cupraman21 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες φιλε lakerda...υπαρχει καποιο αρνητικο γενικα στην λειτουργια της cyagen(οπως δηλαδη τα αρνητικα που υπαρχουν στην 1η σελιδα του thread αυτου; )και πιστευω οτι ειναι καλυτερη απο την juwe ε? και κατι αλλο εγω που φοραω juwe 6.0 με semaphore 2.1 πρεπει να ξαναπερασω παλι καποια gingerbread εκδοση απο πανω και kernel ?αν ναι ποια συνδυασμο gingerbread-kernel προτεινετε? Edited December 28, 2011 by cupraman21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες πληροφοριες φιλε lakerda...υπαρχει καποιο αρνητικο γενικα στην λειτουργια της cyagen(οπως δηλαδη τα αρνητικα που υπαρχουν στην 1η σελιδα του thread αυτου; )και πιστευω οτι ειναι καλυτερη απο την juwe ε? και κατι αλλο εγω που φοραω juwe 6.0 με semaphore 2.1 πρεπει να ξαναπερασω παλι καποια gingerbread εκδοση απο πανω και kernel ?αν ναι ποια συνδυασμο gingerbread-kernel προτεινετε? Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με τη juwe γιατί δεν την έχω βάλει ποτέ. Αλλά πιστεύω ότι είναι σαφώς καλύτερη από ότι άλλο έχω δοκιμάσει. Πέρα από τα "αρνητικά" που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα ίσως πρέπει να τονιστεί και ότι δεν υποστηρίζεται η λειτουργία sim 2 σε 1 καθώς και ότι το κινητό δεν αναγνωρίζεται πλέον ως galaxy s από τον υπολογιστή αλλά ως nexus s και χρειάζεται αυτούς τους drivers για να συνδεθεί. Όσον αφορά την εγκατάσταση, το μόνο που χρειάζεσαι είναι gb bootloaders και cwm. Αυτά τα έχει νομίζω η juwe οπότε δεν είναι απαραίτητο να περάσεις άλλη gb για να μεταπηδήσεις στην cm7. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 αρα δηλαδη οπως ειμαι να περασω την cm7 απο πανω...αυτο εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 αρα δηλαδη οπως ειμαι να περασω την cm7 απο πανω...αυτο εννοεις? Ναι, αλλά αν δε σου μπουτάρει με τίποτα η cm μετά από σωστή εγκατάσταση και όλα αυτά που είπε ο φίλος παραπάνω, φλάσαρε την JVT και semaphore kernel ώστε να έχεις το cwm. Σου λέω JVT γιατί εγώ συνήθως από εκεί έβαζα cm7, αλλά κανονικά θα δουλεύει και με τις πιο καινούριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 η juwe 6.0 που φοραω επανω εχει jvt και της ειχα περασει τον semaphore 2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 η juwe 6.0 που φοραω επανω εχει jvt και της ειχα περασει τον semaphore 2.1 ε δε ξέρω σε τι βασίζεται η juwe για αυτό ο lakerdas σου είπε ότι μάλλον θα σου δουλέψει η cm πάνω από την juwe, κάτι παραπάνω θα ήξερε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 η juwe 6.0 που φοραω επανω εχει jvt και της ειχα περασει τον semaphore 2.1 Έψαξα την juwe 6.0 στο xda (έφτασα στην σελίδα 6 στο development - πάνε οι παλιές δόξες) και όντως είναι βασισμένη σε jvt. Είπες επίσης ότι φοράς και semaphore. Οπότε έχεις τα δύο προαπαιτούμενα (gingerbread bootloaders και cwm). Πέρασε λοιπόν την nightly 181 και καλή διασκέδαση. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) κατι τελευταιο πριν ξεκινησω το flashαρισμα...οπως ειμαι τωρα θα περασω με βαση τις οδηγιες του ενος φιλου που υπαρχουν εδω(νομιζω what το λενε το φιλο) απο πανω την cm?ακομα υπαρχει καποιο link για να δω την διαδικασια πως να παρω back up....το titanium back up ειναι το καλυτερο προγραμμα back up? rom manager ή titanium back up ειναι καλυτερο? τι παραπανω παιρνεις με το rom manager που παιρνει ολου του συστηματος back up? Edited December 28, 2011 by cupraman21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 κατι τελευταιο πριν ξεκινησω το flashαρισμα...οπως ειμαι τωρα θα περασω με βαση τις οδηγιες του ενος φιλου που υπαρχουν εδω(νομιζω what το λενε το φιλο) απο πανω την cm?ακομα υπαρχει καποιο link για να δω την διαδικασια πως να παρω back up....το titanium back up ειναι το καλυτερο προγραμμα back up? rom manager ή titanium back up ειναι καλυτερο? τι παραπανω παιρνεις με το rom manager που παιρνει ολου του συστηματος back up? Τις custom roms τις περνάς πάνω από κάποια επίσημη. Είναι σε ένα αρχείο zip το οποίο το περνάς μέσα από το cwm recovery (Θα το δεις και στις οδηγίες) Το titanium κρατάει backup μόνο τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους. Το άλλο backup που λες δε χρειάζεται να μπεις απο rom manager για να το κάνεις (έχει επιλογή και μέσα στο cwm recovery για τέτοιο backup). Αυτό το backup κρατάει όλη την rom! Ακόμα και αν αλλάξεις ρομ τώρα, εκείνο μπορεί να σου επαναφέρει το κινητό όπως είναι τώρα. Αναλόγως τι χρειάζεσαι, κάνεις και το αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 μολις το flashαρα και κατεβασα το τελευταιο gapps και το κανω install και μετα δν μου εμφανιζει το μαρκετ και το gmail στο μενου...ακομα μπορω να περασω semaphore 2.3 απο πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) μολις το flashαρα και κατεβασα το τελευταιο gapps και το κανω install και μετα δν μου εμφανιζει το μαρκετ και το gmail στο μενου...ακομα μπορω να περασω semaphore 2.3 απο πανω? Όχι η cyanogen και η miui έχουν άλλους custom kernels αν θες δοκίμασε τον glitch είναι αρκετά καλός! Επίσης υπάρχουν ο neo και ο fugu. Ψάξε στο. Xda. Ο semaphore είναι μόνο για Samsung Roms! Επίσης μην περάσεισ τα gapps εγώ πάντα είχα προβλήματα! Απλά κατέβασε το market enabler βαλε t mobile και κατέβασε ότι θες! Edited December 29, 2011 by xenon2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 μολις το flashαρα και κατεβασα το τελευταιο gapps και το κανω install και μετα δν μου εμφανιζει το μαρκετ και το gmail στο μενου...ακομα μπορω να περασω semaphore 2.3 απο πανω? Semaphore ΔΕΝ περνάς πάνω σε cm7... Ο semaphore προορίζεται μόνο για ginger roms της samsung (και custom roms που βασίζονται πάνω σε στοκ ρομς, δηλαδη όλες πλην cm7 και miui, cm9 και onecosmic ics) ΚΑΙ δεν δουλεύει σε cm7 (δεν θα ξεκινάει καν το κινητό). Στα gapps (και χωρίς να έχω cm7 απο όσα έχω διαβάσει:p): Έκανες fix permissions (απο cwm recovery- είναι επιλογή εκεί); Προσπάθησες να τα ξαναπεράσεις και μετά να κάνεις fix permissions; Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Πήγαινε ρυθμίσεις, εφαρμογές και τσεκαρε το άγνωστες πηγές. Μετά ξαναβάλε gapps και κάνε fix permissions από το recovery. (κάποιος αναφέρει ότι έτσι δουλέψε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Πήγαινε ρυθμίσεις, εφαρμογές και τσεκαρε το άγνωστες πηγές. Μετά ξαναβάλε gapps και κάνε fix permissions από το recovery. (κάποιος αναφέρει ότι έτσι δουλέψε) το εκανα και παλι τιποτα edit: ok το εφτιαξα παιδια ευχαριστω για την βοηθεια!!!! Edited December 29, 2011 by cupraman21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 το εκανα και παλι τιποτα edit: ok το εφτιαξα παιδια ευχαριστω για την βοηθεια!!!! Πως έφτιαξε τελικά? (για να γνωρίζουμε σε περίπτωση που το χρειαστούμε :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Πως έφτιαξε τελικά? (για να γνωρίζουμε σε περίπτωση που το χρειαστούμε :)) εκανα αυτο που μου ειπες...να ενεργοποιησω τις αγνωστες πηγες!!! edit: υπαρχει καποιος τροπος ωστε να γινει overclocking στην cm7?επισης η cm7 εχει voodoo color...αν ναι τι ρυθμισεις προτινετε?τελος υπαρχει κατι που πρεπει να βαλω πανω στην ρομ ωστε να λειτουργει καλυτερα(περα απο την αλλαγη του modem απο jvk σε jvt που της jvt ειναι καλυτερο απο οτι διαβασα στο thread αυτο) edit 2:το gps στην cm δουλευει? γιατι το ενεργοποιω και δεν φαινετε στην οθονη και επισης στο gps test δεν lockαρει δορυφορους και δεν με βρισκει με το ndrive!!! Edited December 30, 2011 by cupraman21 διπλο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Το GPS λειτουργεί κανονικότατα στην Cyanogen 7. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Το GPS λειτουργεί κανονικότατα στην Cyanogen 7. Εγω που απο JVR πηγα σε cyanogenmod 7 πιστευω κλειδωνει καλυτερα... Βεβαια ειναι θεμα modem κυριως(φοραω modem JVT) :offtopic:Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους :) Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλή χρονιά σε όλους! Πολύ φρέσκος στο Galaxy S (του ΜΜ-200ρικου ;) ), έβαλα χθες την nightly 181 και μου άρεσε πολύ (είμαι και συνηθισμένος από τις διάφορες CM-based ROMS του HD2 μου). Μου έλειψαν όμως δύο σημαντικά (για εμένα) στοιχεία των stock ROMS. 1. Το HTML στα εισερχόμενα emails. 2. Η δυνατότητα "κατεβάσματος" ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του exchange ημερολογίου (με τη σχετική επιλογή στο σετάρισμα του λογαριασμού), και όχι μόνο του τελευταίου μήνα και μετά (όπως γίνεται by default στην CM). Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι για να "έχω" τα δύο ανωτέρω στοιχεία και στην CM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Είμαι με τον glitch kernel αλλά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος ρε παιδιά. Αρκετές φορές λαγκαρει και μόνο αν είμαι στα 1,2 Ghz βελτιώνεται. Πάντως έχει πέσει γενικά η απόδοση της CM χωρίς να το έχω φορτώσει πολύ το κινητό, το γιατί δεν ξέρω. Ποιον προτείνεται? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Είμαι με τον glitch kernel αλλά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος ρε παιδιά. Αρκετές φορές λαγκαρει και μόνο αν είμαι στα 1,2 Ghz βελτιώνεται. Πάντως έχει πέσει γενικά η απόδοση της CM χωρίς να το έχω φορτώσει πολύ το κινητό, το γιατί δεν ξέρω. Ποιον προτείνεται? Εγω με τον stock ημουν μια χαρα. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Είμαι με τον glitch kernel αλλά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος ρε παιδιά. Αρκετές φορές λαγκαρει και μόνο αν είμαι στα 1,2 Ghz βελτιώνεται. Πάντως έχει πέσει γενικά η απόδοση της CM χωρίς να το έχω φορτώσει πολύ το κινητό, το γιατί δεν ξέρω. Ποιον προτείνεται? Εγω με στοκ κερνελ και στο 1ghz οταν παρατηρω αυτο το κρεμασμα του κινητου,καθαριζω cache και dalvik cache και στρωνει αρκετα θα ελεγα... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Είμαι με τον glitch kernel αλλά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος ρε παιδιά. Αρκετές φορές λαγκαρει και μόνο αν είμαι στα 1,2 Ghz βελτιώνεται. Πάντως έχει πέσει γενικά η απόδοση της CM χωρίς να το έχω φορτώσει πολύ το κινητό, το γιατί δεν ξέρω. Ποιον προτείνεται? αυτο το ειχα παρατηρησει και γω αν και ειχα τον neo kernel.καλος χρυσος αλλα γενικα απο το ειχα δει μετα απο λιγο καιρο σε κρεμαει η cm και θελει ενα φρασκαρισμα.δλδ απλα ξαναφλασαρεις ρομ και κερνελ.τωρα γυρισα σε στοκ και δε βλεπω τρελες διαφορες οπως παλια.η cm ειναι λιγο πιο σπιρτοζα στην αρχη και εχει πιο πολλα καλουδια απο αποψη εμφανισεις.κατα τα αλλα οι νεες στοκ πανε σφαιρα και αυτες Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Για οσους θελουν μια γευση απο ICS χωρις να φυγουν απο CM7 check1 check2 :) Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Για οσους θελουν μια γευση απο ICS χωρις να φυγουν απο CM7 check1 check2 :) Πολυ ομορφα τα θεματακια...!!! Btw ποιον βιντεο player χρησιμοποιειται εσεις στην #181..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts