mspant Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Καλησπέρα , πήγα την περασμένη εβδομάδα στο νοκια care που είχα επικοινωνία από τον απρίλη για το πρόβλημα με την κοκκινίλα. Την μια περίμενε να έρθουνε οθόνες που δεν έχουνε πρόβλημα, την άλλη λείπει ο τεχνικός σε άδεια , την άλλη έχουμε εντολή να περιμένουμε την αννα που θα λύσει το πρόβλημα, και φτάσαμε την περασμένη εβδομάδα. Πέρασα την αννα αλλά το πρόβλημα παρέμενε, το πήγα για έλεγχο,μου έκαναν εγκατάσταση της αννας από την αρχή, άλλαξαν και οθόνη είπανε. Πάω παίρνω το τηλ. και ως δια μαγείας δεν είχε κοκκινίλα σε σκοτεινό περιβάλλον και φυσικά ούτε στο φως. Πάω σπίτι χαρούμενος, το συνδέω στο pc , τα windows αναφέρουν new hardware found ...κάνει τα σχετικά setup/installs χωρίς να προλάβω να κάνω restore επαφές αλλά ούτε καν και τα 2 αννα updates η κοκκινίλα επανήλθε. Έπαθα σοκ, μιλάω με το νοκια care και μου είπανε φέρτω να το δούμε.Τελικά με μια "συζήτηση" σε υψηλούς τόνους μου είπανε πάρε το κινητό και πήγαινε στα κεντρικά να τους δείξεις το πρόβλημα, για εμάς πρόβλημα δεν υπάρχει !!! 5 μήνες υπήρχε πρόβλημα σε κάποια ν8 με την κοκκινίλα και ξαφνικά σε βγάζουν και χαζό. Τι να πω... Μάλλον είτε μου έκαναν install κάποιο update που διόρθωσε την κοκκινίλα είτε όντως άλλαξαν οθόνη αλλά μετά από λίγη ώρα κάτι την "κατέστρεψε". Έχετε καταλήξει εσείς κάπου ; Έχει κάποιος από εσάς προβεί σε αλλαγή οθόνης και να λύθηκε το πρόβλημα ; Την τετάρτη θα πάω στα κεντρικά, είναι όντως κηφισού 100 ; Ξέρει κανείς, είναι κοντά στα κτελ κηφισού ; Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 ειναι Hardware προβλημα οποτε δεν φτιαχνει με software update Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 ειναι Hardware προβλημα οποτε δεν φτιαχνει με software update hardware σε τι , στο panel της οθόνης ή στην "μητρική" ; είδα ότι για λίγη ώρα δεν είχα πρόβλημα, το panel μου το άλλαξαν, το είδα το παλιό με το δελτίο επισκευής ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 hardware σε τι , στο panel της οθόνης ή στην "μητρική" ; είδα ότι για λίγη ώρα δεν είχα πρόβλημα, το panel μου το άλλαξαν, το είδα το παλιό με το δελτίο επισκευής ... τελικά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πηγαίνοντας το κινητό στην arvato στον κηφισό (κτελ), ευχαριστώ την arvato για την άμεση επιδιόρθωση του κινητού χωρίς καμία υποχρέωση από την πλευρά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 τελικα το κινητο που μου δωσαν για αντικατασταση εχει το θεμα με την οθονη ενω το παλιο δεν ειχε.να το παω στην αρβατο για doa?αλλα το timer εχει γραμενες 3 ωρες ομιλιας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Καλησπέρα/Καλημέρα! :) Έχω κι εγώ το purple tint.. Αλλά, το κινητό έχει κάποια σημαδάκια, από πτώσεις. Αν το πήγαινα για αλλαγή οθόνης, υπάρχει περίπτωση να βγει εκτός εγγύησης και να χρειαστεί να πληρώσω για την αλλαγή; :confused: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) At last!! Βρηκα το τελειο Ν8. 0 κοκκινιλα! Να 'ναι καλα ο φιλος μου tsamadas : ) Μια συγκριτικη φωτο με το Ν9: (μετρια φωτο λογω Ν97) Edited May 29, 2012 by paidi_8auma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Και το δικό μου πεντακάθαρο είναι. Όταν βγει το 808 και το δώσω θα το αναφέρω με bold στην αγγελία :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 At last!! Βρηκα το τελειο Ν8. 0 κοκκινιλα! Να 'ναι καλα ο φιλος μου tsamadas : ) Μια συγκριτικη φωτο με το Ν9: (μετρια φωτο λογω Ν97) Θέλω κι εγώ την οθόνη του Ν8 μου έτσι... :( Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paidi_8auma Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Θέλω κι εγώ την οθόνη του Ν8 μου έτσι... :( Aπο media markt ειχε αγοραστει. Ειναι να σου τυχει (δυστυχως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Καλησπέρα/Καλημέρα! :) Έχω κι εγώ το purple tint.. Αλλά, το κινητό έχει κάποια σημαδάκια, από πτώσεις. Αν το πήγαινα για αλλαγή οθόνης, υπάρχει περίπτωση να βγει εκτός εγγύησης και να χρειαστεί να πληρώσω για την αλλαγή; :confused: Ομοιοπαθής ! Προτείνετε κάτι; Ξέρετε αν καλύπτεται από εγγύηση, συσκευή που έχει σημάδια από πτώση; Εννοείται, η κοκκινίλα προϋπήρχε της πτώσης. Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ομοιοπαθής ! Προτείνετε κάτι; Ξέρετε αν καλύπτεται από εγγύηση, συσκευή που έχει σημάδια από πτώση; Εννοείται, η κοκκινίλα προϋπήρχε της πτώσης. Το πρόβλημα το έχει αναγνωρίσει η Nokia και η αντικατάσταση της οθόνης γίνεται δωρεάν, αλλά γίνεται από την Arvato, αν θυμάμαι καλά.. Πάντως, αν έχει σημάδια ( κι εμένα έχει γύρω - γύρω :P ) πιστεύω ότι θα τα χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία, για να μη στο φτιάξουν. Επίσης, δεν ξέρεις αν θα είναι σίγουρα καλή η οθόνη που θα σου βάλουν :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Το πρόβλημα το έχει αναγνωρίσει η Nokia και η αντικατάσταση της οθόνης γίνεται δωρεάν, αλλά γίνεται από την Arvato, αν θυμάμαι καλά.. Πάντως, αν έχει σημάδια ( κι εμένα έχει γύρω - γύρω :P ) πιστεύω ότι θα τα χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία, για να μη στο φτιάξουν. Επίσης, δεν ξέρεις αν θα είναι σίγουρα καλή η οθόνη που θα σου βάλουν :worry: Γιατί Arvato; Τι παίζει μ' αυτήν; Τα Nokia Care δεν αναλαμβάνουν πια; Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Η arvato έχει level 3 clearance απο την νοκια. Τα νοκια service points έχουν level 2 Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Η arvato έχει level 3 clearance απο την νοκια. Τα νοκια service points έχουν level 2 Η οποία Arvato, να φανταστώ ότι είναι και για άλλες μάρκες κινητών...? Μάλιστα.. Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts