resurection_boy Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 apo elliniko einai oi pyxlax kai apo xeno oi deep-purple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Ξύλινα σπαθιά, Πυξ Λαξ και από ξένα R.E.M. και U2 Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipvl Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 oi psagmenoi kseroun..TOTO fanatika...!kai bon jovi stin ligo pio palia epoxi tous.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος philipvl (10 Οκτ. 2004 , 20:54) oi psagmenoi kseroun..TOTO fanatika...! Dev xreiazetai va eisai yagmevos. Arkei va eisai ligo megaluteros apo 19. Kata ta alla, kaloi oi toto, alla oxi kai n kalutern rock mpavta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Από ελληνικά χαλαρά Πυξ Λαξ και απο ξένα πρώτα απ' όλα LED ZEPPELIN http://briefcase.pathfinder.gr/download/ifrit/25997/326227/0/lml.gif http://briefcase.pathfinder.gr/download/ifrit/25997/326228/0/marijuana.gif Και Guns N' Roses εννοείται http://briefcase.pathfinder.gr/download/ifrit/25997/326227/0/lml.gif :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipvl Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pro (11 Οκτ. 2004 , 15:13) Dev xreiazetai va eisai yagmevos. Arkei va eisai ligo megaluteros apo 19. Kata ta alla, kaloi oi toto, alla oxi kai n kalutern rock mpavta... entaksei kanenas den mporei na pei gia kanena sigrotima oti einai oi kaliteroi giati ta panta einai thema goustou..aplos emena mou aresoun poli!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Guns n' Roses Linkin Park... Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 LINKING PARK.Einai to mono poiotiko kai fisiologiko kseno rock group. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (19 Οκτ. 2004 , 20:42) LINKING PARK.Einai to mono poiotiko kai fisiologiko kseno rock group. Όρθιος 'η ξαπλωτός το σκέφτηκες? Κάλα να είναι το αγαπημένο σου αλλά να είναι "to mono poiotiko kai fisiologiko kseno rock group"? Κατ'αρχήν είναι nu-metal μπάντα. Κι αν ήταν "to mono poiotiko kai fisiologiko kseno rock group" τότε ζήτω που καήκαμε :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (19 Οκτ. 2004 , 20:42) LINKING PARK.Einai to mono( ; ) poiotiko( ;; ) kai fisiologiko( ;;; ) kseno rock( ;! ) group. ...... Τώρα να πώ και εγώ τις κακίες μου; :confused: Έχω δει εκατοντάδες διαμάχες εδω μέσα, του στύλ evanescence με nightwish, κ.ο.κ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανένα (σχεδόν) μουσικό είδος, πλήν μερικών τα οποία απεχθάνομαι για προσωπικούς και μόνο λόγους. Μπορώ να ακούσω ευχάριστα, και ανάλογα με το ίδιο το κομάτι, απο savatage μέχρι skid row, απο rock και metal μέχρι έντεχνο και λαϊκό. Σπάνια και άν, σχολιάζω την προσωπική μουσική επιλογή κάποιου. Αλλα ρε γαμώτο...απόψεις όπως και η παραπάνω με κάνουν και αναρωτιέμαι πού στο διάολο πάμε... DENIOR, λογικό είναι να σε προσβάλλει αυτό που λέω, όμως πίστεψέ με δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Μην ανησυχείτε, δεν φταίει κανείς, ούτε οι Linkin Park, ούτε ο DENIOR... Τα καταραμένα το ΜΤVοειδή φταίνε... Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Άσχετο, αλλά ο Brian Molko των Placebo (εκτός από gay :p) είναι λίγο άφωνος ή είναι ιδέα μου; Ένα απόσπασμα απο live είδα και μου φάνηκε οτι το ψιλοσκότωσε το "Every You, Every Me" και το "The Bitter End" :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Μη λέμε κι ό,τι θέλουμε :o Αν υπάρχει κάτι που τον ξεχωρίζει είναι η εκπληκτική φωνή του. :cool: (στο λάιβ μπορεί να ταν χάλια από την πολλή πρέζα :whistle: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Κι εμένα μου αρέσει η φωνή του στα CD και τον θεωρούσα φωνάρα, μέχρι που είδα το live. Τεσπά, ελπίζω να έκανα λάθος μιας και η καλή φωνή στα live φαίνεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 TREAT, Hurricane, Stage Dolls, Bonfire, Dokken. Χαλαρά Hard Rock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araxtos Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 apo rock mou aresoun enallaktika sigrotimata opow soundgarden , pearl jam ktl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 marilyn manson!!!!! ΘΕΟΣ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (21 Οκτ. 2004 , 02:20) Άσχετο, αλλά ο Brian Molko των Placebo (εκτός από gay :p) είναι λίγο άφωνος ή είναι ιδέα μου; Ένα απόσπασμα απο live είδα και μου φάνηκε οτι το ψιλοσκότωσε το "Every You, Every Me" και το "The Bitter End" :worry: Ουτε στα cd ειναι καμια φωναρα! :lol: Τωρα το αγαπημενο μου ροκ συγκροτημα,ε δεν ειναι ενα: pink floyd guns n roses nirvana(ειναι punk rock)μεγαλη αγαπη! :) scorpions red hot chili peppers-αλλη μεγαλη αγαπη! :) the libertines(εχω φαει κολλημα τελευταια με τα βρετανικα ροκ γκρουπακια γενικοτερα) :happy: και αλλα αλλα βαριεμαι να γραφω... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagual Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Iron Maiden :blink: Παράθεση always look on the bright side of life :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts