costasf Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ευχαριστώ θα ψάξω. Είχα ρωτήσει στη Vodafone Συντάγματος και δεν είχαν ούτε ήξεραν κάτι. Θα ρωτήσω και αλλού. Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birbilis Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 1) Και μένα το trackpad "γέρνει"! Αν παρατηρήσετε προσεκτικά και οι μεταλλικές γραμμές ανάμεσα στα πλήκτρα δεν είναι απόλυτα συμμετρικές. Πρέπει να είναι θέμα design και όχι ατέλεια. Αν παρατηρήσετε και τις φωτογραφίες στο site της RIM φαίνεται να γέρνει! 2)Έχω vodafone και έχω παρατηρήσει οτι "χτυπάει" διαφορετικά όταν καλώ cosmote. Στη wind δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω δεν έχει διαφορά. 3) Μεμβράνη για το 9900 πήρα από κατάστημα NortonLine με 2 ή 2,5 ευρώ, δεν θυμάμαι καλά. Την έχω κάνα 2μηνο και είναι άψογη προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Εχει φορτώσει κανείς την νέα OS 7.1? Σχόλια? Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 (edited) ναι παιδια 7.1 χαλαρα ...πολυ καλες ρομ..με καλυτερη διαχειριση μπαταριας http://tmodc.hcac.com/9900/HandheldSoftware/9900jAllLang_PBr7.1.0_rel998_PL5.1.0.230_A7.1.0.284.exe Edited March 14, 2012 by kampamarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 ναι παιδια 7.1 χαλαρα ...πολυ καλες ρομ..με καλυτερη διαχειριση μπαταριας http://tmodc.hcac.com/9900/HandheldSoftware/9900jAllLang_PBr7.1.0_rel998_PL5.1.0.230_A7.1.0.284.exe Αν μπορείς δώσε λίγες παραπάνω πληροφορίες. Τι διάφορες είδες; Πόσο καλλίτερη μπαταρία; Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 ναι παιδια 7.1 χαλαρα ...πολυ καλες ρομ..με καλυτερη διαχειριση μπαταριας http://tmodc.hcac.com/9900/HandheldSoftware/9900jAllLang_PBr7.1.0_rel998_PL5.1.0.230_A7.1.0.284.exe εγώ μπορώ να την βάλω που δεν έχω ενεργοποιήσει bis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Εχει βγει η 7.1 για το bb 9900?Αν ναι μπορω να την κατεβασω μεσω wi-fi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Μέσω WiFi όχι.. Κατέβασε την από το σάιτ της RIM και πέρασε την από το Desktop Manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 δεν θελει μπις να περασεις μια ρομ,η μπαταρια ειναι στα πολυ καλα επιπεδα της 267,απλα νομιζω οτι ειναι λιγο πιο σμουθ το κινητο πιστευω αξιζει η αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 (edited) δεν θελει μπις να περασεις μια ρομ,η μπαταρια ειναι στα πολυ καλα επιπεδα της 267,απλα νομιζω οτι ειναι λιγο πιο σμουθ το κινητο πιστευω αξιζει η αναβαθμιση εγώ έχω την 7.0 bundle 2406 v7.0.0.585, να την περάσω την καινούργια θα είναι καλύτερα ή θα έχω τίποτα κολλήματα? ευχαριστώ και ποια ακριβώς ρομ να βάλω Edited March 15, 2012 by thief Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 οχι τι κολλημα να εχεις,βγαλε αν εχεις την παλια απο το πισι (uninstall) μετα πας στα programfiles/common files/research in motion και σβηνεις τον φακελο appLoader,μετα κανεις setup την νεα ρομ και αφου την περασει μπαινεις στον φακελο apploader και σβηνεις το κατω αρχειο vendor.xml (και απο τον καδο) συνδεεις το κινητο ανοιγεις την σουιτα και σου βγαζει μνμ οτι βρεθηκε αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 οχι τι κολλημα να εχεις,βγαλε αν εχεις την παλια απο το πισι (uninstall) μετα πας στα programfiles/common files/research in motion και σβηνεις τον φακελο appLoader,μετα κανεις setup την νεα ρομ και αφου την περασει μπαινεις στον φακελο apploader και σβηνεις το κατω αρχειο vendor.xml (και απο τον καδο) συνδεεις το κινητο ανοιγεις την σουιτα και σου βγαζει μνμ οτι βρεθηκε αναβαθμιση. ευχαριστώ, η έκδοση αυτή έχει και ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Αν κατεβάσεις MultiLang (θα το λέει στο αρχείο που κατεβάζεις) έχει ΚΑΙ Ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Αν κατεβάσεις MultiLang (θα το λέει στο αρχείο που κατεβάζεις) έχει ΚΑΙ Ελληνικά γιατί μου λέει ότι μόνο χρήστες που έχουν ενεργοποιήσει το bis έχουν δικαίωμα να αναβαθμίσουν το πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 γιατί μου λέει ότι μόνο χρήστες που έχουν ενεργοποιήσει το bis έχουν δικαίωμα να αναβαθμίσουν το πρόγραμμα? που το λεει αυτο?για ανεβασε κανα screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Στο loader το βγάζει. Ο πιο απλός τρόπος είναι να κάνεις την εγκατάσταση μέσω BBSAK (wipe -> load). Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Στο loader το βγάζει. Ο πιο απλός τρόπος είναι να κάνεις την εγκατάσταση μέσω BBSAK (wipe -> load). μια χαρά την έκανα πάλι την βλακεία μου πήγα μέσω ΒΒSAK να αλλάξω την έκδοση πάτησα wipe device και το κινητό κόλλησε και μου έβγαλε ΕRROR 507 RELOAD SOFTWARE τι κάνω τώρα please βοήθεια έκανα και factory reset και τίποτα όπως έβγαλα και την μπαταρία πάλι τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Καμία βλακεία δεν έκανες, έτσι γίνεται το wipe. Απλώς το συνδέεις ξανά με τον υπολογιστή και στο BBSAK επιλέγεις Load OS, αφού πρώτα έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου την έκδοση που θες να περάσεις (και μόνον αυτή). Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 αν δεν το κανει απο το bbsak μπες στον φακελο apploader και τρεξε το loader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasf Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Αν έχεις BES είναι πρόβλημα να κάνεις update την έκδοση του λειτουργικού; Επηρεάζεται το εταιρικό μέιλ; Παράθεση iphone 6 64GB iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piatrop Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Γεια σας. Είμαι κάτοχος ενός ΒΒ 9900 εδώ και δέκα ημέρες περίπου. Διαπίστωσα και εγώ ότι όντως υπάρχει πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας. Συγκεκριμένα δεν μου κρατούσε παραπάνω από δέκα ώρες με πολύ λίγη χρήση. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα το εξής. Άλλαξα τις ρυθμίσεις από 2G-3G να είναι μόνο 2G. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Οι δέκα ώρες γίνανε 40 περίπου. Παιδιά χρησιμοποιήστε το 3G μόνο όταν θέλετε να κάνετε πλοήγηση. Για όλα τα άλλα βάλτε να έχει μονό 2G και θα με θυμηθείτε. Ελπίζω να βοήθησα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Καμία βλακεία δεν έκανες, έτσι γίνεται το wipe. Απλώς το συνδέεις ξανά με τον υπολογιστή και στο BBSAK επιλέγεις Load OS, αφού πρώτα έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου την έκδοση που θες να περάσεις (και μόνον αυτή). όλα εντάξει , ευχαριστώ thief και kampamarou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Γεια σας. Είμαι κάτοχος ενός ΒΒ 9900 εδώ και δέκα ημέρες περίπου. Διαπίστωσα και εγώ ότι όντως υπάρχει πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας. Συγκεκριμένα δεν μου κρατούσε παραπάνω από δέκα ώρες με πολύ λίγη χρήση. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα το εξής. Άλλαξα τις ρυθμίσεις από 2G-3G να είναι μόνο 2G. Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Οι δέκα ώρες γίνανε 40 περίπου. Παιδιά χρησιμοποιήστε το 3G μόνο όταν θέλετε να κάνετε πλοήγηση. Για όλα τα άλλα βάλτε να έχει μονό 2G και θα με θυμηθείτε. Ελπίζω να βοήθησα.;) ....συμφωνω απόλυτα μαζί σου χρησιμοποιώ το κινητό με 2g ....και όταν θέλω καλή πλοήγηση χρησιμοποιώ 3g με αποτέλεσμα η μπαταρία να μου κρατάει άνετα μιάμιση μέρα με πολύ χρήση τηλεφώνου....:up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Παιδια καλησπερα.Σκεφτομαι να παρω και εγω BB 9900 απλως θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος να μου πει αν θα παρει την καινουργια εκδοση του λειτουργικου οταν βγει την BB10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Αν έχεις BES είναι πρόβλημα να κάνεις update την έκδοση του λειτουργικού; Επηρεάζεται το εταιρικό μέιλ; νομιζω εχει να κανει με τα δικαιωματα που σου εχει δωσει ο ΙΤ , σε μερικα δεν σε αφηνει καν να κανεις την εγκατασταση , αλλα και να σε αφησει νομιζω οτι ισως θα εχει προβλημα γιατι πρεπει να κανεις validate το email σου , και αυτο πρεπει να γινετε απο την BES πλατφορμα που εχει το pc της εταιριας ( ή οπου αλλου το εχουν εγκαταστησει )... Υποθετω τωρα βαση του δικου μας BES ..δεν ξερω αν ειναι ελευθερο αν σε αφηνει να κανεις ολη την διαδικασια κανονικα..αλλα πες μας αν το εκανες για να ξερουν και τα παιδια εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts