nikos523 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 (edited) Την 1.2.0 εχω κι εγω. Οποτε, πραγματι υφισταται το προβλημα. Ντουγρου για 1.2.1 λοιπον :D εγω δεν θα αλλαξω μιας και δεν εχω προβλημα! αν δω κολλημα στο ΒΤ ομως, παω για 1.2.1! λυσεις υπαρχουν!!:lol: edit:Ηρακλη λυθηκε το προβλημα με την 1.2.1? Edited June 24, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 εγω δεν θα αλλαξω μιας και δεν εχω προβλημα! αν δω κολλημα στο ΒΤ ομως, παω για 1.2.1! λυσεις υπαρχουν!!:lol: edit:Ηρακλη λυθηκε το προβλημα με την 1.2.1? 1.2.1 έβαλα και εγώ.. πολύ καλός μπορώ να πω! Γρήγορος και ομαλές εναλλαγές στις σελίδες αλλά.... BT δεν έχω ακόμα και μετά από restart! Καμία πρόταση? Δεν θέλω να τον αλλάξω γιατί τα σπάει! :p Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 1.2.1 έβαλα και εγώ.. πολύ καλός μπορώ να πω! Γρήγορος και ομαλές εναλλαγές στις σελίδες αλλά.... BT δεν έχω ακόμα και μετά από restart! Καμία πρόταση? Δεν θέλω να τον αλλάξω γιατί τα σπάει! :p περιεργο.. δοκιμασες να κανεις ενα wipe cache και dalvik cache απο cwm? edit: εγω αυτο που εκανα (μια φορα) ηταν το εξης: πατησα στο ΒΤ στη status bar και δεν ανοιξε. το αφησα ετσι (χωρις να πατησω ξανα για να κλεισει) και εκανα ρεσταρτ.. αυτο ηταν ολο για μενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lagoudisio Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Παιδια η simple honey ειναι καλυτερη απο την darky rom? Ειμαι στην 10.1 και σκεφτομαι να αλλαξω. Θελω αντικειμενικες απαντησεις. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 περιεργο.. δοκιμασες να κανεις ενα wipe cache και dalvik cache απο cwm? edit: εγω αυτο που εκανα (μια φορα) ηταν το εξης: πατησα στο ΒΤ στη status bar και δεν ανοιξε. το αφησα ετσι (χωρις να πατησω ξανα για να κλεισει) και εκανα ρεσταρτ.. αυτο ηταν ολο για μενα! wipe cache και dalvik cache δεν έκανα. έκανα αυτό ακριβώς που είπες. Με wipe cache και dalvik cache τι ακριβώς θα χάσω? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Παιδια η simple honey ειναι καλυτερη απο την darky rom? Ειμαι στην 10.1 και σκεφτομαι να αλλαξω. Θελω αντικειμενικες απαντησεις. Ευχαριστω πολυ! δεν εχω βαλει ποτε darky.. παντως η simply 3.8 βασιζεται σε jvp και οχι σε jvh οπως η darky. (θεωρω καλυτερη την jvp) καλυτερα να σου πει καποιος βεβαια που εχει δοκιμασει darky, αν και "πιστευω" οτι η 3.8 ειναι καλυτερη λογο base rom. wipe cache και dalvik cache δεν έκανα. έκανα αυτό ακριβώς που είπες. Με wipe cache και dalvik cache τι ακριβώς θα χάσω? τιποτα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 wipe cache και dalvik cache δεν έκανα. έκανα αυτό ακριβώς που είπες. Με wipe cache και dalvik cache τι ακριβώς θα χάσω? Έκανα και wipe cache και dalvik cache αλλά ΒΤ δεν έχω με τίποτα!!:( Θα περιμένω για κανένα update... λες να κάνει? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Έκανα και wipe cache και dalvik cache αλλά ΒΤ δεν έχω με τίποτα!!:( Θα περιμένω για κανένα update... λες να κάνει? θα κανει λογικα. δεν ξερω φιλε μου τι γινεται με το ΒΤ.. εγω εχω κανονικα με 1.2.0.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 θα κανει λογικα. δεν ξερω φιλε μου τι γινεται με το ΒΤ.. εγω εχω κανονικα με 1.2.0.. Δεν τον εβαλα ακομη Νικολα, αυριο θα τον δοκιμασω καθως δεν εχει μπαταρια, αλλα αυτα που διαβαζω μονο ενθαρρυντικα που δεν ειναι :rolleyes: Εκανα κι εγω αυτο που ειπες, το ανοιξα, το αφησα οπως ειναι και μετα το restart ενεργοποιηθηκε...Το θεμα ειναι ομως να μην χρειαζεται καθε φορα restart για να ανοιξει. Για να δουμε ομως, ισως και να μην χρειαστει να τον αλλαξω τελικα. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Δεν τον εβαλα ακομη Νικολα, αυριο θα τον δοκιμασω καθως δεν εχει μπαταρια, αλλα αυτα που διαβαζω μονο ενθαρρυντικα που δεν ειναι :rolleyes: Εκανα κι εγω αυτο που ειπες, το ανοιξα, το αφησα οπως ειναι και μετα το restart ενεργοποιηθηκε...Το θεμα ειναι ομως να μην χρειαζεται καθε φορα restart για να ανοιξει. Για να δουμε ομως, ισως και να μην χρειαστει να τον αλλαξω τελικα. μάλλον είμαι τυχερος! Περασα τον 1.2.1 τώρα και άνοιξε κατευθείαν το ΒΤ χωρίς ρεσταρτ χωρις τιποτα! Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Επιτελους δουλευουν ολα κομπλε με τον 1.2.1...την πρωτη φορα βεβαια δεν δουλευε το wifi:blink: αλλα τωρα ειναι οκ...το τσεκαρα πολλες φορες και δουλευει οπως πρεπει πλεον :D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lagoudisio Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Μολις εβαλα κι εγω simply honey. Ελπιζω να αξιζει.:) Ηθελα να σας ρωτησω, αυτο με το CSC που βαζεις τον κωδικο χωρας κτλ, χρειαζεται να το κανω? Τι ακριβως κανει? Επισης, να μεινω με τον kernel που εχει, η υπαρχει καποιος καλυτερος? Ευχαριστω!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Μολις εβαλα κι εγω simply honey. Ελπιζω να αξιζει.:) Ηθελα να σας ρωτησω, αυτο με το CSC που βαζεις τον κωδικο χωρας κτλ, χρειαζεται να το κανω? Τι ακριβως κανει? Επισης, να μεινω με τον kernel που εχει, η υπαρχει καποιος καλυτερος? Ευχαριστω!:happy: Εγω δεν εχω πειραξει καθολου το csc...το αφησα οπως ειναι. Και βεβαια αξιζει, ειναι απο τις καλυτερες custom ρομ για τον γαλαξια μας απο εναν απο τους καλυτερους developers. By default, εχει τον speedmod t8 θα σε συμβουλευα ομως να βαλεις τον semaphone που ειναι Ελληνα δημιουργου (Στρατος στο ονομα:)) και ειναι φοβερα γρηγορος και σταθερος. Επισης, χθες εβγαλε και νεα εκδοση 1.2.1 οπου λυθηκε πλεον το προβλημα με το bluetooth κι ειναι πλεον απο τους πιο ολοκληρωμενους κερνελ. Μπορεις να τον βρεις εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908 Τα συγχαρητηρια σαφως και πηγαινουν στον Στρατο :clap: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lagoudisio Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Εγω δεν εχω πειραξει καθολου το csc...το αφησα οπως ειναι. Και βεβαια αξιζει, ειναι απο τις καλυτερες custom ρομ για τον γαλαξια μας απο εναν απο τους καλυτερους developers. By default, εχει τον speedmod t8 θα σε συμβουλευα ομως να βαλεις τον semaphone που ειναι Ελληνα δημιουργου (Στρατος στο ονομα:)) και ειναι φοβερα γρηγορος και σταθερος. Επισης, χθες εβγαλε και νεα εκδοση 1.2.1 οπου λυθηκε πλεον το προβλημα με το bluetooth κι ειναι πλεον απο τους πιο ολοκληρωμενους κερνελ. Μπορεις να τον βρεις εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908 Τα συγχαρητηρια σαφως και πηγαινουν στον Στρατο :clap: Μαλιστα. Ο semaphone δηλαδη ειναι πιο γρηγορος? Σε σχεση με τον speedmod, απο θεμα εξτρα λειτουργιων, τι θα χασω αν βαλω τον sema? Και κατι τελευταιο, το theme του simply honey, πως μπορω να του κανω tweaks? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Παιδιά έχει κανένας άλλος πρόβλημα με το internet;; κάποιες φορές μέτα από λίγη ώρα σερφαρισματος κολλάει το κινητό και κάνει επανεκκίνηση μόνο του!! Είναι θέμα ρομ ή κερνελ λετε; Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Παιδιά έχει κανένας άλλος πρόβλημα με το internet;; κάποιες φορές μέτα από λίγη ώρα σερφαρισματος κολλάει το κινητό και κάνει επανεκκίνηση μόνο του!! Είναι θέμα ρομ ή κερνελ λετε; Σημερα το μεσημερι συγκεκριμενα σερφαρα επι 1.5 ωρα ασταματητα, και δεν μου εκανε το παραμικρο, ουτε τις προηγουμενες 9 μερες που την εχω. Τι κερνελ φορας...; Εγω ειμαι με semaphone by stratos. Επισης, εκανες clean install πριν την βαλεις...; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) Παιδιά έχει κανένας άλλος πρόβλημα με το internet;; κάποιες φορές μέτα από λίγη ώρα σερφαρισματος κολλάει το κινητό και κάνει επανεκκίνηση μόνο του!! Είναι θέμα ρομ ή κερνελ λετε; με gto alfa 3 δεν μπορουσα να σερφαρω.. ή κολλουσε κε μετα απο κανα 3λεπτο (πατωντας αρκετες φορες το home) ξεκολλουσε και εκλεινα απο τη διαχειριση τον browser, ή κολλουσε τελειως και εβγαζα μπαταρια. με semaphore kernel δεν εχω το παραμικρο προβλημα! Νικολα, ειδες τελικα το etx.power menu στο light...; το ειδα τελικα το theme manager (δε θυμαμαι πως λεγεται ακριβως :p) στο light package! ειχα περιπετειες χθες με κατι kernels (μετα απο ωρες το εσωσα τελικα..!) και ξαναπερασα το Light και το ειχε! απλα οταν περνας mid, εξαφανιζεται γι'αυτο δεν το εβλεπα! Edited June 27, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Σημερα το μεσημερι συγκεκριμενα σερφαρα επι 1.5 ωρα ασταματητα, και δεν μου εκανε το παραμικρο, ουτε τις προηγουμενες 9 μερες που την εχω. Τι κερνελ φορας...; Εγω ειμαι με semaphone by stratos. Επισης, εκανες clean install πριν την βαλεις...; Έκανα clean install.. τον speedmod είχα... λέω είχα γιατί έβαλα του Στράτου και εγώ πριν λίγο! Τον είχα ξαναπεράσει αλλά είχα θέμα με το ΒΤ...τώρα όμως όλα εντάξει!:D Πολύ καλή δουλειά πάντως..μπράβο στον Στράτο! Έχετε δοκιμάσει Talon? Τι λέει αυτός? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Έκανα clean install.. τον speedmod είχα... λέω είχα γιατί έβαλα του Στράτου και εγώ πριν λίγο! Τον είχα ξαναπεράσει αλλά είχα θέμα με το ΒΤ...τώρα όμως όλα εντάξει!:D Πολύ καλή δουλειά πάντως..μπράβο στον Στράτο! Έχετε δοκιμάσει Talon? Τι λέει αυτός? Ετσι, τα καλα λογια να λεγονται :D Προσωπικα, δεν τον εχω δοκιμασει ακομη, αλλα που θα παει δεν θα μου την γλιτωσει :lol::lol::lol: Καλα λογια γραφονται παντως... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Έχετε δοκιμάσει Talon? Τι λέει αυτός? Μην ακούσω ξανά αυτήν τη λεξη.. 2 ώρες έκανα να ζωντανεψω το κινητο χθες.. Bootloops συνεχεια.. Και δεν φτανει αυτο. Έπαιζα και κορώνα γράμματα κάθε φορά που άλλαζα κερνελ, γιατί εμ μου ξεφτιλησε το κινητο, μου εκανε και το μισο συστημα εχτ4 και το αλλο μισο ρφσ.. Μη αναστεψημο εννοειτε, γιατί και disable lagfix που προσπαθούσα να κανω δε γινόταν γιατί έπρεπε να bootαρει.. Καταστροφα.. Πολύ πατέντα έπεσε για να το ζωντανεψω.. Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Μην ακούσω ξανά αυτήν τη λεξη.. 2 ώρες έκανα να ζωντανεψω το κινητο χθες.. Bootloops συνεχεια.. Και δεν φτανει αυτο. Έπαιζα και κορώνα γράμματα κάθε φορά που άλλαζα κερνελ, γιατί εμ μου ξεφτιλησε το κινητο, μου εκανε και το μισο συστημα εχτ4 και το αλλο μισο ρφσ.. Μη αναστεψημο εννοειτε, γιατί και disable lagfix που προσπαθούσα να κανω δε γινόταν γιατί έπρεπε να bootαρει.. Καταστροφα.. Πολύ πατέντα έπεσε για να το ζωντανεψω.. Sent from my Galaxy S using Tapatalk Πως το καταλαβες αυτο? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) Πως το καταλαβες αυτο? το καταλαβα γιατι οταν το ζωντανεψα και κοιταξα στην εφαρμογη ext4 (chainfire) μου ειχε και "convert to ext4" και "convert to rfs".. και οταν το εκανα ξανα ext4 εκανε μονο το data/dbdata/cache και οχι το system. edit: εβαλα τον πολυαγαπημενο μου gto kernel τωρα.. επιτελους διορθωσε το προβλημα με το browsing αν και ειναι ακομα σε alpha! θα περιμενω να βγαλει ο Στρατος καποιο update αργοτερα γιατι ειχα αλλο κουλο εγω.. αν ανοιγα το bluetooth και μετα το wifi, τοτε δεν ειχα προσβαση στο ιντερνετ και ηθελε ρεσταρτ! εκει που ελεγα οτι γλυτωσα το προβλημα με το ΒΤ!:lol:! Edited June 28, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coldfusion Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 (edited) Μην ακούσω ξανά αυτήν τη λεξη.. 2 ώρες έκανα να ζωντανεψω το κινητο χθες.. Bootloops συνεχεια.. Και δεν φτανει αυτο. Έπαιζα και κορώνα γράμματα κάθε φορά που άλλαζα κερνελ, γιατί εμ μου ξεφτιλησε το κινητο, μου εκανε και το μισο συστημα εχτ4 και το αλλο μισο ρφσ.. Μη αναστεψημο εννοειτε, γιατί και disable lagfix που προσπαθούσα να κανω δε γινόταν γιατί έπρεπε να bootαρει.. Καταστροφα.. Πολύ πατέντα έπεσε για να το ζωντανεψω.. Sent from my Galaxy S using Tapatalk Ειχα δοκιμάσει και εγω τον Talon . Με το που τον κάνεις install μετατρεπει οταν ανοίξεις το κινητό τα αρχεια σε ext4, με disable lagfix το επανέφερα στο rfs χωρις κανένα πρόβλημα . Σε γενικές γραμμες χάλια kernel πολλά bootloops , κωλύματα ,restarts. Με την αλλαγη που εκανα σε semaphore κανενα απολυτος προβλημα . Οποτε μακριά ! Ηθελα να δοκιμάσω και του damian της alpha για 2.3.4 που εχει βγάλει αλλα καθε φορα που τον περνάω το κινητό κολλάει στην αρχική οθόνη! Edited June 28, 2011 by coldfusion Παράθεση Samsung Galaxy Sιιι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 edit: εβαλα τον πολυαγαπημενο μου gto kernel τωρα.. επιτελους διορθωσε το προβλημα με το browsing αν και ειναι ακομα σε alpha! θα περιμενω να βγαλει ο Στρατος καποιο update αργοτερα γιατι ειχα αλλο κουλο εγω.. αν ανοιγα το bluetooth και μετα το wifi, τοτε δεν ειχα προσβαση στο ιντερνετ και ηθελε ρεσταρτ! εκει που ελεγα οτι γλυτωσα το προβλημα με το ΒΤ!:lol:! Το ιδιο επαθα κι εγω την πρωτη φορα που εβαλα την 1.2.1 εκδοση. Ενω εδειχνε οτι ειχε συνδεθει κανονικα, δεν εμπαινε στο ιντερνετ. Απο τοτε ομως, με ενα restart εστρωσε και δεν εχει ξανασυμβει. Προς το παρον, παραμενω στου Στρατου.:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Το ιδιο επαθα κι εγω την πρωτη φορα που εβαλα την 1.2.1 εκδοση. Ενω εδειχνε οτι ειχε συνδεθει κανονικα, δεν εμπαινε στο ιντερνετ. Απο τοτε ομως, με ενα restart εστρωσε και δεν εχει ξανασυμβει. Προς το παρον, παραμενω στου Στρατου.:) Εγώ με τον gto alpha 3 είχα προβλημα. Δε σερφαρες,κολλουσε! Gto alpha 7 και το κινητό έγινε πάλι quadrant freak! Με εχτ4 χωρις journal, χωρις stagefright και στα 1200 η cpu (και στα 1400 πρέπει να είναι σταθερο το συστημα.. Θα το δοκιμασω κάποια στιγμή!) Βαράω 3500 σκορ! Ειχα δοκιμάσει και εγω τον Talon . Με το που τον κάνεις install μετατρεπει οταν ανοίξεις το κινητό τα αρχεια σε ext4, με disable lagfix το επανέφερα στο rfs χωρις κανένα πρόβλημα . Σε γενικές γραμμες χάλια kernel πολλά bootloops , κωλύματα ,restarts. Με την αλλαγη που εκανα σε semaphore κανενα απολυτος προβλημα . Οποτε μακριά ! Ηθελα να δοκιμάσω και του damian της alpha για 2.3.4 που εχει βγάλει αλλα καθε φορα που τον περνάω το κινητό κολλάει στην αρχική οθόνη! Έχει voodoo lagfix o talon γι' αυτό στο πρωτο boot σου κάνει το σύστημα εχτ4. Το θέμα ήταν ότι δε bootare το κινητο μου. Και που έβαζα disable lagfix, πρεπει να κάνεις boot.. Για τον gto, χρησιμοποίησε το script του damian για να βγάλεις το bootanimation απο το cwm. Αυτο φταίει λογικά και δεν bootαρει..! Sent from my Galaxy S using Tapatalk Sent from my Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts