konstantinoslp Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Ειδα οτι αναφερεται στο προ αλλα το βραδυ αν μπορεσω θα το προσπαθησω...και εγω το μινι το απλο απο μουλτιραμα το πηρα με μαυρο και κόκκινο καπάκι. Αψογο ως τωρα,σφαίρα παει και μου αρεσει πολυ η οθονη του.καταευχαριστημενος!! Sent from my HD2 φιλε μου δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου αλλα τουλαχιστον στα χ10 μινι και μινι προ δεν υπηρχε διαφορα στο ρουταρισμα. τι να σου πω?το πολυ πολυ να χρειαστει να ξαναφλασαρεις με SEUS αν κατι δεν παει καλα.. περιμενω ενημερωση!:) αντε γιατι αυτες τις βλακειες που χουν φορτωσει μεσα στο κινητακι πρεπει να τις ξεφορτωθουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Εμενα μου ειπανε οτι θα το δουν πρωτα και θα με παρουν να παω και καλα αν το χουνε φτιαξει να το παρω η να μου το αντικαταστησουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Απο που το πήρες; Μήπως είχε ανοιχτή συσκευασία; Φαίνεται παράξενο αυτό που λες. Εμένα έχει και screen protector. απο Σερρες mini απλο μεσω skroutz 216€ ολα μεσα. Ηταν σφραγισμενο ( αν ειναι δυνατο να ανοιγουν τα κινητα για να παρουν τα screen protectors μηδενικης αξιας) ΥΓ. πως μπορω να βγαλω 2-3 εφαρμογες που εχει μεσα το κινητο απο default? ωστε να ελευθερωσω την πολυτιμη εσωτερικη μνημη του; στην απεγκατασταση των εφαρμογων ειναι ανενεργο το κουμπι. πχ τα Games by pop cap που δεν με ενδιαφερουν... εβαλα και τα δικα μου που δεν εχουν δυνατοτητα να μεταφερθουν στην sd και βλεπω την εσωτερικη μνημη να πεφτει στα 100mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 απο Σερρες mini απλο μεσω skroutz 216€ ολα μεσα. Ηταν σφραγισμενο ( αν ειναι δυνατο να ανοιγουν τα κινητα για να παρουν τα screen protectors μηδενικης αξιας) ΥΓ. πως μπορω να βγαλω 2-3 εφαρμογες που εχει μεσα το κινητο απο default? ωστε να ελευθερωσω την πολυτιμη εσωτερικη μνημη του; στην απεγκατασταση των εφαρμογων ειναι ανενεργο το κουμπι. πχ τα Games by pop cap που δεν με ενδιαφερουν... εβαλα και τα δικα μου που δεν εχουν δυνατοτητα να μεταφερθουν στην sd και βλεπω την εσωτερικη μνημη να πεφτει στα 100mb. θελει ρουτ αυτη η διαδικασια.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Το backround απο πίσω με τη γη και τη σελήνη που γυρνάνε το έχει? Πώς μπαίνει αυτό? Γιατί όταν το έψαξα δέν το βρήκα . Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 δεν το εχει προεγκατεστημενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 δεν το εχει προεγκατεστημενο το έβαλες? Δουλεύει καλα ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostisgiannik Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΝΙ ΚΑΙ TO PRO ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΟΛΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ... ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Sony-Ericsson-Xperia-Mini-Pro-SK17i-Black-QWERTZ.aspx http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Sony-Ericsson-Xperia-Mini-ST15i-Black.aspx ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ? ΕΠΗΣΗΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ....ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited September 1, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Μηπως ειναι σε κανα υπογειο ή εισογιο; Κανε κανα τηλεφωνο και πες τους ή στειλε μειλ! ειναι εισαγωγης αυτα τα κινητα.ειναι φερμενα απεξω.γιαυτο και η τιμη.στις πρωτες σελιδες εχει αναφερθει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΝΙ ΚΑΙ TO PRO ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΟΛΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ... ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Sony-Ericsson-Xperia-Mini-Pro-SK17i-Black-QWERTZ.aspx http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Sony-Ericsson-Xperia-Mini-ST15i-Black.aspx ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ? ΕΠΗΣΗΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ....ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Tα φερνει απο γερμανια στο mini δεν 8α ερχεις προβλημα στο mini pro θα εχεις που στο πληκτρολογιο εκει που εχεις το γραμμα "Y" θα εχεις το "Z" δηλαδη ειναι αλλιως επειδη εχει γερμανικο πληκτρολογιο... εξου και το Qwertz Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) φιλε μου δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου αλλα τουλαχιστον στα χ10 μινι και μινι προ δεν υπηρχε διαφορα στο ρουταρισμα. τι να σου πω?το πολυ πολυ να χρειαστει να ξαναφλασαρεις με SEUS αν κατι δεν παει καλα.. περιμενω ενημερωση!:) αντε γιατι αυτες τις βλακειες που χουν φορτωσει μεσα στο κινητακι πρεπει να τις ξεφορτωθουμε Εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1227149 κάποιοι λένε ότι το ρούταραν. Εγώ δεν μπορώ να μπώ με ΤΙΠΟΤΑ σε fastboot mode και μάλλον γιατί δεν εχω ξεκλείδωτο bootloader:X To tutorial λέει οτι ξεκλειδώνεις απο εδώ http://unlockbootloader.sonyericsson.com/ και κάποιοι ξεκλείδωσαν το προ. Πάνω πάνω όμως η SE λέει να μην τα ξεκλειδώνουμε και στο Google group λένε ότι το ψάχνουν και θα ανακοινώσουν νεότερα:blink: Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια και τέλος! EDIT: ΤΖΙΦΟΣ #### τα κλειδώματά τους.... In other news το κινητό software wise είναι σούπερ..πολύ καλή δουλειά!! Edited September 1, 2011 by zxr Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Περασα σημερα απο wind και μου λεει οτι εφεραν τα κινητα και τα πηγαν πισω γιατι ειχε προβλημα.. Τους ρωτησα και ηξεραν και το προβλημα για τον ηχο...Στον γερμανο μου ειπε απο δευτερα αλλα δεν ηξερε για προβλημα.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1227149 κάποιοι λένε ότι το ρούταραν. Εγώ δεν μπορώ να μπώ με ΤΙΠΟΤΑ σε fastboot mode και μάλλον γιατί δεν εχω ξεκλείδωτο bootloader:X To tutorial λέει οτι ξεκλειδώνεις απο εδώ http://unlockbootloader.sonyericsson.com/ και κάποιοι ξεκλείδωσαν το προ. Πάνω πάνω όμως η SE λέει να μην τα ξεκλειδώνουμε και στο Google group λένε ότι το ψάχνουν και θα ανακοινώσουν νεότερα:blink: Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια και τέλος! EDIT: ΤΖΙΦΟΣ Γ@μώ τα κλειδώματά τους.... In other news το κινητό software wise είναι σούπερ..πολύ καλή δουλειά!! ναι ρε συ τα ειχα διαβασει αυτα.παιζουν τρελα κλειδωματα ****το..ποτε με το καλο θα βγει ενα z4root να κανει τη δουλεια μια και εξω?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 καλήμερα σε όλους! έχω μια ερώτηση να κάνω σχετικά με τα ακουστικά και τον ήχο κλήσης. Στο κινητό που έχω τώρα δηλ. στο Χ8, όταν έχω τα ακουστικα τοποθετημένα στην συσκευή και δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις ο ήχος είναι πολύ χαμηλός αν και τον έχω στο full προφανώς για προστασία της ακοής. Το θέμα είναι ότι εγώ τα ακουστικά τα έχω σχεδόν πάντα συνδεδεμένα με την συσκευή και το αποτέλεσμα είναι να χάνω κλήσεις όταν το έχω στην τσάντα μου γιατί χαμηλώνει την ένταση μόνο του όπως είπα πιο πάνω. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να απενεργοποιηθεί αυτή η "προστασία";:( Στο νέο mini pro συμβαίνει κάτι τέτοιο; Ελπίζω πως όχι γιατί πρόκειται να το πάρω αφού πρώτα φύγουν οι ελαττωματικές παρτίδες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 το έβαλες? Δουλεύει καλα ? δεν το εχω βάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 καλήμερα σε όλους! έχω μια ερώτηση να κάνω σχετικά με τα ακουστικά και τον ήχο κλήσης. Στο κινητό που έχω τώρα δηλ. στο Χ8, όταν έχω τα ακουστικα τοποθετημένα στην συσκευή και δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις ο ήχος είναι πολύ χαμηλός αν και τον έχω στο full προφανώς για προστασία της ακοής. Το θέμα είναι ότι εγώ τα ακουστικά τα έχω σχεδόν πάντα συνδεδεμένα με την συσκευή και το αποτέλεσμα είναι να χάνω κλήσεις όταν το έχω στην τσάντα μου γιατί χαμηλώνει την ένταση μόνο του όπως είπα πιο πάνω. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να απενεργοποιηθεί αυτή η "προστασία";:( Στο νέο mini pro συμβαίνει κάτι τέτοιο; Ελπίζω πως όχι γιατί πρόκειται να το πάρω αφού πρώτα φύγουν οι ελαττωματικές παρτίδες. Δεν είναι όπως στο Χ8. Ο ήχος λειτουργεί κανονικά, και μάλιστα αν το έχεις στο φουλ, είναι τόσο δυνατός στα ακουστικά που δεν το αντέχεις. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Επιβεβαιωνω και εγω τα παραπανω.Καλυτερος απο το HD2 Sent from my ST15i using Tapatalk Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) καλήμερα σε όλους! έχω μια ερώτηση να κάνω σχετικά με τα ακουστικά και τον ήχο κλήσης. Στο κινητό που έχω τώρα δηλ. στο Χ8, όταν έχω τα ακουστικα τοποθετημένα στην συσκευή και δέχομαι εισερχόμενες κλήσεις ο ήχος είναι πολύ χαμηλός αν και τον έχω στο full προφανώς για προστασία της ακοής. Το θέμα είναι ότι εγώ τα ακουστικά τα έχω σχεδόν πάντα συνδεδεμένα με την συσκευή και το αποτέλεσμα είναι να χάνω κλήσεις όταν το έχω στην τσάντα μου γιατί χαμηλώνει την ένταση μόνο του όπως είπα πιο πάνω. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να απενεργοποιηθεί αυτή η "προστασία";:( Στο νέο mini pro συμβαίνει κάτι τέτοιο; Ελπίζω πως όχι γιατί πρόκειται να το πάρω αφού πρώτα φύγουν οι ελαττωματικές παρτίδες. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στο mini. Αυτό φυσικά είναι μεγάλη χαζομάρα μιας και δεν συνεπάγεται ότι βάζοντας τα ακουστικά θα τα έχεις και μόνιμα στα αυτιά. Αν και αυτό δεν συμβαίνει στο δικό μου LG optimus 2x το έχω συναντίσει και στο HTC wildfire s. Edited September 2, 2011 by michalis1961 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 παιδια μια φιλη εχει το pro και δεν στελνει μηνυματα...το πηγε στην εταιρια και της ειπαν να αλλαξει καρτα sim αλλα και παλι τιποτα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Παιδια με πηραν απ το πλαισιο και μου παν οτι θα μου κανουν αντικατασταση με την καινουρια απρτιδα που ερχεται.Το θεμα ειναι τι κανω ετσι και το καινουριο κινητο ειναι ελαττωματικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 το πας πισω παλι και παιρνεις κανενα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Παιδια με πηραν απ το πλαισιο και μου παν οτι θα μου κανουν αντικατασταση με την καινουρια απρτιδα που ερχεται.Το θεμα ειναι τι κανω ετσι και το καινουριο κινητο ειναι ελαττωματικο? Εσυ ποιο είχες είπαμε ? :rolleyes: Επίσης έχει βγει κανενός που έχει mini pro update και το έχει κάνει? Έχει διορθωθεί κάτι ? Μάθατε κάτι άλλο σχετικά με τον θόρυβο ? Πώς γίνετε να λείπουν απο την αγορά τα Mini για ένα απλο update λογισμικού ? Μήπως δέν ήταν αυτο και έτσι μας λένε ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Προ ειχα...και δε νομιζω ρε παιδι ανα μ αφησουν να ανοιξω ολα τα κουτια μεχρι να βρψω ενα καλο..!-2,3ρεισ και θα με χεσ$%^ν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Προ ειχα...και δε νομιζω ρε παιδι ανα μ αφησουν να ανοιξω ολα τα κουτια μεχρι να βρψω ενα καλο..!-2,3ρεισ και θα με χεσ$%^ν Θα πάς αύριο να το πάς πίσω ? Πίσω το πήρες λόγω θορύβου στο βίντεο ? (είστε πολλοι και δέν σας θυμάμαι ) Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Το γυρισα τριτη λογω του θορυβου και θα μου δωσουν αλλο την τριτη που μς ερχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts