jimpe Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 @colossus_r : Ευχαριστώ φίλε.. Σχετικά με το htc watch και μένα το ίδιο ακριβώς μου εμφανίζει (8 ταινίες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Twitter δεν υπάρχει στο ελληνικό market place? Αν όχι υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το εγκαταστησω? Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Twitter δεν υπάρχει στο ελληνικό market place? Αν όχι υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το εγκαταστησω? Στην αναζητηση του marketplace, αν το πληκτρολογησεις δεν στο βγαζει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Στην αναζητηση του marketplace, αν το πληκτρολογησεις δεν στο βγαζει? Όχι :( Πήγα στην σελίδα του twitter και εκεί υπάρχει επιλογή βάζοντας την διευθυνση email να σου στείλουν link για εγκατάσταση στο κινητό. Το έκανα, άνοιξα το link απο το κινητό μου και με έβγαλε στην σελίδα του market κανονικά αλλά δεν υπήρχε πληκτρο για να κατεβάσω την εφαρμογή. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Όχι :( Πήγα στην σελίδα του twitter και εκεί υπάρχει επιλογή βάζοντας την διευθυνση email να σου στείλουν link για εγκατάσταση στο κινητό. Το έκανα, άνοιξα το link απο το κινητό μου και με έβγαλε στην σελίδα του market κανονικά αλλά δεν υπήρχε πληκτρο για να κατεβάσω την εφαρμογή. Δοκιμασε αν θες, εγω δεν μπορω να το δοκιμασω γιατι δεν ειμαι στο pc μου,http://www.mediafire.com/?wj4wixckw5dkntj Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Δοκιμασε αν θες, εγω δεν μπορω να το δοκιμασω γιατι δεν ειμαι στο pc μου,http://www.mediafire.com/?wj4wixckw5dkntj Δούλεψε :D :thanks::thanks::thanks: Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Δούλεψε :D :thanks::thanks::thanks: Έβαλα πιο πίσω το pcmarketplace για τέτοιες περπτωσεις Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω 2 εφαρμογές. 1ον Μια για να μπορώ να δώ την μπαταρία σε % χωρίς να μπώ στις ρυθμίσεις>battery saver. 2ον Όπως η οθόνη ενεργοποιείται πατώντας το πλήκτρο με τα windοws (το μεσαίο) υπάρχει κάποιος τρόπος, πρόγραμμαή συνδυασμός πλήκτρων για να απενεργοποιείται η οθόνη παρακάμπτωντας το on-off πλήκτρο? Είναι δυσχρηστο στο Ε900 , γι αυτό...:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Έβαλα πιο πίσω το pcmarketplace για τέτοιες περπτωσεις colossus εχεις δικιο δεν το θυμηθηκα γιατι δεν το χρησιμοποιω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο? το λευκό φόντο στο theme καταναλώνει περισσότερη μπαταρία απ το κλασσικό μαύρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο? το λευκό φόντο στο theme καταναλώνει περισσότερη μπαταρία απ το κλασσικό μαύρο? Ναι, ειδικά αν έχεις amoled (samsung) όπου έχει απειροελάχιστη κατανάλωση το μαύρο, αλλά πάντα σε οποιαδήποτε οθόνη έχει διαφορά. Απο κει και πέρα, δεν ξέρω αν γίνεται αρκετά αισθητή η διαφορά, άλλωστε συνήθως η χρήση δεν είναι στα μενού, είναι σε παιχνίδια ή σε browsing. Αλλά γενικά ναι, το μαύρο καταναλώνει λιγότερο. Μακάρι να είχα amoled να έδειχνε καλύτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 colossus εχεις δικιο δεν το θυμηθηκα γιατι δεν το χρησιμοποιω Kαι η νεα εκδοση εχει και "αλλες" χαρες ...Δοκιμαστε το !!!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Ναι, ειδικά αν έχεις amoled (samsung) όπου έχει απειροελάχιστη κατανάλωση το μαύρο, αλλά πάντα σε οποιαδήποτε οθόνη έχει διαφορά. Απο κει και πέρα, δεν ξέρω αν γίνεται αρκετά αισθητή η διαφορά, άλλωστε συνήθως η χρήση δεν είναι στα μενού, είναι σε παιχνίδια ή σε browsing. Αλλά γενικά ναι, το μαύρο καταναλώνει λιγότερο. Μακάρι να είχα amoled να έδειχνε καλύτερα.. μονο σε amoled το λευκο καταναλωνει παραπανω στις υπολοιπες οθονες ειναι το ιδιο Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 μονο σε amoled το λευκο καταναλωνει παραπανω στις υπολοιπες οθονες ειναι το ιδιο Αλήθεια; Δεν το ήξερα. Θα το ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Θα το διαπιστώσω και στην πράξη... μακάρι να μην έχει διαφορά, γιατί νομίζω ότι μ αρέσει λιγο παραπάνω με το άσπρο, ισως επειδή διαφέρει ακόμη πιο πολύ με τα υπόλοιπα λειτουργικά και θυμίζει πιο πολύ pc :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Θα το διαπιστώσω και στην πράξη... μακάρι να μην έχει διαφορά, γιατί νομίζω ότι μ αρέσει λιγο παραπάνω με το άσπρο, ισως επειδή διαφέρει ακόμη πιο πολύ με τα υπόλοιπα λειτουργικά και θυμίζει πιο πολύ pc :) Επειδη και εμενα μου αρσει πιο πολυ το ασπρο και εγω με το trophy τις πιο πολλες φορες το εχω με ασπρο φοντο και μαυρα tiles ...Δεν εχω δει εμφανη διαφορα στην μπαταρια Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Επειδη και εμενα μου αρσει πιο πολυ το ασπρο και εγω με το trophy τις πιο πολλες φορες το εχω με ασπρο φοντο και μαυρα tiles ...Δεν εχω δει εμφανη διαφορα στην μπαταρια Και εγώ αυτό έχω τελευταία. Black accent. Μόνο ένα conflict υπάρχει με τα χρώματα, στο κουμπί απάντησης/τερματισμού κλήσης. Εκεί το κείμενο είναι μαύρο, και μαύρο είναι και το background του κουμπιού. Ξέρεις ποιο reg key το καθορίζει; Άλλαξα μερικά (texneutralbackground απο #0000000 σε #FFFFFF αλλά δεν το πέτυχα ακόμα και βαρέθηκα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Θέλει αλλαγή ένα XML στον Καταλογο windows. Δεν είναι reg From my fab Asus Transf Tablet Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Θέλει αλλαγή ένα XML στον Καταλογο windows. Δεν είναι reg From my fab Asus Transf Tablet Α μάλιστα. Θα περιμένω τον julian shapman τότε Ή υποθέτω πως οι custom roms που θα βγουν θα εχουν καλοφτιαγμένα themes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Παιδια καλημερα...μολις εκανα update και ολα καλα...απλα τωρα που ανοιγω το zune μου ζηταει windows live id και κωδικο...τα βαζω για να συνδεθω και μου λεει ''η ρυθμιση τοποθεσιας δεν συμφωνει με τις ρυθμησεις του υπολογιστη και οτι πρεπει να αλλαξω τοποθεσια....στη γλωσσα !!! τι πρεπει να κανω..??? να αλλαξω κατι και στο κινητό...!! *το κινητό το εχω σε united kingdom ευχαριστω !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Πρεπει να μπεις στο windowslive σου απο το pc και στις ρυθμισεις να βαλεις χωρα την ιδια οπως στο κινητο. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Δύο πολύ χρήσιμες εφαρμογές που υπάρχουν ελεύθερες στο marketplace, αλλά όχι στο Ελληνικό. Shazam Google Search Προσοχή, άμα έχετε Custom Accent Colors, οι εφαρμογές δεν δείχνουν γράμματα. Για να μην νομίζετε ότι είναι χαλασμένες. Με τα προεγγατεστημένα χρώματα, όλα φαίνονται κανονικότατα. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 stewe μπορείς σε παρακαλώ, να μου πεις τι πρέπει να αλλάξω, για να μου βγάλει το shazam? είμαι σε mango rtm χωρίς ξεκλείδωμα .. Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Να γίνεις "Αγγλάκι" ή "Αμερικανάκι". Πρέπει βασικά να δεις τα settings σου. Θα πρέπει καταρχήν να έχεις στον hotmail λογαριασμό σου ότι είσαι στην Αγγλία ή τις ΗΠΑ. Μετά θα πρέπει να γυρίσεις και το Location του υπολογιστή από το Control Panel, ώστε να συμφωνεί με το hotmail σου. Από κει και πέρα, νομίζω ότι πρέπει να κάνεις και κάτι ακόμα. Εγώ όταν ακολουθούσα τα δύο παραπάνω βήματα, δεν μου το γυρνούσε σε Ελλάδα που το ήθελα, αλλά παρέμενε Αγγλία. Κατά τύχη λοιπόν, βρήκα ότι έφταιγε που ο XBOX λογαριασμός μου ήταν στην Αγγλία. Συνεπώς θα πρέπει να πειράξεις και αυτό. Εδώ όμως παίζει ένα πρόβλημα, ότι οι αλλαγές στην "τοποθεσία" του XBOX επιτρέπονται μία φορά τον χρόνο.... χαχα.... Συμπέρασμα... πρέπει hotmail, υπολογιστής και ΧΒΟΧ να είναι όλα Αγγλία ή ΗΠΑ (μάλλον ΗΠΑ είναι καλύτερα). Μόνο που αν το κάνεις αυτό, επιστροφή υπάρχει στα τέλη του 2012... κρίνεις και πράττεις ανάλογα... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Αυτό με τους 12 μήνες είναι εκνευριστικό. Όταν έβαλα την custom rom το είχα ρυθμίσει σε Ελλάδα ώστε να βλέπω Ελληνικό marketplace. Και το μετάνιωσα, καθώς δεν αγοράζω, ενώ λείπουν πράγματα, αξιολογήσεις και γενικότερες δυνατότητες του κινητού. Τώρα δεν μπορώ να το γυρίσω, αλλά όταν θα αλλάξω custom rom, θα φτιάξω νέο account ξανά. Εκτός αν μέχρι τότε βγουν όλα και για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts