Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασε τον flash player από το android market και έπειτα επέλεξε στις ρυθμίσεις του browser αν θέλεις το εκαστοτε flash content της καθε σελίδας να εμφανίζεται πάντα ή on demand .

Ok, thanks boys. Το βρηκα τελικα οτι επρεπε βα κατεβασω flash απο market. Υπεθετα οτι το ειχε ηδη.

Οποίος προέρχεται από iphone και θέλει να περάσει τις επαφές, ας ρωτήσει να γράψω έναν εύκολο τρόπο.

Edited by sosimple2

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολυ ωραια.

Μπορεις να μου επιβεβαιωσεις το παρακατω :

-Βγαζω απο το κινητο την SIM και την εξωτερικη SD

-Μπαινω με τον συνδυασμο των τριων πληκτρων και κανω wipe data

-Επανεκκινει το τηλεφωνο και κανω factory data reset

-Τελος κανω και ενα Format USB storage

-Ξαναβαζω τις καρτες

Και ειμαι κομπλε?

Δεν χρειαζομαι το *2767*3855# απ'οτι καταλαβαινω, σωστα?

μαλλον μου ειχες πριν κανα zte blade, δεν χρειαζεται να βγαλεις sim και καρτα SD. Μπες στο μενου , κανε και της 2 wipe επιλογες, επελεξε το factory reset και στο τελος system reboot και τελιωσες. Για το *2767*3855# δεν το εχω χρησιμοποιησει για να σου πω.

Μου ηρθε απο παραγγελια η παραπανω θηκη της Case Mate ''Samsung Galaxy S II Barely''

Αρκετα καλη και δεν δινει ογκο. Εχω αλλη μια παραπανω (λαθος στην παραγγελια), οποιος την θελει πμ, προτου την στειλω πισω.

http://img715.imageshack.us/img715/6396/getdynamicimageaspx.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edited by DoctorM
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

Ναι εχεις δικιο. απλα μου προξενησε περιεργεια γιαυτο και το ειπα.

Mια γευση με launcher pro! :):)

screenshot 1

Ποια γραμματοσειρά χρησιμοποιείς;

Και από που την κατέβασες;

Ευχαριστώ :)

Xiaomi Mi5 White 32GB

Ποια γραμματοσειρά χρησιμοποιείς;

Και από που την κατέβασες;

Ευχαριστώ :)

Κατεβασε απο το market το fontomizer sp... εχει αρκετες για να διαλεξεις!

α και εχω την: TuffyInfant_regular TTF 2.0

ρε παιδια εχει κανεις ιδεα καμια βαση στιρηξης του κινητου πανω στο γραφειο? δεν ξερω και πως να το ψαξω στο google..

δεν θελω με βεντουζα οπως του αυτοκινητου.. κατι πολυ πιο απλο σαν τριποδο καπως :-S

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Προς τους διαχειριστες.

Μιας και πλέων το κινητό κυκλοφόρησε στην Ελλαδα και το αγοράζουν καθε μερα νεοι χρήστες να δημιουργηθεί Υποπεριοχή Sansyng Galaxy S2

παρατηρησα οτι ο φορτηστης του ειναι 0,75 Α.. αν το φορτιζω με του αυτοκινητου οταν ειμαι στο αμαξι που ειναι 1Α θα εχω θεμα λετε?

επισης, το desire που ειχα το φορτιζα και απο ενα Νοκια που εβγαζε 1,2 Α παρολλο που ο original εβγαζε 1Α, και δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα..

Καποιος κατι σχετικα μ αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια μολις το πηρα και εγω....:)

αψογο σαν πρωτη εντυπωση..ταχυτατο...

το μονο που με χαλασε λιγο ειναι οτι με δυσκολεψε να βγαλω το καπακι της μπαταριας...

μιλαμε κοντεψε να μου σπασει το νυχι....:lol::lol::p:lol::lol:

χμμμμ αν παρεις δευτερη μπαταρια θα ειναι λιγο παίδεμα το βγαλε βαλε....

τεσπα εντυπωσεις σε λιγο...:)

Ναι εχεις δικιο. απλα μου προξενησε περιεργεια γιαυτο και το ειπα.

screenshot 1

screenshot 2

screenshot 3

screenshot 4

screenshot 5

screenshot 6

screenshot 7

screenshot 8

screenshot 9

screenshot 10

screenshot 11

screenshot 12

screenshot 13

screenshot 14

επισης μια ερωτηση, στην 1η photo, To system storage, ειναι η Rom?

φιλε μου το widget με το ρολοι και τον καιρο στο νουμερο 2 ποιο ειναι? ευχαριστω

γεια σας εχθες αγορασα και εγω galaxy και δεν υπαρχουν λογια για το ποσο καλο ειναι ! εχω ομως ενα προβλημα εχω mac και θελω να του κανω update και κτλπ υπαρχει καποιο προγραμμα για mac γιατι απο οτι βλεπω ειναι μονο για windows αυτο που εχει !
:p

Οχι.. θα το καταυχαριστηθεις και ξεχνας κατευθειαν μεγεθος γιατι το συνηθιζεις πολυ γρηγορα... :-)

Send from Galaxy sII :)

πηγα σημερα και το ειδα απο κοντα , ποσο λεπτο το εχουν κανει οι ατιμοι ειναι απιστευτο , το συγκρινα με το optimus 2x που ειχε διπλα η μερα με την νυχτα το ενα χοντροκομμενο και τεραστιο και το αλλο που ειχε και μεγαλυτερη οθονη πιο λεπτο συμμαζεμενο και κομψοτατο εκπληκτικη δουλεια εχουν κανει οι ατιμοι

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

μηπως χρειαζεται να περασουμε καμια εφαρμογη για εκκαθάριση άχρηστων αρχειων?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Καποιος κατι σχετικα μ αυτο?

οχι δεν θα εχεις καποιο πρόβλημα. το σημαντικό είναι να κοιτάξεις να ταιριάζουνε τα volt δηλαδή τα volt που δίνει ο φορτιστης να μην είναι σε καμία περίπτωση παραπάνω απο αυτά που δέχεται η συσκευή. τώρα όταν είναι τα Αμπέρ του φορτιστη παραπάνω δεν υπάρχει πρόβλημα απεναντίας θα δουλεύει και ο φορτιστης ποιο ξεκουραστα.

Νικήτας

ξέχασα να προσθέσω ότι από σήμερα είμαι και εγώ κατοχως τις συγκεκριμένης συσκευής. σχόλιο απλά υπέροχη
Νικήτας

Παιδιά σαν τηλεφωνική συσκευή πως τα παει; Στην καθημερινή χρήση το θεωρείται βολικό;θα το προτείνετε;

Πλεον μπορω να πω πως ειναι το πρωτο android, που με εκανε να αποχωριστω οριστικα το 4αρι μου, γιατι απλα... δε μπορω να βρω κατι που να με ενοχλησει πανω του (οκ για τα πλαστικα τα εχω πει - μπηκε μια ποιοτικη θηκη και "λυθηκε" κι αυτο). Μεχρι να βγει το 5 εκτιμω οτι θα μονοπωλησει -δικαιως- το ενδιαφερον του αγοραστικου κοινου, αποσπωντας το μεγαλυτερο μεριδιο αγορας. Well done samsung...

το πηρα παιδια...τωρα εχω στα χερια μου samsung galaxy s2 και lg optimus 2x για δευτερο!!!μετα το σαββατοκυριακο θα σας πω εντυπωσεις και συγκριτικα με το lg optimus 2x!

τι κανουμε για να μπορεσουμε να κατεβασουμε εφαρμογες απο market αλλης χωρας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

καλησπερα.θελω να κανω hard reset στον γαλαξια μου.παω ρυθμισεις-απορρητο-επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων και παταω επαναφορα ρυθμισεων-διαγραφη ολων και μου βγαζει σε ενα παραθυρακι (λογαριασμος samsung αναγνωριστικο το gmail μου και απο κατω μου ζηταει κωδικο προσβασης.τι κωδικο να βαλω,βαζω τον κωδ του mail μου αλλα μου γραφει αποτυχια επεξεργασιας.ξερει καποιος τι πρεπει να κανω για hard reset.ευχαριστω

screenshot 2

screenshot 12

Στο 2 λινκ το 61% που δειχνει χρηση cpu ειναι ? Με τι το κανες αυτο ?

Στο 12 λινκ φαινονται οι καρτελες απο πανω και απο κατω . Ετσι κυλανε ? Το χει default o LauncherPro ή θελει και κατι αλλο ?

Πλεον μπορω να πω πως ειναι το πρωτο android, που με εκανε να αποχωριστω οριστικα το 4αρι μου, γιατι απλα... δε μπορω να βρω κατι που να με ενοχλησει πανω του (οκ για τα πλαστικα τα εχω πει - μπηκε μια ποιοτικη θηκη και "λυθηκε" κι αυτο).

Τι θηκη εβαλες ? Εχεις λινκ ή απο μαγαζι ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• Administrators
τι κανουμε για να μπορεσουμε να κατεβασουμε εφαρμογες απο market αλλης χωρας?

Τι εννοείς; Το market είναι global.

Modpic.gif

Τελικά αν και κάτοχος του τρομερου desire hd είμαι έτοιμος να κάνω δώρο στον εαυτό μου τον υπεροχο γαλαξια 2 αλλα και το XOOM τις MOTOROLA...

Να το κάνω ???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Τι εννοείς; Το market είναι global.

θελω πχ να κατεβασω το google earth...οταν μπαινω στο μαρκετ απο τη συσκευη δεν το βρισκει καν...οταν μπαινω απο το pc το βρισκει αλλα οταν παω να το κατεβασω μου λεει οτι

δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...