Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην ίδια φάση με εσένα είμαι, δεν συμπαθω τα "συρταρωτά" και γιαυτό πήρα και εγώ το Χ10μινι.... τώρα που το μινι έγινε 3ιντσο θα είναι ακόμα καλύτερη η οθόνη - και άρα και η πληκτρολόγηση, που ήταν το μόνο που με δυσκόλευε λίγο, άρα δεν χρειάζεται να πας στο προ για να έχεις πληκτρολόγιο!!

Τώρα για την τιμή εγώ θεωρώ οτι θα πέσει στα 250 μέχρι τα Χριστούγεννα, την έπαθα και με το Χ10μινι που βιάστηκα να το πάρω τον Ιούνιο του 2010 στα 270, και τα Χριστούγεννα είχε πέσει στα 230!!!! Τώρα και με την οικονομική συγκυρία που περιορίζονται τα λεφτά για gadgets, δεν με βλέπω να το παίρνω πριν τα Χριστούγεννα, το μικρό αν το δώσεις θα πιάσεις με το ζόρι 90 ευρώ - σκότωμα...

@konstantinoslp: νομίζω το Ε σημάινει edge και είναι καλύτερο από το G που σημαίνει GPRS, άρα η σειρά από ταχύτερο σε ...κάρβουνο πάει έτσι: H, E, G

Καλημέρα σε όλους.

217 ευρώ το είχα πάρει το Χ10 από κατάστημα που προείπα. Στα γνωστά μαγαζιά είχε από 250 ευρώ και πάνω.

Το "συρταρωτό" κινητό το αποφεύγω χρόνια από θέμα λειτουργικότητας και μόνο. Άνοιξε-κλείσε μετά από κάποιο καιρό, ίσως, να αρχίσει να πιτσικάρει κάπως, να χαλαρώσει το ελατήριο, να σου πέσει κάτω και να στραβώσει κάποια γωνία του και να μην κλείνει καλά μετά. Έχω γενικά ένα θεματάκι. Μακάρι να βγω ψεύτης και να μη συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά.

Για 100 ευρώ πάω το Χ10. Ελπίζω να μην κατέβω πολύ. Σκότωμα ναι αλλά αν πάρω το new, τι να το κάνω και αυτό? Ότι γλυτώσω, για την αγορά του mini/pro, καλό θα είναι :)

Φιλικά

Χρήστος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τι εννοείς δεν έχεις εφαρμογή για gmail, δεν υπάρχει μέσα??? Από internet browser μπάινεις?

Αν είνια η πρώτη φορά που θα κάνεις sync θέλει οπωσδήποτε wifi και αρκετή υπομονή, έχει πολύ πάρε-δώσε.....

δεν γνωρίζω ποια εφαρμογη πρέπει να χρησιμοποιήσω καθως και δεν γνωρίζω αν την έχω διότι δεν ξέρου που και τι να ψαξω

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

δεν γνωρίζω ποια εφαρμογη πρέπει να χρησιμοποιήσω καθως και δεν γνωρίζω αν την έχω διότι δεν ξέρου που και τι να ψαξω

Να υποθέσω ότι έχεις κάνει λογαριασμό google έτσι?

Σύνδεσε το κινητό σου με wifi ώστε να έχεις πρόσβαση στο internet και κάνε sync.

Δεν διαρκεί πολύ η όλη διαδικασία.

Η εφαρμογή gmail υπάρχει κανονικά στο μενού του κινητού. Θέλω να πιστεύω ότι την έχεις δει και προσπαθείς να κάνεις sync αλλά σου βγάζει πρόβλημα στον συγχρονισμό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να υποθέσω ότι έχεις κάνει λογαριασμό google έτσι?

Σύνδεσε το κινητό σου με wifi ώστε να έχεις πρόσβαση στο internet και κάνε sync.

Δεν διαρκεί πολύ η όλη διαδικασία.

Η εφαρμογή gmail υπάρχει κανονικά στο μενού του κινητού. Θέλω να πιστεύω ότι την έχεις δει και προσπαθείς να κάνεις sync αλλά σου βγάζει πρόβλημα στον συγχρονισμό.

την εφαρμογη gmail την έχω δει .

Δηλαδη Αν κατάλαβα καλά ανοιγοντας τo gmail συνχρονίζω και τα mail και τις επαφες και το ημερολόγιο???

και αν ναι τότε τις ρυθμίσεις που τις βρίσκω-αλλάζω δηλ:εχω θέλω να κρατήσει τις επαφες το κιν και να αλλάξουν στοgmail

Σύνδεσε το κινητό σου με wifi ώστε να έχεις πρόσβαση στο internet και κάνε sync.----> τι εννοεις με αυτο?

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

την εφαρμογη gmail την έχω δει .

Δηλαδη Αν κατάλαβα καλά ανοιγοντας τo gmail συνχρονίζω και τα mail και τις επαφες και το ημερολόγιο???

και αν ναι τότε τις ρυθμίσεις που τις βρίσκω-αλλάζω δηλ:εχω θέλω να κρατήσει τις επαφες το κιν και να αλλάξουν στοgmail

Σύνδεσε το κινητό σου με wifi ώστε να έχεις πρόσβαση στο internet και κάνε sync.----> τι εννοεις με αυτο?

Λοιπόν φίλε μου ένα-ένα...

Φτιάχνεις έναν λογαριασμό στο google. Ένα e-mail δηλαδή. Έπειτα ανοίγεις το wifi στο κινητό σου και συνδέεσαι με αυτό ώστε να αποκτήσεις πρόσβαση στο internet. Για να κάνεις σγχρονισμό θα πρέπει να περάσεις τον λογαριασμό που δημιούργησες στο κινητό σου. Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις και επιλέγεις "Λογαριασμοί & συγχρονισμός". Στο υπομενού "γενικές ρυθμίσεις" τίκαρε και τα δύο κουτάκια. Λίγο πιο κάτω στο ίδιο υπομενού έχει επιλογή για να κάνεις προσθήκη λογαριασμού. Πήγαινε εκεί και πρόσθεσε τον λογαριασμό που ήδη έχεις δημιουργήσει στο gmail. Αν θυμάμαι καλά μόλις κάνεις την προσθήκη, θα κάνει αυτόματα συγχρονισμό, αφού έχεις τικάρει κιόλας την ανάλογη επιλογή. Μόλις κάνεις τον συγχρονισμο, αν πας μετά στο e-mail σου θα δεις αριστερά της οθόνης που έχει επιλογή ώστε να δεις τις επαφές σου ακριβώς όπως τις έχεις περάσει στο κινητό σου. Μπορείς να τις ρυθμίσεις και να τις κάνεις ό,τι θέλεις και από το e-mail σου. Όμως ό,τι αλλαγές κάνεις από το e-mail σου, δεν θα τις δεις στο κινητό σου. Το ίδιο συμβαίνει βέβαια, αν κάνεις κάποια αλλαγή-διόρθωση στις επαφές που έχεις στο κινητό σου. Δεν θα τις δεις στο e-mail σου. Θα πρέπει να κάνεις συγχρονισμό ξανά κάθε φορά που κάνεις αλλαγές-διορθώσεις.

Να θυμάσαι ότι κάθε φορά που θα συνδέεις το κινητό σου σε κάποιο wifi, η στο internet που ίσως έχεις στο κινητό σου, θα κάνει αυτόματα μόνο του συγχρονισμό.

Αν έχω κάνει κάπου λάθος διορθώστε με :)

Ελπίζω να βοήθησα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν φίλε μου ένα-ένα....

Όμως ό,τι αλλαγές κάνεις από το e-mail σου, δεν θα τις δεις στο κινητό σου. Το ίδιο συμβαίνει βέβαια, αν κάνεις κάποια αλλαγή-διόρθωση στις επαφές που έχεις στο κινητό σου. Δεν θα τις δεις στο e-mail σου. Θα πρέπει να κάνεις συγχρονισμό ξανά κάθε φορά που κάνεις αλλαγές-διορθώσεις.

Να θυμάσαι ότι κάθε φορά που θα συνδέεις το κινητό σου σε κάποιο wifi, η στο internet που ίσως έχεις στο κινητό σου, θα κάνει αυτόματα μόνο του συγχρονισμό.

Ελπίζω να βοήθησα.

βοήθησες και πολύ μάλιστα

τελικά κατάφερα να βγάλω άκρη με τον συνχρονισμό και ενω συνχρονίζει το ημερολόγιο σωστα(και ενημερωνεται στο ιντερνετ αμέσως) στις επαφες εχω κάποιο θεματάκι προσθεσα μια επαφη ωε δείγμα πχ στελιοσ τηλ 123456789

δεν την βλέπω στο ιντερνετ !!!!

και για να προλάβω απορίες ενημερώνω οτι στο ιντερνετ ενημέρωσα τις επαφές με αλλον τρόπο προχτες και ετσι δεν γνωρίζω εαν εχει δουλεψει ο συνχρονισμός μεσω συσκευης στις επαφες

επίσης όπως πατω για συνχρονισμό από την συσκευη εχω παρόμοια δυνατότητα καιαπο το ιντερνετ-gmail?

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

Αυτό δεν το ξέρω σίγουρα, αλλά νομίζω πως όχι.

Ας μην επεκταθούμε άλλο γιατί έχουμε βγει εκτός θέματος :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, το παρακάτω λέω να το βάλει κάποιος στην πρώτη σελλιδα, γιατί δουλεύει τελεία στο μίνι, και θα το χρειαστούν ίσως αρκετοί. Παρακάτω το Skype τροποποιημένο, για να δουλεύει κ με μια κάμερα.έχει πολλές επιλεγες στά advanced settings. Κ μάλιστα όλη η δουλειά είναι από ελληνα!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1148708

το χα δει παλιοτερα αλλα λεει οτι ειναι για 2.3... συσκευες..το χεις δοκιμασει σε φρογιο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

δενξερω τι λετε εσεις αλλα το κινητο ειναι 55 ωρες χωρις φορτιση και εχω ακομα 8%:w00t::dance::clap::spider:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια το θεμα με το μινι που τρεμοπαιζει η οθονη οταν το ξεκλειδωνεις ι τι ειναι???

Αν δεν βαριέσαι, κάπου σε προηγούμενες σελίδες έχει αναφερθεί αυτό το θέμα.

δενξερω τι λετε εσεις αλλα το κινητο ειναι 55 ωρες χωρις φορτιση και εχω ακομα 8%:w00t::dance::clap::spider:

Ωραίος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα τελικά την ρουφάει την μπαταριούλα του. Και στην αρχή μου φάνηκε πιο καλή. Περιέργα πράγματα. Και απ' ότι κατάλαβα τρώει μπαταρία αρκετή και όταν δέν το αγγίζω καν. Στην επιλογή Λειτουργία δικτύου έβαλα μόνο GSM. Αυτό βοηθάει ? Την οθόνη την έχω στο 30% περίπου. Η μπαταρία πάει ένα 24ωρο περίπου με νορμάλ χρήση. Τα απαραίτητα. Στις εταιρίες δικτύου έβαλα 2G WIND GR. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω για μείωση της κατανάλωσης?

Εμένα τελικά την ρουφάει την μπαταριούλα του. Και στην αρχή μου φάνηκε πιο καλή. Περιέργα πράγματα. Και απ' ότι κατάλαβα τρώει μπαταρία αρκετή και όταν δέν το αγγίζω καν. Στην επιλογή Λειτουργία δικτύου έβαλα μόνο GSM. Αυτό βοηθάει ? Την οθόνη την έχω στο 30% περίπου. Η μπαταρία πάει ένα 24ωρο περίπου με νορμάλ χρήση. Τα απαραίτητα. Στις εταιρίες δικτύου έβαλα 2G WIND GR. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω για μείωση της κατανάλωσης?

0% φωτεινοτητα εγω..:)

αυτο κυριως τρωει ολη την μπαταρια..

σε stand by μου τρωει ελαχιστο παντως..

[sIGPIC][/sIGPIC]

0% φωτεινοτητα εγω..:)

αυτο κυριως τρωει ολη την μπαταρια..

σε stand by μου τρωει ελαχιστο παντως..

Σε 0% φιλαράκι μου φάινετε σαν μαυρόασπρη οθόνη όμως :p που βλέπεις ακριβώς το ποσοστό της φωτηνότητας ?

Επίσης όταν λες 55 ώρες.....μεσα στις 55 και αυτές που το κλείνεις το βράδυ ?

Επίσης στα μυνήματα μου δείχνει τον αριθμό 1. Ότι έχω ένα αδιάβαστο δηλαδή. Αλλά όλα είναι διαβασμενα. Πώς το διορθώνς αυτό ?

Επίσης μόνο με το GSM το σήμα αυξάνετε.

Edited by kyprianou

Επίσης στα μυνήματα μου δείχνει τον αριθμό 1. Ότι έχω ένα αδιάβαστο δηλαδή. Αλλά όλα είναι διαβασμενα. Πώς το διορθώνς αυτό ?

Κοίταξες στη μπάρα ειδοποιήσεων να κάνεις εκκαθάριση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοίταξες στη μπάρα ειδοποιήσεων να κάνεις εκκαθάριση?

Ναί εκεί δέν έχω τίποτα. Έχω ένα αριθμό (1) στο φακελάκι πάνω μόνο

Δεν ξέρω να σου πω κάτι άλλο φίλε μου. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος ίσως σου πει το τι μπορείς να κάνεις :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

το χα δει παλιοτερα αλλα λεει οτι ειναι για 2.3... συσκευες..το χεις δοκιμασει σε φρογιο?

Γιατί φρογιο? Το μίνι κ το μίνι προ βαίνουν από την μάνα τους με 2.3.3. Οπότε κάνει. Εγώ το δουλεύω στο μίνι. ΌΧΙ στο Χ10 μίνι!

Κωστας - Κατερινη

Το έχω κάνει και δέν έχει σβήσει.

Το ιδιο και σε εμενα απο το μεσημερι:blink:

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Γιατί φρογιο? Το μίνι κ το μίνι προ βαίνουν από την μάνα τους με 2.3.3. Οπότε κάνει. Εγώ το δουλεύω στο μίνι. ΌΧΙ στο Χ10 μίνι!

οχι γενικα ρωταω γιατι το ψαχνα οταν ειχα το χ10 μινι προ και φορουσα φρογιο...κατα τα αλλα δεν θα χεις προβλημα νομιζω..δοκιμασε το στο μινι και πες μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερωτηση για οσους εχουν δει το μινι απο κοντα και το λευκο και το μαυρο.

Ποιο σας φανηκε πιο ομορφο ?

Το έχω κάνει και δέν έχει σβήσει.

χρησιμοποιεις αλλο προγραμμα μηνυματων? οπως handsent για παραδειγμα?

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro