zakailiou Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 (edited) Μετά από την τρελή ταλαιπωρία :mad: με την Β έβαλα σήμερα στο lapitop το κινητό και μου έβγαλε ότι μοορεί να αναβαθμιστεί .΄ Τελευταία ενημέρωση 20/5/2011 Προγραμματισμένη επόμενη 23/9/11 Εχω 2,2,2 1035.21-20110405 εκδοσή βασικής μορφής . 2,6,32,9 Kernel V10b Χαράς ευαγγέλια . Συνδέω , http://img845.imageshack.us/img845/5175/41294899.png κάνω ότι μου λέει και ..... http://img59.imageshack.us/img59/1852/72512624.png 3 φορές προσπάθησα και τις 3 το ίδιο . Τι φταίει . ? Τι κάνω ? Τώρα δοκιμάζω ON line και μου λέει ότι κατεβάζει ένα αρχείο 4,5ΜΒ ? να προχωρήσω? Edited August 25, 2011 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Έγινε Online τελικά η ενημέρωση . 1035.21-20110622 FRG83G V10c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Έγινε Online τελικά η ενημέρωση . 1035.21-20110622 FRG83G V10c υπάρχει και νεώτερη....V10d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Δοκίμασα και έσβησα το αρχείο, και δεν λειτουργούσε καν το συγκεκριμένο πρόγραμμα.! σε not responding το αφίσα ώσπου και έβγαλε το κλείσιμο προγράμματος των Windows. Ψαξε απο την αναζητηση του υπολογιστη μηπως ειναι περασμενο σε καποιο αλλο μερος του δισκου το αρχειο mcf42.dll ,γιατι αυτο μλποκαρει το προγραμμα. Δοκιμασες μηπως να δουμε μηπως ηταν αυτο το προβλημα ή καταφερες να κανεις το update απο το lg tool κανονικα; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 (edited) υπάρχει και νεώτερη....V10d Το ξέρω ότι υπάρχει η D , αλλά όπως διάβασες από το PC απέτυχε και στο On-line μου εγκατέστησε την C ( δεν το διάλεξα εγώ μόνο του μπήκε :lol: ) . Δοκίμασα να ψάξω για νεότερη αλλά μου έγραψε ότι πρέπει να περάσουν 24 ώρες . Θα ξέρω αύριο το πρωί αν υπάρχει η D για εμένα :blink: Αν και κάτι μου λέει ότι δεν θα την βρω :ninja: . Πάντως η b ήταν ότι χειρότερο :mad: είχα συναντήσει σε κινητό από το 1994 :cry:. Προς το παρόν με την C δεν έχει κλείσει ούτε αποσυνδεθεί από το δίκτυο ούτε χάνει τις ρυθμίσεις του wifi . Ίδωμεν Edited August 25, 2011 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Προς το παρόν με την C δεν έχει κλείσει ούτε αποσυνδεθεί από το δίκτυο ούτε χάνει τις ρυθμίσεις του wifi . Ίδωμεν η 10d θα ειναι ακομα καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 αν σου λεει οτι πρεπει να περασουν 24 ωρες απλα πηγενε το ρολοι 24 ωρες μετα η μαλλον την ημερομινια 1-2 μερες μετα ^^ Εγω αυτο εκανα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Εγώ πάλι απλά περίμενα , Δεν χάθηκε και ο κόσμος . Στο ενδιάμεσο , παρατηρώντας το με την C , είδα σταθερότητα για 1η φορά σε συνεχόμενες 48 ώρες λειτουργίας . Θαύμα , Θαύμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Παίδες κάνω την διαδικάσία και ξαφνικά το κινητό σβήνει χωρίς να κάνει reboot, ενω εχω αυτο σαν εικονα http://www.2shared.com/photo/-7zqqN-Z/Untitled.html Τι κανω??? Γρήγοραααααααααα:wacko::wacko::wacko: Eπίσης δεν ανοίγει !! Edit..Το φτιαξα..απλά δεν έκανε αυτόματα restart, έβγαλα το καλώδιο (αφού πάτησα exit στο KDZ_FW_UPD_ENG.exe), έβαλα μπαταρία και άνοιξα το κινητό.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Πέρασαν 2 μέρες , το έβαλα να ψάξει για αναβάθμιση βρήκε , Κατέβασα , Εγκατέστησα . ΟΛΑ ΚΑΛΑ :D Εχουμε την d . 4η μέρα και κανένα πρόβλημα . ( με είχε πιάσει ένα άγχος αλλά δείχνει βράχος ) Mε την b θα είχε χάσει τουλάχιστον 5-6 φορές την κάρτα και θα έκανα restart. Άντε να πάμε στην 2.3 , Τώρα που ξεκίνησα ποιος με πιάνει ,...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Εμενα μου εκανε με την C ενα restart σε 15 μερες. Με την D ειμαι 3-4 μερες επειδη ειχα κανει καποια repartitions και failara αλλα κανενα restart η bsod Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Τις rom σε μορφή zip που περιέχει τα αρχεία σε μορφή bin και fls μπορούμε να τις εγκαταστήσουμε και με το πρόγραμμα rom manager μετονομάζοντας το αρχείο zip σε update.zip ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Τις rom σε μορφή zip που περιέχει τα αρχεία σε μορφή bin και fls μπορούμε να τις εγκαταστήσουμε και με το πρόγραμμα rom manager μετονομάζοντας το αρχείο zip σε update.zip ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Δε ξερω αλλα για πιο λογο να κανεις κατι τετοιο αφου υπαρχει το smartflash; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) Δε ξερω αλλα για πιο λογο να κανεις κατι τετοιο αφου υπαρχει το smartflash; Γιατί με το rom manager γίνεται αυτοματοποιημένα και χωρίς προβλήματα. Προσπάθησα να περάσω την stok rom d με το smartflash αλλά μου αποσυνδέθηκε κατά λάθος στη διάρκεια της διαδικασίας και τώρα δεν ανοίγει ούτε με power, ούτε με συνδυασμό power και down volume με ή χωρίς την μπαταρία? Δηλ. το κατέστρεψα? Edited September 1, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Προσπαθησες ξανα; Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Ναι 4-5 φορές. Δεν ανοίγει η οθόνη ούτε συνδέεται με το pc μέσω lg suite, smartflash κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Ναι 4-5 φορές. Δεν ανοίγει η οθόνη ούτε συνδέεται με το pc μέσω lg suite, smartflash κλπ. Για τσεκαρε εδω αλλα οτι κανεις να γινει προσεκτικα και χωρις να βιαζεσαι..(στη περιπτωση σου ομως δε νομιζω οτι εχεις να φοβηθεις και κατι) http://android.modaco.com/topic/335416-nvflash-setup-instructions-drivers-links-active/ Αντε και καλη ανασταση.. :D Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Τελικά το άφησα στο ΠΛΑΙΣΙΟ για να το στείλει στην LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Τελικά το άφησα στο ΠΛΑΙΣΙΟ για να το στείλει στην LG. Επρεπε να το πας στην procordia (επισημο service της lg) που ειναι πραγματικα ταχυτατο (2 μερες κανουν συνηθως και στο στελνουν και τσαμπα σπιτι με DHL μετα την επισκευη)..Τωρα με πλαισιο θα αργησει λιγο περισσοτερο φανταζομαι. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 καλησπερα αγορασα σημερα αυτο το τηλ.κ εχω καπος χαθει δεν χερω τι ρομ να βαλο....να κανω αναβαθμηση την επισημη ρομ?αυτο εχει μεσα v10b...2.2.2 ανδροιδ ....πια λετε να βαλω?πια ειναι η καλυτερη ρομ?το τηλ ειναι ξενο..δεν ειναι ελληνικο δεν ξερω εαν παιζει καποιο ρολο αυτο...ασ απαντηση καποιοσ που ξερει εαν μπορει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 καλησπερα αγορασα σημερα αυτο το τηλ.κ εχω καπος χαθει δεν χερω τι ρομ να βαλο....να κανω αναβαθμηση την επισημη ρομ?αυτο εχει μεσα v10b...2.2.2 ανδροιδ ....πια λετε να βαλω?πια ειναι η καλυτερη ρομ?το τηλ ειναι ξενο..δεν ειναι ελληνικο δεν ξερω εαν παιζει καποιο ρολο αυτο...ασ απαντηση καποιοσ που ξερει εαν μπορει Διάβασε το παρόν θέμα όπου μεταφέρθηκε το post σου και θα καλυφθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 καλησπερα αγορασα σημερα αυτο το τηλ.κ εχω καπος χαθει δεν χερω τι ρομ να βαλο....να κανω αναβαθμηση την επισημη ρομ?αυτο εχει μεσα v10b...2.2.2 ανδροιδ ....πια λετε να βαλω?πια ειναι η καλυτερη ρομ?το τηλ ειναι ξενο..δεν ειναι ελληνικο δεν ξερω εαν παιζει καποιο ρολο αυτο...ασ απαντηση καποιοσ που ξερει εαν μπορει Το οτι ειναι ξενο δε εχει σημασια,κανε update και το τελευταιο firmaware που πρεπει να εχεις ειναι κατα πασα πιθανοτητα V10d (εκτος αν ειναι απο vodafone η συσκευη οποτε θα ειναι V10e αλλα δε νομιζω στην περιπτωση σου).Η V10b ειναι οτι πιο ασταθης σε firmware,οποτε κανε update με το που θα εχεις χρονο.Τελος μη βαλεις καποια custom rom,δε χρειαζεται γιατι ενας συμφορουμιτης ειπε οτι με πληροφοριες απο lg στις 15 Σεπτεμβριου ερχεται gingerbread.Καλοριζικο το μηχανημα. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 ευχαριστω φιλε το εκανα update εχω την v10d θα το αφησω οπωσ ειναι..δεν μπορω να ρυθμισω την φωτεινοτητα..ειναι απερνεγοποιμενη...ξερει κανεισ γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 ευχαριστω φιλε το εκανα update εχω την v10d θα το αφησω οπωσ ειναι..δεν μπορω να ρυθμισω την φωτεινοτητα..ειναι απερνεγοποιμενη...ξερει κανεισ γιατι? Δηλαδη πας ρυθμισεις>προβολη>φωτεινοτητα και αφου ειναι απενεργοποιημενο το κουτακι "αυτοματη φωτεινοτητα" δεν μπορεις να το ρυθμισεις απο την μπαρα οσο το θες; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 εκει που λεει φωτεινοτητα το πατασ κ δεν κανει τιποτα δεν μπανει μεσα να δω την μπαρα...οπωσ κ το ληξη χρονικου οριου οθονης δεν μπαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts