dimgeo Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Δεν νομιζω να εχει βγει τιποτα απο τα δυο..προσεχως παντως αφου φαινεται πως η dev αρχιζουνε να ερχονται στα wp Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 call blocker υπάρχει για wp7? http://wmpoweruser.com/samsung-releases-call-blocking-app-for-its-devices/ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 εχουμε καποιο νέο για τον μετρητη data ?? με έχει σκίσει η wind!!! εχω 250Μβ το μηνα και τα ξεπερασα 2 μηνες (χωρις να ξερω το λογο) Προσπαθώ να καταλαβω τι μπορει να κατεβασα με ογκο 75mb σε μια συνδεση!!!!(δεν δουλευει σαν modem) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 εχουμε καποιο νέο για τον μετρητη data ?? με έχει σκίσει η wind!!! εχω 250Μβ το μηνα και τα ξεπερασα 2 μηνες (χωρις να ξερω το λογο) Προσπαθώ να καταλαβω τι μπορει να κατεβασα με ογκο 75mb σε μια συνδεση!!!!(δεν δουλευει σαν modem) με τον μετρητη δεν εχω νεα φιλε μου. απλα , ειχα αριθμο wind και τον ekana ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. November 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 NOKIA Drive v 1.0 ... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=JEV4z3htH00&feature=player_embedded]Nokia Maps Running On HTC Mozart - YouTube[/ame] Τρεχει σε ολα τα τηλεφωνα ..Offline nagigation στα Ελληνικα με χαρτες της Νοκια για ολα τα τηλεφωνα... Εδω to link απο το XDA Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm10 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Μπραβο κολοσσε..... Ήδη το έκανα εγκατάσταση και δουλεύει άψογα σε optimus 7.....Το μόνο που μένει είναι να το δοκιμάσουμε στο δρόμο.... Μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα κάνει rout την διαδρομή... Παράθεση Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2 Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Μπραβο κολοσσε..... Ήδη το έκανα εγκατάσταση και δουλεύει άψογα σε optimus 7.....Το μόνο που μένει είναι να το δοκιμάσουμε στο δρόμο.... Μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα κάνει rout την διαδρομή... ενα μυνημα που βγαζει οτι η οδογηση της ΝΟΚΙΑ μπορει να χρησιμοποιηθει μονο σε λειτουργεια συνδεσης ελέξτε την συνδεση του κινητου του δικτυου σας τι σημαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Το ΝΟΚΙΑ drive δεν είναι 100% offline. Μπορεί να μην κατεβάζει χάρτες, αλλά κατεβάζει άλλα στοιχεία, τα οποία δεν θυμάμαι τώρα. Είπαν ότι σύντομα θα έρθει αναβάθμιση που θα το κάνει 100% offline. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Εμενα μου ζηταει συνδεση για να βρει που θελω να παω.μετα λειτουργει μια χαρα Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Η nokia έχει πει οτι θα βγάλει έκδοση που δε θα χρειάζεται internet connection καθόλου. Όταν βγάλει η nokia λογικά θα γίνει hacked και εκείνη η έκδοση και θα την έχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. November 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 ενα μυνημα που βγαζει οτι η οδογηση της ΝΟΚΙΑ μπορει να χρησιμοποιηθει μονο σε λειτουργεια συνδεσης ελέξτε την συνδεση του κινητου του δικτυου σας τι σημαινει? Εμενα μου ζηταει συνδεση για να βρει που θελω να παω.μετα λειτουργει μια χαρα Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Μονο στο ξεκινημα της εφαρμογής θελει μια συνδεση Μετα ειναι ΟΚ Η nokia έχει πει οτι θα βγάλει έκδοση που δε θα χρειάζεται internet connection καθόλου. Όταν βγάλει η nokia λογικά θα γίνει hacked και εκείνη η έκδοση και θα την έχουμε. Eτσι ακριβως ειναι ...δες εδώ http://www.winrumors.com/nokia-planning-offline-maps-update-to-nokia-drive-windows-phone-app/?utm_campaign=twitterwp&utm_medium=twitter&utm_source=twitter Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Μονο στο ξεκινημα της εφαρμογής θελει μια συνδεση Μετα ειναι ΟΚ Eτσι ακριβως ειναι ...δες εδώ http://www.winrumors.com/nokia-planning-offline-maps-update-to-nokia-drive-windows-phone-app/?utm_campaign=twitterwp&utm_medium=twitter&utm_source=twitter ναι ετσι ακριβως ειναι τελικα παιδια το δοκιμασα και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskaris Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 το δοκιμασα και εγώ στο lg αλλά μόνο με σύνδεση στο ιντερνετ ακόμη και μετά την πρώτη σύνδεση..:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Εγω παντως με ανοιχτο Wi-Fi βρηκα που ηθελα να παω υπολογισε διαδρομη και μετα εκλεισα Wi-Fi μου ειπε οτι χαθηκε το σημα αλλα το βρηκε σε δυο δευτερα.ξεκινησα με κλειστα τα δεδομενα και χωρις καρτα στο κινητο πηγα και εκανα και δυο παραλαγες στην διαδρομη και μου εκανε κανονικα νεο υπολογισμο διαδρομης.μιλαμε βεβαια για 8km μακρια.αν ψαξω με διευθυνση με κλειστα wi-fi δεδομενα δεν βρισκει καν προορισμο Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 το εβαλα και εγω στο htc trophy αλλα βλεπω οτι δεν εχει χαρτη της κυπρου.ξερει κανεις αν μπορω να τον βαλω?και που θα τον βρω? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 το εβαλα και εγω στο htc trophy αλλα βλεπω οτι δεν εχει χαρτη της κυπρου.ξερει κανεις αν μπορω να τον βαλω?και που θα τον βρω? νομιζω με το χάρτη ελλάδος είναι και η κύπρος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) νομιζω με το χάρτη ελλάδος είναι και η κύπρος αλλα κατεβασα κανονικα τον χαρτη της ελλαδος το ανοιγω πιανει gps και μου δειχνει με λευκο φοντο το περιγραμμα της κυπρου . Edited November 25, 2011 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 αλλα κατεβασα κανονικα τον χαρτη της ελλαδος το ανοιγω πιανει gps και μου δειχνει με λευκο φοντο το περιγραμμα της κυπρου . Δυστυχώς η Κύπρος δεν περιλαμβάνεται στο τελευταίο πακέτο χαρτών (Q3/2011) για το Navigon. (Ας μην αναλύσουμε παραπάνω τους λόγους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Δυστυχώς η Κύπρος δεν περιλαμβάνεται στο τελευταίο πακέτο χαρτών (Q3/2011) για το Navigon. (Ας μην αναλύσουμε παραπάνω τους λόγους). Φένεται οτι η ιστορία είναι πιο παλιά, υπήρχε και στα ovi maps το 2010 ύστερα απο απαίτηση της Τουρκίας http://discussions.europe.nokia.com/t5/Maps-Navigation-and-GPS/Latest-Nokia-map-of-Cyprus-is-blank/td-p/692450 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatali22 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Το tango γιατί ζητάει το αριθμό του τηλεφώνου μου? Είναι ασφαλές να τον βάλω? Έχουμε κανένα νέο για το skype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Είναι ασφαλές ναι. Είναι ο τρόπος που δουλεύουν αυτού του είδους τα προγράμματα, όπως και το whatsapp π.χ. Ο λόγος που σου ζητάει τον αριθμό είναι επειδή κάνει register τον αριθμό σου, όποτε όποιος φίλος σου βάλει το tango, αυτόματα βλέπει στον κατάλογο του ότι έχεις το tango, και σε καλεί κανονικά χωρίς να κάνει πουθενά login ή να σε κάνει add κλπ. Σε καλεί όπως τις κανονικές gsm κλήσεις δηλαδή, αλλά μέσω internet ενοείτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Το tango γιατί ζητάει το αριθμό του τηλεφώνου μου? Είναι ασφαλές να τον βάλω? Έχουμε κανένα νέο για το skype? Το tango,μια χαρά είναι πάντως..............:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Μια εφαρμογούλα για άρρωστους ;) >> κατεβάστε την από εδώ << http://img834.imageshack.us/img834/355/aeksmall.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Το tango,μια χαρά είναι πάντως..............:happy: οι κλησεις ειναι δωρεαν μεσω tango? και με αυτους που εχουν anroid η μονο μεταξυ windows 7? Eυχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 οι κλησεις ειναι δωρεαν μεσω tango? και με αυτους που εχουν anroid η μονο μεταξυ windows 7? Eυχαριστω. Δεν έχει σχέση το λειτουργικό,αρκεί να έχετε και οι δύο Tango.......:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts