tsiftsism Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Είμαι φανατικός οπαδός της MIUI αλλά το camera application της cool3d το χω ερωτευεί και κάθε μέρα κάνω nadroid restore σ αυτη για να παίζω λίγο :P Απ' όσο θυμάμαι (η κάμερα είναι ίσως η εφαρμογή που χρησιμοποώ λιγότερο στο κινητό) δε διαφέρει σε τίποτα με τις υπόλοιπες Sesne rom. Εκτός και αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ κάποια. :p Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Απ' όσο θυμάμαι (η κάμερα είναι ίσως η εφαρμογή που χρησιμοποώ λιγότερο στο κινητό) δε διαφέρει σε τίποτα με τις υπόλοιπες Sesne rom. Εκτός και αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ κάποια. :p Έχω να βάλω sense rom απο πέρσι τον Ιούλιο,κι εκείνη ήταν android 2.1! Πανόραμα,HDR,όλα όμορφα κι ωραία! Καμιά σχέση με την κάμερα της MIUI Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Η Leedroid είναι Sense rom και έχει το weather animation ενσωματωμένο. Απλά για να τρέξει στο κινητό σου πρέπει να έχεις στην home screen σου το widget της HTC με το flipclock. Δεν χρειάζεσαι κάποιο add-on. ;) Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk thanks για την απαντηση.. αλλα εχω το widget που λες homescreen! http://www.htcphones.net/wp-content/uploads/2009/11/htc-sense-1.jpg το ρολογακι αυτο δλδ... αλλα δεν μ εμφανιζεται το εφφε του καιρου.... καμια φορα μονο ακουω κν ηχητικο εφφε απο συννεφια ηλιο και τετοια... :confused: Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 thanks για την απαντηση.. αλλα εχω το widget που λες homescreen! http://www.htcphones.net/wp-content/uploads/2009/11/htc-sense-1.jpg το ρολογακι αυτο δλδ... αλλα δεν μ εμφανιζεται το εφφε του καιρου.... καμια φορα μονο ακουω κν ηχητικο εφφε απο συννεφια ηλιο και τετοια... :confused: Ναι, αυτό είναι το widget. Μόλις το επιλέξεις θα σου ζητήσει να επιλέξεις 2 πράγματα: αν θέλεις να σου δείχνει την τρέχουσα τοποθεσία που βρίσκεσαι ή πάντα μία συγκεκριμένη πόλη και ένα 'Show full home screen animation'. Αυτό πρέπει να το κάνεις tick για να έχεις τα εφέ. Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) το εκανα αυτο.. τικαρισμενο ειναι.. λιγο που εψαξα ισως ειναι bug της leedroid.. :wacko: edit. θα βαλω τη νεα version του sense pack και θα δω! θενκς δουλεψε! :D !!! ηθελε την τελευταια version του πακετου! ειχα την παλια! κομπλε! ενα λαγκ 3 σεκ. εχει αλλα δν πειραζει Edited September 23, 2011 by taz17 Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Παιδιά να ρωτήσω Είχα βάλει πριν κανα μηνα την VU 1.31. Αλλά επειδή μου έκανε κατι νερά, την εβγαλα και εχω βάλει IncertCoin. Τώρα που σκεφτομαι να ξαναφλασάρω, να βάλω Cool3D AceS? Εϊναι πιο σταθερή απο την παλία VU? H να περιμένω να βγει κατι ακινούριο απο την εγγύση - RCmix? Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Παιδιά να ρωτήσω Είχα βάλει πριν κανα μηνα την VU 1.31. Αλλά επειδή μου έκανε κατι νερά, την εβγαλα και εχω βάλει IncertCoin. Τώρα που σκεφτομαι να ξαναφλασάρω, να βάλω Cool3D AceS? Εϊναι πιο σταθερή απο την παλία VU? H να περιμένω να βγει κατι ακινούριο απο την εγγύση - RCmix? Εγώ τη μόνη διαφορά που είδα (πλην των καλύτερων χρωμάτων που έχει το Streak live wallpaper) είναι οι καλύτερες/σωστές διαστάσεις των widget και των shortcuts στις homescreen. Τίποτα διαφορετικό κατά τ' άλλα. Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttasos Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Καλησπερα... Αφου εβγαλα εχθες την leedroid εγκατεστησα την cool3d aces v3 και βλεπω πως ειναι καλυτερη με χωρις κολληματα κλπ.... Μπορει καποιος να με βοηθησει καθως δεν βρισκω το "ξυπνημα" της συσκευης εκτος του power button??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Εχτές πήρα στα χέρια μου ξανά το Desire μου μετά από 3 εβδομάδες με καινούργια πλακέτα και έβαλα και εγώ την Cool3D!!;) Μέχρι στιγμής πάει πάρα πολύ καλά χωρίς κολλήματα...είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή!!! (credits για την βοήθεια στον tsiftsism και sakis697);) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Καλησπερα... Αφου εβγαλα εχθες την leedroid εγκατεστησα την cool3d aces v3 και βλεπω πως ειναι καλυτερη με χωρις κολληματα κλπ.... Μπορει καποιος να με βοηθησει καθως δεν βρισκω το "ξυπνημα" της συσκευης εκτος του power button??? Ναι, μόνο με το Power button ανοίγει η οθόνη (thanks God). Aν θέλεις να ανοίγει η οθόνη και να ξεκλειδώνει η συσκευή με το trackball, κάνε ένα nand backup για παν ενδεχόμενο και flashαρε αυτό. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Φίλε αν δοκιμάσεις πες μου.. κ αν έχεις κ το sygic κιόλας.. γιατί εμένα δεν το ανοίγει καθόλου.. Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... Δοκίμασα το igo πριν από λίγο και παίζει μια χαρά! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Πως παει η μπαταρια σας με την cool3D;;;Ποσες μερες σας κραταει; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Πως παει η μπαταρια σας με την cool3D;;;Ποσες μερες σας κραταει; Δύο ημέρες χωρίς πολύ internet, μία ημέρα με το GPRS ανοιχτό. Όσο δηλαδή κρατούσε και με όλες τις Sense rom που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 @zorz59 Διάβασε το post μου #669 Swyped from my Sense 3.0 Desire using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obelix0000 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 (edited) Έχει κανεις δοκιμάσει αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957291 ? Λέω αν την δοκιμάσω για καμια μέρα να δω πως είναι... Μπορείτε να μου πει καποιος πιο αρχείο ειναι η ROM που πρεπει να κατεβάσω; Η αν εχει καποια ιδιαίτερη διαδικασία εγκατάστασης; Έχω stock , s-on Edited September 28, 2011 by obelix0000 Παράθεση Device: Nexus 5 Rom: PureNexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Δύο ημέρες χωρίς πολύ internet, μία ημέρα με το GPRS ανοιχτό. Όσο δηλαδή κρατούσε και με όλες τις Sense rom που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Μια χαρά και εμένα τόσο κρατάει!!!:) Έκανα και και έναν οδηγό που έδωσες μαζί με το battery calibration και είναι καλά τώρα!:) Το σήμα μου πέφτει ώρες-ώρες μόνο του και δεν ξέρω γιατί...:worry: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 (edited) Καμμιά καλή και σταθερή με sense ui 3 υπάρχει; Κάποιο port ίσως της επίσημης του sensation ? Aπο την στιγμη που βγηκε καρα επισημη ρομ με sense 3.0 για το desire hd , δεν μπορουμε να ελπιζουμε για καλο port στο desire? Edited September 30, 2011 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouvou13 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Για νέα RCmix έχει ακουστεί τπτ; Παράθεση Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE Radio: 5.17.05.23 HBOOT: 6.93.1002 Recovery: CWM v4.0.1.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Καμιά καλή και σταθερή με sense ui 3 υπάρχει; Κάποιο port ίσως της επίσημης του sensation ? Aπο την στιγμη που βγηκε καρα επισημη ρομ με sense 3.0 για το desire hd , δεν μπορουμε να ελπιζουμε για καλο port στο desire? Cool3D.... Κοίτα στη σελίδα 45 τον οδηγό του tsiftsism και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!;);) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Σε ευχαριστώ. Αυτή που μου λες είναι custom port της αυθεντικής sense 3 η κάποια custom look alike ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Σε ευχαριστώ. Αυτή που μου λες είναι custom port της αυθεντικής sense 3 η κάποια custom look alike ? port της αυθεντικής sense 3, από το sensation νομίζω, με android 2.3.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Σε ευχαριστώ. Αυτή που μου λες είναι custom port της αυθεντικής sense 3 η κάποια custom look alike ? Custom port του sense 3.0 είναι! Κάτι άλλο τώρα που παρατήρησα στην cool3D, όταν σβήνω την οθονή δεν υπάρχει αυτό το εφεδάκι που έσβηνε η οθόνη σαν τις παλιές τηλεοράσεις. :worry: Υπήρχε στην RCMix S που είχα... το έβγαλε η HTC από το sense 3.0 ή δεν το έβαλε ο Dev?? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Custom port του sense 3.0 είναι! Κάτι άλλο τώρα που παρατήρησα στην cool3D, όταν σβήνω την οθονή δεν υπάρχει αυτό το εφεδάκι που έσβηνε η οθόνη σαν τις παλιές τηλεοράσεις. :worry: Υπήρχε στην RCMix S που είχα... το έβγαλε η HTC από το sense 3.0 ή δεν το έβαλε ο Dev?? δεν υπαρχει ουτε στο sensasion που ειδα εγω... κ μιλαω για στοκ ρομ... υπαρχουν κατι αρχεια για να το βαλεις αλλα σε μενα δεν δουλεψε....! κ απλα το συνήθισα :( :( :( Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Κάποιοι που έχουν την cool3d AceS v3 πόση μνήμη σας γράφει σε idle κατάσταση? σε μένα λέει 120 το πολύ, με 2-3 εφαρμογές ανοικτές πέφτει και στ 75 mb, είναι φυσιολογικό? Τόση λίγη ελεύθερη μνήμη? Και την Aurora που δοκίμασα πάλι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 (edited) Κάποιοι που έχουν την cool3d AceS v3 πόση μνήμη σας γράφει σε idle κατάσταση? σε μένα λέει 120 το πολύ, με 2-3 εφαρμογές ανοικτές πέφτει και στ 75 mb, είναι φυσιολογικό? Τόση λίγη ελεύθερη μνήμη? Και την Aurora που δοκίμασα πάλι τα ίδια Ναι τόση είναι η ελεύθερη ram, 75-82Mb. Επειδή φαίνεται να μη σου αρέσει, μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο θέλεις περισσότερη ελύθερη μνήμη; Ελεύθερη, να την κάνεις τί; :wacko: Στα των ηλεκτρονικών συνηθίζουμε να λέμε: 'μη χρησιμοποιούμενη μνήμη = άχρηστη μνήμη'. Το θέμα είναι να μη ξεμείνει η συσκευή (οποιαδήποτε, όχι μόνο του κινητού) από μνήμη. ;) Είναι σα να μου λες ότι στο pc σου έχεις 4Gb ram, δεν παίζεις ποτέ παιχνίδια, παρά ΜΟΝΟ τρέχεις Windows και μπαίνεις στο internet. Ποιος ο λόγος τότε που πλήρωσες τα 4Gb ram, τα οποία είναι αχρησιμοποίητα; Έκανες τη δουλειά σου και με 1 ή 2Gb ram (όσα δηλαδή χρειάζονται τα Win). δεν υπαρχει ουτε στο sensasion που ειδα εγω... κ μιλαω για στοκ ρομ... υπαρχουν κατι αρχεια για να το βαλεις αλλα σε μενα δεν δουλεψε....! κ απλα το συνήθισα :( :( :( Επειδή βλέπω ότι 'καίγεστε' για το CRT Animation. Έκανα push στο κινητό το αρχείο που βρίσκεται εδώ με το QtADB , έκανα restart και - η αλήθεια είναι μετά από αρκετή ώρα (~5 λεπτά) - το κινητό άνοιξε έχοντας πλεόν το CRT Animation με το πάτημα του Power button... Edited October 3, 2011 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts