petrossaro Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 απο πλαισιο το πηρα και δεν ειχε μεμβρανη παντος εγω το ανοιξα ηταν σφραγισμενο μρ την ταινια ασφαλιας και απο εξω με ζελατινα το touch δεν επηρεαζεται καθολου απο την μεμβρανη το προ εχεις η το μινι???λεω μηπως στο μινι δεν εχουν βαλει μεμβρανη.στο προ που πηρα ειχε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 το μινι εχω παρει το προ που ειδα σε καταστημα ειχε μεμβρανη ενω το απλο οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 σημερινη ενημερωση απο το saturn καλλιθεας,απεσυρθει και απο εκει λογω προβληματων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 μα τι προβλημα εχουν ? δεν εχουν πει εγω δεν εχω εντοπισει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrossaro Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 σημερινη ενημερωση απο το saturn καλλιθεας,απεσυρθει και απο εκει λογω προβληματων. και τα 2 η μονο το μινι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 μονο το mini.μαλιστα ειχαν αφαιρεσει και αυτο απο την εκθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini-review-634.php Διορθώσαν και το λάθος περι επεξεργαστή,τώρα σωστά πλέον γράφει MSM8255:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini-review-634.php Διορθώσαν και το λάθος περι επεξεργαστή,τώρα σωστά πλέον γράφει MSM8255:) http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini-3947.php εδώ ακόμη έτσι είναι :p Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Πιο ειναι το προβλημα στο μινι ρε παιδες?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Ποιός να τα ανακάλεσε μαζικά από τις αλυσίδες άραγε....ποιόοοοος;;;;; :worry: Aααααα, το βρήκα!!!!!:bow: Ο παραεισαγωγέας τους! :up: ................................................................... Λοιπόν, κατόπιν ψιλοέρευνας, με πληροφόρησαν ότι, όπως σας είχα ενημερώσει, είναι έτοιμη η αναβαθμιση σε 2.3.4 για το ΜΙΝΙ, οπότε αποσύρθηκαν για ξανακυκλοφορήσουν με το τελευταίο firmware! :!: Λογικό μου ακούγεται, αν και δεν ορκίζομαι για την ακρίβεια των πληροφορίων που μου δώθηκαν. αφού κάπου διάβασα ότι Οκτώβρη θα κυκλοφορήσει. Επίσης αν απλα είναι για να βάλουν την 2.3.4 γιατί δέν πείραν πίσω και τα Pro ? :worry: Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 ρε μπας και ειναι το προβλημα με τα βιντεο που λενε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 ρε μπας και ειναι το προβλημα με τα βιντεο που λενε? δεν νομιζω...αν ηταν ετσι 8α περνανε και τα προ.. αχ..ζηλευω το αβαταρ σου!:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 αχ..ζηλευω το αβαταρ σου!:mad: βάλτο και εσυ!!! παντος το κινητο το Mini εχει τρελη μπαταρια απο εχτες το πρωι με χρι τωρα και ειναι στο 52% κλειστο βεβαια το βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 ο θορυβος που κανουν τα pro στο βιντεο ειναι απο οτι ειδα απο τον θορυβο που κανει η καμερα οταν εστιαζει... την ωρα που τραβαει βιντεο αν βαλετε το τηλεφωνο στο αυτι σας θα ακουσετε ενα τσικ τσικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 ο θορυβος που κανουν τα pro στο βιντεο ειναι απο οτι ειδα απο τον θορυβο που κανει η καμερα οταν εστιαζει... την ωρα που τραβαει βιντεο αν βαλετε το τηλεφωνο στο αυτι σας θα ακουσετε ενα τσικ τσικ. Ολα το κάνουν λένε οχι μονο τα Pro Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 βάλτο και εσυ!!! παντος το κινητο το Mini εχει τρελη μπαταρια απο εχτες το πρωι με χρι τωρα και ειναι στο 52% κλειστο βεβαια το βραδυ οταν το χω στα χερακια μου!;) και γω το κλεινω το βραδυ..θα του ριξω και πολυ τον φωτισμο και ελπιζω να βγαζει 2 μερες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 ANETA θα βγαζει 2 μερες ειμαι τωρα στο 52% το βραδακι θα του τρεξω πολυ με ιντερνετ και τετοια για να αδειασει η μπαταρια παντα την φτανω στο 5% και κατω πριν το φορτισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 (edited) οταν το χω στα χερακια μου!;) και γω το κλεινω το βραδυ..θα του ριξω και πολυ τον φωτισμο και ελπιζω να βγαζει 2 μερες.. μετά απο λίγες φορές φόρτισης εκφόρτισης η μπαταρία η καινούργια γίνετε λίγο καλύτερη συνήθως. άρα θα βγάζει τις 2 μέρες αφού ο τύπος ;) πιο πάνω λέει ότι το χρησιμοποιά απο τις 8 το πρωί. ANETA θα βγαζει 2 μερες ειμαι τωρα στο 52% το βραδακι θα του τρεξω πολυ με ιντερνετ και τετοια για να αδειασει η μπαταρια παντα την φτανω στο 5% και κατω πριν το φορτισω κανένα trailer απο youtube σε καλή ανάλυση δοκίμασες να δείς ? Τι λέει η οθονούλα και ο ήχος σε αυτα ? Edited August 27, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf23 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 παντα την φτανω στο 5% και κατω πριν το φορτισω Απ'οσο ξερω δεν πρεπει τις μπαταριες να τις στερευουμε και πολυ.... Παράθεση CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 εγω ετσι κανω σε ολες και δεν ειχα ποτε προβλημα νομιζω στα windows mobile παλια δεν επρεπε να τις αδειαζεις τερμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 παιδια υπαρχουν πολλοι μυθοι για την μπαταρια..εγω παντως το φορτιζω παντα κλειστο (οποτε μπορω τουλαχιστον) και προτιμω να αποφορτιζεται τελειως για να το βαλω να φορτισει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Απο τα γραφεια του Πλαισιου μου ειπαν οτι τα μινι επεστραφησαν για καποια αναβαθμιση, ενω τα προ ηταν οκ. Απο τα συμφραζομενα καταλαβα οτι κατι τρεχει με τα απλα μινι και γι'αυτο επεστραφησαν, ενω με τα προ δεν υπηρχε θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Εγώ πάντως ακολουθώ αυτό που λέει και η sony ericsson στο επίσημο site της για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της μπαταρίας: Φορτίζετε συχνά το τηλέφωνό σας. Η μπαταρία διαρκεί περισσότερο, εάν τη φορτίζετε συχνά. Σημ..Βέβαια εγώ το φορτίζω κάθε μέρα γιατί έχω κολλήσει με ένα παιχνίδι τελευταία και μου τρώει όλη τη μπαταρία μου στο Χ10. Μόλις πάρω το mini pro θα το περάσω εκεί το παιχνίδι και θα έχω το Χ10 για τις κλήσεις μου κλπ. Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 εμας που τα πηραμε? φανταζομαι θα την λαβουμε οπου ναναι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 αμα ειναι μια απλη αναβαθμιση για ποιο λογο να τα επιστρεψει ο κοσμος και να μην την κανει μονος του οταν βγει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts