ovelix5 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Ωραιος o Joker.................. Το δικό μου βγάζει τις επιλογές Unicode και Αυτόματο. Αυτές οι δυο επιλογές όμως έχουν σαν αποτέλεσμα από 160 χαρακτήρες να τους περιορίζει στους 70. . . Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 ναι την χανεις αλλα κατεβαζεις κ την ηδη π εχεις κ σε περιπτωση βλαβης (φτου φτου μακρια απο ολους μας) την περνας κ εισαι παλι εντος εγγυησης.... στο τι αλλαζει: στην καμερα στη διαχειριση της μπαταριας κ αλλα καλυτερα κανε ενα search sto google KE7 fixes κ θα τα εχει αναλυτικα.... ΠΡΟΣΟΧΗ!!! jig - counter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 (edited) Τα μηνύματα που αφορούσαν λογισμικό διαγράφτηκαν. Για εφαρμογές παρακαλώ υπάρχει αντίστοιχη ενότητα, Android Παιδιά το Google Earth γιατί δεν με αφήνει να κάνω install από το market? Κανονικά πρέπει να απευθυνθείς εκεί που γράφω πάνω, τέσπα για να ξέρεις όμως. Το Google Earth και κάποιες άλλες εφαρμογές χρειάζονται root. Γι'αυτό δεν τις βλέπεις. Το δικό μου βγάζει τις επιλογές Unicode και Αυτόματο. Αυτές οι δυο επιλογές όμως έχουν σαν αποτέλεσμα από 160 χαρακτήρες να τους περιορίζει στους 70. . . Ή 160 κεφαλαία ή 70 μικρά και μεγάλα. Διαλέγεις και πέρνεις. Edited June 18, 2011 by saliez Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlevo7 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 1) Δηλαδη αν επιλεξεις μικρα και περασεις τους 70 χαρακτηρες τι γινεται;;;εχεις χρεωση και για δευρερο μηνυμα; 2) πως γινεται να απαγορευσω στο μαρκετ να κανει update εφαρμογων με 3g δικτυο; 3) πως μπορω εν ωρα κλησης να γραψω εναν αριθμο στον dialer και οταν κλεισω την γραμμη ο αριθμος να μην χαθει για να μπορεσω να τον καλεσω ή να τον αποθηκευσω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Το κινητό το έχω από την Τετάρτη στα χέρια μου. Με την μπαταρία είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι συνδυασμό κουμπιών κάνω για να πάρω ένα screenshot ώστε να έχω φωτό της κατανάλωσης; (νομίζω γίνεται χωρίς να βάλω υποχρεωτικά κάποια εφαρμογή αυτό) Το μόνο θέμα που μου τη σπάει αυτή τη στιγμή είναι όταν γράφω μηνύματα και θέλω να κάνω γρήγορη αλλαγή γλώσσας (με swype πάντα). Στον Γαλαξία 1 αρκούσε να σύρω το δάκτυλο από το κάτω αριστερά κουμπί του swype μέχρι το επάνω αριστερά της γλώσσας και αυτόματα άλλαζε μεταξύ των δύο επιλογών που είχα δώσει (Αγγλικά κι Ελληνικά στην περίπτωσή μου). Τώρα στο Γαλαξία 2 δεν έχω βρει πως να το κάνω αυτό. Αν παίζει ρόλο έχω βάλει την ΚΕ7 rooted... Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Το κινητό το έχω από την Τετάρτη στα χέρια μου. Με την μπαταρία είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι συνδυασμό κουμπιών κάνω για να πάρω ένα screenshot ώστε να έχω φωτό της κατανάλωσης; (νομίζω γίνεται χωρίς να βάλω υποχρεωτικά κάποια εφαρμογή αυτό) Το μόνο θέμα που μου τη σπάει αυτή τη στιγμή είναι όταν γράφω μηνύματα και θέλω να κάνω γρήγορη αλλαγή γλώσσας (με swype πάντα). Στον Γαλαξία 1 αρκούσε να σύρω το δάκτυλο από το κάτω αριστερά κουμπί του swype μέχρι το επάνω αριστερά της γλώσσας και αυτόματα άλλαζε μεταξύ των δύο επιλογών που είχα δώσει (Αγγλικά κι Ελληνικά στην περίπτωσή μου). Τώρα στο Γαλαξία 2 δεν έχω βρει πως να το κάνω αυτό. Αν παίζει ρόλο έχω βάλει την ΚΕ7 rooted... 1: Home button πατημένο και μετά πατάς μία φορά το power button. 2: Αριστερά από το spacebar έχει κουμπάκι για αλλαγή γλώσσας. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlevo7 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Οταν κανω αυτο που λες,στη φωτο βγαινει και το παραθυρακι της διαχειρισης εργασειων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Φίλε Saliez έχω δει το κουμπί για αλλαγή γλώσσας. Απλά εκεί κάθε φορά πρέπει να scrollάρω και να επιλέγω τη γλώσσα που θέλω. Εγώ έψαχνα για τον παλιό καλό γρήγορο τρόπο... Όσο για την μπαταρία έχει πέσει στο 2% πλέον. Δείτε μια εικόνα (είναι ο πρώτος της κύκλος) http://imageshack.us/photo/my-images/15/sc20110618181903.jpg/ Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 (edited) Το Google Earth και κάποιες άλλες εφαρμογές χρειάζονται root.Το Google Earth δεν χρειαζεται root 100%100. Αν βρεις το Apk μεσω ιντερνετ και το κατεβασεις, περναει κανονικα. Δοκιμασμενο αυτο (Απλα δεν προοριζεται για ελλαδα απο το Android market οπως και καποιες αλλες εφαρμογες της Google, γι αυτο δεν το βγαζει στο market) Edited June 18, 2011 by aby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Οταν κανω αυτο που λες,στη φωτο βγαινει και το παραθυρακι της διαχειρισης εργασειων... Τότε δεν πατάς γρήγορα τα κουμπιά. Χαχα. Και όμως. :) Φίλε Saliez έχω δει το κουμπί για αλλαγή γλώσσας. Απλά εκεί κάθε φορά πρέπει να scrollάρω και να επιλέγω τη γλώσσα που θέλω. Εγώ έψαχνα για τον παλιό καλό γρήγορο τρόπο... settings --> locale --> swype --> input languages Βάλε τις γλώσσες που θες και μετά όταν πατάς το κουμπάκι θα στις αλλάζει απευθείας. Το Google Earth δεν χρειαζεται root 100%100. Αν βρεις το Apk μεσω ιντερνετ και το κατεβασεις, περναει κανονικα. Δοκιμασμενο αυτο Δοκιμασμένο και παράνομο. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως, γιατί να μην το έχεις κατεβασμένο από το Market και να πέρνεις τις αναβαθμίσεις απευθείας; Anyways. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Σ' ευχαριστώ φίλε μου, δουλεύει μια χαρά τώρα!!! :D Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlevo7 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Το βρηκα...πατας πρωτα το home button και ταυτοχρονο το power button αφηνεις πρωτα το pοwer button και αμεσως μετα και το home! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Ποιο Firmware εχεις το ΚΕ2 το official της SamsungHellas ή απο οτι ειχε απο την μανα του κ αυτο? Ναι το κε2 εχω δεν εχω πειράξει τίποτα. Τώρα η μπαταρία είναι στο 23% και είναι στη 1μερα 21ώρες 31λεπτά και15δεύτερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lougras Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 στην κατασταση της μπαταριας λεει ο οτι καταναλωθηκε το 72% σε αναμονη, η χρηση της μπαταριας λογω οτι ειναι ανοιχτο το κινητο ή κατι αλλο κ "τρωει" μπαταρια? battery calibration τι ειναι κ πως γινεται??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 στην κατασταση της μπαταριας λεει ο οτι καταναλωθηκε το 72% σε αναμονη, η χρηση της μπαταριας λογω οτι ειναι ανοιχτο το κινητο ή κατι αλλο κ "τρωει" μπαταρια? battery calibration τι ειναι κ πως γινεται??? κατεβασε το battery calibration απο το market...ανοιξε την εφαρμογη και τα υπολοιπα στα λεει :) καλο ειναι να το κανεις καθε φορα που αλλαζεις rom,ετσι ωστε τα νουμερα της μπαταριας σου να ειναι σωστα και οχι πλασματικα! Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lougras Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 κατεβασε το battery calibration απο το market...ανοιξε την εφαρμογη και τα υπολοιπα στα λεει :) καλο ειναι να το κανεις καθε φορα που αλλαζεις rom,ετσι ωστε τα νουμερα της μπαταριας σου να ειναι σωστα και οχι πλασματικα! ευχαριστω... οσον αφορα το σε αναμονη να υποθεσω ειναι η καταναλωση της μπαταριας οταν ειναι ανοιχτο κ δν το χρησιμοποιω??? το battery calibration μονο με root γινεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 ευχαριστω... οσον αφορα το σε αναμονη να υποθεσω ειναι η καταναλωση της μπαταριας οταν ειναι ανοιχτο κ δν το χρησιμοποιω??? ακριβω΅ς :) Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παιδια με το που ανοιγω την οθονη και χαζευω το κινητο αμεσως πεφτει η μπαταρια σε κατσναλωση το κανει σε εσας; ειμαι στην δευτερη φορτωση Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παιδια με το που ανοιγω την οθονη και χαζευω το κινητο αμεσως πεφτει η μπαταρια σε κατσναλωση το κανει σε εσας; ειμαι στην δευτερη φορτωση Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Θέλει 2-3 πλήρεις κύκλους φόρτισης - αποφόρτισης για να στρώσει. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 μολις ειδα ενα καμμενο led κατω δεξια. Ξερετε με ποσα led σου αλλαζει το κινητο η samsung? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 εχει κανενας θεμα με τα μμς? δε μου στελνει ουτε εικονες ουτε βιντεο, εχω τις ρυθμισεις απο το galaxy1 δεν εχουν αλλαξει ετσι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Θέλει 2-3 πλήρεις κύκλους φόρτισης - αποφόρτισης για να στρώσει. θα έλεγα τουλάχιστον 10 με 15. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 η συμβιωση με το galaxy συνεχιζεται αλλα υπαρχει κατι που θα ηθελα να αλλαξω. εχω την εντυπωση οτι οταν σβηνει η οθονη το wifi συνεχιζει να δουλευει. υπαρχει καποιος τροπος να κανουμε να κλεινει η συνδεση wifi οταν σβηνει η οθονη? ακομα οταν ανοιγουμε ενα προγραμμα πλοηγησης να μην ρωταει αν θελουμε να ανοιξει το gps αλλα να ανοιγει απο μονο του,και οταν κλεινουμε πχ το igo να κλεινει μονο του? ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 η συμβιωση με το galaxy συνεχιζεται αλλα υπαρχει κατι που θα ηθελα να αλλαξω. εχω την εντυπωση οτι οταν σβηνει η οθονη το wifi συνεχιζει να δουλευει. υπαρχει καποιος τροπος να κανουμε να κλεινει η συνδεση wifi οταν σβηνει η οθονη? ρυθμίσεις- Ασύρματη επικοινωνία - Ρυθμίσεις WiFi - (πατάς μενού - Για προχωρημένους )- Πολιτική Αδράνειας και επιλέγεις το Οταν η οθόνη απενεργοποείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 (edited) παιδια καλημερα, ξερετε ποια εινια η πολιτικη της samsung οταν υπαρχει καμενο Pixel-led στην οθονη? παιδια συγνωμη αλλα πως καλουμε καποιον που δεν ειναι στις επαφες? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited June 19, 2011 by athanaso77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts