Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 7

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν την ανεβασει γραψε μας εδω να τις ριξουμε μια ματια !!!

OK ;).

Και μερικές screenshot από εμένα:

http://s150.photobucket.com/albums/s116/DJDBgr/Phone2Cloud/

Edited by DJDB

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας

Μετα απο πολυ ώρα προσεχτικου διαβασματος στο ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304405 ) του colossus_r , που εχει εκπληκτικα posts και ειναι ετη φωτος μπροστα, και "κατεβασματος" εφαρμογων και εγκαταστασεων διαφορων πραγματων,θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

Κατεβασα το [Εφαρμογες] απο το πρωτο post (1 Μάι. 2011, 22:50 ) και ειχε το XAPDeployX το οποιο δεν μου δουλευε απο την αρχη

Κατεβασα το τελευταιο ΝΕΤ.Framework v4....

Κατεβασα το Windows phone developer tools

Και πηγα να κανω το Dεveloper phone registration και φενεται οτι πρεπει να πληρωσω κατι...

Μετα μενει στο εξης μηνυμα : Device not registered with marketplace....

Εννοειται πως εχω κανει λογαριασμο στο Marketplace και με "βλεπω" στην σελιδα των Windows Phone...

Μαλλον εχω κανει λαθος και αν γινεται καποιος να μου δωσει τα φωτα του...

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα

Καταρχην πες μας τι συσκευη εχεις....ΕΙναι σημαντικο γιατι δεν ξεκλειδωνουν ολες και αν ξεκλειδωνουν,εχουν διαφορετικο τροπο....

Για να δουλεψει το xapdeploy πρεπει να εχεις ξεκλειδωτη συσκευη.....

Edited by nikosm10

Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2

Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr

Καλημερα, και ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση!

Ναι τεραστια παραληψη -οταν το εγραφα ημουν οπως ναναι...

Η συσκευή μου ειναι HTC HD7 αγορασμενο στην Αγγλια ,ηταν κλειδωμενο το νουμερο στην Ο2 και το ξεκλειδωσα με κωδικο απο το Ebay.

Αυτο το ειδος ξεκλειδωματος εννοειτε ή το developer unlock?

Ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση.

Καλησπέρα, ήθελα να μάθω, πώς μπορώ να βλέπω ενημερώσεις για εφαρμογές που έχω στο WP μου, μέσα στο marketplace?

Στο Android έχει tab τις εγκατεστημένες και πάνω πάνω φέρνει όλες όσες είναι για αναβάθμιση(υπάρχει διαθέσιμη). Υπάρχει κάτι ανάλογο?

Βασικα επειδη συνεχισα το ψαξιμο και εδω και XDA developers και συνεχισα με chevron unlock - ο "κολοσσος" μας ειναι ακομα πιο αναλυτικος και εξηγει τα παντα αλλα ακομα μου βγαζει το μηνυμα

please make sure it is connected using usb

please start zune application

H version μου ειναι η εξης:

HTC HD7

OS version 7.10.8107.79

γινεται να ξεκλειδωθει τελικα?

Δεν ξερω δεν μπορω να κανω κατι παραπανω στηριζομαι στην βοηθεια σας

Ευχαριστω προκαταβολικα

Με μπερδευει το ποστ σου λιγο.....

Αν το εχεις ξεκλειδωσει τοτε οταν θες να κανεις deploy καποιο xap τοτε πρεπει να εχεις το κινητο συνδεδεμενο, να ειναι ανοιχτο το zune και να εχεις ξεκλειδωσει το lockscreen,δηλ να εισαι στα tiles.....

Αν δεν το εχεις ξεκλειδωσει, τοτε ακολουθεις τον οδηγο του πανμεγιστου κολοσσου,(αξιζει παντα ενα ευχαριστω και μια επισκεψη στο blog του), που βρισκεται στο παρακατω λινκ και θα μπορεις να περνας custom roms οπου ειναι ηδη ξεκλειδωμενες......

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3736020

και το blog του κολοσσου:

http://colossusr.blogspot.gr/

Edited by nikosm10

Καλησπέρα, ήθελα να μάθω, πώς μπορώ να βλέπω ενημερώσεις για εφαρμογές που έχω στο WP μου, μέσα στο marketplace?

Στο Android έχει tab τις εγκατεστημένες και πάνω πάνω φέρνει όλες όσες είναι για αναβάθμιση(υπάρχει διαθέσιμη). Υπάρχει κάτι ανάλογο?

Οταν υπαρχουν εφαρμογες γι update θα τις δειξει στο live tile ..Αν ξερεις οτι καποια εφαρμογη εχει update αλλα δεν στην δειχνει ..πηγαινε στο μαρκετ και μπες μεσα στην σελιδα της εφαρμογης ... ..Βγες απο την σελιδα και ξαναμπες καιθα σου δειξει οτι εχει αναβαθμιση

Βασικα επειδη συνεχισα το ψαξιμο και εδω και XDA developers και συνεχισα με chevron unlock - ο "κολοσσος" μας ειναι ακομα πιο αναλυτικος και εξηγει τα παντα αλλα ακομα μου βγαζει το μηνυμα

please make sure it is connected using usb

please start zune application

H version μου ειναι η εξης:

HTC HD7

OS version 7.10.8107.79

γινεται να ξεκλειδωθει τελικα?

Δεν ξερω δεν μπορω να κανω κατι παραπανω στηριζομαι στην βοηθεια σας

Ευχαριστω προκαταβολικα

Η εκδοση που εχεις ΟΧΙ δεν γινεται ...Ξεχνα το chevron αν δεν γυρισεις πισω σε pre-nodo (7008) ... Eχεις κανει ολα τα update και δεν μπορεις ...

Αν εχεις καποιο backup απο πριν nodo ανεβασε το και ακολουθησε τους οδηγους μου η εδω η στο μπλογκ μου να περασεις Custom ROM οπως σωστα σου ειπε ο nikosm10 !!!

Ετσι οπως εισαι δεν μπορεις !!!!

Με μπερδευει το ποστ σου λιγο.....

Αν το εχεις ξεκλειδωσει τοτε οταν θες να κανεις deploy καποιο xap τοτε πρεπει να εχεις το κινητο συνδεδεμενο, να ειναι ανοιχτο το zune και να εχεις ξεκλειδωσει το lockscreen,δηλ να εισαι στα tiles.....

Αν δεν το εχεις ξεκλειδωσει, τοτε ακολουθεις τον οδηγο του πανμεγιστου κολοσσου,(αξιζει παντα ενα ευχαριστω και μια επισκεψη στο blog του), που βρισκεται στο παρακατω λινκ και θα μπορεις να περνας custom roms οπου ειναι ηδη ξεκλειδωμενες......

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3736020

και το blog του κολοσσου:

http://colossusr.blogspot.gr/

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ..Να εισαι καλα !!!

Η εκδοση που εχεις ΟΧΙ δεν γινεται ...Ξεχνα το chevron αν δεν γυρισεις πισω σε pre-nodo (7008) ... Eχεις κανει ολα τα update και δεν μπορεις ...

Αν εχεις καποιο backup απο πριν nodo ανεβασε το και ακολουθησε τους οδηγους μου η εδω η στο μπλογκ μου να περασεις Custom ROM οπως σωστα σου ειπε ο nikosm10 !!!

Ετσι οπως εισαι δεν μπορεις !!!!

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ..Να εισαι καλα !!!

Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο για τις απαντησεις σας.Κριμα μεν που δεν γινεται κατι γιατι δεν εχω καποιο backup κρατημενο.

Επιπλεον κολοσσε συγχαρητηρια και για το blog -ειναι πολυ δουλεμενο και ενημερωμενο!

Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο για τις απαντησεις σας.Κριμα μεν που δεν γινεται κατι γιατι δεν εχω καποιο backup κρατημενο.

Επιπλεον κολοσσε συγχαρητηρια και για το blog -ειναι πολυ δουλεμενο και ενημερωμενο!

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια ..

Υπαρχει μια ελπιδα αν θελησεις να κανεις τη διαδικασια Gold Card και Y usb cable

Ριξε μια ματια εδω ...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1597837

και εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3822871#post3822871

Ετσι θα περασεις μια παλια ρομ και μετα θα μπορεσεις να βαλεις μια custom που ειναι ξεκλειδωτη και πολλα αλλα

Θα κατσω να γραφω ενα οδηγο για το downgrading/debrandig στο μπογκ συντομα

• 2 weeks later...

Παιδιά συγγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανά, δεν μπόρεσα να βρω την απάντηση ψάχνοντάς το...

Με ενδιαφέρει το Nokia Lumia 710. Ψάχνοντάς το όσο μπορώ μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό για αυτά που το θέλω.

Βασικό κριτήριο για την επολογή του όμως είναι το πόσο πλήρης είναι η εφαρμογή για το GMail. Έχει όλα τα αντίστοιχα features του web client, όπως δηλαδή συμβαίνει με το Android; Για παράδειγμα, περιεργαζόμενος στα γρήγορα τη συσκευή ενός φίλου (είχα ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μου), δεν μπορούσα να βρω τα labels. Ο φίλος μου βέβαια δεν το είχε ψάξει, δεν τον ενδιέφερε. Είναι ένας GMail client ή ένας "κανονικός" client (τύπου Outlook) που απλώς έχει έτοιμα τα imap/pop settings;

Προφανώς η ερώτηση είναι για τα WP 7.5 και όχι για το Nokia. Ευχαριστώ!

Δεν ξερω τι εννοεις label κοιτα τις photo απο κατω....

http://imageshack.us/photo/my-images/812/dsc0052rh.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/815/dsc0051fp.jpg/

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Από ό,τι βλέπω έχει τα Starred. Labels είναι οι ετικέτες στο GMail. Μπορείς να φτιάξεις όσες θες (βάζοντάς τους και χρώμα), και να "κολλήσεις" όσες ετικέτες θέλεις σε ένα email. Πχ, ένα email μπορεί να έχει ταυτόχρονα τις ετικέτες "βίντεο" και "fun" κτλ. Σαν τα tags του wordpress ένα πράγμα. :) Στο Android γίνεται πλήρες sync των labels και μπορείς να ψάχνεις και με βάση αυτά.

Συγχρονιζει κανονικα ολα τα labels.....Ειχα και εγω custom labels πλα δεν ανεβασα τη σωστη φωτο που δειχνει απο το gmail που γραφει και κατω.....

Οσον αφορα τα windows phone....Αυτη τη στιγμη βρισκονται σε φαση μεγαλων αλλαγων με τα wphone 8 να ερχονται τον Οκτωβρη.....ψαξε λιγο παραπνω τι συμβαινει......αποψη μου τα 7.5 ειναι πολυ καλα αλλα οχι για να αγορασεις καινουργια συσκευη τωρα.....κοιτα για καποια μεταχειρισμενη οπου οι τιμες ειναι χαμηλες και μαζευε χρηματα για wp8....

Edited by nikosm10

παιδια ξερει κανενας καποια εφαρμογη φωτογραφιας που να μπορω να παιξω με το χρονο που μενει το κλειστρο της καμερας ανοιχτο κλπ?

Καλησπέρα! :) Η εφαρμογή που υπάρχει στο Marketplace για το Skype, λειτουργεί πλήρως; :worry: Εννοώ και η βιντεοκλήση. Η συσκευή είναι το Omnia W.
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα! :) Η εφαρμογή που υπάρχει στο Marketplace για το Skype, λειτουργεί πλήρως; :worry: Εννοώ και η βιντεοκλήση. Η συσκευή είναι το Omnia W.

Πλήρως όχι κάποια features δεν παίζουν όμως videoκλήση παίζει (δοκιμασμένα στο συγκεκριμένο κινητό με το skype). Σου ρημάζει τρώει όμως όλη την μπαταρία.

Edited by TheGuru
Sent neither from iphone nor android phone

Πλήρως όχι κάποια features δεν παίζουν όμως videoκλήση παίζει (δοκιμασμένα στο συγκεκριμένο κινητό με το skype). Σου ρημάζει τρώει όμως όλη την μπαταρία.

Thanks για τη γρήγορη απάντηση! :) Καλά, για τη μπαταρία δε με πολυνοιαζει. Έτσι κι αλλιώς με τη χρήση που κάνω στο κινητό έχει τύχει να το φορτίσω και 2 φορές σε μια μέρα. :P

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Γεια σας, χρειάζομαι μια εφαρμογή που να εμφανίζει τα τηλέφωνα της Ελλάδας(Οτε)

.Δεν βρήκα ακόμη μετά από ψάξιμο . Έχετε κάποια παρόμοια?

παιδιά κάποια εφαρμογή για offline drive με χάρτη ελλάδας, εκτός απο το nokia drive υπάρχει;
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Καλησπέρα!! :) Ποια εφαρμογή προτείνετε για κατέβασμα μουσικής από το Marketplace; Για ολόκληρα κομμάτια.
Huawei Nova 5T

μηπως ξερει καποιος πως μπορουμε να κανουμε update σε εφαρμογες που ειναι περασμενες στο κινητο και οχι κατεβασμενες απο market?