ktm_21 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 1.οχι κατι επισημο.. εχει ακουστει οτι θα διορθωθει αλλα προς το παρον τπτ επισημο 2.Λογικα Google maps, αφου στο σπιτι μεσα δεν πιανει gps! 3.Υπαρχουν αρκετα προγραμματα sms, handcent SmS, chomp κλπ.. κανε μια αναζητηση στο market και θα βρεις πληθωρα.. αυτο που λες ομως για εισερχόμενα εξερχόμενα δεν ξερω, δεν με ενδιεφερε ποτε και δεν το εχω ψαξει.. 4.φυσικα και μπορεις, η απο Settings-sound-phone ringtone η απο την μουσικη οταν παιζεις ενα τραγουδι, menu-set as ringtone 5.Προς το παρον οχι.. Στο μελλον δεν ξερω.. Εχω βρει μια βλακεια!.. δεν εχει επιλογη πουθενα επιλογη οταν χαμηλωνω την ενταση απο τα πλαινα να χαμηλωνει και ο ηχος των notification? Στα htc, ειχε επιλογη στις ρυθμισεις να το τικαρεις να γινεται :mad::mad: Thank u για τις απαντήσεις σου :) Θα τα ψάξω και αναλυτικότερα απο κει και πέρα ήθελά να ρωτήσω οταν χρησιμοποιεις τα προγράμματα μεσω 3g μπαινει το 3g σε κάποιο idle mode h έιναι συνέχεια ενεργό έστω και αν μια απο τις εφαρμογές χρησιμοποιεί data. Απο που ρυρμίζεις όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιουν data να κάνουν update ανα κάποιο χρονικό διάστημα που θες εσύ? GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Εχω βρει μια βλακεια!.. δεν εχει επιλογη πουθενα επιλογη οταν χαμηλωνω την ενταση απο τα πλαινα να χαμηλωνει και ο ηχος των notification? Στα htc, ειχε επιλογη στις ρυθμισεις να το τικαρεις να γινεται :mad::mad: Αν δεν το εχεις, κατεβασε το Quick Settings και τσεκαρε την επιλογη που θελεις απο εκει! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Δεν είπα ότι η μπαταρία μου έχει πρόβλημα. Είπα ότι εγώ μάλλον κάνω κάτι που τρώει πολύ την μπαταρία.. Υπάρχει άλλος τρόπος να βρω τι φταίει? Επίσης.... όπως σου είπα δείχνει ότι 40% καταναλώνει η εφαρμογή Display.. στο παραπάνω μύνημα ξέχασα να αναφέρω ότι η συσκευή θερμαίνεται μερικές φορές αρκετά και νίωθω ότι ζεσταίνει(άβολα) το χέρι μου Διάβασα το review of myphone.gr και παραθέτω: δηλαδή τι κάνω λάθος και εμένα δεν κρατά 5 ώρες? Τι firmware φοράς?Για δώσε λεπτομέρειες μέσα σε αυτές τις 5 ώρες τί χρήση κάνεις Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Τι firmware φοράς?Για δώσε λεπτομέρειες μέσα σε αυτές τις 5 ώρες τί χρήση κάνεις firmware πού το βλέπω αυτό? Τώρα πήγα το κινητό. έχει βγει καινούριο firmware? όπως ανέφερα στο παραπάνω μύνημα έχω εγκατεστημένα: 1 screen is AUTO brightness 2 Iis synced with MS exchange : Contacts, calendar, Tasks and with Google account(mail & contacts) 3 Installed Apps include FB, Skype and Whatsapp(with Sync on) 4 Background Data is ON and Auto sync on 5 installed widgets include Accuweather, IMDB, CNN Engadget CNN, NYtimes and Top news most of the time 3G is on Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Δεν είπα ότι η μπαταρία μου έχει πρόβλημα. Είπα ότι εγώ μάλλον κάνω κάτι που τρώει πολύ την μπαταρία.. Υπάρχει άλλος τρόπος να βρω τι φταίει? Επίσης.... όπως σου είπα δείχνει ότι 40% καταναλώνει η εφαρμογή Display.. στο παραπάνω μύνημα ξέχασα να αναφέρω ότι η συσκευή θερμαίνεται μερικές φορές αρκετά και νίωθω ότι ζεσταίνει(άβολα) το χέρι μου Διάβασα το review of myphone.gr και παραθέτω: δηλαδή τι κάνω λάθος και εμένα δεν κρατά 5 ώρες? Ούτε εγώ σου είπα ότι έχει πρόβλημα η μπαταρία σου. Σου είπα ότι οι πολλές εφαρμογές θα σου τρώνε γρήγορα την μπαταρία. Αν θες να δεις πόσο και ποιά μπορεί να τρώει παραπάνω από το "επιτρεπτό" κάνεις αυτό που σου είπα. Το Display τρώει 40% γιατί είναι η οθόνη... που θέλει λίγο ρευματάκι για να δουλέψει :Ρ Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Γεια χαρά.. Μιας και γίνεται πολύς λόγος για τη μπαταρία,ρίξτε μια ματιά εδώ: http://blog.gsmarena.com/samsung-i9100-galaxy-s-ii-thorough-battery-test-results-are-out-even-better-than-the-galaxy-s/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 firmware πού το βλέπω αυτό? Τώρα πήγα το κινητό. έχει βγει καινούριο firmware? όπως ανέφερα στο παραπάνω μύνημα έχω εγκατεστημένα: 1 screen is AUTO brightness 2 Iis synced with MS exchange : Contacts, calendar, Tasks and with Google account(mail & contacts) 3 Installed Apps include FB, Skype and Whatsapp(with Sync on) 4 Background Data is ON and Auto sync on 5 installed widgets include Accuweather, IMDB, CNN Engadget CNN, NYtimes and Top news most of the time 3G is on Το πήρες από Ελλάδα φαντάζομαι.Πηγαίνοντας στο dialpad (από εκεί που παίρνεις τηλεφωνο) πατάς *#1234# .Λογικά έχεις xwke2 αλλά να αντέχει μόνο 5 ώρες είναι περίεργο.Μήπως έχεις wifi συνέχεια ανοιχτό και επιλογή να ψάχνει για wifi?Δεν απενεργοποιείς skype και FB (sync off)? Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 σωστός ο προηγούμενος χρήστης, έχω το ΧWKE 2! αυτό είναι καλό ή όχι? πρέπει να το αλλάξω? τα θεματά μου είναι 3:) Μπαταρία ζέστη και τέλος κάποια θέματα λειτουργίας τους android... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elapse Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Έχει τύχει σε κάποιον, όταν ανοίγει την κάμερα, να ακούει ένα θόρυβο τσικ-τσικ-τσικ από τον φακό και να παίρνει το μύνημα "Σφάλμα Κάμερας"; Μου έτυχε σήμερα, αλλά μετά από κλείσιμο και άνοιγμα του τηλεφώνου, λειτουργεί πλέον σωστά. Έκανα και το camera firmware update από samsung και βλέπουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Παιδιά, σοβαρό. Μετά από πολύ (πάρα πολύ ώρα χρήσης), το κινητό ζεστάθηκε πολύ, και από τότε σταμάτησε να είναι γρήγορο (smooth scrolling etc). Πιστεύω πως όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, ρίχνει ταχύτητα ο επεξεργαστής. Περιμένω να το επαληθεύσω. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι τέτοιο; Επίσης, προτείνετε κάποια εφαρμογή που να λέει το processor usage κτλ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Παιδιά, σοβαρό. Μετά από πολύ (πάρα πολύ ώρα χρήσης), το κινητό ζεστάθηκε πολύ, και από τότε σταμάτησε να είναι γρήγορο (smooth scrolling etc). Πιστεύω πως όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, ρίχνει ταχύτητα ο επεξεργαστής. Περιμένω να το επαληθεύσω. Έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι τέτοιο; Επίσης, προτείνετε κάποια εφαρμογή που να λέει το processor usage κτλ; System info widget.Για να δεις θερμοκρασια, μπαταρία , ελεύθερη μνήμη κτλ κτλ.Paid δυστυχώς Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ρε φουστη μου 5 στις 10 εφαρμογες που προσπαθω να κατεβασω απο το μαρκετ μου λεει οτι δεν υπαρχουν στη χωρα μου...οταν κανω search απο το κιν δεν τις βρισκει καν και οταν προσπαθω απο το pc μου λεει δεν ειναι διαθεσιμες στι χωρα μου...μερικες απο αυτες ειναι το google earth.chainfire 3d.xda developers κ αλλες πολλες...υπαρχει καμια λυση γιαυτο? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Έχει τύχει σε κάποιον, όταν ανοίγει την κάμερα, να ακούει ένα θόρυβο τσικ-τσικ-τσικ από τον φακό και να παίρνει το μύνημα "Σφάλμα Κάμερας"; Μου έτυχε σήμερα, αλλά μετά από κλείσιμο και άνοιγμα του τηλεφώνου, λειτουργεί πλέον σωστά. Έκανα και το camera firmware update από samsung και βλέπουμε... Μου το έκανε και εμένα το "τσικ-τσικ-τσικ" που λές αλλά πότε μύνημα λάθους.Μετά το firmware upgrade της κάμερας όλα μια χαρά Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ρε φουστη μου 5 στις 10 εφαρμογες που προσπαθω να κατεβασω απο το μαρκετ μου λεει οτι δεν υπαρχουν στη χωρα μου...οταν κανω search απο το κιν δεν τις βρισκει καν και οταν προσπαθω απο το pc μου λεει δεν ειναι διαθεσιμες στι χωρα μου...μερικες απο αυτες ειναι το google earth.chainfire 3d.xda developers κ αλλες πολλες...υπαρχει καμια λυση γιαυτο? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Eίναι rooted το κινήτό σου?Αν ναι, τότε από το market κατεβάζεις το market enabler Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Eίναι rooted το κινήτό σου?Αν ναι, τότε από το market κατεβάζεις το market enabler Ποια χωρα εχει τα περισσοτερα apps? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 παιδια τα προβληματα που ακουστηκαν σχετικα με μια κιτρινη αποχρωση στην ακρη της οθονης οταν κατεβαζουμε την φωτεινοτητα και η ροζ σταμπα στις φωτογραφιες???ποια ειναι η αποψη σας?αξιζουν αλλαγη της συσκευης ή απλα αναμονη official update που τα διορθωνει? http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ποια χωρα εχει τα περισσοτερα apps? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Διάλεξε το [us] T-Mobile.Θα είσαι οκ. Πάντως μου κάνει εντύπωση.Εκτός από το google earth τα άλλα τα βλέπω κανονικά χωρίς το market enabler Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Διάλεξε το [us] T-Mobile.Θα είσαι οκ. Πάντως μου κάνει εντύπωση.Εκτός από το google earth τα άλλα τα βλέπω κανονικά χωρίς το market enabler Βλεπεις το chainfire3d? Εγω δεν το βλεπω ουτε κ με το market enabler Sent from my GT-I9100 using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elapse Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Μου το έκανε και εμένα το "τσικ-τσικ-τσικ" που λές αλλά πότε μύνημα λάθους.Μετά το firmware upgrade της κάμερας όλα μια χαρά Χμμμ, μόλις άρχισε να το ξανακάνει.Ακούγεται έξι φορές, σαν να προσπαθεί να ανοίξει το φακό, αλλά δεν τα καταφέρνει... 4 ημερών κινητό...:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neklek Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Το πήρες από Ελλάδα φαντάζομαι.Πηγαίνοντας στο dialpad (από εκεί που παίρνεις τηλεφωνο) πατάς *#1234# .Λογικά έχεις xwke2 αλλά να αντέχει μόνο 5 ώρες είναι περίεργο.Μήπως έχεις wifi συνέχεια ανοιχτό και επιλογή να ψάχνει για wifi?Δεν απενεργοποιείς skype και FB (sync off)? Το android εχει ουκ ολιγες εφαρμογες που ζητανε ανανεωση καθε λιγο και λιγακι...αν εχεις Data συνδεση και το δουλευεις 3G συνεχεια απλα ξεχνα την μπαταρια σου....με την αυτοματη φωτεινοτητα ενεργοποιημενη επισης ξεχνα την ...αν φορας XWKE2 η αυτοματη φωτεινοτητα δεν δειχνει να ειναι και τοσο...αυτοματη..(μενει σχετικα σταθερη σε μεγαλες τιμες)...εγω το γυρισα σε χειροκινητο συγχρονισμο ,εκοψα καθε ειδους πρωτοκολλα εκτος του GSM και ρυθμιζω την φωτεινοτητα χειροκινητα... Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) ) Nokia 700 Symbian belle FP2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Χμμμ, μόλις άρχισε να το ξανακάνει.Ακούγεται έξι φορές, σαν να προσπαθεί να ανοίξει το φακό, αλλά δεν τα καταφέρνει... 4 ημερών κινητό...:blink: ο θορυβος νομιζω ειναι φυσιολογικος-και σε εμενα ακουγετε 2 φορες πριν ανοιξει η καμερα-αλλα το προβλημα ειναο οτι δεν ανοιγει η καμερα σου!!! http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Βλεπεις το chainfire3d? Εγω δεν το βλεπω ουτε κ με το market enabler Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ok.Πήγαινε settings>applications>manage applications και δες αν στην καρτέλα Downloaded υπάρχει εφαρμογή Market.Αν ναι πάτα επάνω της και επέλεξε clear cache , clear data.Μετά πήγαινε στο εικονίδιο του μαρκετ στο app drawer και λογικά θα σου ζητήσει να κάνεις accept τους όρους χρήσης.Δοκίμασε πάλι να ψάξεις για το chainfire Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 εκανα ενα συγκριτικο τεστ της καμερας SGII με αυτη του optimus 2x και μπορω να σας διαβεβαιωσω πως η ροζ σταμπα εμφανιζετε και στις φωτογραφιες του lg αλλα σε πολυ μικροτερη ενταση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Το android εχει ουκ ολιγες εφαρμογες που ζητανε ανανεωση καθε λιγο και λιγακι...αν εχεις Data συνδεση και το δουλευεις 3G συνεχεια απλα ξεχνα την μπαταρια σου....με την αυτοματη φωτεινοτητα ενεργοποιημενη επισης ξεχνα την ...αν φορας XWKE2 η αυτοματη φωτεινοτητα δεν δειχνει να ειναι και τοσο...αυτοματη..(μενει σχετικα σταθερη σε μεγαλες τιμες)...εγω το γυρισα σε χειροκινητο συγχρονισμο ,εκοψα καθε ειδους πρωτοκολλα εκτος του GSM και ρυθμιζω την φωτεινοτητα χειροκινητα... είναι κακό το XWKE2? να το αλλάξω δηλαδή? πώς το κάνω root το κινητό για να βάλω market enabler? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 είναι κακό το XWKE2? να το αλλάξω δηλαδή? πώς το κάνω root το κινητό για να βάλω market enabler? To xwke2 αν θυμάμαι έχει ένα θεματάκι με το auto brightness.Αν το αναβαθμίσεις μέσω odin σε xwke7 και συμβεί καμία στραβή βάζεις την εγγύηση σου σε ρίσκο.Όπως επίσης αν κάνοντας το root συμβεί το οτιδήποτε.Τώρα αν είσαι αποφασισμένος να το κάνεις πήγαινε και διάβασε το thread http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306743 Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts