Jump to content

Intertelecom.gr για δρομολόγηση gsm κλήσεων σε voip

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντάξει, όχι και να βρεθώ κατηγορούμενος. Αν είναι να υπάρχει πρόβλημα.. άκυρη η λίστα με τους αριθμούς πρόσβασης. john mega rythmos εννοώ να κουβαλάς "μαζί σου" οπουδήποτε στο κινητό σου τον ΣΤΑΘΕΡΟ γεωγραφικό αριθμό χρησιμοποιώντας έναν SIP CLIENT (π.χ. sipdroid) με αποτέλεσμα:

- Σε καλούν οι άλλοι δωρεάν, εφόσον πρόκειται για κλήση σε αριθμό σταθερό

- Την σηκώνεις την κλήση ό,που και αν βρίσκεσαι όμως (σαν να ήταν κινητό)

Δεν ξέρω εάν γίνεται αντιληπτό αυτό που θέλω να πω.

"Κουβαλάς έναν σταθερό γεωγραφικό αριθμό π.χ. 210-χχχχχχ στο ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ" με δυό λόγια. Αυτό μπορείς να το κάνεις με viva number με omnivoice number με intertelecom number κλπ.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

• Απαντήσεις 494
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εντάξει, όχι και να βρεθώ κατηγορούμενος. Αν είναι να υπάρχει πρόβλημα.. άκυρη η λίστα με τους αριθμούς πρόσβασης. john mega rythmos εννοώ να κουβαλάς "μαζί σου" οπουδήποτε στο κινητό σου τον ΣΤΑΘΕΡΟ γεωγραφικό αριθμό χρησιμοποιώντας έναν SIP CLIENT (π.χ. sipdroid) με αποτέλεσμα:

- Σε καλούν οι άλλοι δωρεάν, εφόσον πρόκειται για κλήση σε αριθμό σταθερό

- Την σηκώνεις την κλήση ό,που και αν βρίσκεσαι όμως (σαν να ήταν κινητό)

Δεν ξέρω εάν γίνεται αντιληπτό αυτό που θέλω να πω.

"Κουβαλάς έναν σταθερό γεωγραφικό αριθμό π.χ. 210-χχχχχχ στο ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ" με δυό λόγια. Αυτό μπορείς να το κάνεις με viva number με omnivoice number με intertelecom number κλπ.

Αυτό που λες προυποθέτει διαρκή σύνδεση του κινητού στο ιντερνετ

ναι, έτσι είναι.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

ναι, έτσι είναι.

πράγμα αδύνατο. αυτή η υπηρεσία είναι για κάποιον που ΔΕΝ έχει τηλέφωνο, ή θέλει δεύτερο

• 2 weeks later...

Γνωριζει κανεις ποια ειναι η εδρα της εταιρειας?

Στο site δεν δινουν σχεδον καθολου λεπτομερειες για την εταιρεία, μόνο email και τηλ επικοινωνιας.

Παρολο που προσφερει καλες υπηρεσιες, το γεγονός οτι δεν δίνει στοιχεία είναι λίγο περίεργο.

Δίνει την εντύπωση είτε οτι εχει στηθεί απο ελάχιστα άτομα που απλά κάνουν το 'χόμπι' τους δουλειά, είτε οτι σκοπίμως θέλουν να κρύψουν την ταυτότητα τους για διάφορους λόγους.

Edited by inel

Αν πατήσεις κάτω κάτω που λέει " όροι και προυποθέσεις " θα διαβάσεις τα εξής

Τί είναι η Inter Telecom;

Η Inter Telecom είναι μια Ομόρρυθμη Εταιρεία με Α.Φ.Μ. 999047080 και έδρα την Κατερίνη, 60100, Βότση 5. Η Inter Telecom είναι πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με αρ. μητρώου 10-133

Η Inter Telecom είναι μια Ομόρρυθμη Εταιρεία με Α.Φ.Μ. 999047080 και έδρα την Κατερίνη, 60100, Βότση 5. Η Inter Telecom είναι πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με αρ. μητρώου 10-133

Καλώς τότε, το παίρνω πίσω! :)

Δεν πρόσεξα οτι το έγραφε εκεί..

τον οποίο αριθμό μητρώου τον έχω επιβεβαιώσει και με την ΕΕΤΤ, άρα είναι σοβαρότατη η εταιρία και όχι αεριτζίδικη

Γνωριζει κανεις ποια ειναι η εδρα της εταιρειας?

Στο site δεν δινουν σχεδον καθολου λεπτομερειες για την εταιρεία, μόνο email και τηλ επικοινωνιας.

Παρολο που προσφερει καλες υπηρεσιες, το γεγονός οτι δεν δίνει στοιχεία είναι λίγο περίεργο.

Δίνει την εντύπωση είτε οτι εχει στηθεί απο ελάχιστα άτομα που απλά κάνουν το 'χόμπι' τους δουλειά, είτε οτι σκοπίμως θέλουν να κρύψουν την ταυτότητα τους για διάφορους λόγους.

Καλύτερα τους ανώνυμους φτάνει να γίνεται η δουλειά μας, παρά τις επώνυμες εταιρείες που μας πιάνουν τον κω..

• 3 weeks later...
Καλύτερα τους ανώνυμους φτάνει να γίνεται η δουλειά μας, παρά τις επώνυμες εταιρείες που μας πιάνουν τον κω..

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Πάντα οι "μικροί" του παιχνιδιού είναι πιο ανταγωνιστικοί.

Τί απέγιναν οι αριθμοί πρόσβασης σταθερών τηλεφώνων;;;Ξαφνικά εξαφανίστηκαν!

ένας ήταν ο σταθερός αριθμός κ δουλεύει ακόμα πάντως

Δεν εξαφανίστηκαν .

Βάλε π.χ Από Cosmote προς σταθερά , και θα σου τον βγάλει

Δεν εξαφανίστηκαν .

Βάλε π.χ Από Cosmote προς σταθερά , και θα σου τον βγάλει

Έτσι τον έβλεπα κάθε φορά.Απλώς,δεν τον είχα αποθηκευμένο και την Πέμπτη και την Παρασκευή που τον έψαχνα εμφάνιζε προς όλη την cosmote και προς what's up μόνο...(Ανιστοίχως, το ίδιο συνέβαινε και με τη wind και τη vodafone). Δεν υπήρχε η επιλογή προς σταθερά, την οποία την βλέπω πλέον πάλι :)

Edited by Lipardonios

Ακόμα χρεώνουν τον έλεγχο φορητότητας στο 1292 ενώ η vodafone το δίνει δωρεάν; Ας τους πει κάποιος να το κάνουν δωρεάν επιτέλους!

Ακόμα χρεώνουν τον έλεγχο φορητότητας στο 1292 ενώ η vodafone το δίνει δωρεάν; Ας τους πει κάποιος να το κάνουν δωρεάν επιτέλους!

παρε και εσυ μια βονταφον και δεν θα χρεωνεσαι και θα εισαι κομπλε!.

Θα μου εξηγήσεις κάποιος πώς πραγματοποιούνται οι κλήσεις γιατί δεν κατάλαβα παρότι διάβασα και τις 7 σελίδες;

Εχω Vodafone και Cosmote κρτοσυμβόλαιο.

Θα μου εξηγήσεις κάποιος πώς πραγματοποιούνται οι κλήσεις γιατί δεν κατάλαβα παρότι διάβασα και τις 7 σελίδες;

Εχω Vodafone και Cosmote κρτοσυμβόλαιο.

καλεις καποιον αριθμο που εχεις δωρεαν χρονο ομιλιας π.χ. ενα what's up και μολις κτυπησει πληκτρολογεις τον αριθμο του κινητο σου και πατας # σου λεει το ποσο που εχεις να μιλησεις και σε χρεωνει 0,10ευρω το λεπτο προς κινητο και 0,02ευρω το λεπτο προσ σταθερο απο τα χρηματα που εχεις βαλει στην τραπεζα στο συγκεκριμενο λογ/σμο που θα βρεις στο σιτε βαζοντας τον αντιστοιχο κωδικο πελατη που θα σου ερθει με μαιλ και μιλας κανονικα. εμφανιζεται κανονικα ο αριθμος σου στο αλλο δικτυο και κανενας δεν μπορει να ξερει οτι καλεις απο εκει. τελος εαν θελεις να καλεσεις καποιον με αποκρυψη καλεις τον αριθμο προσβασης που θελεις με αποκρυψη και μετα βαζεις τον αντιστοιχο κωδικο που υπαρχει (π.χ. πως ειναι ο κωδικος τις χρονοκαρτας κατι παρομοιο) και μετα πατας #. και καλεις κανονικα. ελπιζω να μην σε μπερδεψα απλα μπορεις να βαλεις και αλλους αριθμους που θα καλεις απο εκει και δεν θα χρειαζεσαι να βαζεις τον κωδικο αλλα θα πληκτολογεις μονο τον αριθμο και μετα την #. αλλα δεν θα μπορεις να καλεις με αποκρυψη παρα μονο με τον παραπανω τροπο..

το πιο σπαστικο που μου εχει τυχει πολλες φορες ειναι να ειναι καταλλειμενος ο αριθμος προσβασης ή οι αριθμοι προσβασης και να μην μπορεις να παρεις τηλεφωνο αμα δεν απελευθερωθει η γραμμη , αυτο ειναι λογικο διοτι η γραμμη ειναι κοινοχρηστη δηλαδη εαν μιλαει καποιος και θελεις να παρεις και εσυ χρησιμοποιωντας τον ιδιο αριθμο προσβασης δεν θα μπορεσεις.

θα πρεπει να τσεκαρεις ποσα λεπτα προς what's up εχεις για να μην χρεωσει εαν τα καταναλωσεις .

τελος το υπολοιπο σου το μαθαινεις ειτε απο το σιτε της ιντερτελεκομ ( μπορεις να μπεις και απο κινητο στο σιτε ) ειτε καλωντας τον αριθμο προσβασης και βαζωτας ενα 3ψηφιο νουμερο και μετα #.

μου ειχε τυχει μια φορα κυριακη ητανε να μην μπορω να παρω και πηρα και ρωτησα την επομενη μερα την εξυπηρετηση πελατων (η οποια λειτουργει μονο ωρες καταστηματων) και μου ειπανε οτι ειχα κοπει το ρευμα για αυτο δεν μπορουσα να καλεσω .

οπως και εχει επειδη στηριζεται σε κλησεις μεσω ιντερνετ ειναι λογικο να υπαρχουνε καποια μικροπροβληματα και να μην ειναι σιγουρη η επικοινωνια αλλα σε γενικες περιπτωσεις ειναι φοβερη υπηρεσια και μπραβο σε αυτον που την επινοησε.

Το Καρτοσυμβόλαιο και το Καρτοπρόγραμμα πόσο χρεώνει για κλήσεις προς Wind και προς σταθερά;

0,34 προς κινητά και σταθερά. 3 φορές πάνω...

Edited by soublaki-3

Το Καρτοσυμβόλαιο και το Καρτοπρόγραμμα πόσο χρεώνει για κλήσεις προς Wind και προς σταθερά;

0,34 προς κινητά και σταθερά. 3 φορές πάνω...

οντως ειναι τεραστια η διαφορα!. τετοια χρεωση δεν βρισκεις πουθενα παρα μονο οι συνδρομητες γουιντ f2g2 που την ειχανε απο πριν την εχουνε και τωρα . οι καινουργιοι συνδρομητες δεν μπορουνε να την εχουνε . ενω την ιντερτελεκομ μπορουνε ολοι οι συνδρομητες να την εχουνε ακομα και απο σταθερα.

μετα απο καποιους μηνες χρησης ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.. λιγες φορες δεν μπορεσα να καλεσω με την 1η και ακομα λιγοτερες ειχε αισθητη καθυστερηση ο ηχος..

αλλα με τετοιες χρεωσεις ολα ειναι μια χαρα.. μακαρι να βελτιωθουν και αλλο οι προσφερομενες υπηρεσιες..

Tapatalked from my GT-I9100

Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό που μπορώ να βάλω; Μπορώ να έχω ένα λογαριασμό για όλη την οικογένεια;

δεν υπαρχει ελαχιστο ποσο οσο θελεις βαζεις και δεν εχει και φορους κινητης μπαινει καθαρα το ποσο μεσα στο λογ.σμο σου . μπορεις να φτιαξεις εναν λογαριασμο εδω http://www.intertelecom.gr/ και μετα να επικοινωνησεις με το τμημα εξυπηρετησης πελατων να σου πουνε πως θα προσθεσεις και αλλους αριθμους που θα μπορουνε να καλουνε κατευεθειαν χωρις να χρειαζεται να βαζουνε τον κωδικο απο την γραμμη τους . αρα θα μπορεις να το κανεις κανονικα. απλα θα πρεπει να ελενχεις το ποσο συχνα διοτι αμα την χρησιμοποιει ολη η οικογενεια θα καταναλωνεται πολυ πιο ευκολα το ποσο που θα εχεις μεσα εαν κανουνε χρηση φυσικα . παντως δεν εχει καμια δεσμευση και αμα δεν σου αρεσει μπορεις να μην ξανα βαλεις χρηματα .

Οπως έγραψα παραπάνω, έχω δύο καρτοσυμβόλαια με απεριόριστα προς Vodafone και Cosmote. Μιλάω πολλές ώρες στο κινητό οπότε αναγκαστικά θέλω δωρεάν πακέτο. Ομως αξίζει για να καλώ προς σταθερά μια στο τόσο ή να μην καταναλώνουν οι δικοί μου το χρόνο ομιλίας τους. Ετσι, όταν θα λήξει η προσφορά θα έχουμε ένα καλό υπόλοιπο. Εχουμε και 80' προς κινητά από τη Cyta...

Δώστε μου παρακαλώ ένα παράδειγμα τι πληκτρολογώ για να πάρω πχ τον αριθμό 210ΧΧΧΧΧΧΧ

Καλημέρα σε όλους.

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν η εταιρεία διαθέτει και αριθμούς κλήσης για συνδρομητές Frog;