agekalp Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Δεν γινεται να μη φορτιζει. Ο λογος ειανι οτι το κινητο χρησιμοποιει την usb θυρα και για φορτιση και για μεταφορα δεδομενων. Η usb θυρα απο τη φυση της εχει "παροχη για τροφοδοσια". Αν δειτε ειναι ουσιαστικα 4 καλωδια, τα 2 για την τροφοδοσια και τα 2 για τη μεταφορα δεδομενων. Αν κατα καποιο τροπο κοψεις ενα καλωδιο της τροφοδοσιας (το Vcc+ και οχι τη γειωση) ισως το γλυτωσεις. Δεν ειναι σιγουορ ομως οτι θα σου αναγνωριζει μετα το τηλ. Το καλο στην ιστορια ειναι πως η usb του υπολογιστη εχει μικρη παροχη, συνηθως 500mA το πολυ, οποτε φορτιζει πιο αργα σε σχεση με το μαμα φορτιστη που ειναι στο 1Α. Και τελοσπαντων μη σκας, στε ebay εχει spare μπαταριες ιδιας χωρητικοτητας-ποιοτητας με 3-4€ το πολυ. Αλλωστε και η διαρκεια της μπαταριας εξαρταται περισσοτερο πλεον απο το σωστο firmware Και οχι απο το πως το φορτιζεις Σωστος!!! ;) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Και τελοσπαντων μη σκας, στε ebay εχει spare μπαταριες ιδιας χωρητικοτητας-ποιοτητας με 3-4€ το πολυ. Αλλωστε και η διαρκεια της μπαταριας εξαρταται περισσοτερο πλεον απο το σωστο firmware Και οχι απο το πως το φορτιζεις Εχω παραγγείλει μια "genuine" (ελπίζω να είναι!) από Κορέα στα 9 Ευρώ. Οι μπαταρίες αυτού του τύπου κινδυνεύουν πιο πολύ από την πλήρη αποφόρτιση, τόσο που αν αδειάσουν τελείως υπάρχει και η περίπτωση να χαλάσουν (μου έχει συμβεί σε μπαταρία laptop, άλλη πονεμένη ιστορία και αυτή) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlitou Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Εχω το motorola milestone 1 χρονο περιπου. Ενω δεν ειχα ποτε προβλημα με την μπαταρια, τις τελευταιες 3 μερες μπορει μεσα σε 3 ωρες να μου κλεισει απο μπαταρια χωρις να το χρησιμοποιω κ καθολου. Φαινεται σαν κατι να ειναι συνεχως ανοιχτο γτ ζεσταινεται κιολας πισω πανω απο το καπακι εκει στην καμερα απο διπλα λες και μιλαω κανα 2ωρο στο τηλεφωνο. Δεν ειναι φυσιολογικο. Δεν αφηνω wifi ανοιχτο ουτε τρεχει τιποτα αλλο νομιζω. Γενικα δεν ασχολουμε μιας και δεν ξερω πολλα. Μηπως εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει? Τι να κανω? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Εχω το motorola milestone 1 χρονο περιπου. Ενω δεν ειχα ποτε προβλημα με την μπαταρια, τις τελευταιες 3 μερες μπορει μεσα σε 3 ωρες να μου κλεισει απο μπαταρια χωρις να το χρησιμοποιω κ καθολου. Φαινεται σαν κατι να ειναι συνεχως ανοιχτο γτ ζεσταινεται κιολας πισω πανω απο το καπακι εκει στην καμερα απο διπλα λες και μιλαω κανα 2ωρο στο τηλεφωνο. Δεν ειναι φυσιολογικο. Δεν αφηνω wifi ανοιχτο ουτε τρεχει τιποτα αλλο νομιζω. Γενικα δεν ασχολουμε μιας και δεν ξερω πολλα. Μηπως εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει? Τι να κανω? :worry: αρχικα να γραψεις στο αντιστοιχο θεμα του milestone στο myphone μαλλον καποια εφαρμογη εχεις περασει και σου τρωει τη μπαταρια. δες με καποιον task manager αν τρεχει κατι περιεργο στο background και αν δε μπορεσεις να την απεγκαταστησεις κανε βackup επαφε ς και μηνυματα και μετα φορματ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 γιατί θέλω απλά να το συγχρονισω ή να του περάσω καμία ταινία και να μην το φόρτιση κατα την διάρκεια, προσέχω και κάνω ολοκληρωμένες φορτίσεις μόνο όταν το κινητο φτάσει κάπου 5με 10 %. Αν και λιθιου πλέον όλες οι μπαταρίες, με αυτόν των τροπο έχω δει μεγαλύτερη ζωή της μπαταρίας. 15 ευρώ έχει η original μπαταρία. Άσε που δε θα πάθει τίποτα μέσα σε 1-2χρόνια όσο και να την φορτίζεις... οπότε μην το σκέφτεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Εχω παραγγείλει μια "genuine" (ελπίζω να είναι!) από Κορέα στα 9 Ευρώ. Οι μπαταρίες αυτού του τύπου κινδυνεύουν πιο πολύ από την πλήρη αποφόρτιση, τόσο που αν αδειάσουν τελείως υπάρχει και η περίπτωση να χαλάσουν (μου έχει συμβεί σε μπαταρία laptop, άλλη πονεμένη ιστορία και αυτή) Μου ήρθε σήμερα η μπαταρία, οπτικά είναι ακριβώς η ίδια με τη μαμά. Αν είναι μαιμού δεν μπορείς να το καταλάβεις! Την έβαλα στο κινητό, παίζει κανονικά, θα την φορτίσω να κάνει κανα δυο κύκλους να συγκρίνω συμπεριφορά. Ελπίζω να μην με πιάσανε κότσο! (αλλά με 9 Ευρώ δεν με πειράζει και πολύ αφού δουλεύει! :D) Edit: Πρώτος κύκλος από 100% σε 10% (με ελαφριά χρήση) σε 50 ώρες. Καθόλου άσχημα! Edited November 25, 2011 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Μα την μαμα μπαταρια,1ος Κυκλος Φορτισης απο 100% σε 10%...40 ωρες.Με τρεις αναβαθμισεις διαρκειας μισης ωρας,σχεδον συνεχες Wifi,με αρκετες κλησεις,ελαχιστα sms,10 λεπτα gps,9 εγκαταστασεις apk.και αρκετο ψαξιμο.Ενεργη μονο η περιστροφη οθονης και το Wifi και δικτυο σε 2g.Νομιζω καλα ειναι για αρχη! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Όλες αυτες οι μπαταριες που λετε είναι ασφαλείς; Δλδ υπάρχει καμια περίπτωση να σκασουν; Ή ειναι αυθεντικες; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Όλες αυτες οι μπαταριες που λετε είναι ασφαλείς; Δλδ υπάρχει καμια περίπτωση να σκασουν; Ή ειναι αυθεντικες; Αυτή που πήρα εγώ πρέπει να είναι αυθεντική. Μια χαρά παίζει. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Όλες αυτες οι μπαταριες που λετε είναι ασφαλείς; Δλδ υπάρχει καμια περίπτωση να σκασουν; Ή ειναι αυθεντικες; Τιποτα δεν ειναι σιγουρο!!Μπορει και να συμβει.Εγω παντως εδω και δυο χρονια που χρησιμοποιω τετοιες μπαταριες δεν μου ετυχε κατι τετοιο.Το μονο που κατα 95% συμβαινει ειναι τελικα να ειναι μικροτερης ισχυς απο αυτη που αναφερουν οι πωλητες. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Καλημερα. Εχω προβλημα με μεγαλη καταναλωση μπαταριας. Ελεγα οτι φταιει καποιο κερνελ η ρομ που φλασαρω αυτες τις ημερες για δοκιμη, αλλα δεν διορθωνεται το προβλημα. Δοκιμασα διαφορους συνδυασμους. Φορτιζω το πρωι και ουτε μεχρι το μεσημερι δεν φτανει καλα καλα, με 2g σημα. Η συσκευη σε αναμονη και η μπαταρια μειωνεται συνεχεια. Αυτο που παρατηρω ειναι οτι παντα η συσκευη επανω αριστερα ειναι ζεστη και στις ενδειξεις για το τι καταναλωνει τη μπαταρια εχω μεγαλη τιμη στην αναμονη. Παω για service μαλλον; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Καλημερα. Εχω προβλημα με μεγαλη καταναλωση μπαταριας. Ελεγα οτι φταιει καποιο κερνελ η ρομ που φλασαρω αυτες τις ημερες για δοκιμη, αλλα δεν διορθωνεται το προβλημα. Δοκιμασα διαφορους συνδυασμους. Φορτιζω το πρωι και ουτε μεχρι το μεσημερι δεν φτανει καλα καλα, με 2g σημα. Η συσκευη σε αναμονη και η μπαταρια μειωνεται συνεχεια. Αυτο που παρατηρω ειναι οτι παντα η συσκευη επανω αριστερα ειναι ζεστη και στις ενδειξεις για το τι καταναλωνει τη μπαταρια εχω μεγαλη τιμη στην αναμονη. Παω για service μαλλον; Ναι. Δεν είναι φυσιολογικά αυτά που περιγράφεις. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Καλημερα. Εχω προβλημα με μεγαλη καταναλωση μπαταριας. Ελεγα οτι φταιει καποιο κερνελ η ρομ που φλασαρω αυτες τις ημερες για δοκιμη, αλλα δεν διορθωνεται το προβλημα. Δοκιμασα διαφορους συνδυασμους. Φορτιζω το πρωι και ουτε μεχρι το μεσημερι δεν φτανει καλα καλα, με 2g σημα. Η συσκευη σε αναμονη και η μπαταρια μειωνεται συνεχεια. Αυτο που παρατηρω ειναι οτι παντα η συσκευη επανω αριστερα ειναι ζεστη και στις ενδειξεις για το τι καταναλωνει τη μπαταρια εχω μεγαλη τιμη στην αναμονη. Παω για service μαλλον; Κάποια εφαρμογή είναι, αν δεν στο έκανε πριν κάτι έβαλες ή ρύθμισες που το κρατάει συνεχώς στη τσίτα...εκεί είναι η πλακέτα, άρα τρέχει μονίμως στο max... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Καλημέρα. Φοβάμαι μήπως είναι hardware πρόβλημα, γιατί έχω αλλάξει τουλάχιστον 4 ρομς με αντίστοιχα κέρνελς και το πρόβλημα παραμένει. Την αγόρασα μεταχειρισμένη τη συσκευή σε άριστη κατάσταση βέβαια, αλλά πιθανόν να μου την έφερε ο πωλητής... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Καλημέρα. Φοβάμαι μήπως είναι hardware πρόβλημα, γιατί έχω αλλάξει τουλάχιστον 4 ρομς με αντίστοιχα κέρνελς και το πρόβλημα παραμένει. Την αγόρασα μεταχειρισμένη τη συσκευή σε άριστη κατάσταση βέβαια, αλλά πιθανόν να μου την έφερε ο πωλητής... Αν στο κάνει με φρέσκια εγκατάσταση οποιασδήποτε ROM (δοκίμασες και μια καρα-stock ?) τότε προφανώς είναι hardwareικό πρόβλημα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggropatsakis Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Γνωριζει κανεις πως να απενεργοποιησουμε αυτον τον ηχο που μας ειδοποιει για χαμηλη σταθμης μπαταριας? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts