Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει αναφερθεί τελευταία κάτι τέτοιο.

Μια ερώτηση κι από μένα. Διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά του update (2.3.5) είδα ότι μπορείς να συνδέσεις πάνω στο κινητό usb περιφερειακά (ποντίκι, πληκτρολόγιο κτλ) μετατρέποντας το κινητό σε usb host. Από ότι είδα βέβαια για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι το LiveDock.

Σκεφτόμουν λοιπόν μήπως κάτι τέτοιο γίνεται και χωρίς το LiveDock. Έχει κανείς κανένα προσαρμογέα (adapter) από mini usb σε usb για να το δοκιμάσει; To voltage output του mini usb είναι ίδιο με του usb οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα είναι 32η και δεν έχω πρόβλημα. Απλα να μην λεμε ότιδηποτε και να πρασύρουμε κόσμο.

Πριν μου την πεις οτι λέω οτιδήποτε και παρασέρνω τον κόσμο, μπήκες στον κόπο να δεις στο SE Forum που αναφέρω και που υπάρχουν τουλάχιστον 3 χρήστες με πρόβλημα και week 32? Ο ένας ήταν Έλληνας (oregon) και το έχει αναφέρει και στο myphone (μήνυμα 1511):

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3801231#post3801231

και μάλιστα, ψάχνοντας το παραπάνω, κοίτα να δεις τι άλλο βρήκα, λίγα μηνύματα πιό πριν αναφέρεις και εσύ οτι νομίζεις οτι υπάρχει χρήστης με πρόβλημα και week 32, και απ ότι καταλαβαίνω τότε έλεγες οτι έχεις week 31, εδώ (μήνυμα 1506):

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3800936#post3800936

Οπότε το "λέμε οτιδήποτε" στο επιστρέφω ολόκληρο+ τους τόκους....... Και επί της ουσίας, ας μας πει κάποιος που αγόρασε πρόσφατα τι week έχει το τηλεφωνάκι του.

Δεν έχει αναφερθεί τελευταία κάτι τέτοιο.

Μια ερώτηση κι από μένα. Διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά του update (2.3.5) είδα ότι μπορείς να συνδέσεις πάνω στο κινητό usb περιφερειακά (ποντίκι, πληκτρολόγιο κτλ) μετατρέποντας το κινητό σε usb host. Από ότι είδα βέβαια για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι το LiveDock.

Σκεφτόμουν λοιπόν μήπως κάτι τέτοιο γίνεται και χωρίς το LiveDock. Έχει κανείς κανένα προσαρμογέα (adapter) από mini usb σε usb για να το δοκιμάσει; To voltage output του mini usb είναι ίδιο με του usb οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

λογικα αναφερεσαι στην 2.3.4..αποσο ξερω η .5 δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.

εκτος απο το livedock χρειαζεσαι και καλωδιο/θυρα hdmi που να συνδεεται με το livedock.κατι που δεν εχει το mini.τωρα οσον αφορα στο δευτερο σκελος της ερωτησης σου.δεν εχω ανταπτορα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οπότε το "λέμε οτιδήποτε" στο επιστρέφω ολόκληρο+ τους τόκους....... Και επί της ουσίας, ας μας πει κάποιος που αγόρασε πρόσφατα τι week έχει το τηλεφωνάκι του.

Θα παρακαλέσω να πέσουν οι τόνοι και να μην δοθεί συνέχεια. Αρκετούς... τόκους πληρώνουμε σαν λαός!

λογικα αναφερεσαι στην 2.3.4..αποσο ξερω η .5 δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.

εκτος απο το livedock χρειαζεσαι και καλωδιο/θυρα hdmi που να συνδεεται με το livedock.κατι που δεν εχει το mini.τωρα οσον αφορα στο δευτερο σκελος της ερωτησης σου.δεν εχω ανταπτορα.

2.3.4 εννοώ Κωνσταντίνε. Λάθος εκ παραδρομής. Άσε την hdmi, δεν πειράζει. Ας δούμε να δουλεύει η usb και τα υπόλοιπα έρχονται. (η 2.3.4 έχει wifi DLNA οπότε αν έχεις συμβατή τηλεόραση το λύνεις το πρόβλημα!)

γεια, εγω το παράγγειλα χθες απo το birdphone.gr στα 183€ μαζι με εξοδα αποστολης σε λευκο χρωμα. Αυριο που θα το παραλαβω θα σας πω ποια εβδομαδα του 2011 κατασκευαστικέ και τη έκδοση android "φοράει"

2.3.4 εννοώ Κωνσταντίνε. Λάθος εκ παραδρομής. Άσε την hdmi, δεν πειράζει. Ας δούμε να δουλεύει η usb και τα υπόλοιπα έρχονται. (η 2.3.4 έχει wifi DLNA οπότε αν έχεις συμβατή τηλεόραση το λύνεις το πρόβλημα!)

απλα δεν καταλαβαινω μεσω usb και ανταπτορα πως μπορεις,χωρις το livedock,να το χρησιμοποιησεις σαν ποντικι ή πληκτρολογιο.

νομιζω και στην 2.3.3 υπηρχε η δυνατοτητα για DLNA συνδεση.

αλλα εγω εχω λυσει αλλιως τα προβληματα μου!ολες οι συσκευες τις sony αναγνωριζονται μεταξυ τους.οποτε με το ps3 μου βλεπω αυτοματως φωτο και βιντεο χωρις περιττες συνδεσεις και drivers...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το LiveDock, αν το έχω καταλάβει καλά, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας adapter από mini usb σε usb. Οπότε λογικά αν βάλεις ένα usb πληκτρολόγιο πάνω στο κινητό (μέσω μετατροπέα από mini usb σε usb φυσικά) θα το δει απευθείας. Λογικά μιλώντας πάντα, για αυτό ρωτάω αν το έχει δοκιμάσει κανείς.

Πριν μου την πεις οτι λέω οτιδήποτε και παρασέρνω τον κόσμο, μπήκες στον κόπο να δεις στο SE Forum που αναφέρω και που υπάρχουν τουλάχιστον 3 χρήστες με πρόβλημα και week 32? Ο ένας ήταν Έλληνας (oregon) και το έχει αναφέρει και στο myphone (μήνυμα 1511):

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3801231#post3801231

και μάλιστα, ψάχνοντας το παραπάνω, κοίτα να δεις τι άλλο βρήκα, λίγα μηνύματα πιό πριν αναφέρεις και εσύ οτι νομίζεις οτι υπάρχει χρήστης με πρόβλημα και week 32, και απ ότι καταλαβαίνω τότε έλεγες οτι έχεις week 31, εδώ (μήνυμα 1506):

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3800936#post3800936

Χαλαρωσε, :) Ναι 31 έχω, το κοίταξα και πάλι, έγραψα λάθος πριν. Για την εβδομάδα 36+ ήταν η διαφωνία μου που δεν έχει αναφέρει κανείς μέχρι τωρα μετα την 33η εβδομάδα να εχει (τουλάχιστον εδώ).

Έχεις κάνει ολόκληρη έρευνα, τόσο πολυ σε πείραξε? Το παίρνω πίσω το ότιδηποτε. Απλά να μην αποτρέπουμε μελλοντικους αγοραστες στο να το αγοράσουν χωρις λόγο.

Edited by kyprianou

φιλε μου δεν εχω ξανακουσει αυτο το προβλημα..δηλαδη στις κλησεις,στο ξυπνητηρι,στη μουσικη ειναι οκ?

κατεβασε το go sms να δεις αν μαυτο χτυπαει.επισης αλλαξε και ηχο κλησης.:worry:

Ξυπνητήρι ήχος κλήσης κλπ. είναι οκ. Δεν βρήκα άκρη ούτε με το Go SMS ούτε με την αλλαγή ήχου sms! :angry: Τελικά του τράβηξα ένα reset και στάνιαρε :p

Ξυπνητήρι ήχος κλήσης κλπ. είναι οκ. Δεν βρήκα άκρη ούτε με το Go SMS ούτε με την αλλαγή ήχου sms! :angry: Τελικά του τράβηξα ένα reset και στάνιαρε :p

δεν το κανες τουλαχιστον root πρωτα ωστε να του βαρεσεις ενα backup,για να μην ξανακατεβαζεις ολες τις εφαρμογες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκτος απο μπαταρια,πολυ πιθανον να τρωει και mb...

Ρυθμισεις-ασυρματο και δικτυα-δικτυα κινητης-δεδομενα ενεργα untick

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

Το έκανα αυτο που λές και εκει που είπα, ολα τελεια και δεν ξαναείδα το g και το wifi ενεργοποιημενο, χθες και σημερα είδα οτι το wifi ανοίγει για κάποια δευτερα και ξανακλέινει! Δεν εχω προσδιορίσει ακομα ποτε το κανει αυτο, πάντως σιγουρα 2 φορες το έχει κανει. Μα καλα τι στο καλό πείραξα και ανοιγει? :(

Εκτος αν ανοιγε και πριν και απλα δεν το ειχα παρει χαμπαρι..τι να πω? :cry:

Το έκανα αυτο που λές και εκει που είπα, ολα τελεια και δεν ξαναείδα το g και το wifi ενεργοποιημενο, χθες και σημερα είδα οτι το wifi ανοίγει για κάποια δευτερα και ξανακλέινει! Δεν εχω προσδιορίσει ακομα ποτε το κανει αυτο, πάντως σιγουρα 2 φορες το έχει κανει. Μα καλα τι στο καλό πείραξα και ανοιγει? :(

Εκτος αν ανοιγε και πριν και απλα δεν το ειχα παρει χαμπαρι..τι να πω? :cry:

δες μεσα απο τις ρυθμισεις αν εχεις ανοιχτο το wifi!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν το κανες τουλαχιστον root πρωτα ωστε να του βαρεσεις ενα backup,για να μην ξανακατεβαζεις ολες τις εφαρμογες..

Δεν έχω πολλές εφαρμογές (λιγότερες από 10) κανά μισάωρο μου έφαγε να το σετάρω. Root σκέφτομαι να το δοκιμάσω στο άμεσο μέλλον μια και δεν έχω εμπειρία :rolleyes:

δες μεσα απο τις ρυθμισεις αν εχεις ανοιχτο το wifi!!

Απενεργοποιημένο το χω, το είχα ελέγξει και αυτό, γι'αυτο δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει...

Για πες, τι backup μπορείς να πάρεις σήμερα με το ρουτ, φτιάξανε clockwork mode recovery??? Αν εννοείς το titanium εγώ προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος, τα μισά restore που έχω κάνει δεν δούλεψαν...

@kyprianou: όλα καλά φίλε, ακριβώς επειδή έχω κάνει τόση έρευνα και το παρακολουθώ στενά (ούτε αγορασμένο να το είχα!!!) μου κακοφάνηκε το "λέμε οτιδήποτε....", στο μινι προ παίζουν και εβδομάδες 34 και 35 από οτι μου έβγαλε ο γούγλης, και μάλιστα ποστς από το xda - άρα αξιόπιστα.

δεν εχει βγει δυστυχως cwm..κατσε βρε συ πριν λιγες μερες βγηκε το ρουτ.σιγα σιγα ολα θα γινουν..

προς το παρον αρκεσου με το titanium και βλεπουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια το πειρα σημερα πολυ ωραιο ειδικά σε λευκο. Ειναι απο γερμάνια αλλα τα ειχε ολα και προσεγμένα ακομα ειναι παραγωγης 11W38 με 2.3.3 android gingerbread .

γεια το πειρα σημερα πολυ ωραιο ειδικά σε λευκο. Ειναι απο γερμάνια αλλα τα ειχε ολα και προσεγμένα ακομα ειναι παραγωγης 11W38 με 2.3.3 android gingerbread .

μεγειες φιλε!ολα καλα τελικα.βουρ για 2.3.4 τωρα..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το δικό μου που ειναι απο σκρουτζομάγαζο, έχει 1 και βδομάδα που το πήρα ειναι 11W41 και μπαταρία του 11W38. Ειναι το απλό το mini.
iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

δηλαδη τωρα εμεις στην 2.3.4 εχουμε gingerbread , απλα ειπα στην αρχη ice cream γιατι ειχα δει μια ανακοίνωση οτι ολα τα μοντελα του 2011 θα αναβαθμιστούν σε ice cream

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro