spyros96 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 οχι απλα το φορτιζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 οχι απλα το φορτιζα Δες αν το ξανακανει και αλλαξε καλωδια Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Στις ρυθμισεις του ΑΡΝ θελει μονο τον server kai OXI user κλπ.... ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ webkarta.vodafone.gr (για CU) η internet.vodafone.gr για τα αλλα Το κανω οπως λες κολοσσε αλλα τζιφος παλι. αυτοματα προσθετει port 80!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Δεν ειναι κλειστο μεσα απο της ρυθμισεις το internet μεσω δυκτιου;;ριξε μια ματια. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Δεν ειναι κλειστο μεσα απο της ρυθμισεις το internet μεσω δυκτιου;;ριξε μια ματια. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk ανοιχτο ειναι μαζι και το 3G!! Τωρα εκανα απεγκατασταση το connection setup και μολις πηγα να το κανω ξανα εκγατασταση απο το market μου εδωσε σφαλμα 8007020 και σταματαει το install και με επανεκκινηση παλι τα ιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 ανοιχτο ειναι μαζι και το 3G!! Τωρα εκανα απεγκατασταση το connection setup και μολις πηγα να το κανω ξανα εκγατασταση απο το market μου εδωσε σφαλμα 8007020 και σταματαει το install και με επανεκκινηση παλι τα ιδια!! δεν πας 7008 και παλι απο την αρχη!! διαδικαδια και κοπως αλλα νομιζω πως τα δοκιμασες ολα πλεον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 (edited) δεν πας 7008 και παλι απο την αρχη!! διαδικαδια και κοπως αλλα νομιζω πως τα δοκιμασες ολα πλεον! Θα το κανω το βραδυ που θα εχω απεριοριστο χρονο!! EDIT: ουτε σε 7004 μπορω να παω!!! παπαλααα Edited September 10, 2011 by polteris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Παιδια εχω HTC trophy κλειδωμενο απειραχτο , περασα την mango την προηγουμενη εβδομαδα. Ξεκλειδωνει συμφωνα με τις οδηγιες στην πρωτη σελιδα; 'Η χρειαζονται αλλα για το mango; Γιατι δοκιμασα κ δεν καταφερα τπτ.Ενω το zune βλεπει το κινητο οταν κανω unlock με το chevronWM7 μου βγαζει μηνυμα να συνδεσω το κινητο .... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aletsos Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Καλησπέρα. Ας πω και εγώ τον πόνο μου. Πέρασα εχθές την official Mango (κλειδωμένο) μέσα από το zune. Ξέχασα όμως να πάρω backup κάτι αρχεία που είχα αποθηκέυσει στην κάρτα σε φάκελο που είχα φτιάξει από το windows phone device manager. Τον φάκελο αυτο τον έβλεπα από το touchxplorer. Κάποια αρχεία pdf τα βλέπω κανονικά από το adobe reader. Μέσω usb και του Wp7UsbStorageEnabler βλέπω ένα μέρος μονο της κάρτας αλλά όχι αυτο το φάκελο. Μπορώ να γυρίσω πίσω σε nodo ξεκλείδωτο χωρις να χάσω τα αρχεία αυτά?. Σβήνεται η κάρτα με το downgrade? Θυμάμαι στα wm6.5 δεν είχε καμμιά σχέση η κάρτα με τη Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Καλησπέρα. Ας πω και εγώ τον πόνο μου. Πέρασα εχθές την official Mango (κλειδωμένο) μέσα από το zune. Ξέχασα όμως να πάρω backup κάτι αρχεία που είχα αποθηκέυσει στην κάρτα σε φάκελο που είχα φτιάξει από το windows phone device manager. Τον φάκελο αυτο τον έβλεπα από το touchxplorer. Κάποια αρχεία pdf τα βλέπω κανονικά από το adobe reader. Μέσω usb και του Wp7UsbStorageEnabler βλέπω ένα μέρος μονο της κάρτας αλλά όχι αυτο το φάκελο. Μπορώ να γυρίσω πίσω σε nodo ξεκλείδωτο χωρις να χάσω τα αρχεία αυτά?. Σβήνεται η κάρτα με το downgrade? Θυμάμαι στα wm6.5 δεν είχε καμμιά σχέση η κάρτα με τη Rom. Από το zune κανε restore και θα πας εκεί που ήσουν και θα έχεις τα αρχεία σου...η κάρτα εδώ ειναι μέρος του λειτουργικού Παιδια εχω HTC trophy κλειδωμενο απειραχτο , περασα την mango την προηγουμενη εβδομαδα. Ξεκλειδωνει συμφωνα με τις οδηγιες στην πρωτη σελιδα; 'Η χρειαζονται αλλα για το mango; Γιατι δοκιμασα κ δεν καταφερα τπτ.Ενω το zune βλεπει το κινητο οταν κανω unlock με το chevronWM7 μου βγαζει μηνυμα να συνδεσω το κινητο .... :( Το mango δεν ξεκλειδώνει . From my Asus Tablet Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aletsos Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Από το zune κανε restore και θα πας εκεί που ήσουν και θα έχεις τα αρχεία σου...η κάρτα εδώ ειναι μέρος του λειτουργικού Πρέπει να έχω χάσει το σημείο επαναφοράς γιατί εγκατέστησα το προηγούμενο zune. Δε με νοιάζει για τα μηνύματα. Αν κάνω downgrade σβήνεται όλη η κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Από το zune κανε restore και θα πας εκεί που ήσουν και θα έχεις τα αρχεία σου...η κάρτα εδώ ειναι μέρος του λειτουργικού Πρέπει να έχω χάσει το σημείο επαναφοράς γιατί εγκατέστησα το προηγούμενο zune. Δε με νοιάζει για τα μηνύματα. Αν κάνω downgrade σβήνεται όλη η κάρτα? Σβηνει γιατι ....η κάρτα εδώ ειναι μέρος του λειτουργικού ..Τα backup δεν σβηνουν απο εγκατασταση/απεγκατασταση του zune. Ειναι στον pc σου στο καταλογο: C:\Users\to_user_name_sou\AppData\Local\Microsoft\Windows Phone Update Στην υπογραφή μου εχω ενα προγραμμα που κανει backup/restore απο το XDA. Αν δεν βγαλεις ακρη δες και αυτο Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aletsos Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Σβηνει γιατι ....η κάρτα εδώ ειναι μέρος του λειτουργικού ..Τα backup δεν σβηνουν απο εγκατασταση/απεγκατασταση του zune. Ειναι στον pc σου στο καταλογο: C:\Users\to_user_name_sou\AppData\Local\Microsoft\Windows Phone Update Στην υπογραφή μου εχω ενα προγραμμα που κανει backup/restore απο το XDA. Αν δεν βγαλεις ακρη δες και αυτο Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράστασή σου. Αλλά τα έχω κάνει χαλια. Σκέφτηκα να κανω downgrade και πήρα backup με το προγραμμα από το xda αλλά επειδή είχα zune 4,8 εγκατέστησα το προηγούμενο και πηρα το backup το οποίο λογικά έσβησε το προηγούμενο κλπ κλπ κλπ. Ήθελα να ήξερα γιατί δεν φτιάχνει κάποιος ένα file explorer και να το ανεβάσει στο marketplace. Τι τη χαλάει τη microsoft? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράστασή σου. Αλλά τα έχω κάνει χαλια. Σκέφτηκα να κανω downgrade και πήρα backup με το προγραμμα από το xda αλλά επειδή είχα zune 4,8 εγκατέστησα το προηγούμενο και πηρα το backup το οποίο λογικά έσβησε το προηγούμενο κλπ κλπ κλπ. Ήθελα να ήξερα γιατί δεν φτιάχνει κάποιος ένα file explorer και να το ανεβάσει στο marketplace. Τι τη χαλάει τη microsoft? Η MS εχει δικιο και αδικο σε αυτο το θεμα, το δικιο ειναι πως ενας file explorer θα μπορουσε να δωσει προσβαση σε ολα τα αρχεια με αποτελεσμα να μην υπαρχει ασφαλεια, το αδικο ειναι πως θα μπορουσε να ξεκλειδωσει εστω και ενα φακελο να τον δωσει στον χρηστη και αο χρηστης μονο εκει μεσα να μπορει να φτιαχνει υποφακελους και τετια! γιατι αυτο δεν το εχει κανει δεν ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spat1980 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Ρε παιδια με τον αριθμο των γραμματων στα sms τι γινεται ? Εμενα πανω απο 70 χρακτηρες μου στελνει 2 sms. και σχετικα με το bluetooth ektow apo handsfree εχομε κανενα νεοτερο ? Του εχω κανει την αναβαθμιση απο zune στην 7.10.7720.68 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Ρε παιδια με τον αριθμο των γραμματων στα sms τι γινεται ? Εμενα πανω απο 70 χρακτηρες μου στελνει 2 sms. και σχετικα με το bluetooth ektow apo handsfree εχομε κανενα νεοτερο ? Του εχω κανει την αναβαθμιση απο zune στην 7.10.7720.68 Bluetooth δε νομίζω να ξεκλειδώσει στο εγγύς μέλλον οπότε μην ελπίζεις ιδιαίτερα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savas_romeos Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Kαλησπερα και απο μενα παιδια.Ειμαι καινουριος στο htc και windows phone και δεν ξερω που παν τα τεσσερα,θα ηθελα την βοηθεια σας παρακαλω εχω στην κατοχη μου το htc 7 pro t7576 το κινητο ειναι απο γερμανια και εχει OS version :7.10.8773.98 το προβλημα μου ειναι το εξης για το μενου εχει μονο Aγγλικα και Γερμανικα,στις ρυθμισεις εχει την Ελληνικη γλωσσα σαν επιλογη για το πληκτρολογιο,η οποια δουλευει κανονικα στην οθονη αφης,αλλα δεν δουλευει στο qwerty πληκτρολογιο (τα κουμπια που εχει απο κατω)απο τις ρυθμισεις εχω επιλεγμενα τα Ελληνικα αλλα οταν παταω στο πληκτρολογιο το πληκτρο SYM δεν μου εμφανιζει σαν επιλογη τα Ελληνικα και γενικα οποια γλωσσα και να επιλεξω παντα βγαζει Αγλικα(ΕΝU) μπορει καποιος να με βοηθησει?προσπαθησα να διαβασω ολο το θεμα απο την αρχη αλλα εκτος του οτι δεν περισσευει αρκετος χρονος ειδα οτι αναφερεται σε παλιοτερες versions!Σας ευχαρηστω προκαταβολικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Kαλησπερα και απο μενα παιδια.Ειμαι καινουριος στο htc και windows phone και δεν ξερω που παν τα τεσσερα,θα ηθελα την βοηθεια σας παρακαλω εχω στην κατοχη μου το htc 7 pro t7576 το κινητο ειναι απο γερμανια και εχει OS version :7.10.8773.98 το προβλημα μου ειναι το εξης για το μενου εχει μονο Aγγλικα και Γερμανικα,στις ρυθμισεις εχει την Ελληνικη γλωσσα σαν επιλογη για το πληκτρολογιο,η οποια δουλευει κανονικα στην οθονη αφης,αλλα δεν δουλευει στο qwerty πληκτρολογιο (τα κουμπια που εχει απο κατω)απο τις ρυθμισεις εχω επιλεγμενα τα Ελληνικα αλλα οταν παταω στο πληκτρολογιο το πληκτρο SYM δεν μου εμφανιζει σαν επιλογη τα Ελληνικα και γενικα οποια γλωσσα και να επιλεξω παντα βγαζει Αγλικα(ΕΝU) μπορει καποιος να με βοηθησει?προσπαθησα να διαβασω ολο το θεμα απο την αρχη αλλα εκτος του οτι δεν περισσευει αρκετος χρονος ειδα οτι αναφερεται σε παλιοτερες versions!Σας ευχαρηστω προκαταβολικα!! Δεν ειχα ποτε το pro αλλα νομιζω οτι αυτο ηταν προβλημα με τις αγγλικες ΡΟΜ. το qwerty παντα εγραφε αγγλικα http://answers.microsoft.com/en-us/winphone/forum/wp7-wptips/htc-7-pro-hardware-keyboard-language/5ac095c7-f28c-441d-b10b-5dc274fed1d9?msgId=160830d1-1c82-4e31-a64c-b1ed71ae46f5 Ισως να εβαζες μια custom ΡΟΜ που θα εχει και ελληνικα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1524008 Αν και θα σου ελεγα να περμενεις λιγο γιατι σε λιγες μερες θα βγει η νεα dynamics (που ειναι η καλυτερη) ΡΟΜ ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savas_romeos Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Εγινε φιλε μου σ ευχαρστω πολυ!θα δω τι θα καταφερω να κανω γιατι ειμαι και αδαης σε windows phone,αν χρειαστω κατι θα ξανα ενοχλησω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopDogg2005 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 καλημερα . θελω να κανω backup σε trophy με rom touch it για να βαλω την 7.8 του ανσαρ. με το προγραμμα wpbackup. ομως δεν μπορω να κανω connect και μετα να πατησω backup. φταει μηπως που δεν το συνδεω με το αυθεντικο καλωδιο usb ????? (εχει χαλασει ) ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Παιδιά καλημέρα. Πέρασα HSPL στο τηλέφωνο με σκοπό να εγκαταστήσω μια 7.8 custom. Τώρα κάθε φορά που θα θέλω να περάσω custom rom θα χρειάζεται να κάνω την διαδικασία όπως έκανα με το RSPL; Επίσης έβαλα την 7.8 αλλά το τηλέφωνο έγινε πιο αργό και θέλω να επανέλθω σε custom 7.5. Είναι κάτι απλό; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδιά καλημέρα. Πέρασα HSPL στο τηλέφωνο με σκοπό να εγκαταστήσω μια 7.8 custom. Τώρα κάθε φορά που θα θέλω να περάσω custom rom θα χρειάζεται να κάνω την διαδικασία όπως έκανα με το RSPL; Επίσης έβαλα την 7.8 αλλά το τηλέφωνο έγινε πιο αργό και θέλω να επανέλθω σε custom 7.5. Είναι κάτι απλό; Ευχαριστώ. Αφου εχεις hspl δεν χρειαζεται να κανεις την ιδια διαδικασια πια ... Περνας κατευθειαν οτι custom rom θελεις !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts