prodromosfan Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 αναλυση εχει πολυ υψηλη και πιστεψε με στις φωτο και τα βιντεο σε συγκριση με αλλα κινητα διπλ-διπλα φαινεται η διαφορα. τωρα για φωτεινοτητα εγω δεν τη δουλευω στο φουλ αλλα του 701 νομιζω ειναι clearblack, δηλαδη πιο φωτεινη. Αλλα δεν εχω δει για να ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 αναλυση εχει πολυ υψηλη και πιστεψε με στις φωτο και τα βιντεο σε συγκριση με αλλα κινητα διπλ-διπλα φαινεται η διαφορα. τωρα για φωτεινοτητα εγω δεν τη δουλευω στο φουλ αλλα του 701 νομιζω ειναι clearblack, δηλαδη πιο φωτεινη. Αλλα δεν εχω δει για να ξερω το clearblack ενημερωτικά είναι φίλτρο για πιο σκούρο μαύρο.καμιά σχέση με τη φωτεινότητα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Παιδες εχω μια ερωτηση, Υπαρχει τροπος να εστιασει ο φακος οταν θελω να βγαλω μια φωτο? Π.χ στο Ε72 πατουσα το 2 και εστιαζε και εβγαζα. Στο Ε6 οσες φωτος εβγαλα ολες ειναι θολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 πως να εστιασει, αφου δεν εχει αυτοματη εστιαση... Ο φακος του ειναι full focus. Τι αναγκαζει το wifi να λειτουργει με την εκκινηση της συσκευης; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Παιδια επειδη ενδιαφερομαι και εγω να αγορασω ενα Ε6 ,θελω να κανω μερικες ερωτησεις,απο μπαταρια πως τα παει?Δηλαδη με 3g συνεχεια ανοιχτο και wifi και συνεχεις ενημερωσεις μαιλ κτλπ ,αλλα χωρις πολλα τηλεφωνα ποσο βγαζει?Επισης η καμερα του βγαζει καθαρες φωτογραφιες ,η λογω απουσιας auto focus παντα ειναι ψιλοθολες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisyfo Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Καλησπέρα σας , παρήγγειλα το NOKIA E6 , από το cityshop , σε ασημί χρώμα . Το κατάστημα ήταν άψογο . Έχω όμως μια απορία και θέλω την βοήθεια σας ! Το τηλέφωνο γράφει made in China . Είχα την εντύπωση ότι το E6 , κατασκευαζόταν στην Φιλανδία . Δεν θα έπρεπε να γράφει made in Finland ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Φινλανδια τελος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisyfo Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Κρίμα ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους που το αγόρασα . Ξενέρωσα κάπως πρόωρα , ίσως και άδικα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Δηλαδη αν καταλαβα καλα τελος το ελληνικο πληκτολογιο πανω, σαν να το αγοραζεις απο ebay κτλ.. Μονο σε αγγελιες πλεον θα το βρισκεις? Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Ναι ετσι ειναι, αλλα οσα εχουν ελληνικο πληκτρολογιο (απο αγγελιες)εχουν το γνωστο θεμα με το d-pad led notification. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 ρε παιδια, εχω ενα Ε6 μιας φιλης, που κολουσε και γενικα δεν την παλευε,και πηγα να της βαλω την belle μιας και το χε χωρις αναβαθμιση (ισως και χωρις ΑΝΝΑ, δεν κοιταξα αλλα δεν τοχε κανει ποτε..) και μου εβγαλε το νοκια suite αυτο το μηνυμα: http://imageshack.us/a/img715/6688/dsc0034ly.jpg το θεμα ειναι οτι και μετα απο hard reset παλι το εβγαζε και γενικα δεν καταφερα να την εγκαταστησω ποτε την belle refresh αν και την εβγαζε συνεχεια.. ουτε μεσω wifi αφου μου ελεγε να το συνδεσω και να επισκεφτω την ταδε σελιδα για να κανω αναβαθμιση.. μου το κανει 2 μερες τωρα. τι μπορει να φταιει? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 πως να εστιασει, αφου δεν εχει αυτοματη εστιαση... Ο φακος του ειναι full focus. Τι αναγκαζει το wifi να λειτουργει με την εκκινηση της συσκευης; Εστω και καθυστερημένα, αν είναι όπως το Ε72 κάνε τα εξής: πας ρυθμίσεις, σύνδεση, προορισμοί. Σου έχει μια λίστα.Πατάς "επιλογές", προεπιλεγμένη σύνδεση : Διαδίκτυο. πας ρυθμίσεις, πακέτα δεδομένων και εκεί που λέει σύνδεση πακέτων δεδομένων βάζεις "όταν απαιτείται". Κάτω που λέει σημείο πρόσβαση, βάλε "κανένα". πας ρυθμίσεις, ασύρματα LAN, προβολή διαθεσ. wlan, βάζεις "ποτέ" και από κάτω που λέει τεστ, βάζεις πάλι "ποτέ". Ελπίζω να σε βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 (edited) ρε παιδια, εχω ενα Ε6 μιας φιλης, που κολουσε και γενικα δεν την παλευε,και πηγα να της βαλω την belle μιας και το χε χωρις αναβαθμιση (ισως και χωρις ΑΝΝΑ, δεν κοιταξα αλλα δεν τοχε κανει ποτε..) και μου εβγαλε το νοκια suite αυτο το μηνυμα: http://imageshack.us/a/img715/6688/dsc0034ly.jpg το θεμα ειναι οτι και μετα απο hard reset παλι το εβγαζε και γενικα δεν καταφερα να την εγκαταστησω ποτε την belle refresh αν και την εβγαζε συνεχεια.. ουτε μεσω wifi αφου μου ελεγε να το συνδεσω και να επισκεφτω την ταδε σελιδα για να κανω αναβαθμιση.. μου το κανει 2 μερες τωρα. τι μπορει να φταιει? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4322082#post4322082 Εστω και καθυστερημένα, αν είναι όπως το Ε72 κάνε τα εξής: πας ρυθμίσεις, σύνδεση, προορισμοί. Σου έχει μια λίστα.Πατάς "επιλογές", προεπιλεγμένη σύνδεση : Διαδίκτυο. πας ρυθμίσεις, πακέτα δεδομένων και εκεί που λέει σύνδεση πακέτων δεδομένων βάζεις "όταν απαιτείται". Κάτω που λέει σημείο πρόσβαση, βάλε "κανένα". πας ρυθμίσεις, ασύρματα LAN, προβολή διαθεσ. wlan, βάζεις "ποτέ" και από κάτω που λέει τεστ, βάζεις πάλι "ποτέ". Ελπίζω να σε βοήθησα. Μα εχει κουμπι wifi on/off (widget) Μπορεις να βαλεις αυτο το widget στην οθονη η να συρεις κατω οποια οθονη και να το δεις εκει (σερνεις το δακτυλο απο την κορυφη της οθονη). Αν το κλεισεις δεν ξανανοιγει το ασυρματο μονο του Edited October 3, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4322082#post4322082 λες μονο το φλασαρισμα με σωζει?τον φοινικα απο που τον κατεβαζουμε? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 http://www.google.gr/search?q=Phoenix+Service+Software+2011.38.003.46817&start=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 παιδια καλησπερα. εχω μεγαλο προβλημα με το κινητο. κολουσε απιστευτα και τα μηνυματα που μου στελναν δεν ερχονταν. Εκανα σοφτ φορμαρισμα αλλα συνεχισε το προβλημα με τα μηνυματα και αποφασισα να κανω hard φορματ. εκειδη ειμαι τελειως ατυχος και ο υπολογιστης μου π εχω ολα τα αντιγραφα ασφαλειας χαλασε μπορω να παρω τις επαφες μου απο το συγχρονισμο με καποιο τροπο; συνηθιζα για καλη μ τυχη να κανω συνεχεια συγχρονισμο οποτε τα αρχεια που θα θελω θα υπαρχουν εκει σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 παιδια καλησπερα. εχω μεγαλο προβλημα με το κινητο. κολουσε απιστευτα και τα μηνυματα που μου στελναν δεν ερχονταν. Εκανα σοφτ φορμαρισμα αλλα συνεχισε το προβλημα με τα μηνυματα και αποφασισα να κανω hard φορματ. εκειδη ειμαι τελειως ατυχος και ο υπολογιστης μου π εχω ολα τα αντιγραφα ασφαλειας χαλασε μπορω να παρω τις επαφες μου απο το συγχρονισμο με καποιο τροπο; συνηθιζα για καλη μ τυχη να κανω συνεχεια συγχρονισμο οποτε τα αρχεια που θα θελω θα υπαρχουν εκει σωστα; Αν εχεις κανει συγχρονισμο οπως λες τοτε τα αρχεια σου θα ειναι στο Nokia Suite Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Παιδια επειδη ενδιαφερομαι και εγω να αγορασω ενα Ε6 ,θελω να κανω μερικες ερωτησεις,απο μπαταρια πως τα παει?Δηλαδη με 3g συνεχεια ανοιχτο και wifi και συνεχεις ενημερωσεις μαιλ κτλπ ,αλλα χωρις πολλα τηλεφωνα ποσο βγαζει?Επισης η καμερα του βγαζει καθαρες φωτογραφιες ,η λογω απουσιας auto focus παντα ειναι ψιλοθολες? κανενα 12ωρο φιλε αν μπαινεις και λιγο ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis_Greece Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Εμενα με καμια 10αρια τηλεφωνηματα την ημερα, bluetooth ανοιχτο 8 ωρες και always on gmail (exchange mail) για 12 ωρες μου κραταει 4 ημερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Ίσως τέσσερις ημέρες να μην αντέχει, αλλά με πλήρη χρήση (wifi, mail, καιρός, sms, ομιλία) εμένα μου βγάζει δύο ημέρες. Βέβαια, το Ε72 έβγαζε περισσότερες. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Εμένα με 3 λογαριασμούς εμαιλ που ελέγχουν συνέχεια, με widget καιρού, BBC, and reuters rss γύρω στα 10 λεπτά ομιλίας και λίγο σερφαρισμα κρατάει με το ζόρι 1 μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Όσον αφορά την ποιότητα των φωτογραφιών ( και βίντεο) που ρώτησε ο φίλος παραπάνω και με ενδιαφέρει κι εμένα, πως τα παει; Ευχαριστώ Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airness Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Πιστεύω πως αξίζει να ρίξει κανείς μια ματιά στην παρακάτω δημοπρασία... http://www.emarket.gr/item.php?id=36268202 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Πιστεύω πως αξίζει να ρίξει κανείς μια ματιά στην παρακάτω δημοπρασία... http://www.emarket.gr/item.php?id=36268202 αυτό της αγγελίας ήταν δικό μου και το πούλησα στο παιδί που έχει την αγγελία τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 παιδια που μπορω να το βρω για αγορα αλλα με ελληνικο πληκτρολογιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts