impreza_sti Δημοσιεύτηκε May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 2, 2011 Nokia announces pink N8 with Symbian Anna, neglects to give us a release date http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/05/11x05021102.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Πώς σας φαίνεται σε ροζάκι; ΥΓ: Κατά τα άλλα, η λογοκρισία καλά κρατεί... :whistle: EDIT: Με πρόλαβε ο impreza_sti, δεν το είχα δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 (edited) Εμενα γιατι μου κανει για μωβ? Ωραιο ειναι παντως. edit: εχει πεσει ο server στο Mynokiablog Edited May 2, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Το μωβ θα σπάσει ταμεία... Το έδειξα στην κοπέλα μου (που της έχω πάρει το ασημί) και τρελάθηκε.. Και μια κολητή μου τα ίδια.. Πάλι θα ξεφραγκιαστούμε.. :cry: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Περάστε μια βόλτα από το engaget και δείτε το θέμα για το καινούριο χρώμα του Ν8!!! Δείτε πόσο άθλιοι είναι σε αυτό το site!! Όταν η apple έβγαλε το λευκό iphone4 μετά από ένα χρόνο το αποθέωσαν. Στο Ν8 όμως το βλέπουν εντελώς διαφορετικά...! Άθλιοι επιεικώς.!!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Πώς σας φαίνεται σε ροζάκι; ΥΓ: Κατά τα άλλα, η λογοκρισία καλά κρατεί... :whistle: EDIT: Με πρόλαβε ο impreza_sti, δεν το είχα δει. Τί χαριτωμένο!! Είναι πανέμορφο.. Ωστόσο προτιμώ το κλασσικό μαύρο :p (ρε παιδιά, δεν είναι ούτε ροζ ούτε μωβ.. Είναι φουξ!) Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Τί χαριτωμένο!! Είναι πανέμορφο.. Ωστόσο προτιμώ το κλασσικό μαύρο :p (ρε παιδιά, δεν είναι ούτε ροζ ούτε μωβ.. Είναι φουξ!) εγω στην αρχη ψηνομουν για πορτοκαλι αλλα δεν ερχεται ελλαδα :mad: δες λιγο αυτη τη φωτο... http://3.bp.blogspot.com/_VVajomQFa4Q/TTYgU7CE-PI/AAAAAAAAOK8/d8qTgqz1Yb4/s1600/colors.jpg Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 πολυ μετριο το χρωμα μονο για γυναικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 (edited) εγω στην αρχη ψηνομουν για πορτοκαλι αλλα δεν ερχεται ελλαδα :mad: δες λιγο αυτη τη φωτο... http://3.bp.blogspot.com/_VVajomQFa4Q/TTYgU7CE-PI/AAAAAAAAOK8/d8qTgqz1Yb4/s1600/colors.jpg Έξυπνο! Οι άντρες δεν παρατηρούν τις αποχρώσεις, όπως εμείς οι γυναίκες, μόνο το χρώμα που βλέπουν με την πρώτη μάτια.. *γιατί δεν άνοιξε νέο θέμα για το νέο χρώμα του N8, όπως έγινε με το λευκό iPhone? Edited May 2, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Έξυπνο! Οι άντρες δεν παρατηρούν τις αποχρώσεις, όπως εμείς οι γυναίκες, μόνο το χρώμα που βλέπουν με την πρώτη μάτια.. Μια χαρά τις παρατηρούμε, απλά δεν έχουμε 40 ονόματα γι' αυτές. :p *γιατί δεν άνοιξε νέο θέμα για το νέο χρώμα του N8, όπως έγινε με το λευκό iPhone? Γιατί οτιδήποτε αφορά το iphone έχει διαφορετική αντιμετώπιση εδώ. Αυτό το σχόλιο θα αυτοκαταστραφεί... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 πολυ μετριο το χρωμα μονο για γυναικες. εεειι, εμενα μου αρεσει!!:!: Θα το επερνα ποτε? οχι! Αλλα οντως μου αρεσει παρα πολυ. στερεοτυπα ομως δεν με αφηνουν sigh... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 *γιατί δεν άνοιξε νέο θέμα για το νέο χρώμα του N8, όπως έγινε με το λευκό iPhone? Γιατί οτιδήποτε αφορά το iphone έχει διαφορετική αντιμετώπιση εδώ. Αυτό το σχόλιο θα αυτοκαταστραφεί... :whistle: Που ακριβώς άνοιξε νέο θέμα για το λευκό iPhone 4? Εκτός και αν εννοείτε ότι βγήκε είδηση στην κεντρική σελίδα. Αν εννοείτε αυτό τότε να είστε σίγουροι ότι θα ανέβει και είδηση για το ροζ Ν8 με την έκδοση Symbian Anna. Επίσης έχετε κάθε δικαίωμα να ανοίξετε εσείς ένα νέο θέμα για το ροζ Ν8 στην συγκεκριμένη ενότητα από την στιγμή που έχετε το ελεύθερο να το κάνετε όπως σας ενημέρωσε ο Mythozz και πριν λίγες μέρες, Enjoy το νέο σας sub-forum. Δημιουργήστε νέα threads εδώ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Μια χαρά τις παρατηρούμε, απλά δεν έχουμε 40 ονόματα γι' αυτές. :p +1... οταν λεω πχ ωραιο φορεμα μαρεσει το πρασινο και μαπαντανε δεν ειναι πρασινο ειναι λαχανι/πετρολ κτλ... :lol: Γιατί οτιδήποτε αφορά το iphone έχει διαφορετική αντιμετώπιση εδώ. Αυτό το σχόλιο θα αυτοκαταστραφεί... :whistle: γιατι το λες αυτο? :whistle: το οτι σε καποια σαιτ κανανε τεχνολογικες συγκρισεις του ασπρου και του μαυρου ? εκει να δεις γελιο... και κατι on (μην μας μεταφερουν κιολας :p) πιστευω θα πουλησει τρελα... μαλλον αποκλειστικα στον γυναικειο πληθυσμο :lol::lol::lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 εεειι, εμενα μου αρεσει!!:!: Θα το επερνα ποτε? οχι! Αλλα οντως μου αρεσει παρα πολυ. στερεοτυπα ομως δεν με αφηνουν sigh... και κατι on (μην μας μεταφερουν κιολας :p) πιστευω θα πουλησει τρελα... μαλλον αποκλειστικα στον γυναικειο πληθυσμο :lol::lol::lol: Φοβερό είναι το ροζ. Μέχρι που θα το 'παιρνα κιόλας (έχω ροζ μπλουζάκια, δεν τρώω τέτοια κολλήματα). :p Καλά, για γυναίκες δεν το συζητάω, είναι το ιδανικό χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 (edited) πολυ μετριο το χρωμα μονο για γυναικες. Ειναι επισημη η ανακοινωση αυτου του χρωματος η οχι???Ειναι παντως αρκετα φανταχτερο και ωραιο αλλα ναι... Ειναι μονο για γυναικες!!!:ninja: Edited May 2, 2011 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Πολύ έντονο χρώμα θα κάνει μπαμ από χιλιόμετρα, σαν πινακίδα από νέον. :lol: Πάντως ακόμη και η αδελφή μου που σαν το iphone δεν υπάρχει άλλο, μόλις το είδε ξετρελάθηκε. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=L-wvAbnn5Sc&feature]YouTube - Nokia N8 - Now in Pink[/ame] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiglh Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Παιδιά έχω ξετρελαθεί! το χρώμα είναι θεϊκό! μοιάζει με το Νοκια 6700s που έχω. Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα? το 'χω ερωτευτεί! :love: Edited May 16, 2011 by mirrorofsorrow Άσκοπη χρήση μορφοποίησης κειμένου Παράθεση άλλοι το 'χουν, κι άλλοι νομίζουν πως το 'χουν ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Δε θα το ελεγα και τοσο γυναικειο χρωμα. Μου αρεσε αρκετα μπορω να πω. Μετα το μαυρο ειναι αυτο και το μπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Εγω παντως αν εβγαινε και σε σκουρο μωβ δεν θα ειχα ενδιασμους να το προτιμησω απο το μαυρο. Μου αρεσε παντως σαν χρωμα. Νομιζω οτι το χειροτερο χρωμα του Ν8 ειναι το ασημι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Νομιζω οτι το χειροτερο χρωμα του Ν8 ειναι το ασημι. απο ομορφια το προτιμω απο το μαυρο αλλα πολυ ευαισθητο... μπλε+πορτοκαλι ειναι μαματα :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiglh Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) Ξέρετε πότε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα το φούξια; Edited May 16, 2011 by mirrorofsorrow Άσκοπη χρήση μορφοποίησης κειμένου Παράθεση άλλοι το 'χουν, κι άλλοι νομίζουν πως το 'χουν ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) Δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση ακόμα. Edited May 16, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiglh Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 (edited) ευχαριστώ.. αν μάθετε κάποια σχετική ανακοίνωση, παρακαλώ ενημερώστε με! :) Edited May 16, 2011 by mirrorofsorrow Άσκοπη χρήση μορφοποίησης κειμένου Παράθεση άλλοι το 'χουν, κι άλλοι νομίζουν πως το 'χουν ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 φουξια μου φαινεται, ωραιο χρωμα για γυναικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts