gsserv10 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 υπάρχει κάποιο πρόγραμμα καλό free για την διάρκεια της μπαταρίας εκτός του battery booster? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Αυτά δεν κάνουν δουλειά,απλά στις νέες ρομ εχει επιλογή στο "πεδία συσκευής" την επιλογή εξοικ μπαταριας,το κανείς ενεργό πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Αυτά δεν κάνουν δουλειά,απλά στις νέες ρομ εχει επιλογή στο "πεδία συσκευής" την επιλογή εξοικ μπαταριας,το κανείς ενεργό πάντα. όχι απλά θέλω για να βλέπω και ένα άλλο τρόπο που βρίσκεται η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 όχι απλά θέλω για να βλέπω και ένα άλλο τρόπο που βρίσκεται η μπαταρία Battery watch free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 πως μπορώ να γράφω σε κείμενο τους αριθμούς χωρίς να χρησιμοποιώ το πλήκτρο sym και να μπαίνω σε χαρακτήρες και από εκεί να επιλέγω τους αριθμούς που θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 κρατάς το ALT και πατάς τον αριθμό που σε ενδιαφέρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 κρατάς το ALT και πατάς τον αριθμό που σε ενδιαφέρει.. ευχαριστώ και κάτι άλλο υπάρχει τρόπος να δούμε ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 κράτα για για λίγο πατημένο το κουμπί με το σήμα blackberry και θα σου τις δείξει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 κράτα για για λίγο πατημένο το κουμπί με το σήμα blackberry και θα σου τις δείξει :) αυτή η ενέργεια είναι για άμεση αλλαγή εφαρμογής και όχι για να μας δείξει ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 αυτή η ενέργεια είναι για άμεση αλλαγή εφαρμογής και όχι για να μας δείξει ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές και για τα δύο Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 και για τα δύο και πως μπορούμε να της σβήσουμε να μην είναι ανοιχτές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Βρήκα κάτι που ίσως σε ενδιαφέρει εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 έχω άλλες 3 ερωτήσεις εύκολες :) μπορώ να κάνω σύνδεση στο ίντερνετ εκτός wifi και bis αν έχω κάποια δωρεάν mb και τότε μπορώ να χρησιμοποιήσω και το gps.Χάρτες υπάρχουν εγκατεστημένοι στο κινητό? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Οι χάρτες δεν είναι εγκατεστημένοι, κατεβαίνουν μόνο μέσω BIS για το Blackberry Maps. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 έχω άλλες 3 ερωτήσεις εύκολες :) μπορώ να κάνω σύνδεση στο ίντερνετ εκτός wifi και bis αν έχω κάποια δωρεάν mb και τότε μπορώ να χρησιμοποιήσω και το gps.Χάρτες υπάρχουν εγκατεστημένοι στο κινητό? ευχαριστώ Μπορείς να κάνεις σύνδεση στο internet χωρίς BIS αν έχεις άλλο πρόγραμμα αλλά σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποίησε άλλον browser πχ opera γιατί είναι αφάνταστα ταχύτερος από τον browser του τηλεφώνου. Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 να σου πω τον δουλεψα λιγο θελει πολυ δουλεια ο οπερα...πολλα σαιτ δεν τα εδειχνε σωστα και το σκρολ δεν ηταν καλο..προτιμω τον δικο του..πολυ καλυτερος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Δεν επιμένω γιατί δεν ξέρω πως πραγματικά συγκρίνονται στο 9900. Εχω την εμπειρία του 9700 που το έδωσα στη γυναίκα μου και το χρησιμοποιεί χωρίς BIS έχοντας ΜΒ δωρεάν και όπερα και ειναι πραγματικά πολύ ταχύτερος. . Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Ειχα ψηθει να παρω το 9900 και ψαξε-ψαξε βλεπω οτι εχει βγει και 9790. Απο ο,τι καταλαβα τα δυο κινητα μοιαζουν πολυ, αν εξαιρεσεις το μεγεθος, αλλα το 9790 ειναι αρκετα πιο φτηνο. Αυτο που με προβληματισε ειναι οτι δεν το βρισκω στην επισημη σελιδα της RIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 δες εκει που ειναι τα bold.δεν ξερω αν θα σε βολεψει η οθονη.πιστευω οτι ειναι μικρη για να ειναι αφης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Ναι το βρηκα τελικα. Να ρωτησω, η ταχυτητα του browser εχει να κανει μονο με τον επεξεργαστη; πχ το ενα εχει 1,2Ghz, ενώ το αλλο 1Ghz. Αυτο επηρεαζει σερφαρισμα και mail; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 εχει πεσει και η τιμη του 9900..απο θεμα μεγεθους μην σε απασχολει..και σε τσεπη χωραει ευκολα ..δυνατο ηχειο..αρκετα δυνατο θα ελεγα οπως πρεπει να εχει ενα κινητο..μπαταρια πλεον ολα καλα με τις νεες ρομ.Στο σερφαρισμα ολα καλα δεν κολλαει δεν νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα ο 1.2 απο 1 ισως και καθολου.Παντως να ξερεις το σερφαρισμα μεσω δικτυου ξεσκιζει την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Ναι το βρηκα τελικα. Να ρωτησω, η ταχυτητα του browser εχει να κανει μονο με τον επεξεργαστη; πχ το ενα εχει 1,2Ghz, ενώ το αλλο 1Ghz. Αυτο επηρεαζει σερφαρισμα και mail; ...Επειδη τα εχω δοκιμασει και τα δυο το 9900 εχει λιγο καλυτερο browser....τα mail ειναι ακριβως τα ιδια....ενω στο 9790 παρατηρησα καποια σκολαρισματα στην οθονη...τελικα κατεληξα στο 9900 λογω καλυτερης οθονης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλημερα τι εννοεις οταν λες σκολαρισματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλημερα τι εννοεις οταν λες σκολαρισματα; ....εννοω οτι οταν κανεις αναζητηση προς τα κατω η προς τα πανω(επαφων,μυνηματων κλπ) τρωει καποια κοληματακια......:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 αυτο συμβαινει γενικα στο 9790; μηπως επεσες σε ελαττωματικη συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts