJ5dGVzLmZhc3RyZWJvb3QiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 εμ??????? ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι εχουμε κολλαει και αυτο τι να κανει???????????????? :D ........................για πες μου λοιπον το πρωτο νουμερο καταλαβες τι σημαινει?????????? πες το ψεματα..αλλα ρε συ αν δεν πεταξω στην sd την εφαρμογη που πεταει τις αλλες εφαρμογες στην sd,ποια θα πεταξω;; :lol::lol: το πρωτο νουμερο δειχνει ποση cache εχεις για σβησιμο..;) στις γιορτες εκανα ρεκορ με το κινητο μου στην διαρκεια της μπαταριας με μιση ωρα περιπου ομιλια αλλα 25 λεπτα angry birds, μερικα μυνηματα και ενα δυομισαωρο προβολη χωρις να βαλω το κινητο σε λειτουργια πτησης αντεξε 4 μερες! πολυ καλο..εμενα εχει φτασει 3 μερες αλλα το βραδυ το εβαζα σε flight mode Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 πες το ψεματα..αλλα ρε συ αν δεν πεταξω στην sd την εφαρμογη που πεταει τις αλλες εφαρμογες στην sd,ποια θα πεταξω;; :lol::lol: το πρωτο νουμερο δειχνει ποση cache εχεις για σβησιμο..;) λες???????? πατω clear cashe μετα refresh και παλι το ιδιο νουμερο βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 λες???????? πατω clear cashe μετα refresh και παλι το ιδιο νουμερο βλεπω μπες μεσα στην εφαρμογη και καθαρισε την απο κει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 μπες μεσα στην εφαρμογη και καθαρισε την απο κει. μπα δε γινετε τιποτα μαλλον βρηκα παλι τι φταιει .................εσυ εχεις την προ εκδοση και εγω την free :lol:, τεσπα εχει σβησει αρκετα αλλα οχι ολα δε μας πειραζει καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrPanozzz Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Χρησιμοποιώντας έναν file manager μπορείς να κάνεις ότι θέλεις... ευχαριστώ πολύ φίλε μου.. κ κατι τελευταίο γιατί αρκετά σας κούρασα..:p έχεις να μου προτείνεις κάποιον συγκεκριμένο file manager..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 μπα δε γινετε τιποτα μαλλον βρηκα παλι τι φταιει .................εσυ εχεις την προ εκδοση και εγω την free :lol:, τεσπα εχει σβησει αρκετα αλλα οχι ολα δε μας πειραζει καθολου απο,τι θυμαμαι και στην free εκδοση,εσβηνα κανονικα την cache. ευχαριστώ πολύ φίλε μου.. κ κατι τελευταίο γιατί αρκετά σας κούρασα..:p έχεις να μου προτείνεις κάποιον συγκεκριμένο file manager..? δοκιμασε τον astro file manager.για μενα ειναι best Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrPanozzz Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 απο,τι θυμαμαι και στην free εκδοση,εσβηνα κανονικα την cache. δοκιμασε τον astro file manager.για μενα ειναι best ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια..!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts