Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 7

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και ειμαστε ακομη στην αρχη ... Εχθες ο Jaxbot απο το Windows Phone Hacker ανεβασε τα Lockscreen widget του...

Το εβαλα να το δω και ειναι απιθανο ..Δουλευουν μονο σε custom ρομ και ειναι beta αλλα δειχνει τι μπορεις τελικα να κανεις οταν γινει κοινος τοπος η γνωση του λειτουργικου

Ριξτε μια ματια εδω http://windowsphonehacker.com/articles/beta_release_lock_widgets_for_windows_phone-03-20-12

πολύ ωραία τα widget, καλή προσθήκη

Edited by mustanggre
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να συμπληρώσω ότι δουλεύει κανονικότατα σε LG Optimus 7.

επιβεβαιωνω και εγω στο LG Optimus 7 κανονικοτατα απλα κατεβαζετε χαρτες και φωνητικη καθοδηγηση και δεν ξανα χρειαζεται internet

πως θα το κανω να δουλεψει χωρης να εχω interop unlock βοηθηστε!!!!!

Χρειάζεσαι developer unlock για να το περάσεις τουλάχιστον. Χωρίς αυτό δεν γίνεται να περάσεις το xap.

Αν έχεις συσκευή 1ης γενιάς, τότε καλύτερα ψάξε για custom rom να είσαι κανονικά ξεκλείδωτος full.

παιδιά μια βοήθεια.. ήθελα να το περάσω σε ένα hd2 αλλά το Tom xap μου πετάει ότι η εφαρμογή σταματήσει να λειτουργεί.. τι σαν admin τι έτσι τίποτα.. του είπα να φέρει το λατομεία και πάλι τα ίδια.. τι μπορώ να κάνω να το κάνω να λειτουργήσει.. μου γράφει ότι δεν περνεις δικαιώματα κάποιο αρχείο, αλλά και σαν admin τα ίδια..

Φιλικά Γιώργος

Για δώσε κανένα λίνκ με Nokia Drive γιατί μας έδωσες τη mairoyla :D

χαχαχαχαχα Σωστος ..ωραια μακακια εκανα !!! Ευχαριστω για την διορθωση !!!

παιδιά μια βοήθεια.. ήθελα να το περάσω σε ένα hd2 αλλά το Tom xap μου πετάει ότι η εφαρμογή σταματήσει να λειτουργεί.. τι σαν admin τι έτσι τίποτα.. του είπα να φέρει το λατομεία και πάλι τα ίδια.. τι μπορώ να κάνω να το κάνω να λειτουργήσει.. μου γράφει ότι δεν περνεις δικαιώματα κάποιο αρχείο, αλλά και σαν admin τα ίδια..

Δοκίμασε το Multixapinstall.

Ειναι το καλυτερο απο οσα εχω δοκιμασει μεχρι τωρα ... Μπραβο στην Νοκια

Εγω το πηρα απο αλλου ... Το ανεβασα εδω για οποιον δεν προλαβε

Το λινκ ειναι του afterforever

http://anonym.to/?http://pic.dbank.com/p07xdlx4e8.xap

Ευχαριστώ!

Θα το δοκιμάσω κι εγώ μέσα στο Σ/Κ στο Optimus 7 μου (όλοι αυτό έχουμε; :) )

Γεια σας παιδιά,

Εχει δει κανεις καμια εφαρμογή για ποδήλατα;

Ποσο χρόνο - απόσταση κλπ

Ευχαριστώ

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Δοκίμασε το Sports Tracker. Έχει χρονόμετρο, απόσταση, μέση ταχύτητα, θερμιδομετρητή κτλ κτλ και απεικόνιση στον χάρτη μέσω του GPS. Και είναι και δωρεάν.

Η επόμενη πιο γνωστή και δωρεάν εφαρμογή είναι το Endomondo Sports, την οποία όμως δεν έχω χρησιμοποιήσει.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Και το runkeeper είναι καλό, όπως το sport-tracker, απλά ψιλοκολλάει και δεν ξέρω γιατί. Οπότε sports-tracker ίσως το πιο αξιόπιστο. Και πιο ωραίο interface στο σάιτ.

Παιδιά ενα πολύ ωραίο παιχνίδι-εφαρμογή υπάρχει σε androit και ios και λέγετε ''Μπες Βγες'' !! ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και σε windows phone..??????

Παιδιά ενα πολύ ωραίο παιχνίδι-εφαρμογή υπάρχει σε androit και ios και λέγετε ''Μπες Βγες'' !! ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και σε windows phone..??????

Δώσε link στο android market να το δούμε γιατί δεν το βρήκα.

δικό μου λαθάκι....''πες βρες;; λέγετε κ είναι εδώ : http://osarena.net/android/android-games/pes-vres-ena-diaskedastiko-omadiko-pechnidi-sto-android.html

Καλησπέρα φίλε μου ...

Υπάρχει σε wp7 τέτοιο παιχνίδι και λέγεται TopTen ... Θα το βρεις εδώ ;)

Co-Founder & CEO at AntMoves & Windows Phone Apps

www.antmoves.com | www.wpapps.gr

Και το runkeeper είναι καλό, όπως το sport-tracker, απλά ψιλοκολλάει και δεν ξέρω γιατί. Οπότε sports-tracker ίσως το πιο αξιόπιστο. Και πιο ωραίο interface στο σάιτ.

Τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα... εκτός από το sport-tracker.

Είχα καταλήξει μέχρι πρόσφατα στο smartrunner, μου άρεσε το online tracking που είχε και στην free έκδοση. Αλλά μου "την έκανε", κάποια στιγμή σταμάτησε να ανεβάζει. Έχω τώρα γύρω στις 20-30 διαδρομές στο κινητό που δεν ανεβαίνουν. Και το κακό είναι οτι δεν υπάρχει δυνατότητα για export!

Με το endomondo το ίδιο πρόβλημα παλιότερα. Και εκεί έχω 20-30 διαδρομές που περιμένουν. Περίμεναν μάλλον μέχρι προχτές, όπου έκανα update την εφαρμογή και χάθηκαν όλες !!! :-(

Τώρα τρέχω το runtastic, μου φαίνεται πολύ καλό. Δυστυχώς δεν έχει το online tracking στην free έκδοση.

Σαν γενικό κανόνα προτείνω ότι βάλετε να έχει δυνατότητα και για export σε κάποια απλή μορφή, γιατί αν κάτι πάθει το πρόγραμμα να μπορείτε να "βγάλετε" τις διαδρομές κάπου αλλού.

παιδιά εχω κάνει αναβάθμιση τα vista σε service pack 2 και δεν μου παιζει το zune...μου λεει οτι θελει απο sp 3 και πανω αλλα δεν υπάρχει για vitsa sp3..??? εχει κανείς κάποια λύση..??

παιδιά εχω κάνει αναβάθμιση τα vista σε service pack 2 και δεν μου παιζει το zune...μου λεει οτι θελει απο sp 3 και πανω αλλα δεν υπάρχει για vitsa sp3..??? εχει κανείς κάποια λύση..??

Κοιτα οσο και αν ακουγεται περιεργο ...φυγε απο τα Vista.... μεχρι και η μαμα τους τα παρατησε γρηγορα

Αν επειμενεις κανε πληρη απεγκατασταση στο Zune με καποιο unistaler και μετα ξανα βαλτο ...

Δεν πιανει παντα αλλα προσπθησε το

Η συμβουλη μου παντως ειναι βαλε Win7 Οτι pc και να εχεις θα τρεχει πολυ πολυ καλυτερα

Παιδια σας παρακαλω μπορει καποιος να μου εξηγησει αναλυτικα πως μπορω να κανω συγρονισμο επαφων σε (windows 7.5 nokia Lumia,HTC Radar) απο παλια Νοκια Ν95,Χ6.Ειμαι σκραπας στα windows και δεν βγαζω ακρη με τιποτε.Το Zune δεν εχει την επιλογη αυτη στα HTC δεν υπαρχει το Radar τι γινεται δεν ξερω.

Παιδια σας παρακαλω μπορει καποιος να μου εξηγησει αναλυτικα πως μπορω να κανω συγρονισμο επαφων σε (windows 7.5 nokia Lumia,HTC Radar) απο παλια Νοκια Ν95,Χ6.Ειμαι σκραπας στα windows και δεν βγαζω ακρη με τιποτε.Το Zune δεν εχει την επιλογη αυτη στα HTC δεν υπαρχει το Radar τι γινεται δεν ξερω.

Μας μπερδεψες ..απο που σε ποιο θελεις ..

Παντως το Lumia εχει μεσα εφαρμογή για την μεταφορα των επαφων και ειναι πολυ ευκολο ...

Η Νοκια εχει την εφαρμογη μεταφορα επαφων αλλα η HTC (Radar) δεν την εχει.Εγω θελω απο νοκια Χ6 να παρω τις επαφεσ στο HTC Radar

και δεν βγαζω ακρη