Jump to content

[ROM] DarkSlim Edition FR15 v1.1 | 5-5

agekalp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαβάζεις και κάνεις κατά σειρά το 1,2 και 4ο Post του παρακατω topic :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529

Ευχαριστώ πολύ sakiss!

Και το 3 χρειάζεται ! :)

• Απαντήσεις 72
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εβαλα και την modaco 18 και το πρόβλημα είναι το ίδιο... :-( ρώτησα και στο εκεί φόρουμ αλλά τίποτα... θα τους βάλω κανα screenshot να το δει ο Paul μπας και....

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

• Administrators
Φίλε μου θα το κοιτάξω μόλις βρω χρόνο για να δω τι μπορεί να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα.σε ευχαριστώ πάντως που με ενημερωσες.

Sent from my Optimus 2X using Tapatalk

Άντε σιγά σιγά να βάζουμε και το (απ' ότι φαίνεται καλό final FR18). :rolleyes:

Modpic.gif

Άντε σιγά σιγά να βάζουμε και το (απ' ότι φαίνεται καλό final FR18). :rolleyes:

Γυρισες και τα σαρωσες ολα!!!!

Μολις βγει και η prebake fr18 θα τη φερουμε στα μετρα μας....!Η μπαταρια στη fr17 μετα απο δυο αποφωρτισεις βελτιωθηκε αισθητα.

Η fr18 υποτιθεται πως βελτιωνει το θεμα με το dialer

Έχεις ετοιμάσει δική σου rom FR17 based;

Yes Sir!

Ιδια με τη fr15.

Μονο που ειναι βασισμενη στη fr17 με το +64mb!

Aλλα με χαλαει το bug που εχει με τη gallery.(οταν κανεις zoom βγαζει κατι τετραγωνακια!) Βεβαια τα 300+ free ram που φτανω ειναι ακρως δελεαστικα!Πιστευω πως με τη aosp gallery δε θα υπαρχει προβλημα αλλα ειναι πιο αργη γιατι δεν ειναι hardware accelarated!

Yes Sir!

Ιδια με τη fr15.

Μονο που ειναι βασισμενη στη fr17 με το +64mb!

Aλλα με χαλαει το bug που εχει με τη gallery.(οταν κανεις zoom βγαζει κατι τετραγωνακια!) Βεβαια τα 300+ free ram που φτανω ειναι ακρως δελεαστικα!Πιστευω πως με τη aosp gallery δε θα υπαρχει προβλημα αλλα ειναι πιο αργη γιατι δεν ειναι hardware accelarated!

δοκιμασες και της 2 gallery ? της Lg και της google ?

δοκιμασες και της 2 gallery ? της Lg και της google ?

Oχι δεν το εχω δοκιμασει με την Google.

Θα το δοκιμαζα αλλα τωρα παιζω με μια fr17 χωρις τα 64mb ram που εφτιαξα οποτε...!

edit:Με μπριζοσες τωρα!!Θα το δοκιμασω.

Με τις δοκιμες που κανω για να φτιαξω τη Rom to flashαρω τουλαχισοτν 10 φορες τη μερα.Αν το ακομοιρο ειχε φωνη θα με εβριζε..!!!

edit2:Με asop gallery κανει μια χαρα ζουμ-ξεζουμ απλα αργει να φορτωσει τις φωτο τη πρωτη φορα

Edited by agekalp

Εχεις κοιτάξει η μνήμη flash (EPROM?) του κινητού πόσες φορές μπορεί να σβηστεί/γραφτεί; Γιατί σε συνηθισμένες μνήμες το όριο δεν ξεπερνά τις 1000, οπότε με τον ρυθμό αυτό θα τις φτάσεις σε ...3 μήνες! :lol::lol::lol:

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Εχεις κοιτάξει η μνήμη flash (EPROM?) του κινητού πόσες φορές μπορεί να σβηστεί/γραφτεί; Γιατί σε συνηθισμένες μνήμες το όριο δεν ξεπερνά τις 1000, οπότε με τον ρυθμό αυτό θα τις φτάσεις σε ...3 μήνες! :lol::lol::lol:

Υπερβολικο σε βρισκω...!!

με 10 τη μερα και αν ειναι 1000 οπως λες εχω 3μηνες + 10 ΜΕΡΕΣ!!!Γιατι μου τις εφαγες αυτες και με αγχωσες???

Περα απο τη πλακα πρεπει να αρχησω να δουλευω με emulator(απλα δεν εχω χρονο να ψαξω την ολη διαδικασια).

Ευτυχως αυτο δε γινεται σε καθημερινη βαση.Γινεται συνηθως οταν βγει κατι "καλο" και θελω να το φερω στα μετρα μου και να το μοιραστω μαζι σας.Την εχω modarει καλα την fr17 αλλα μαλλον θα σας ανεβασω κατευθειαν την fr18 μολις "ψηθει".

• Administrators

Αν ήταν έτσι... δεν θα "μαγείρευε" κανείς και τόσα χρόνια δεν έχει αναφερθεί τέτοιο πρόβλημα ούτε από τους πιο "δυνατούς" μάγειρες.

Modpic.gif

Αν ήταν έτσι... δεν θα "μαγείρευε" κανείς και τόσα χρόνια δεν έχει αναφερθεί τέτοιο πρόβλημα ούτε από τους πιο "δυνατούς" μάγειρες.

Προφανώς αστιευόμουνα, με στόχω να τρομάξω λίγο (για μερικά δέκατα του δευτερολέπτου) τον Άγγελο :lol::D :p

Οτι έχει περιορισμένο αριθμό εγραφών/διαγραφών είναι δεδομένο, αλλά στις δεκάδες χιλιάδες.

Αλλά αμφιβάλω αν έχει βρεθεί κανείς να κάνει τόσα φλασαρίσματα σε μία συσκευή! (άραγε πόσο να είναι το ρεκόρ;)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Gallop Ονοματος

Λοιπόν παιδιά με τη βοήθεια του athanaso77 φτιάξαμε μια ROM(βασισμένη στη FR17 του Paul).

Αυτή τη φορά έπεσε αρκετή δουλειά και όχι απλά copy paste.

Αυτή η ROM είναι για όλους εμάς εδώ στο forum(και βλέπουμε...) με σκοπό να έχουμε κάτι "καλό" και με την ανάλογη υποστήριξη!

Αυτή η ROM για να ολοκληρωθεί της λείπει μόνο ένα όνομα!

Εδώ χρειαζόμαστε την βοήθεια-έμπνευση σας!

Κάποιες δικές μας προτάσεις είναι:

Shine2X

Strada2X

Titanium

2fast2X

Περιμένουμε ιδέες ώστε να ολοκληρωθεί το project και να ανεβάσουμε τη ROM!

• Administrators
Να συμπληρώσω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τον agekalp δίνοντας μια rom ταχύτατη και με ότι πιο τελευταίο και stable κυκλοφορεί από θέμα tweaking.

Modpic.gif

agekalp είναι το δικό σου όνομα...και του φίλου που σε βοήθησε είναι athanaso77

η πρόταση μου είναι agatha11. Άπλα παίρνουμε από το (ag)ekalp και από το (atha)naso77

και το 11 είναι η χρονιά που διανύουμε, η βάλτε 511 να έχει και το μήνα και την χρονιά

παραγωγής της δουλειά σας...!!! το agatha σημαίνει < Αγαθή > (μιας και η ROM είναι γένους θηλυκού), που είναι και η δουλειά σας

που προσφέρετε σε όλους εμάς, με πολη κόπο, και πόλη μεράκι. Άλλωστε όλες η μεγάλες

δουλειές κρύβουν πάντα πίσω ενα γυναικείο ΟΝΟΜΑ...!!!;)

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

agekalp είναι το δικό σου όνομα...και του φίλου που σε βοήθησε είναι athanaso77

η πρόταση μου είναι agatha11. Άπλα παίρνουμε από το (ag)ekalp και από το (atha)naso77

και το 11 είναι η χρονιά που διανύουμε, η βάλτε 511 να έχει και το μήνα και την χρονιά

παραγωγής της δουλειά σας...!!! το agatha σημαίνει < Αγαθή > που είναι και η δουλειά σας

που προσφέρετε σε όλους εμάς, με πολη κόπο, και πόλη μεράκι. Άλλωστε όλες η μεγάλες

δουλειές κρύβουν πάντα πίσω ενα γυναικείο ΟΝΟΜΑ...!!!;)

Καλός συλλογισμός αλλά νομίζω όταν βγάζει όνομα με τέτοια βεβιασμένη κίνηση δεν θα είναι πολύ καλό...

Αυτά που προτείνατε παιδιά ωραία είναι. Το Shine2X μου βγάζει κάτι πιό ώριμο, το 2fast2x κάτι σε καγκουριά/experimental. Το Strada όχι πολλά.. περισσότερο μου θυμίζει ψευτοκυριλέ/καγκουρόtrendyκαφετέρια στην ελλάδα που σερβίρει τοστ με 4 ευρώ. Κατά τ'άλλα καλό είναι. Το άλλο ξέχασα ποιό είναι και βαριέμαι να κάνω Back :Ρ

εδιτ: titanium πολύ σύνδεση με ένα από τα πιό γνωστά προγράμματα για android....

Υ.Γ. Το agatha δεν μου πολύ άρεσε αλλά ένα γυναικείο όνομα γενικά ίσως είχε πλάκα! Σίγουρα θα ήταν πρωτότυπο (σχετικά με αυτά που έχω δει εγώ).

Κάτι σε φάση Marie Claire, Lila Man, Lisa Banana.... δεν ξέρω.. κάτι με ονοματεπώνυμο; Μπα ε; Ίσως λίγο too much

Καλός συλλογισμός αλλά νομίζω όταν βγάζει όνομα με τέτοια βεβιασμένη κίνηση δεν θα είναι πολύ καλό...

Έχω μια ενστανση για το παραπάνω....... φίλε μου ξέρεις τη σημάνει έμπνευση...??? είναι κάτι που σου έρχεται μια στιγμή και φυσικά να στηρίζετε κάπου.....! Τώρα αν δεν σου αρέσει το όνομα, δικαίωμα σου είναι. Και πρέπει να ξέρεις πώς δεν ρώτησαν τα παιδιά για το δικό μου όνομα που έδωσα, και ούτε ζήτησαν να το σχολιάσεις...!!!! Απλά γνώμες παίρνουν και αν έχουμε καμιά έμπνευση να την ρίξουμε στο τραπέζι..... Άλλωστε η τελική απόφαση αφορά εκείνους....!!!

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• Administrators
Να θυμίσω ότι όλο αυτό έχει σαν σκοπό να αποτελέσει μια ευχάριστη διαδικασία και όχι χώρο διαφωνιών. Ας καταθέσει ο καθένας τη γνώμη του και ας αποφασίσει ο "μάγειρας" αυτό που θα του κάνει το "κλικ".

Modpic.gif

το ονομα θα πρεπει να ειναι θηλυκο, όπως δινουν θηλυκα ονοματα στα γρηγορα αυτοκινητα...............γνωμη μου....αυτα τα strada , etc,,,,ειναι λιγο παιδικα.

Μπραβο παιδια βλεπω συμμετοχη!!

Εχω ξεχωρισει τα εξης:

2fast2x

OptimusPrime

Fusion2X

Aντε να βλεπω ιδεες!

Αυριο το αργοτερο να την ανεβασω να παιξουμε!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...