Jump to content

Οδηγοι και HowTo για HTC Trophy (και αλλα HTC και οχι μονο)

colossus_r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σας, μολις πηρα το συγκεκριμενο τηλεφωνο και εχω απογοητευτει. θα ηθελα να το ξεκλειδωσω για να το κανω καλυτερο. αλλα εχω κανει ηδη τα update απο το zune . και δεν εχω καταλαβει πως το γυρναω πισω για να αρχισω απο την αρχη. η εκδοση που εχει τωρα ειναι 7,0,7392,0. αν μπορει καποιος ας με βοηθησω να το διορθωσω. ευχαριστω πολυ Edited by varateme
συμπληρωση εκδοσης τηλεφωνου

• Απαντήσεις 371
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα σας, μολις πηρα το συγκεκριμενο τηλεφωνο και εχω απογοητευτει. θα ηθελα να το ξεκλειδωσω για να το κανω καλυτερο. αλλα εχω κανει ηδη τα update απο το zune . και δεν εχω καταλαβει πως το γυρναω πισω για να αρχισω απο την αρχη. η εκδοση που εχει τωρα ειναι 7,0,7392,0. αν μπορει καποιος ας με βοηθησω να το διορθωσω. ευχαριστω πολυ

Πηγαινε στο Settings/About/More Info και γραψε στο φορουμ ολες τις πληροφοριες που εχει εκει...

Ετσι θα μπορουμε να σου πουμε ποια ΡΟΜ πρεπει να κατεβασεις για να το φτιαξεις.

Αν εχεις καποια προηγουμενη εμπειρια απο smartphones kai pc η διαδικασια ειναι ευκολη και περιγραφεται αναλυτικα στα 3 πρωτα ποστ.

καλημερα σας. τα στοιχεια του κινητου ειναι

phone information

Name HTC HD7 T9292

MODEL HTC HD7 T9292

SOFTWARE WINDOWS PHONE 7

OS VERSION 7.0.7392.0

FIRMWARE VERSION NUMBER 2250.09.16901.401

HARDWARE VERSION NUMBER 0002

RADIO SOFTWARE VERSION 5.54.09.21_22.33B.50.10U

RADIO HARDWARE VERSION A.102.0.D4

BOOTLOADER 2.2.5.0

ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. περιμενω οδηγιες για να αρχισω.

καλημερα σας. τα στοιχεια του κινητου ειναι

Name HTC HD7 T9292

MODEL HTC HD7 T9292

OS VERSION 7.0.7392.0

FIRMWARE VERSION NUMBER 2250.09.16901.401

....... περιμενω οδηγιες για να αρχισω.

H rom που πρεπει να βαλεις για να πας πισω ειναι η :

http://rapidshare.com/files/453353744/RUU_Schubert_HTC_Europe_1.54.401.01_Radio_5.51.09.29_22.32.50.10U_by_ansar.zip

Οδηγίες εγκατάστασης της ΡΟΜ ειναι απλες...

1. Κλείνουμε με power off το τηλέφωνο και κρατώντας πατημένο το Volume-Down (μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη OSLP με τα 3 χρώματα) το ανοίγουμε και πάλι. Στο κάτω μέρος της οθόνης έχει την λέξη Serial.

2. Συνδέουμε το τηλέφωνο στον υπολογιστή και περιμένουμε να εγκατασταθούν οι drivers (αν το έχετε ξανακάνει δεν θα περιμένετε καθόλου).

3. Όταν τελειώσει η εγκατάσταση των drivers από τα Windows και είναι όλα εντάξει η λέξη serial θα γίνει USB.

4. Αποσυμπιεσε το αρχειο της ΡΟΜ που κατεβασες σε ενα καταλογο και τρέξε το αρχείο ROMUpdateUtility.exe (σαν administrator), ακολουθεισε τις οδηγίες στην οθόνη και θα αρχίσει η διαδικασία φλασαρίσματος. Χρειάζεται περίπου 8-10 λεπτά και μόλις τελειώσει θα κάνει επανεκκίνηση και θα έχεις την RΟΜ στο τηλέφωνο.

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑ update

Μετα ακολουθησε την διαδικασία ξεκλειδωματος που γράφω στα 3 πρωτα ποστ....Οταν ξεκλειδωσεις τοτε κανε ta update απο το Zune

κατεβαζω ηδη την εκδοση και αρχιζω την διαδικασια. θα εισαι μεσα αν χρειαστω καποια βοηθεια?

ευχαριστω πολυ

τελικα εγινε το update, και το unlock , αλλα δεν ξερω αν εκανα σωστη δουλεια. αλλες εφαρμογες της περναει και τις κανει εγκατασταση και αλλες οχι. εκανα και οτι λεγατε για να μην κλειδωσει. πως βλεπω αν ειναι κλειδωμενο τωρα?

Αν θέλετε μπορώ να βάλω παραπομπή σε αυτόν τον οδηγό στο πρώτο post του HD7.

Οκ βαλε το

τελικα εγινε το update, και το unlock , αλλα δεν ξερω αν εκανα σωστη δουλεια. αλλες εφαρμογες της περναει και τις κανει εγκατασταση και αλλες οχι. εκανα και οτι λεγατε για να μην κλειδωσει. πως βλεπω αν ειναι κλειδωμενο τωρα?

Αν βάζεις εφαρμογές απο το pc εισαι ξεκλειδωτος ....

Edited by colossus_r

μερικες τις περνει και μερικες λεει οτι δεν μπορει. για ποιο λογο?

Και σε μένα έχει συμβεί αυτό. Ξεκλείδωτος είσαι. Μπορεί είτε να είναι κακοφτιαγμένο το XAP είτε να έχει θέμα η εφαρμογή που χρησιμοποιείς για deploy.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Και σε μένα έχει συμβεί αυτό. Ξεκλείδωτος είσαι. Μπορεί είτε να είναι κακοφτιαγμένο το XAP είτε να έχει θέμα η εφαρμογή που χρησιμοποιείς για deploy.

τελικα μαλλον κλειδωμενος ειμαι. τωρα δεν δεχεται και τις εφαρμογες που ειχα περασει. εκανα απεγκατασταση μιας εφαρμογης που την ειχε δεκτει και μετα πηγα να την ξανα βαλω αλλα τα ιδια. μου λεει οτι ειναι κλειδωμενο. επισης προσπαθησα να τρεξω την εφαρμογη που το ξεκλειδωνεις και μου ειπε οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη με καποιο PIN. κατι θα εκανα λαθος για αυτο κλειδωσε παλι. τωρα τι κανω?

τελικα μαλλον κλειδωμενος ειμαι. τωρα δεν δεχεται και τις εφαρμογες που ειχα περασει. εκανα απεγκατασταση μιας εφαρμογης που την ειχε δεκτει και μετα πηγα να την ξανα βαλω αλλα τα ιδια. μου λεει οτι ειναι κλειδωμενο. επισης προσπαθησα να τρεξω την εφαρμογη που το ξεκλειδωνεις και μου ειπε οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη με καποιο PIN. κατι θα εκανα λαθος για αυτο κλειδωσε παλι. τωρα τι κανω?

Αν εισαι σε ΡΟΜ 7004 η 7008 ξαναπροσπαθεις να το ξεκλειδωσεις με τις οδηγιες ...

Αν εκανες update πρεπει να πας παλι πισω ...

Αν εισαι σε ΡΟΜ 7004 η 7008 ξαναπροσπαθεις να το ξεκλειδωσεις με τις οδηγιες ...

Αν εκανες update πρεπει να πας παλι πισω ...

5. Αν για καποιο λογο ξανακλειδωσει δειτε εδω

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10793775&postcount=52

αυτο ισχυει και στην περιπτωση που εχω την νεοτερη εκδοση?

ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ROM ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ και τωρα εχω κολησει σε ενα μυνημα οπου παω να κανω unlock το τηλεφωνο, μοτ βγαζει το μηνυμα

http://imageshack.us/photo/my-images/803/12193197.png/

μπορει καποιος να βοηθησει?

το μονο που δεν μπορω να δω επειδη δεν ξερω πως ειναι το

Στο pc registry editor και βεβαιωθείτε οτι αυτο το κλειδι ειναι ετσι:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\WindowsPhone\\Proxy Ports]

“DeviceReg”=dword:000069C5

Edited by varateme
προσθηκη στοιχειων

5. Αν για καποιο λογο ξανακλειδωσει δειτε εδω

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10793775&postcount=52

αυτο ισχυει και στην περιπτωση που εχω την νεοτερη εκδοση?

ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ROM ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ και τωρα εχω κολησει σε ενα μυνημα οπου παω να κανω unlock το τηλεφωνο, μοτ βγαζει το μηνυμα

http://imageshack.us/photo/my-images/803/12193197.png/

μπορει καποιος να βοηθησει?

το μονο που δεν μπορω να δω επειδη δεν ξερω πως ειναι το

Στο pc registry editor και βεβαιωθείτε οτι αυτο το κλειδι ειναι ετσι:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Microsoft\\WindowsPhone\\Proxy Ports]

“DeviceReg”=dword:000069C5

Με Explorer παμε Υπολογιστής - τοπικός δίσκος - windows - system32 - drivers - etc - hosts. Στο αρχείο "hosts" ανοίγεις τις ιδιότητες και ξετσεκάρεις το "μόνο για ανάγνωση".

Μετά ανοιξε το αρχειο (host) με το notepad και σβηστε οποιες γραμμές εχουν την λέξη "developers" και σωσε το αρχείο, και ξαναπροσπαθησε.

το εκανα unlock ειναι τωρα. τωρα θα κανω την διαδικασια για να μην ξανα κλειδωσει

2. Στη συσκευη τρεχουμε την εφαρμογή XBMOD.Files.Deployer και επιλεγουμε CustClear.provxml

απλα το επιλεγουμε το αρχειο και μετα? παμε πισω?

Edited by varateme

το εκανα unlock ειναι τωρα. τωρα θα κανω την διαδικασια για να μην ξανα κλειδωσει

και το αρχειο hosts δεν ειναι τσεκαρισμενο το μονο για αναγνωση και δεν το πειραξα

Βαλε το προγραμμα Advance configuration tool και εχει μια επιλογή εκει για να μην σου ξανακλειδωσει

το μονο που βρισκω σε αυτο το προγραμμα ειναι σε εκδοση Beta και δεν εχει τετοια επιλογη?

μπορεις να με βοηθησεις με καποιο Link να το βρω?

βρηκα ενα προγραμμα αλλα τα αρχεια μεσα δεν ειναι xap

Advanced Configuration Tools 3.3

Edited by varateme

το μονο που βρισκω σε αυτο το προγραμμα ειναι σε εκδοση Beta και δεν εχει τετοια επιλογη?

μπορεις να με βοηθησεις με καποιο Link να το βρω?

Νομιζω οτι πρεπει να ασχοληθεις και συ λιγο ....Απο το google μπορουσες ανετα να το βρεις

AdvancedConfig 1.2.2.0 beta.xap

http://forum.touchxperience.com/viewtopic.php?f=11&t=890

Νομιζω οτι πρεπει να ασχοληθεις και συ λιγο ....Απο το google μπορουσες ανετα να το βρεις

AdvancedConfig 1.2.2.0 beta.xap

http://forum.touchxperience.com/viewtopic.php?f=11&t=890

ασχολουμε. συνεχεια ψαχνω . δεν περιμενω μονο την απαντηση. σε ευχαριστω παντως. αυτην εβαλα πριν και δεν ευρισκα την επιλογη για να μην ξανα κλειδωσει. ξερεις πως λεγεται ακριβως?

ασχολουμε. συνεχεια ψαχνω . δεν περιμενω μονο την απαντηση. σε ευχαριστω παντως. αυτην εβαλα πριν και δεν ευρισκα την επιλογη για να μην ξανα κλειδωσει. ξερεις πως λεγεται ακριβως?

το προγραμμα εχει πολλες οθονες ...κανε swipe δεξια-αριστερα...

Η επιλογή ειναι prevent from relock ή καπως ετσι ....ειναι μαζι με 32bit banding κλπ

το προγραμμα εχει πολλες οθονες ...κανε swipe δεξια-αριστερα...

Η επιλογή ειναι prevent from relock ή καπως ετσι ....ειναι μαζι με 32bit banding κλπ

σε ευχαριστω πολυ, και συγνωμη αν σε κουρασα. το βρηκα, αν δεν κανω λαθος λεγεται prevent phone from relocking.

ηθελα να σε ρωτησω? πειραζει αν δεν βαλω την νεοτερη εκδοση rom? ωστε αν κλειδωσει παλι να μην χρειαστει να κανω update σε παλια rom?

σε ευχαριστω πολυ, και συγνωμη αν σε κουρασα. το βρηκα, αν δεν κανω λαθος λεγεται prevent phone from relocking.

ηθελα να σε ρωτησω? πειραζει αν δεν βαλω την νεοτερη εκδοση rom? ωστε αν κλειδωσει παλι να μην χρειαστει να κανω update σε παλια rom?

Ειδες λοιπον οτι ειναι εκει ????

Aν το εκανες με τον τροπο που ειπαμε ...δεν προκειται να ξανακλειδωσει.... Το εχουμε κανει παρα πολλες φορες και δουλευει ..Βαλε οτι προγραμματα θελεις και κανε update.

Καλησπέρα σας,

Το κινητό που και πού έτρωγε κάτι κολλήματα και έκανε restart στα καπάκια αφού έβαζα το PIN για αρκετές φορές (υποψιάζομαι πως ζεσταινόταν πολύ).

Αποφάσισα να δω αν υπάρχει νέο update για να του περάσω μήπως και λυθεί το πρόβλημα.

Έχω το trophy και ξεκίνησα να κάνω Update το νέο HTC update που βγήκε πρόσφατα.

Το σύνδεσα στην αρχή στο pc με τα win XP SP3 έλα όμως όταν ξεκινούσε την διαδικασία backup πριν ανεβάσει την νέα version στο κινητό έκανε restart.

Τότε αποφάσισα να το συνδέσω στο pc με τα win 7 x64 και ξεκίνησα την διαδικασία πάλι από την αρχή. Πάλι restart το κινητό δυστυχώς. Τότε λέω να δοκιμάσω να το τυλίξω με παγάκια μήπως και όντως ζεσταίνεται τόσο πολύ. Αφού το δοκιμάζω βλέπω ότι αργεί πολύ να κάνει backup αργεί να κάνει install το update (2 ώρες) και το αφήνω να κάνει restart step9 (κοιμήθηκα) και όταν το ξαναείδα ήταν στην boot εικόνα HTC.

Από τότε δεν κάνει τίποτα μένει στην HTC boot screen. Μπαίνω στο κρυφό μενού αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα μέσω την usb.

Το κινητό είχε γίνει dev όπως λέει ο φίλος στο post: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304410

Τι να κάνω; Να τρέξω στην HTC;

www.2ospbyron.gr

Καλησπέρα σας,

Το κινητό που και πού έτρωγε κάτι κολλήματα και έκανε restart στα καπάκια αφού έβαζα το PIN για αρκετές φορές (υποψιάζομαι πως ζεσταινόταν πολύ).

Αποφάσισα να δω αν υπάρχει νέο update για να του περάσω μήπως και λυθεί το πρόβλημα.

..................

Τι να κάνω; Να τρέξω στην HTC;

Εχουμε πει απο την αρχη οτι με WIndows XP τα πραγματα περιπλεκονται και υπαρχουν προβληματα..

Τα Update backup κλπ μπορει να κρατησουν πολυ ωρα αναλογα με τα δεδομενα που εχεις στο τηλ (και πανω απο 2 ωρες)

Τωρα με το θεμα σου ...

Βγαλε την μπαταρία και βαλτη παλι και κρατα πατημενο το Volume down και πατησε το Power να ανοιξει...

Αν μπει στην οθονη με τα τρια χρωματα (bootloader) ...διαβασε και ακολουθησε τον ΝΕΟ οδηγο που ανεβασα για να περασεις νεα ΡΟΜ κλπ

Αν θελεις κατι σχετικο με τον οδηγο ποσταρε εκει και θα απαντησω

Αν δεν μπαινει σε bootloader τοτε εχεις θεμα...

Και μην κανεις τη διαδικασια ΣΕ WINDOWS XP....

Μπαίνει στην οθόνη με τα χρώματα άλλα αλλάζει κατευθείαν σε μια άσπρη που λέει κάτι για το usb connection. Δεν το θυμάμαι τώρα.

Δεν θέλω να βάλω την Mango beta dev, οπότε σταματάω στο δεύτερο βήμα;

Μπορώ να κάνω sync το κινητό στα winXP για τις photos – video και τα υπόλοιπα από τα win 7;

www.2ospbyron.gr