Jump to content

Sense HD rom's.

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τη βρήκα στο ποστ που έδωσε ο φίλος παραπάνω απλά μου κάνει εντύπωση που δεν την έχει δώσει επίσημα στο xda .Ο παλαβος ο baad δίνει μια κάθε τρεις ώρες.:)

Ασχολείται αρκετά με το port της kingdom rom, κάνει updates στην rcmix s, προσπαθεί να βρει χρόνο για τον γιο του (έχει γράψει ότι είναι single parent) και δεν πολύ ασχολείται με τα update του 1ου του post. ;)

Swyped from my GingerSensed Desire using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• Απαντήσεις 812
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια...

εχω φλασαρη το τελευταιο radio 32.56.00.32U_5.17.05.23

και ακριβως απο κατω μου εχει ενα ιδιο αρχειο που γραφει 32.56.00.32U_5.17.05.23_RIL

πρεπει να φλασαρω και αυτο για να δουλεψει το πρωτο?

LG OPTIMUS 4x HD

Σε όσους δουλεύουν τα εφέ του καιρού στο clock widget της HTC, να ξέρετε ότι είστε από τους λίγους, για να μη πω ελάχιστους.

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που γράφουν ότι δεν δουλεύουν ή δούλεψαν στην αρχή και ξαφνικά μία μέρα σταμάτησαν.

Άλλωστε όπως έγραψα νωρίτερα, ο Robo βρήκε το πρόβλημα και το διόρθωσε στην 1.6.2.

Με το google maps τί πρόβλημα έχετε; To διάβασα και από άλλους, αλλά δεν έδωσα σημασία καθώς δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Έχω τόσους άλλους πλοηγούς... Πάντως τώρα που το έτρεξα δείχνει να δουλεύει. Βρήκε κανονικά και το στίγμα μου.

Ps. Αν τύχει και αλλάξει κάποιος rom (sakis697 ακούς; ) μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό το .zip για data2ext στο κινητό σας.

To χρησιμοποιεί εδώ και καιρό ο *damo* (ένας από τους dev της Kingdom rom) σε αρκετές rom που έχει δοκιμάσει.

Εκανα δοκιμη να φλασαρω το flashable_data2ext.zip επειτα απο την insertcoin 1.0.3 οπου και το δεχθηκε κανονικα. Τωρα αναφερει 800MB στην εσωτερικη μνημη. Απο σταθεροτητα και ταχυτητα δεν ξερω ακομα, ο χρονος θα δειξει. Απλα θελω να δω αν κανει δουλεια (οπως αναφερα και σε παλιοτερο ποστ) η νεα microSD οπου ειναι C10.

Προσπαθησα το ιδιο κ με την RCMix S v1.6.2 οπου μου κολλησε στην αρχικη οθονη οπου γραφει "HTC". Το αφησα περιπου 20-25λεπτα και μετα το εκλεισα διοτι φανταζομαι οτι κολλησε.

τι εννοεις..?? δεν μπορεις να την βρεις...?εδω ειναι http://rom.robocik.mobi/Desire/RCMixS/v1.6/

Ίσως εννοεί με CM7 boot, αυτή δεν έχει βγει ακόμη ενώ αν κατάλαβα καλά θα δούμε σύντομα 1.6.3. Εγώ είμαι με 1.6.1 και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, μόνο με χαλάει που δεν έχει ανανεωθεί το Gloss Blue theme μου στο τελευταίο framework. :angry:

Εκανα δοκιμη να φλασαρω το flashable_data2ext.zip επειτα απο την insertcoin 1.0.3 οπου και το δεχθηκε κανονικα. Τωρα αναφερει 800MB στην εσωτερικη μνημη. Απο σταθεροτητα και ταχυτητα δεν ξερω ακομα, ο χρονος θα δειξει. Απλα θελω να δω αν κανει δουλεια (οπως αναφερα και σε παλιοτερο ποστ) η νεα microSD οπου ειναι C10.

Προσπαθησα το ιδιο κ με την RCMix S v1.6.2 οπου μου κολλησε στην αρχικη οθονη οπου γραφει "HTC". Το αφησα περιπου 20-25λεπτα και μετα το εκλεισα διοτι φανταζομαι οτι κολλησε.

Τι partition έχεις...? Με χάλασες όμως που είπες ότι κόλλησε στην 1.6.2 γιατί αυτή ήθελα να βάλω τώρα... Η insectcoin δεν έχει τον καιρό ακόμα αλλά πιστεύω από δευτέρα θα βγάλει κ άλλη ο τρελός.. κ νομίζω δεν κλείνει πάλι σωστά...?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Τι partition έχεις...? Με χάλασες όμως που είπες ότι κόλλησε στην 1.6.2 γιατί αυτή ήθελα να βάλω τώρα... Η insectcoin δεν έχει τον καιρό ακόμα αλλά πιστεύω από δευτέρα θα βγάλει κ άλλη ο τρελός.. κ νομίζω δεν κλείνει πάλι σωστά...?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Βλεπω δεν ειμαι ο μονος που εχω αυπνιες....χαχα

Λοιπον εχω 1gb ΕΧΤ4. Δοκιμαζω τωρα με 2 partition. Ενα ΕΧΤ4:1024MB και ενα EXT4:341MB (οπως ελεγε στο ποστ, το 1/3 του βασικου EXT4) αλλα δεν μου το δεχεται. Μου βγαζει error στο ξεκινημα του sense και μου ζηταει "force close". Τωρα ξαναπροσπαθω να το κανω παλι με ενα partition (1GB). Με την RCmix S οπως σου ειπα, μου κολλησε. Βασικα δεν το ξαναπροσπαθησα δευτερη φορα για να ειμαι σιγουρος οτι δεν το δεχεται.

Οσο αφορα το κλεισιμο εχεις δικιο, δεν μπορω να μπω recovery. Βασικα το κινητο δεν μπορει να κλεισει.

Edited by qazeroti

Βλεπω δεν ειμαι ο μονος που εχω αυπνιες....χαχα

Λοιπον εχω 1gb ΕΧΤ4. Δοκιμαζω τωρα με 2 partition. Ενα ΕΧΤ4:1024MB και ενα EXT4:341MB (οπως ελεγε στο ποστ, το 1/3 του βασικου EXT4) αλλα δεν μου το δεχεται. Μου βγαζει error στο ξεκινημα του sense και μου ζηταει "force close". Τωρα ξαναπροσπαθω να το κανω παλι με ενα partition (1GB). Με την RCmix S οπως σου ειπα, μου κολλησε. Βασικα δεν το ξαναπροσπαθησα δευτερη φορα για να ειμαι σιγουρος οτι δεν το δεχεται.

Οσο αφορα το κλεισιμο εχεις δικιο, δεν μπορω να μπω recovery. Βασικα το κινητο δεν μπορει να κλεισει.

recovery μπαίνει άνετα από το ρομ μανατζερ.Το πρόβλημμα είναι στο down animation .zip .Αν το αλλάξεις με άλλο κλείνει κανονικά.

EDIT

Γύρισε ο baad και έβγαλε update της stable σε dt.

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

recovery μπαίνει άνετα από το ρομ μανατζερ.Το πρόβλημμα είναι στο down animation .zip .Αν το αλλάξεις με άλλο κλείνει κανονικά.

EDIT

Γύρισε ο baad και έβγαλε update της stable σε dt.

Ετσι ακριβως. Και εγω απο το rom manager μπαινω. Γνωριζεις που θα βρω καποιο down animation για να το αλλαξω?? Να φανταστω οτι φλασαρεις καποιο .zip σωστα? Ευχαριστω.

Ετσι ακριβως. Και εγω απο το rom manager μπαινω. Γνωριζεις που θα βρω καποιο down animation για να το αλλαξω?? Να φανταστω οτι φλασαρεις καποιο .zip σωστα? Ευχαριστω.

Σωστά αλλά δεν χρειάζεται πια.Βάλε την καινούρια από πάνω χωρίς wipes.Το έφτιαξε στην καινούρια.

:wacko:τωρα ποια ρομ να βαλω ομως.....???? την rcmix 1.6.2 η μια απο τις insertcoin....??? πωωωωωωωωωωωωωω.......! :wacko:

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

:wacko:τωρα ποια ρομ να βαλω ομως.....???? την rcmix 1.6.2 η μια απο τις insertcoin....??? πωωωωωωωωωωωωωω.......! :wacko:

Δοκιμασε την insertcoin v32

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

Σωστά αλλά δεν χρειάζεται πια.Βάλε την καινούρια από πάνω χωρίς wipes.Το έφτιαξε στην καινούρια.

Μολις εβαλα την IC 1.0.4 και δεν κλεινει το κινητο ποτε. Κανει οπως και πριν... Fast Boot. Γμτ#@$%$ :angry: Κανω κατι λαθος??

Μολις εβαλα την IC 1.0.4 και δεν κλεινει το κινητο ποτε. Κανει οπως και πριν... Fast Boot. Γμτ#@$%$ :angry: Κανω κατι λαθος??

Menu -> Settings -> Power -> untick FastBoot. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Εγκατέστησε κανείς τη ν32 της insertcoin ;

Τελικά δουλεύεουν τα εφέ καιρού στο widget του ρολογιού.

Εγκατέστησε κανείς τη ν32 της insertcoin ;

Τελικά δουλεύεουν τα εφέ καιρού στο widget του ρολογιού.

ηταν ερωτηση το οτι δουλευουν η καταφαση...???? :wacko:

γιατι αν ηταν καταφαση αξιζει να την περασουμε.....!

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

ηταν ερωτηση το οτι δουλευουν η καταφαση...???? :wacko:

γιατι αν ηταν καταφαση αξιζει να την περασουμε.....!

Ερώτηση ήταν μαμωτο αλλά η απάντηση είναι αρνητική,μόλις την πέρασα.

κατα τα άλλα μου φαίνεται ότι είναι πιο βολίδα παρα ποτέ.

αναμείνατε στο ακουστικό σας.

Άσχετο .Αυτό το είδατε;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1074191

Είναι νεα ρομ με πλήρες το sense 3;

Edited by nnik_1969

Άσχετο .Αυτό το είδατε;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1074191

Είναι νεα ρομ με πλήρες το sense 3;

Ακριβώς, αλλά είναι για το DHD.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ακριβώς, αλλά είναι για το DHD.

ουπς έχεις δίκιο.

Το iconfix απλώς το φλασάρω έτσι;Αφού μπουτάρω πρώτα στη ρομ;

Edited by nnik_1969

ουπς έχεις δίκιο.

Το iconfix απλώς το φλασάρω έτσι;Αφού μπουτάρω πρώτα στη ρομ;

για δοκιμασε κ πες μας..! ναι μονο flash χωρις wipe....

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

για δοκιμασε κ πες μας..! ναι μονο flash χωρις wipe....

Βάζω την rc mix 1.6.2 .τώρα ,Θα βάλω και το iconfix και ο θεός βοηθός.

EDIT

Λοιπόν

1.;Eβαλα την rcmix 1.6.2 όπου δουλεύει το εφέ του καιρού στο ρολόι.

2Φλασάρισα το icon fix από εδώ.. http://www.baadnwz.eu/

(Πατας στο ν32 kai to βλέπεις στο patches)

3.Περιμένεις κανα 15λεπτο με υπομονή να εφαρμοστεί

4.Επειδή με το icon fix δεν δουλεύει το google maps έκανα αυτό

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13966382&postcount=8083

5.Δουλεύουν όλα!!!

Edited by nnik_1969

Βάζω την rc mix 1.6.2 .τώρα ,Θα βάλω και το iconfix και ο θεός βοηθός.

EDIT

Λοιπόν

1.;Eβαλα την rcmix 1.6.2 όπου δουλεύει το εφέ του καιρού στο ρολόι.

2Φλασάρισα το icon fix από εδώ.. http://www.baadnwz.eu/

(Πατας στο ν32 kai to βλέπεις στο patches)

3.Περιμένεις κανα 15λεπτο με υπομονή να εφαρμοστεί

4.Επειδή με το icon fix δεν δουλεύει το google maps έκανα αυτό

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13966382&postcount=8083

5.Δουλεύουν όλα!!!

οταν λεμε οτι δουλευον τα εικονιδια εννοουμε οτι μονο φαινονται τα γραφικα η δουλευουν κ οι συντομευσεις....??? γτ σε μενα δεν δουλευουν... :mad:

ακυρο δουλεψε... ηθελε πολυ χρονο απλα.. το 5ο βημα δεν καταλαβα πως κανεις.. πως δινεις permisions???? κ αυτο το αρχειο δεν το βρισκω .cfg

Edited by sakis697

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

οταν λεμε οτι δουλευον τα εικονιδια εννοουμε οτι μονο φαινονται τα γραφικα η δουλευουν κ οι συντομευσεις....??? γτ σε μενα δεν δουλευουν... :mad:

ακυρο δουλεψε... ηθελε πολυ χρονο απλα.. το 5ο βημα δεν καταλαβα πως κανεις.. πως δινεις permisions???? κ αυτο το αρχειο δεν το βρισκω .cfg

Πας στο path που σου λέει. system...Το αρχείο cfg δεν το πειράζεις

Πας στο path που σου λέει. system...Το αρχείο cfg δεν το πειράζεις

ναι οκ εκει ειμαι... αλλα δεν το βρισκω ουτε αυτο.... permisions πως τα δινω..??? με τον es explorer τo κανω.. πειραζει?

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

ναι οκ εκει ειμαι... αλλα δεν το βρισκω ουτε αυτο.... permisions πως τα δινω..??? με τον es explorer τo κανω.. πειραζει?

Όχι ,θέλει τον root explorer και πατάς παρατεταμένα πάνω στο αρχείο,βλέπεις τημ επιλογή permissions την επιλεγεις και τικαρεις όλες τις επιλογές.

Όχι ,θέλει τον root explorer και πατάς παρατεταμένα πάνω στο αρχείο,βλέπεις τημ επιλογή permissions την επιλεγεις και τικαρεις όλες τις επιλογές.

εξαιρετικα ολα....! δουλευουν ρολοι...! τα παντα....!!!! :)

Phone 6s

HTC Sensation S-Off