Jump to content

Wind 2in1: Δύο αριθμοί σε μία κάρτα SIM

mobilegr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το καρτοκινητό είναι F2G; αν ναι, τότε χρεώνεται η προώθηση...

f2g ειναι!Ναι αλλα πολυ δεν μου εκοψε?το 1% δεν ειναι?Η ειναι χρεωνεται ολη η προωθηση?

Δηλαδη μου εχει χρεωσει και στην συνδεση???

• Απαντήσεις 484
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μα δεν ισχυει η εκπτωση στα f2g.χρεωνεται κανονικα η προωθηση.

κι επειτα στα ΤΙΜ card with 2in1 ΔΕΝ χρεωνεται καθολου.

Never Give Up:!:

Join friend!

μα δεν ισχυει η εκπτωση στα f2g.χρεωνεται κανονικα η προωθηση.

κι επειτα στα ΤΙΜ card with 2in1 ΔΕΝ χρεωνεται καθολου.

Δηλαδη εμενα που ειναι το ενα συνδεση και το αλλο f2g ,οταν το εχω στην συνδεση και με περνει καποιος στην καρτα χρεωνει ολη την προωθηση?και το 1% ποτε ισχυει?οταν ειναι 2 συνδεσεις?

δεν υπαρχει 1% ρε γιωργο! 0% εγινε που ισχυει στα συμβολαια και στα τιμ card.

οταν εχεις 2ιν1 και εισαι στη συνδεση,οταν σε καλουν στο καρτοκινητο χρεωνεσαι κανονικα

Join friend!

δεν υπαρχει 1% ρε γιωργο! 0% εγινε που ισχυει στα συμβολαια και στα τιμ card.

οταν εχεις 2ιν1 και εισαι στη συνδεση,οταν σε καλουν στο καρτοκινητο χρεωνεσαι κανονικα

Α οκ... ευχαριστω...δεν το ηξερα..απλα μου φανηκε παραξενο γιατι 1 μηνα το εχω και τωρα το ειδα γιατι μου πηρε πολλα..

Στην αντιθετη περιπτωση(απο αυτη που τονιζω πιο πανω) μπορει να χρεωθει η συνδεση σου?η μονο η καρτα χρεωνεται?

Ευχαριστω και για αυτη την ερωτηση αν ξερεις ΄)

Α οκ... ευχαριστω...δεν το ηξερα..απλα μου φανηκε παραξενο γιατι 1 μηνα το εχω και τωρα το ειδα γιατι μου πηρε πολλα..

Στην αντιθετη περιπτωση(απο αυτη που τονιζω πιο πανω) μπορει να χρεωθει η συνδεση σου?η μονο η καρτα χρεωνεται?

Ευχαριστω και για αυτη την ερωτηση αν ξερεις ΄)

αν εισαι στην καρτα και σε καλεσουν στην συνδεση...εκει χρεωνεται απο τον δωρεαν χρονο ομιλιας.

να το πω και πιο απλα για να το μαθουν ολοι:το νουμερο που προωθει,εκει γινεται και η χρεωση.

Join friend!

f2g ειναι!Ναι αλλα πολυ δεν μου εκοψε?το 1% δεν ειναι?Η ειναι χρεωνεται ολη η προωθηση?

Δηλαδη μου εχει χρεωσει και στην συνδεση???

Το 1% δεν χρεώνεται πια. Εδώ και λίγο καιρό (επιτέλους) είναι δωρεάν η προώθηση στο 2in1, αλλά δεν ισχύει στο F2G όπως είπε και ο billakosss πιο πάνω... Αν και έχουν αναφερθεί περιπτώσεις χρηστών που έχουν F2G και δεν χρεώνονται, η επίσημη θέση της ΤΙΜ είναι ότι υπάχει χρέωση...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Δηλαδη αμα επιλεξουμε την υπηρεσια σε οσους εχουμε καρτοκινητα την χρεωση δεν την γλυτωνουμε ετσι?

Όχι όλα τα κακρτοκινητά, μόνο τα F2G χρεώνονται την προώθηση. Τα Tim Card για παράδειγμα είναι ΟΚ, όπως και όλα τα παλιά πακέτα.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Οπως επισης χρεωνεται εαν εχεις εταιρικο συμβολαιο (χρεωνεσαι την εκτροπη κανονικα 100% σαν να μην ειχες 2σε1 αλλα εκτροπη χειροκινητη)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

αν εισαι στην καρτα και σε καλεσουν στην συνδεση...εκει χρεωνεται απο τον δωρεαν χρονο ομιλιας.

να το πω και πιο απλα για να το μαθουν ολοι:το νουμερο που προωθει,εκει γινεται και η χρεωση.

Στη σύνδεση ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ. Σιγουρότατα!:happy: Για αυτό και πληρώνεις το πάγιο τέλος μαζι με το τέλος ενεργοποίησης...

Η περίπτωση που χρεώνεσαι είναι στο καρτοκινητό όταν σε πάρουν σε αυτό και έχεις ενεργή τη σύνδεση. Μόνο τότε...

Σε απλες συνδεσεις δεν χρεωνεσαι 100%. Σε εταιρικα υπηρχε ενα προβλημα και χρεωνοσουν πριν κανα 10μηνο. Τωρα δεν ξερω εαν το εφτιαξαν...

Το 1% δεν χρεώνεται πια. Εδώ και λίγο καιρό (επιτέλους) είναι δωρεάν η προώθηση στο 2in1, αλλά δεν ισχύει στο F2G όπως είπε και ο billakosss πιο πάνω... Αν και έχουν αναφερθεί περιπτώσεις χρηστών που έχουν F2G και δεν χρεώνονται, η επίσημη θέση της ΤΙΜ είναι ότι υπάχει χρέωση...

Οκ ευχαριστω..αν και δεν μπορω αν καταλαβω γιατι το εχουν ετσι?επιτηδες?:happy:

Οκ ευχαριστω..αν και δεν μπορω αν καταλαβω γιατι το εχουν ετσι?επιτηδες?:happy:

Συστεμικό πρόβλημα λένε :wacko: λόγω του non stop 500

Εγω πιστευω οτι δεν το δινουν επειδη εχουν φτιαξει μια ακομα nonstop υπηρεσια μονο για καρτοκινητα εκτος f2g και οταν θελει καποιος να βαλει το καρτοκινητο του 2σε1 τοτε στην πραγματικοτητα το καρτοκινητο αυτο βαζεως νονστοπ τον αλλο αριθμο... Και αυτο το νον στοπ δεν εχει οριο 500λεπτα αλλα απεριοριστο;)

Στη σύνδεση ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ. Σιγουρότατα!:happy: Για αυτό και πληρώνεις το πάγιο τέλος μαζι με το τέλος ενεργοποίησης...

Η περίπτωση που χρεώνεσαι είναι στο καρτοκινητό όταν σε πάρουν σε αυτό και έχεις ενεργή τη σύνδεση. Μόνο τότε...

Δηλαδη αν το εχω στην καρτα και με παρουν στην συνδεση δεν χρεωνομαι ε?Ε κατι ειναι και αυτο...

• 2 weeks later...
Συστεμικό πρόβλημα λένε :wacko: λόγω του non stop 500

Επειδή υπάρχει μπέρδεμα...

Στη σύνδεση ΟΚ, δε χρεώνεσαι από ότι έχω καταλάβει.

Στα καρτοκινητά δε χρεώνεσαι στο TIM card και παλαιότερα.

Χρεώνεσαι όμως στο F2G γενικότερα η μόνο όταν εάν έχεις ενεργοποιημένο το nonstop ???

Αν πάλι το ενεργοποιήσεις προς 2 (εννοείται το ένα θα είναι η σύνδεσή της άλλης γραμμής) η χρέωση θα αφαιρείται από τα 500 η θα χρεώνεται κανονικά σε ευρώ ? Aλλά όπως και να 'χει, συμφέρει μόνο αν ΔΕΝ χρεώνεται στο f2g (χωρίς non-stop), διαφορετικά καλύτερα να το έχω σε άλλη συσκευή με κανονική εκτροπή που θα τη βγάζω/γλυτώνω αν είμαι εκεί που θα την έχω αφημένη, αφού έτσι κι αλλιώς το νόημα είναι να μην κουβαλάς 2 συσκευές...

Υπάρχει κανείς που να το έχει κάνει με f2g να μας πει τι ακριβώς παίζει ???

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Εαν κανεις αιτηση για 2σε1 και διαπιστωσουν μια απο τις 2 γραμμες να ειναι f2g τοτε η αιτηση ακυρωνεται.

Εαν κανεις αιτηση για 2σε1 και διαπιστωσουν μια απο τις 2 γραμμες να ειναι f2g τοτε η αιτηση ακυρωνεται.

οριστε?

Join friend!

Οταν πας να βαλεις 2 νουμερα σε μια καρτα σιμ κανεις την αιτηση παιρνεις την νεα καρτα σιμ αλλα η εκπτωση δεν ειναι περασμενη. Περναει απο ελεγχο απο πανω. Και σου στελνουν γραπτο μηνυμα οταν ενεργοποιηθει. ΑΠο αυτο τον ελεγχο δεν περναει η αιτηση οταν ειναι f2g η μια γραμμη. Δεν ξερω τι γινεται μετα βεβαια αλλα νομιζω σε σταματανε οταν πας να κανεις την αιτηση (αρχικα).

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνετε να έχουμε συμβόλαιο και F2G μαζί. Δηλαδή για να έχουμε 500 λεπτά δωρεάν σε ένα συνδρομητή ΤΙΜ πρέπει να έχουμε 2 κινητά στην ζώνη μας σαν γεμιστήρες όπλου? Και δεν ξέρω αν υπάρχει απάντηση απο την ΤΙΜ γι αυτο.

http://www.myphone.gr/forum/image/avatars/Qtek-9100.gif

that's the babe

• 3 weeks later...
καλησπερα εχει κανεις καμμια λιστα με τισ συμβατες συσκευες η ξερει καποιος που μπορω να βρω κατι τετοιο ευχαριστω

Δεν υπάρχουν λίστες στην ΤΙΜ, όλες οι συσκευές είναι συμβατές !!! Αυτά είναι κόλπα της Vodafone για προώθηση κάποιων συσκευών... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

• 2 months later...
Ρε παιδιά δηλαδή με 1 σύνδεση και 1 καρτοκινητό πλέον δε χρεώνεσαι τίποτα απολύτως για τις προωθήσεις είτε προς τη σύνδεση είτε προς το καρτοκινητό...Σωστά?

Ρε παιδιά δηλαδή με 1 σύνδεση και 1 καρτοκινητό πλέον δε χρεώνεσαι τίποτα απολύτως για τις προωθήσεις είτε προς τη σύνδεση είτε προς το καρτοκινητό...Σωστά?

Ναι, έτσι είναι.