Jump to content

[Επίσημο] Nokia E6-00

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπέρα 2 ερωτήσεις απο εναν νέο Χρήστη .

Γλωσσα μπορώ να αλλάξω με συντομευση απο το πληκτρολόγιο ?Εαν ναι πως?

Αποθήκευσα σε 1 ασυρματο λάθος κωδικό . Πως το σβήνω απο τη μνημη του ετσι ωστε να περάσω το σωστο ?(ειχα περάσει το κωδικο του σερβερ)

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αποθήκευσα σε 1 ασυρματο λάθος κωδικό . Πως το σβήνω απο τη μνημη του ετσι ωστε να περάσω το σωστο ?(ειχα περάσει το κωδικο του σερβερ)

διεγραψε το wi fi και ξανααποθηκευσε το βαζοντας τον σωστο κωδικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για αλλαγη γλωσσας shift + Sym (shift=βελακι πανω διπλα απο το sym)

Για wifi

menu-->settings-->connectivity-->settings-->network destinations--internet και βλεπεις τα acces points σου για επεξεργασια

279 και το ασπρο στο πλαισιο απο 349 πριν λιγες μερες.

Γνωριζει καποιος αν το πλαισιο φερνει παραεισαγωγης η ελληνικα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχετε παρατηρήσει το εξής??? Όταν συνδεόταν ένα εξάρτημα στην υποδοχή 3,5mm στην Symbian Anna πάντα σε ρωτούσε να γίνει επιλογή του επιθυμητού εξαρτήματος. Τώρα στην Belle δεν βγάζει τις επιλογές και σου επιλέγει αυτόματα αυτό που έχει την προεπιλογή στις ρυθμίσεις εξαρτημάτων. Δηλαδή κάθε φορά που θα γίνετε τοποθέτηση διαφορετικού εξαρτήματος ακολουθούμε: Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Εξαρτήματα > Ορισμός ως προεπιλογή.

Υπάρχει ποιο σύντομος τρόπος???

equi κατα 99%εχει προβλημα η συσκευη.το κινητομανια φερνει σαβουρα.το εχω πει και ποιο πανω.τι ειχα παθει με το e5 που πηρα απο εκει.η συσκευη απο ουγγαρια να φανταστω;

Σοβαρά μιλάς τώρα? Νομίζω από Ουγγαρία..

Με 1,5-2 ώρες τηλέφωνα την ημέρα, μηνύματα και κανα παιχνίδι πόσες μέρες θα έπρεπε να κρατάει?

s21 ultra 256

Σοβαρά μιλάς τώρα? Νομίζω από Ουγγαρία..

Με 1,5-2 ώρες τηλέφωνα την ημέρα, μηνύματα και κανα παιχνίδι πόσες μέρες θα έπρεπε να κρατάει?

λιγο πανω απο 2 μερες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτήσω κάτι, με την fixed focus camera άμα κάποιος θέλει να φωτογραφίζει έγγραφα μπορεί να κάνει τη δουλειά του, δηλαδή διαβάζονται μετά;
Sent neither from iphone nor android phone

Να ρωτήσω κάτι, με την fixed focus camera άμα κάποιος θέλει να φωτογραφίζει έγγραφα μπορεί να κάνει τη δουλειά του, δηλαδή διαβάζονται μετά;

δεν θα ελεγα οτι ειναι η καταλληλοτερη καμερα κινητου γιαυτη την δουλεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Fotis_Greece & Pextis σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις τελικά ψάχνοντας τα βρήκα αν και νομιζω οτι χρειάζεται αρκετή ωρα το πάτημα των κουμπιών για την αλλαγή

γλώσσα

Επισης έκανα χτές την αναβάθμιση σε belle - τι κρίμα να μην υπάρχει για Mac OS το Nokia Suite - και έχω να πω απο τις πρώτες ώρες χρήσης οτι πραγματικά αναβαθμίζει το τηλέφωνο . Πολύ πιο πρακτικό ( πολύ χρήσιμα τα widgets ) , πολύ πιο στιλάτο - κάνει τη συσκευή πιο Classy - Προσωπικά μου θυμίζει 1 πιο σταθερό , γρήγορο και σοβαρό android - το οποίο δένει ιδανικά με την συσκευή και τη ποιότητα της .

Πραγματικά χαίρομαι για την επιλογή . Άξιος αντικαταστάτης του Ε52 μου

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Μια χαρά κινητό το galaxy pro duos, best value for money, αλλά έχω την αίσθηση ότι θα σου λείψει το πολυπλήκτρο των Ε5/Ε6. Εμένα τουλάχιστον που το δοκίμασα 5 λεπτά επειδή σκεφτόμουν την αγορά του μου έλειψε.

Το είδα απο κοντά και έχεις δίκιο, για τα λεφτά του είναι οκ, αλλά άλλη ποιότητα κατασκευής το Ε6, νομίζω οτι δεν συγκρίνονται μεταξύ τους και το android για εμένα προσωπικά δεν με ενθουσιάζει.

αν δεν του χρειαζεται το qwerty παει και σε νεοτερα belle που θα παρουν και περισσοτερες αναβαθμίσεις.

Επειδή με ενδιαφέρει πολύ το κινητό και βλέπω ότι οι τιμές όλο και πέφτουν να περιμένω για να το αγοράσω καμία καλή προσφορά ή να πάω σε άλλα νεότερα belle που λέει και ο prodromosfan, σημειώνω οτι σαν χρήστης του Ε5 είμαι πολύ ικανοποιημένως απο αξιοπιστία και μπαταρια, μόνο θέμα ίσως οι εφαρμογές για τα socila media (twitter κτλ) ????

Στο πλαισιο καθε βδομαδα πεφτει η τιμη 20 ευρω

Οπότε σε 10 μήνες θα το πάρω με 70€, μια χαρά:lol::lol::lol:

Μάλλον για καμία προσφορά ημέρας θα περιμένω (στο site του πλαίσιο λέει ¨περιορισμένα τεμάχια" οπότε μόλις μείνουν 5-6 τεμάχια θα το βγάλει καμία προσφορά).

Οπότε σε 10 μήνες θα το πάρω με 70€, μια χαρά:lol::lol::lol:

Μάλλον για καμία προσφορά ημέρας θα περιμένω (στο site του πλαίσιο λέει ¨περιορισμένα τεμάχια" οπότε μόλις μείνουν 5-6 τεμάχια θα το βγάλει καμία προσφορά).

πριν ενα μηνα ειχε 349 και τωρα 279. Παντως μειωνεται συνεχως η τιμη του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στα multirama το μαύρο στα 222 ευρώ...

Αλλά δε ξέρω αν είναι ελληνικά ή παραεισαγωγής, πριν κανά μήνα που είχα πιάσει ένα στα χέρια μου

είχε μεν ελλληνικά στο μενού αλλα το πληκτρολόγιο είχε μόνο λατινικούς χαρακτήρες...

Αλλά δε ξέρω αν είναι ελληνικά ή παραεισαγωγής, πριν κανά μήνα που είχα πιάσει ένα στα χέρια μου

είχε μεν ελλληνικά στο μενού αλλα το πληκτρολόγιο είχε μόνο λατινικούς χαρακτήρες...

τα μουλτιραμα φερνουν παραεισαγωγης

220 ευρω παντως ειναι σε καθε περιπτωση φοβερη τιμη γιαυτη τη συσκευη.

Edited by pexths
[sIGPIC][/sIGPIC]

τα μουλτιραμα φερνουν παραεισαγωγης

220 ευρω παντως ειναι σε καθε περιπτωση φοβερη τιμη γιαυτη τη συσκευη.

Θα πάω σε ένα απο τα καταστήματα που αναφέρει να το ρωτήσω και να το δω από κοντά.

Πως καταλαβαίνω αν είναι παραεισαγωγής? (εκτός από το να γράφει στο πληκτρολόγιο και Ελληνικά?)

Πως καταλαβαίνω αν είναι παραεισαγωγής? (εκτός από το να γράφει στο πληκτρολόγιο και Ελληνικά?)

Τους ρωτας αν η συσκευη προοριζεται για Ελλαδα.:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Θα πάω σε ένα απο τα καταστήματα που αναφέρει να το ρωτήσω και να το δω από κοντά.

και να τους ρωτησεις, 9 στις 10 φορες λενε ψεμματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

και να τους ρωτησεις, 9 στις 10 φορες λενε ψεμματα

Κοιτα, αν μου πουν ψεμματα, θα τους επιστραφει η συσκευη με συνοπτικες διαδικασιες. Το ειχα κανει με το birdphone. Βεβαια, δεν μου ειχαν πει ψεμματα, αλλα δεν μου ειχαν πει κιολας οτι δεν προοριζεται για Ελλαδα. Οδηγιες στα Ελληνικα δεν υπηρχαν, και ετσι βρηκα πατημα και τους το επεστρεψα μετα απο μιση ωρα.

Κοιτα, αν μου πουν ψεμματα, θα τους επιστραφει η συσκευη με συνοπτικες διαδικασιες. Το ειχα κανει με το birdphone. Βεβαια, δεν μου ειχαν πει ψεμματα, αλλα δεν μου ειχαν πει κιολας οτι δεν προοριζεται για Ελλαδα. Οδηγιες στα Ελληνικα δεν υπηρχαν, και ετσι βρηκα πατημα και τους το επεστρεψα μετα απο μιση ωρα.

αν ειναι για ελλαδα το πληκτρολογιο θα πρεπει να ειναι qwerty και οχι qwertz

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Ε5 πριν 2 χρονιά από εκεί το είχα πάρει με Ελληνικά πλήκτρα και qwerty και βιβλίο οδηγιών στα Ελληνικά

Nαι, το ξέρω. Εγώ αυτό που λεω, το είχα πάθει με ενα Χ3 που είχα αγοράσει για τη γυναίκα μου. Δεν ήταν ελληνική συσκευή και αμέσως την επέστρεψα, παίρνωντας πίσω τα λεφτά μου. Δεν μπορώ να πώ, ήταν εξυπηρετικότατοι.

Πάντως, γνώμονας είναι για το Ε6 , ότι αν το πληκτρολόγιο δεν είναι qwerty δεν είναι ελληνικό.

στο σαιτ γραφει για εγγυηση 6 μηνων. αρα ειναι η εκθεσιακα τεμαχια η απο σερβις. αλλιως θα εδιναν κανονικα 2 χρονια εγγυηση

[sIGPIC][/sIGPIC]