Jump to content

[Επίσημο] Nokia X7-00

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παρολλο που ειναι off topic, οντως για το e6 λενε τα καλυτερα.

παντως στο review ειναι αρκετα τα πολυ θετικα σχολια για το Χ7.

• Απαντήσεις 177
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά το mic κάμερας θα χρησιμοποιείται μόνο για stereo sound recording ή και για noise cancellation σε κλήσεις ομιλίας και βίντεο ????

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Τελικά το mic κάμερας θα χρησιμοποιείται μόνο για stereo sound recording ή και για noise cancellation σε κλήσεις ομιλίας και βίντεο ????

ε λογικά και τα 2... Σαν το ν8

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Nokia X7 Software Tour

Πάλι καλά που υπάρχει ο Opera ....

Πάλι καλά που υπάρχει ο Opera ....

δεν φταιει ο browser, απλα του Χ7 αυτου του εχουν καψει φλατζες... δεν κανει συνεχεια reload... μπηκα ακομα και απο τον ηδη υπαρχον browser της νοκια στο Ν8 που ειναι πολυ κατωτερος και μπηκε κομπλε...

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

το δα σημερα πολυ ωραια κατασκευη συμπαθητικο μενου το χει μεταχειρισμενο μαγαζι στην ομονοια στα 400 ευρω.

καλημερα !

Ξερει κανεις αν εχει μεγαλυτερη γραμματοσειρα..? Ειμαστε και οι 40ριδες εδω, με προβληματα πρεσβυωπιας...:lol::p

Δυστυχως, Ν8, Ε7 και αλλα που ειδα..., δεν καλοεβλεπα ουτε τα μηνυματα, ουτε τους αριθμους των επαφων....:wacko:

Σε αντιθεση βεβαια, με την πραγματικα μεγαλη γραμματοσειρα των s40...!!!!

• 3 weeks later...
γιατι τετοια ησυχια;;;κανεις που να το πηρε;;;
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

γιατι τετοια ησυχια;;;κανεις που να το πηρε;;;

μα ποιος? Ν8 and C6 rules!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• 2 weeks later...

Το ειδα κι εγω σημερα παρα πολυ καλη /μεγαλη οθονη και κατασκευη επισης !

Ομορφη συσκευη

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti

καλημερα !

Ξερει κανεις αν εχει μεγαλυτερη γραμματοσειρα..? Ειμαστε και οι 40ριδες εδω, με προβληματα πρεσβυωπιας...:lol::p

Δυστυχως, Ν8, Ε7 και αλλα που ειδα..., δεν καλοεβλεπα ουτε τα μηνυματα, ουτε τους αριθμους των επαφων....:wacko:

Σε αντιθεση βεβαια, με την πραγματικα μεγαλη γραμματοσειρα των s40...!!!!

εδω μαλλον θα χρειαστεις οφθαλμιατρο και γυαλια.....

abacab

Το δοκίμασα πριν 1 βδομάδα... Καλό σε όλους τους τομείς, αλλά τα ηχεία από ποιότοτα απογοήτευση... :(

• 2 weeks later...
Καλησπερα. Αυτο ειναι το πρωτο μου post. Δηλωνω υπερηφανος κατοχος Χ-7 εδω και 3 εβδομαδες. Για Ν-8 πηγαινα αλλα δεν ηταν ετοιμοπαραδοτο. Δεν μετανιωσα. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την οθονη. Τα ηχεια ισως ειναι τα κορυφαια σε κινητο. Επισης πολυ καλο headset με τρομερη ποιοτητα ηχου. Αναπαραγωγη βιντεο περαν του ικανοποιητικου. Επισης συντομα θα σας ενημερωσω για συνδεση μεσω του Micro USB με HDMI. Υπαρχει ανταπτορας στην αγορα και συμφωνα με τα οσα εχω ψαξει και εχω διαβασει το Χ-7 ειναι συμβατο και δινει εικονα. Θα σας το επιβεβαιωσω οταν το δοκιμασω. Οσον αφορα το Symbian Anna και την λειτουργια της συσκευης ειναι γενικα καλη αν εξαιρεσουμε καποια κολληματακια του λογισμικου, ιδιαιτερα με καποιες εφαρμογες ή θέματα. Προσωπικα θεωρω οτι το Ν-8 ειναι ελαφρως ανωτερο αλλα και αυτο ειναι σχετικο με την χρηση της συσκευης. Το Χ-7 εχει πιο εντυπωσιακη οθονη, πολυ καλο ηχο και τα παιχνιδια ειναι απολαυση. Το Ν-8 εχει σαφως ανωτερη καμερα και εξοδο HDMI. Το τελευταιο ομως συμφωνα με την ερευνα μου το εχει σαν δυνατοτητα και το Χ-7 μεσω της micro usb. Περισσοτερα οταν το δοκιμασω και σε αυτο το σημειο.

Σου είχε και microSD μέσα ?? Τι χωρητικότητας ???

• 2 weeks later...
εχω ενα νοκια x7 αλλα οταν πηγαινω στις ρυθμισεις κ μπαινω στο connectivity δεν μου βγαζει wlan/wifi/ρυθμισεις αλλα μονο bluetooth/data ξερετε πως μπορω να λυσω αυτο το προβλημα?

Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις τι επιλογές εμφανίζονται;Αν μπορείς ανέβασε ένα screenshot.

Υ.Γ.Τι product code έχει η συσκευή σου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

στις ρυθμισεις εχει τις κλασσικες επιλογες π εχουν ολα τα υπολοιπα χ7

οταν μπαινω στην συνδεσιμοτητα δεν μου εμφανιζει τιποτα αλλο εκτος απο bluetooth/data

αυριο θα προσπαθησω να ανεβασω screenshot

Y.Γ το product code που ειναι τυπομενο και σε τι χρειαζεται?