Jump to content

[ROM] CyanogenMod 7

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολυ ομορφα τα θεματακια...!!!

Btw ποιον βιντεο player χρησιμοποιειται εσεις στην #181..;

δοκιμασε τον mobo ειναι πολυ καλος

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάνω εγκατάσταση το theme αλλά όταν πάω να το κάνω apply δεν το βρίσκω. Κάνω κάτι λάθος ή απλό κόλλημα?

Α και κάτι άλλο...Φλάσαρα την 181 πάλι, για φρεσκαρισμα και τα λεντ μπατονς είναι μονίμως ανοικτά, ποια είναι η λύση?

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

Κάνω εγκατάσταση το theme αλλά όταν πάω να το κάνω apply δεν το βρίσκω. Κάνω κάτι λάθος ή απλό κόλλημα?

Α και κάτι άλλο...Φλάσαρα την 181 πάλι, για φρεσκαρισμα και τα λεντ μπατονς είναι μονίμως ανοικτά, ποια είναι η λύση?

κανε wipecache/dalvik cache kai fix permitions.για το θεμα το βαζεις απο το theme chooser.

Xiaomi 12 Pro

κανε wipecache/dalvik cache kai fix permitions.για το θεμα το βαζεις απο το theme chooser.

πωωωω..... δικιο εχεις! χαζη ερωτηση!:happy:

Σπύρος

:: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!!

πωωωω..... δικιο εχεις! χαζη ερωτηση!:happy:

καλα μη το λες,και γω που ειχα να βαλω πολους μηνες στοκ ρομ τους τρελανα στις ερωτησεις εχθες,λογο χαζομαρας!!:lol::lol:

Xiaomi 12 Pro

δοκιμασε τον mobo ειναι πολυ καλος

Ουτε αυτος μου παιζει....βαζω το transformers 3 να το παιξει και τιποτα....φαινεται να το παιζει γιατι ο χρονος κυλαει αλλα εικονα δεν φαινεται...σε οσους δοκιμασα αυτο κανει!!!κι ειναι το μονο μελανο σημειο της 181 σε μενα τουλαχιστον γιατι κατα τα αλλα σκιζει πραγματικα αυτη η ρομ!!!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ουτε αυτος μου παιζει....βαζω το transformers 3 να το παιξει και τιποτα....φαινεται να το παιζει γιατι ο χρονος κυλαει αλλα εικονα δεν φαινεται...σε οσους δοκιμασα αυτο κανει!!!κι ειναι το μονο μελανο σημειο της 181 σε μενα τουλαχιστον γιατι κατα τα αλλα σκιζει πραγματικα αυτη η ρομ!!!

κατι αλλο μαλλον συμβαινει γιατι αποκλειεται να μην σου παιζει ο mobo.την ειχα την 181 μεχρι πριν λιγες μερες και μου επαιζε τελεια...

Xiaomi 12 Pro

Δοκίμασε τον mxplayer Ηρακλή.

Μάκης

Δοκίμασε τον mxplayer Ηρακλή.

Τον εχω δοκιμασει κι αυτον αλλα παλι τιποτα δεν δειχνει την εικονα σε ενα απλο αρχειο .avi :confused:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Καλησπέρα. Επειδή σκέφτομαι να αλλάξω rom και είμαι ανάμεσα σε αυτη και στην gingerbread jw1 2.3.6 ήθελα να ρωτήσω αν αυτά που λέει στη πρώτη σελίδα ότι δεν λειτουργούν όπως tv-out, video call κτλ ισχύουν?

Για να τα γράφουν στην πρώτη σελίδα και μάλιστα με τελευταία ανανέωση στις 10/10/2011 τότε λογικά ισχύουν.

Πάντως στην ICS της ομάδας teamhacksung (CM9 δηλαδή) το θέμα με το tv-out το έχουν φτιάξει αλλά όχι τελείως ακόμα.

Βιντεοκλήση αν δεν κάνουν λάθος δεν υποστηρίζεται από το android. Στις roms που δίνει η Samsung την έχει προσθέσει η ίδια την βιντεοκλήση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Εννοούσα βιντεοκλήση μέσω φορέα κινητής τηλεφωνίας και όχι μέσω internet με εφαρμογές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Έχω μια απορία εδώ και καιρό και ελπίζω κάποιος που γνωρίζει περισσότερα να μπορέσει να μου την λύση.:wacko:

Παρακολουθώ το site της CM-nightly συχνά και βλέπω οτι βάζουν ενημερώσεις πακέτων που διορθώνουν συγκεκριμένα προβλήματα. Από οτι καταλαβαίνω κιόλας το λύνουν το πρόβλημα και δεν είναι απλά αναφορά του.

Το μόνο που μένει λοιπόν μετά από αυτό είναι να κάνουν ένα compile όλα αυτά που έχουν μαζέψει μέχρι τώρα και να δημιουργήσουν την ρομ?? Και αν ναι είναι τόσο δύσκολο/χρονοβόρο τώρα που ασχολούνται με την ICS να αφιερώσουν λίγο χρόνο για το compile αυτό??:blink:

Δεν το λέω με παράπονο αλλά με απορία για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν.

Εγώ προσωπικά περίμενα μία δεύτερη stable (7,2) και μετά να την παρατήσουν.

Συμφωνώ.

Δεν με χαλάει όμως να πέσουν με τα μούτρα στο παγωτό ;)

Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon

Edited by nikos523

Έχω μια απορία εδώ και καιρό και ελπίζω κάποιος που γνωρίζει περισσότερα να μπορέσει να μου την λύση.:wacko:

Παρακολουθώ το site της CM-nightly συχνά και βλέπω οτι βάζουν ενημερώσεις πακέτων που διορθώνουν συγκεκριμένα προβλήματα. Από οτι καταλαβαίνω κιόλας το λύνουν το πρόβλημα και δεν είναι απλά αναφορά του.

Το μόνο που μένει λοιπόν μετά από αυτό είναι να κάνουν ένα compile όλα αυτά που έχουν μαζέψει μέχρι τώρα και να δημιουργήσουν την ρομ?? Και αν ναι είναι τόσο δύσκολο/χρονοβόρο τώρα που ασχολούνται με την ICS να αφιερώσουν λίγο χρόνο για το compile αυτό??:blink:

Δεν το λέω με παράπονο αλλά με απορία για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν.

Ειχαν βγαλει ενα αρθρο αν δεν κάνω λάθος που εξηγούσε τους λογους...

Περα απο αυτο ομως μπορουμε και μονοι μας να κάνουμε το compile αυτο και να δημιουργησουμε μια kang εκδοση της cyanogenmod

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Συμφωνώ.

Δεν με χαλάει όμως να πέσουν με τα μούτρα στο πρώτο ;)

Σε πρόδωσε το swype? :)

Με το build bot ξέρουμε τι συμβαίνει? Γιατί καθυστερεί η επισκευή του?

Κώστας

^ δεν σε καταλαβαίνω..

190 roms περίπου δώσανε ως τώρα.. Ποια ρομ περιμένεις εσύ?

Δεν περιμένω κάποια συγκεκριμένη. Απορώ γιατί δεν έχουν ενσωματωθεί οι διορθώσεις που έχουν φτιαχτεί.

Ειχαν βγαλει ενα αρθρο αν δεν κάνω λάθος που εξηγούσε τους λογους...

Περα απο αυτο ομως μπορουμε και μονοι μας να κάνουμε το compile αυτο και να δημιουργησουμε μια kang εκδοση της cyanogenmod

Μήπως έχεις εύκαιρο το link του αρθρου ??

Μάλλον δεν θα είναι εύκολο να κάνεις το compile μόνος σου γιατί φαντάζομαι όλο και κάποιος θα το έκανε και θα το ανέβαζε στο xda.

Δεν περιμένω κάποια συγκεκριμένη. Απορώ γιατί δεν έχουν ενσωματωθεί οι διορθώσεις που έχουν φτιαχτεί.

Μήπως έχεις εύκαιρο το link του αρθρου ??

Μάλλον δεν θα είναι εύκολο να κάνεις το compile μόνος σου γιατί φαντάζομαι όλο και κάποιος θα το έκανε και θα το ανέβαζε στο xda.

Τοσο ευκαιρο δυστυχως οχι...

Οσο για το xda ριξε μια ματια εδω

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Follow me

Σε πρόδωσε το swype? :)

Ακριβώς :lol:

<

Σκέφτομαι να βάλω την rc3 τώρα το πσκ αλλά φοβάμαι μην μου βγάλει κανένα κουλό..

Έχω διαβάσει τοοοοοσες μπούρδες στο χδα που δεν ξέρω τι να πιστέψω και δεν μπορώ να καταλάβω πια ποιος είναι noob, ποιος troll, ποιος DevWannabe και ποιος σοβαρός άνθρωπος εκεί μέσα...!

Αυτό που με προβλημάτισε περισσότερο είναι ότι κάποιοι ανέφεραν κάποια στιγμή πως το titanium δεν έκανε σωστά τελικά το backup(για κάποιον ανεξήγητο λόγο) και όταν πήγανε να κάνουνε restore τίποτα..

Δεν μου πάει καρδιά να χάσω τις εφαρμογές και τα δεδομένα.

Έκανε κάποιος update απο rc1-2 σε 3 να μου πει τι γίνεται τελικά? Και την έκδοση titanium που χρησιμοποίησε φυσικά :)

>

Edit: ένας mod να μεταφέρει το ποστ (το κομμάτι μέσα στα < > ) στο θρεντ για την ics!

Τώρα είδα που βρίσκομαι :lol:

Edited by nikos523

Τοσο ευκαιρο δυστυχως οχι...

Οσο για το xda ριξε μια ματια εδω

Ευχαριστώ, δεν το είχα δει αυτό.

Ο euro_2004 με εβαλε στην πριζα να χτισω την δικη μου CyanogenMod.

Απο εχτες λοιπον κανω sync το repo της CyanogenMod (110Kb/s βλεπετε).

Οταν ειναι ετοιμη και αφου την δοκιμασω,θα ανεβασω...

Απο οτι βλεπω παντως,πρεπει να εχουν φτιαξει και το tv-out

Follow me

Ο euro_2004 με εβαλε στην πριζα να χτισω την δικη μου CyanogenMod.

Απο εχτες λοιπον κανω sync το repo της CyanogenMod (110Kb/s βλεπετε).

Οταν ειναι ετοιμη και αφου την δοκιμασω,θα ανεβασω...

Απο οτι βλεπω παντως,πρεπει να εχουν φτιαξει και το tv-out

θα την κάνεις με βάση τα κριτήρια σου,η θα κάνεις compile όλες της "αναβαθμίσεις'' που έχουν βγάλει?

Xiaomi 12 Pro