Lagoudisio Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 πας wifi πατα το αριστερο κουμπι αφης και μετα επελεξε συνθετα.πανω πανω γραφεικανονιστικος τομεας.δοκιμασε με τα κανακια που λεει,και γω ειχα αυτο το θεμα στην αρχη και μολις επελεξα 14 καναλια συνδεομαι κανονικα παντου Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Δουλευει μια χαρα τωρα. Ασχετο, αλλα γινετε να περασω και τωρα τα gapps, η μονο οταν φλασαρεις την ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Δουλευει μια χαρα τωρα. Ασχετο, αλλα γινετε να περασω και τωρα τα gapps, η μονο οταν φλασαρεις την ρομ? οποτε θελεις.ουτως η αλλως ειναι ξεχωριστο αρχειο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Έχω περάσει στο κινητό μου την miui αλλά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με την διαχείρηση μνήμης καθώς δεν μπορώ καν να ανοίξω browser και κάποια άλλη εφαρμογή ταυτόχρονα.Το ίδιο πρόβλημα το είχα και με την official 2.3.4.Η cm7 πως πάει σε αυτό το θέμα? Επίσης μπορώ να περάσω θέματα της miui στην cm7 ή τον launcher της ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Έχω περάσει στο κινητό μου την miui αλλά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με την διαχείρηση μνήμης καθώς δεν μπορώ καν να ανοίξω browser και κάποια άλλη εφαρμογή ταυτόχρονα.Το ίδιο πρόβλημα το είχα και με την official 2.3.4.Η cm7 πως πάει σε αυτό το θέμα? Επίσης μπορώ να περάσω θέματα της miui στην cm7 ή τον launcher της ? Η Μιυι οντως ζηταει παραπανω ram απο τις αλλες ρομ αλλα αυτο το κανει διοτι εχει καλυτερα γραφικα απο τις αλλες κ διαφορετικο framework αλλα οχι σε τοσο τραγικο επιπεδο οπως εσυ το παρουσιαζεις. Εχω κ εγω κ MIUI και CM7. Τι κερνελ χρησημοποιεις στην ΜΙUI ? σου προτινω να πεταξεις τον default (Vorbeth kernel) μιας που ο τυπας εκτος οτι δεν ξερει να φτιαχνει κερνελς , ειναι μια κακη απομιμιση του νεο κερνελ. Βαλε τον latest neo kernel aka neo17 r12 και λογικα θα δεις καλυτερη διαχειρηση της ram. Kαι οχι δε μπορεις να περασεις themes της MIUI σε αλλη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookgf Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Έχω περάσει στο κινητό μου την miui αλλά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με την διαχείρηση μνήμης καθώς δεν μπορώ καν να ανοίξω browser και κάποια άλλη εφαρμογή ταυτόχρονα.Το ίδιο πρόβλημα το είχα και με την official 2.3.4.Η cm7 πως πάει σε αυτό το θέμα? Επίσης μπορώ να περάσω θέματα της miui στην cm7 ή τον launcher της ? Από θέμα multitasking πάντως η cm7 πετάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Τον neo 17 έχω αλλά πραγματικά το multytask είναι απαράδεκτο.Αν ανοίξω το angry birds πχ και πατήσω το κεντρικό πλήκτρο για να βγώ στην επιφάνεια εργασίας το angry birds κατ ευθείαν κλείνει.Με την 2.2.1 άνοιγα angry birds + browser και έστελνα και μηνύματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Τον neo 17 έχω αλλά πραγματικά το multytask είναι απαράδεκτο.Αν ανοίξω το angry birds πχ και πατήσω το κεντρικό πλήκτρο για να βγώ στην επιφάνεια εργασίας το angry birds κατ ευθείαν κλείνει.Με την 2.2.1 άνοιγα angry birds + browser και έστελνα και μηνύματα!! και εγω ειχα παρατητησει με την cm7 και neo 17 πως ειχα αθλιο multitasking.. στην αρχη ηταν καλο,αλλα μετα κρεμασε.. αλλα παιδια δεν ειχαν τετοιο θεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 παιδια εχω δυο θεματα απο χθες. το πρωτο ειναι οτι ξαφνικα χωρις λογο ξεκινησε το κινητο να βγαζει εναν ηχο σαν κλειδαρια που κλειδωνει με εντονη δονηση καθε φορα που παταω μια επιλογη. δεν το επελεξα εγω και δεν μπορω να βρω λυση. το αλλο ειναι πως μετα το κατεβασμα των νεων χαρτων, (οι παλιοι μου σβηστηκαν και κατεβασα το apk και το εγκατεστησα στο κινητο) δεν με συνδεει στο latitude γιατι λεει πως αυτος ο λογαριασμος υπαρχει ηδη στο κινητο!! μεχρι και αλλον εφτιαξα και παλι το ιδιο πραγμα!! μπορει καποιος να βοηθησει; Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 παιδια εχω δυο θεματα απο χθες. το πρωτο ειναι οτι ξαφνικα χωρις λογο ξεκινησε το κινητο να βγαζει εναν ηχο σαν κλειδαρια που κλειδωνει με εντονη δονηση καθε φορα που παταω μια επιλογη. δεν το επελεξα εγω και δεν μπορω να βρω λυση. το αλλο ειναι πως μετα το κατεβασμα των νεων χαρτων, (οι παλιοι μου σβηστηκαν και κατεβασα το apk και το εγκατεστησα στο κινητο) δεν με συνδεει στο latitude γιατι λεει πως αυτος ο λογαριασμος υπαρχει ηδη στο κινητο!! μεχρι και αλλον εφτιαξα και παλι το ιδιο πραγμα!! μπορει καποιος να βοηθησει; Για το πρώτο: πηγαίνεις Ρυθμίσεις - Ήχος και αποεπιλέγεις το Ηχητική Επιλογή. Για το δεύτερο: ελπίζω να έχεις κάνει ένα πρόσφατο nandroid backup. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Για το πρώτο: πηγαίνεις Ρυθμίσεις - Ήχος και αποεπιλέγεις το Ηχητική Επιλογή. Για το δεύτερο: ελπίζω να έχεις κάνει ένα πρόσφατο nandroid backup. Δεν ειναι ενεργοποιημενο απο τους ηχους, αυτο ειναι που δεν καταλαβαινω!! Όσο για το nandroid κανω restore και κολλαει στο αρχικο S... να ξαναφλασαρω να τελειωνουμε?? Πες μου και την επιλογη σου στο θεμα κερνελ... Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Δεν ειναι ενεργοποιημενο απο τους ηχους, αυτο ειναι που δεν καταλαβαινω!! Όσο για το nandroid κανω restore και κολλαει στο αρχικο S... να ξαναφλασαρω να τελειωνουμε?? Πες μου και την επιλογη σου στο θεμα κερνελ... Νομίζω και εγώ ότι ένα clean install είναι επιβεβλημένο. Όσο για kernel, έχω καταλήξει στον stock. Όλοι οι άλλοι μου έχουν δημιουργήσει προβλήματα ενώ ο stock όχι. Και αυτήν τη στιγμή δεν έχω όρεξη για πειραματισμούς αλλά για σταθερότητα. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Έχω δύο ερωτήσεις : 1) Στην CM7 υπάρχει swype? 2) Όταν ενεργοποιώ το mobile data έχω την εντύπωση πως δεν είναι και 3G, μου εμφανίζει μόνο H, πως το αλλάζω? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Έχω δύο ερωτήσεις : 1) Στην CM7 υπάρχει swype? 2) Όταν ενεργοποιώ το mobile data έχω την εντύπωση πως δεν είναι και 3G, μου εμφανίζει μόνο H, πως το αλλάζω? Υπαρχει ναι και το ειχε ανεβασει λιγες σελιδες πριν ο φιλος Βασιλης (stinger). Για το δευτερο που ρωτας, το Η (HSDPA) ειναι ανωτερο απο το 3G που θελεις να σου εμφανισει. Απλα εκει που εισαι εχει πολυ καλο σημα και πιανει H. Αν βρεθεις σε αλλο σημειο με οχι τοσο καλο σημα θα σου βγαλει 3G η ακομα και Ε ή G. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Υπαρχει ναι και το ειχε ανεβασει λιγες σελιδες πριν ο φιλος Βασιλης (stinger). Για το δευτερο που ρωτας, το Η (HSDPA) ειναι ανωτερο απο το 3G που θελεις να σου εμφανισει. Απλα εκει που εισαι εχει πολυ καλο σημα και πιανει H. Αν βρεθεις σε αλλο σημειο με οχι τοσο καλο σημα θα σου βγαλει 3G η ακομα και Ε ή G. Σε ευχαριστώ!! Όσο για το 3G δεν το ήξερα..:D όσο ζεις μαθαίνεις! Όταν μου βγάζει αναγκαστικό κλείσιμο και ο λόγος android phone.com... τι κάνω? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Όταν μου βγάζει αναγκαστικό κλείσιμο και ο λόγος android phone.com... τι κάνω? Πότε στο κάνει αυτό; Όταν γυρίζεις από 2G σε 3G ή ενώ μιλάς στο τηλέφωνο; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 (edited) Πότε στο κάνει αυτό; Όταν γυρίζεις από 2G σε 3G ή ενώ μιλάς στο τηλέφωνο; πήγα να βάλω την cpu στα 1200 και μου έκανε reboot, το έχω ξαναπάθει όμως... και μετα το ριμπουτ ηταν ολα κομπλε. Τώρα όμως δε έχει σήμα καθόλου (χωρίς υπηρεσία) και μου το πετάει συνέχεια χωρίς να κάνω οτιδήποτε, εννοώ κάθε ένα δευτερόλεπτο. προτάσεις???? Edit: com.android.phone μου πετάει! Edit2: Πέρασα παλι την nightly και το μοντεμ αλλα παλι τιποτα.... τι να πω... απλα SOS!!! Εdit3: Ξαναφλασαρε απο την αρχη...την λυση ποτε δεν την εμαθα... Edited September 15, 2011 by spysot Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Edit: com.android.phone μου πετάει! Edit2: Πέρασα παλι την nightly και το μοντεμ αλλα παλι τιποτα.... τι να πω... απλα SOS!!! Εdit3: Ξαναφλασαρε απο την αρχη...την λυση ποτε δεν την εμαθα... Και όμως αυτή είναι δυστυχώς η μόνη λύση. Αυτή ή το restore ενός nandroid backup. Απλά ατυχία... Sent from my GT-I9000 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 γεια σας σημερα εκανα root στο sgs με CF-Root ολα πηγαν καλα! μετα ηθελα να περασω την CyanogenMod 7 την κατεβασα κανονικα το θεμα ειναι οτι την εβαλα στην εξωτερικη καρτα μνημης και οχι στην μνημη του κινητου πηγα απο το CWM εκανα WIPE (wipe data/factory reset + wipe cache partition) και μετα πηγα να κανω install το zip apo thn sd την εξωτερικη που το ειχα περασει ξεκινησε κανονικα αλλα κρατησε η διαδικασια πολυ λιγο μετα εβγαλε την αρχικη οθονη που βγαζει παντα στην εκκινηση και μετα ενα μενου το cwm και απο εκει και επειτα σε οτι και αν εκανα δεν ανταποκρινοταν προσπαθησα να κανω restore αλλα δεν εγινε τπτ!! εχει κανεις καμοια ιδεα πως να του περασω τελικα την CyanogenMod 7 ή εστω να δουλεψει!!!!!!???????????????? αυτη τη στιγμη δεν δουλευει καθολου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 γεια σας σημερα εκανα root στο sgs με CF-Root ολα πηγαν καλα! μετα ηθελα να περασω την CyanogenMod 7 την κατεβασα κανονικα το θεμα ειναι οτι την εβαλα στην εξωτερικη καρτα μνημης και οχι στην μνημη του κινητου πηγα απο το CWM εκανα WIPE (wipe data/factory reset + wipe cache partition) και μετα πηγα να κανω install το zip apo thn sd την εξωτερικη που το ειχα περασει ξεκινησε κανονικα αλλα κρατησε η διαδικασια πολυ λιγο μετα εβγαλε την αρχικη οθονη που βγαζει παντα στην εκκινηση και μετα ενα μενου το cwm και απο εκει και επειτα σε οτι και αν εκανα δεν ανταποκρινοταν προσπαθησα να κανω restore αλλα δεν εγινε τπτ!! εχει κανεις καμοια ιδεα πως να του περασω τελικα την CyanogenMod 7 ή εστω να δουλεψει!!!!!!???????????????? αυτη τη στιγμη δεν δουλευει καθολου!!! Εαν μπαίνει σε download mode με τον συνδυασμό των τριων πλήκτρων φλάσαρε μία επίσημη rom με repartition. Έτσι θα ξαναδουλέψει. Εαν μετά θέλεις να ξαναπεράσεις την cm7 προσπάθησε να είσαι πιο προσεκτικός. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Eν τω μεταξυ το changelog της επομενης nightly (#105) ειναι ενα επος. Λογικο αφου εχει να κυκλοφορησει κανουργια απο τις 31 του Αυγουστου. Αντε να δουμε ποτε θα λυθει το προβλημα γιατι εχουμε σκουριασει τοσο καιρο... Sent from my Samsung Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakis1984 Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Πάντως η κάμερα είναι πολύ χάλια σε σχέση με άλλες ρομ...δεν πρόλαβα να δω κάτι άλλο γιατί με εκνεύρισε τόσο που την έβγαλα άμεσως!!!! Μου θύμιζε και το blade και ήθελα κάποια αλλαγή :-P Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Eν τω μεταξυ το changelog της επομενης nightly (#105) ειναι ενα επος. Λογικο αφου εχει να κυκλοφορησει κανουργια απο τις 31 του Αυγουστου. Αντε να δουμε ποτε θα λυθει το προβλημα γιατι εχουμε σκουριασει τοσο καιρο... Sent from my Samsung Galaxy S using Tapatalk Αν σε ξύνει πολύ το χέρι σου Παναγιώτη μπορείς να περάσεις μια πρόχειρη έκδοση που ανέβασε κάποιος από το team της cm7 στα τελευταία post του thread τους στο xda. Εγώ, για να σου πω την αλήθεια, δεν ασχολήθηκα. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Λοιπον παιδια, για οποιον νιωθει οτι εχει σκουριασει και δεν αντεχει αλλο, ενας απο τους developers της cm7 ανεβασε σημερα ενα προχειρο built (κατι σαν την Nightly #105) στο xda. Για να πω την αληθεια το σκεφτομαι και δεν εχω προχωρησει, αλλα για οποιον ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια εδω edit - Μακη LoL:p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Λοιπον παιδια, για οποιον νιωθει οτι εχει σκουριασει και δεν αντεχει αλλο, ενας απο τους developers της cm7 ανεβασε σημερα ενα προχειρο built (κατι σαν την Nightly #105) στο xda. Για να πω την αληθεια το σκεφτομαι και δεν εχω προχωρησει, αλλα για οποιον ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια εδω edit - Μακη LoL:p Δεν ξέρω για σένα Παναγιώτη αλλά εγώ έχω αρχίσει να τρομάζω :lol::lol::lol: Πιάσε κόκκινο... Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Δεν ξέρω για σένα Παναγιώτη αλλά εγώ έχω αρχίσει να τρομάζω :lol::lol::lol: Πιάσε κόκκινο... Χαχαχα ναι Μακη εδω μεσα συμβαινουν πεφιεργα πραγματα κατα καιρους και σιγουρα ολοι οι παλιοι χριζουμε παρακολουθησης:p Λοιπον για να γυρισουμε πισω στη Γη περασα μολις το εν λογω δοκιμαστικο built που υποτιθεται περιεχει αναβαθμισεις στον κερνελ, βελτιωσεις σχετικά με το drain του ΟS, led notifications και μερικά άλλα. Θα το δοκιμάσω και θα ποσταρω εντυπώσεις. Sent from my Samsung Galaxy S using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts