Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι πρεπει να ειναι παραεισαγωγης γιατι το πηρα απο τις πρωτες μερες που κυκλοφορησε απο μικρο μαγαζακι σε χαμηλη τιμη!

Κωνσταντινε σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Φοβερη η εφαρμογη που προτεινες ;)

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για εσας που εχετε το μινι σας βολευει το λεντ καθολου?Απο οτν κυκλοφορησαν τα κινητα το χω απορια με τι σκεπτικο μπηκε απο πανω

Για εσας που εχετε το μινι σας βολευει το λεντ καθολου?Απο οτν κυκλοφορησαν τα κινητα το χω απορια με τι σκεπτικο μπηκε απο πανω

:) Έχεις φάει τρελό κόλημα εσύ :) όλα είναι θέμα προσαρμογής. όταν αφήνεις το κινητό κάπου αφήνε το ώστε να μπορείς να βέπεις το λαμπάκι :p (φοβερή λύση σου βρήκα έ? ) καλύτερα να ήταν πάνω απο την οθόνη αλλά τι να κάνουμε? απόλαυσε όλα τα άλλα τα υπόλοιπα. ;)

Παιδιά, τι εφαρμογές είναι must για το κινητό?

Η must ερώτηση. Και άν ανακαλύψατε κανένα site όπου έχουν μαζέψει εφαρμογές για το κινητό.

:) Έχεις φάει τρελό κόλημα εσύ :) όλα είναι θέμα προσαρμογής. όταν αφήνεις το κινητό κάπου αφήνε το ώστε να μπορείς να βέπεις το λαμπάκι :p (φοβερή λύση σου βρήκα έ? ) καλύτερα να ήταν πάνω απο την οθόνη αλλά τι να κάνουμε? απόλαυσε όλα τα άλλα τα υπόλοιπα. ;)

xaxaxaxaxa τι να κανουμε...μου κανε νετυπωση :p

Φιλε μου η συσκευη σου ειναι παραεισαγωγης;;;

Ειμαι 99% σιγουρος οτι στις συσκευες που δεν προοριζονται για την Ελληνικη αγορα (επισημα) δεν υπαρχει η ρυθμιση για υποστηριξη περιορισμενων χαρακτηρων (ή καπως ετσι). Το ειχα παθει περσι με ενα Χ8 που ειχε Ελληνικα κανονικα (μενου-πληκτρολογιο) αλλα δεν ειχε την υποστηριξη αυτη και την ρυθμιση στο μενου μηνυματων. Απο το service της SE μου ειχαν πει οτι αυτο συνεβαινε γιατι η συσκευη ηταν παραεισαγωγης...

Χμμμ...κάτι μάθαμε και απο εδώ. :) Δηλαδή αυτά που δέν είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας έχουν όριο στους χαρακτήρες μέχρι ένα sms ? Εγώ μόλις έστειλα sms με πολούς χαρακτήρες που χρεώθηκα 3 sms στην ουσία. Οπότε είμαι οκ ε ?

Χμμμ...κάτι μάθαμε και απο εδώ. :) Δηλαδή αυτά που δέν είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας έχουν όριο στους χαρακτήρες μέχρι ένα sms ? Εγώ μόλις έστειλα sms με πολούς χαρακτήρες που χρεώθηκα 3 sms στην ουσία. Οπότε είμαι οκ ε ?

Οχι οχι. Τα Ελληνικης αντιπροσωπειας στελνουν 160 χαρακτηρες ανα SMS ενα τα μή-Ελληνικα στελνουν 70 χαρακτηρες ανα SMS αρα χρεωνεσαι διπλα...

γιατι εχω την εντυπωση οτι φταιει η μαμα εφαρμογη μηνυματων γιαυτο;

Δοκιμαστε το handcent sms(ουτε διαφημιση να του κανα) που εχει επιλογη για 180 χαρακτηρες.και για χρωμα λεντ και για φωντο και για κλειδωμα και για ο,τι θελετε..

ψαχτειτε λιγο με τις εφαρμογες.ο,τι εχει προεγκατεστημενο μεσα η SE ειναι προσ αμεση αντικατασταση!!

Αχ ρε ρουτ!!που εισαι να τα σβησω ολα απο το κινητο(να ελευθερωσω και χωρο)

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι οχι. Τα Ελληνικης αντιπροσωπειας στελνουν 160 χαρακτηρες ανα SMS ενα τα μή-Ελληνικα στελνουν 70 χαρακτηρες ανα SMS αρα χρεωνεσαι διπλα...

Το έλεξα πατώντας 160 space χαχαχα. Μου το βάζει για 1 sms. Οπότε είμαι οκ. Δέν φταίει η εφαρμογή.

Έχει και μια επιλογή στις ρυθμίσεις μηνυμάτων που λέει εξοικονομηση κόστους. Τικάρετε την.

Επίσης γενικά στο τηλέφωνο απερνεργοποίησα την επιλογή να κάνει δόνηση ενώ αγγίζεις την οθόνη, όταν πατάω γράμματα στα μηνύματα κάνει δόνηση όμως πολύ σύντομη. Πώς το απενεργοποιώ και αυτό ?

Edited by kyprianou

Υπάρχει ρύθμιση για να μην υπάρχει διπλή χρέωση για ένα sms. Δεν έχει να κάνει με το αν είναι Ελληνικής αντιπροσωπείας.

γιατι εχω την εντυπωση οτι φταιει η μαμα εφαρμογη μηνυματων γιαυτο;

Δοκιμαστε το handcent sms(ουτε διαφημιση να του κανα) που εχει επιλογη για 180 χαρακτηρες.και για χρωμα λεντ και για φωντο και για κλειδωμα και για ο,τι θελετε..

180; Κάποιο λάθος κάνεις. Από 160 και πάνω πάμε στα δυο sms.

Έχει και μια επιλογή στις ρυθμίσεις μηνυμάτων που λέει εξοικονομηση κόστους. Τικάρετε την.

Αυτό ακριβώς.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ναι ρε τζορτζ 160 εννοουσα!μην βαρας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Handsent sms φτιάχνει και το ledακι σε όσους δέν ανάβει. Όποιος βρεί και μια εφαρμογή που να δουλεύει και στις κλήσεις να μας την πεί.

Το widget του καιρού που έχει το κινητό σας δουλεύει ? Δέν βρίσκει κάν την Πόλη που σου λέει να κάνεις αναζήτηση. Τουλάχιστο σε μένα.

Edited by kyprianou

Το έλεξα πατώντας 160 space χαχαχα. Μου το βάζει για 1 sms. Οπότε είμαι οκ. Δέν φταίει η εφαρμογή.

Επίσης γενικά στο τηλέφωνο απερνεργοποίησα την επιλογή να κάνει δόνηση ενώ αγγίζεις την οθόνη, όταν πατάω γράμματα στα μηνύματα κάνει δόνηση όμως πολύ σύντομη. Πώς το απενεργοποιώ και αυτό ?

Νομίζω πως δεν μπορείς να το ελέγξεις με το space γιατί δεν είναι unicode. Δοκίμασε πατώντας ένα Ελληνικό γράμμα και πες μας.

καλημέρα μόλις πριν απο 10 λεπτα μπήκα και εγω στην παρεα του xperia mini

το έβαλα να φορτισει και πριν κάνω οτιδήποτε χρειάζομαι κάποια μικρή βοήθεια

παρακαλω εχετε υπόψιν ότι ΔΕΝ εχω χρησιμοποιήσει ποτέ android και μεχρι σήμερα είχα (και θα έχω) το HTC HD2 leo κοινώς windows

Ερώτηση 1) ποιο πρόγραμα να χρησιμοποιήσω για να μήν κάνει συνδεση στο ίτερνετ (όπως το nodata που έχω στο htc)

ερώτηση 2) για back up ποιο προγραμμα να χρησιμοποιήσω? και εννοώ όλες τις ρυθμισεις , επαφες κτλ κτλ στο htc χρησιμοποιώ το sprite & pim

και τέλος : στο forum του htc στην πρωτη σελίδα εχει όλα τα παραίτητα προγραματα & ρυθμίσεις &παραμετροποιήσεις που <<χρειάζονται>> υπάρχει παρόμοια σελιδα και σε αυτό το forum και αν όχι που μπορω να κοιτάξω?

ευχαριστώ

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Καλως ηρθες στην παρεα φιλτατε!καλομιλητο!εντυπωσεις μεχρι στιγμης;

κλεισε οπως δηποτε την κινηση δεδομενων..επισης κατεβασε το apn on/off που ειναι widgetaki.οποτε τα ενεργοποιεις αυτα,το κινητο σου θα μπορει να συνδεθει με τον παροχο.οταν συνδεθει θα καταλαβεις απο την ενδειξη 3G ή H.

τωρα οσον αφορα στις εφαρμογες,ειναι λιγο υποκειμενικο το ζητημα.

Αν θες ρωτα εδω κατι συγκεκριμενο αλλιως στο θεμα android γενικες εφαρμογες.αν ψαξεις στην κατηγορια αντροιντ στο φορουμ,υπαρχουν προτεινομενες εφαρμογες για καθε αναγκη.διαλεγεις και κατεβαζεις λοιπον.

Εγω θα σου λεγα πρωτο πραγμα να κατεβασεις το mysettings.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλως ηρθες στην παρεα φιλτατε!καλομιλητο!εντυπωσεις μεχρι στιγμης;

κλεισε οπως δηποτε την κινηση δεδομενων..επισης κατεβασε το apn on/off που ειναι widgetaki.

Εγω θα σου λεγα πρωτο πραγμα να κατεβασεις το mysettings.

λοιπόν απο το ρυθμίσεις-->ασυρματο δυκτιο--->δυκτια κινητης τηλεφωνίας--->δεδομένα ενεργα--->πατω να μην ισχύουν

και έτσι έχω ξεμπερδεψει με την πιθαν'οτητα να μπει ιντενετ έστω και αν το απαιτησει κάποια εφαρμογη???

και το προργ. my settings θα το βρω στους xda developers?

σε ευχαριστω για την βοήθεια και τις ευχές σου

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

λοιπόν απο το ρυθμίσεις-->ασυρματο δυκτιο--->δυκτια κινητης τηλεφωνίας--->δεδομένα ενεργα--->πατω να μην ισχύουν

και έτσι έχω ξεμπερδεψει με την πιθαν'οτητα να μπει ιντενετ έστω και αν το απαιτησει κάποια εφαρμογη???

και το προργ. my settings θα το βρω στους xda developers?

σε ευχαριστω για την βοήθεια και τις ευχές σου

αυτο ακριβως.αν το χεις κανει σωστα τωρα σου χει βγαλει πανω αριστερα 2 κουτακια με ενα κοκκινο χ.

οχι.το mysettings ειναι εφαρμογη στο market.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγάλε την μπαταρία και πάνω στο κινητό δηλαδή κάτω απο την μπαταρία θα γράφει για παράδειγμα 11W31 . Απ'ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει κανείς που να έχει κινητό μετα την εβδομάδα W32 ε?

το δικό μου είναι W33!

καλημέρα μόλις πριν απο 10 λεπτα μπήκα και εγω στην παρεα του xperia mini

το έβαλα να φορτισει και πριν κάνω οτιδήποτε χρειάζομαι κάποια μικρή βοήθεια

παρακαλω εχετε υπόψιν ότι ΔΕΝ εχω χρησιμοποιήσει ποτέ android και μεχρι σήμερα είχα (και θα έχω) το HTC HD2 leo κοινώς windows

Ερώτηση 1) ποιο πρόγραμα να χρησιμοποιήσω για να μήν κάνει συνδεση στο ίτερνετ (όπως το nodata που έχω στο htc)

ερώτηση 2) για back up ποιο προγραμμα να χρησιμοποιήσω? και εννοώ όλες τις ρυθμισεις , επαφες κτλ κτλ στο htc χρησιμοποιώ το sprite & pim

και τέλος : στο forum του htc στην πρωτη σελίδα εχει όλα τα παραίτητα προγραματα & ρυθμίσεις &παραμετροποιήσεις που <<χρειάζονται>> υπάρχει παρόμοια σελιδα και σε αυτό το forum και αν όχι που μπορω να κοιτάξω?

ευχαριστώ

Νομίζω πως υπάρχει ένα widget από την μάνα του με το οποίο ενεργοποιείς και απενεργοποιείς τα data. Κράτα πιεσμένη την οθόνη και μετά επέλεξε προσθήκη widget. θα το βρεις στη λίστα.

για οσους εχουν το προ σχετικα με τον ηχο στα βιντεο:

Sony Ericsson acknowledges there is a problem and has said “the noise is caused by the tuning of the secondary microphone [which is] too sensitive and can be perceived especially in silent environments. Tuning is software related so a software update should solve the issue“. Another representative said that this issue “will be fixed in a future software update for the phone“, although timing remains unknown right now. Let’s hope this is a software issue. The last thing SE needs right now is a hardware recall.

πηγη:

http://www.xperiablog.net/2011/09/14/xperia-mini-pro-plagued-by-electrostatic-noise-issue/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μολις ελαβα email απο τη sony ericsson hellas (μετα απο 15 μερες).

Στο θεμα που αφορα το προβλημα του βιντεο η απαντηση τους ειναι :

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι, σε περίπτωση που θα αγοράσετε το κινητό Xperia™ mini pro και θα διαπιστώσετε το συγκεκριμένο ζήτημα, αναμένεται αναβάθμιση μέσα στο Νοέμβρη, η οποία θα επιλύσει το θέμα.

Σε φορουμ του εξωτερικου διαβαζω οτι αναμενουν την αναβαθμιση τον Οκτωβριο, αλλα οι χρηστες ειναι πολυ επιφυλακτικοι για το κατα ποσο ειναι software θεμα

Ρε παιδια αμα λένε επισημα ότι με αναβάθμιση οτι θα φτιαχτεί , θα το έχουν ελέξει για να το λένε. (προσωπική αποψη βεβαια)

δεν ξερω αν θα φτιαχτει ή οχι..αυτο που ξερω ειναι οτι η SE αρχιζει και μπαινει λιγο στο κλιμα επιτελους περι υποστηριξης συσκευων..λιγο η προσπαθεια για να φτιαξουν τον θορυβο.λιγο οι αναβαθμισεις που θα παρουν και αυτες οι συσκευες με 2.3.4 ....αντε να δουμε...
[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι.το mysettings ειναι εφαρμογη στο market.

οκ το κατεβασα αλλά δεν ξέρω που να το βρω!

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

HTC hd2

οκ το κατεβασα αλλά δεν ξέρω που να το βρω!

στις εφαρμογες σου....λογικα στην τελευταια σελιδα ειναι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro