Jump to content

[MOTO] Gilera Runner: Βελτιώσεις, εμπειρίες κ.α

nikos the great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερωτηση μονο να ξεκαθαρισει το τοπιο.Στροφομετρο εχει?

Οχι δεν εχει :)

Βασικα ειδα ενα καντραν που μου αρεσε πολυ και σκεφτομαι να το βαλω. Βεβαια εχει 200 ευρω αλλα οκ αξιζει. Ειναι πολυ ομορφο και εκτος αυτου εχει και στροφομετρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι δεν εχει :)

Βασικα ειδα ενα καντραν που μου αρεσε πολυ και σκεφτομαι να το βαλω. Βεβαια εχει 200 ευρω αλλα οκ αξιζει. Ειναι πολυ ομορφο και εκτος αυτου εχει και στροφομετρο

Re file to neo to modelo runner exei strofometro!

Re file to neo to modelo runner exei strofometro!

Εγω δεν ανεφερα πουθενα οτι εχω μοντελο με στροφομετρο φιλε sonick. Απλα ειδα ενα καντραν, πινακα οργανων, πες το οπως θελεις και λεω να τον βαλω πανω. Μπαινει μου ειπαν στη piaggio και θα εχω και στροφομετρο. Επαναλαμβανω οτι το μηχανακι μου ειναι μοντελο του 2005 τετραχρονο. Οποτε ακυρο να εχει στροφομετρο γιατι πολυ απλα δεν το εβγαζε το συγκεκριμενο μοντελο με στροφομετρο :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

1) εχεις το παλιο μοντελο

2) Εχει το φως 3 σκαλες

Το κοντερ εννοεις το KOSO?

Ωραια. Αρα μπορω να κλεινω την μεσαια σκαλα.

Ναι το koso εννοω. Τι λες? Ξερεις κατι για αυτο? Καποιες κριτικιες μηπως?

[sIGPIC][/sIGPIC]

To εχω ηδη πανω στο μηχανακι μου.Μια χαρα δειχνει.Λιγο συνηθεια θελει στη θερμοκρασια και τις στροφες για να ξερεις τι να προσεχεις.

Απο εκει που το πηρα εχει 165€.Τοποθετηση πανευκολη.

Ιδου : http://www.124sold.gr/auctiondetails.php?id=2051590

tnx για την απαντηση raver

Εχω ρυθμισει την δεσμη των φωτων οκ ειμαι απο αυτο. Απλα με παραξενευει το οτι η μεσαια σκαλα φεγγει πιο ψηλα απο οτι η μεγαλη. Δεν ειναι λιγο κουφο αυτο? Επισης ανοιγοντας, και καλα, την μεγαλη η δεσμη απλωνεται και χαμηλωνει σε υψος. Τι να πω... Παντως εναν διακοπτη θα παω να τον παρω γιατι κολλαει και λιγο στο πειραγμα του με αποτελεσμα μερικες φορες να πρεπει να τον κουνησω λιγο τον διακοπτη. Οχι οτι ειναι προβλημα αυτο αλλα πιστευω οτι κατανταει λιγο σπαστικο.

Να επισημανω κατι οσων αφορα το 'μονιμα αναμμενα'. Αυτο δεν ειναι ενα μειον για την μπαταρια? Λεω εγω τωρα :)

Απο το 2004 και μετα ολα τα μηχανακι και ειδικα της μικρης κατηγοριας εχουν μονιμα φωτα αναμμενα.δεν μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο!

τωρα η μπαταρια να ξερεις οτι θελει αλλαγμα περιπου στους 15 μηνες.το εχω παρατηρημενο..να το εχεις στα υποψην γιατι αμα μεινεις..το μηχανακι μπλοκαρει και θελει μετα να το βαλεις σε λειτουργια με το βοηθητικο κλειδι(ενα καφε με τσιπ).

[sIGPIC][/sIGPIC]

To εχω ηδη πανω στο μηχανακι μου.Μια χαρα δειχνει.Λιγο συνηθεια θελει στη θερμοκρασια και τις στροφες για να ξερεις τι να προσεχεις.

Απο εκει που το πηρα εχει 165€.Τοποθετηση πανευκολη.

Ωωωωω για πες και αλλα για πες :) Εχεις καποια φωτογραφια να μου δειξεις μηπως? Δεν το ειδα καλα γιατι ηταν στο κουτι και δεν το ανοιξα να του ριξω μια ματια. Που το πηρες? Υπαρχει καποιο site να το δω? Πες μου εντυπωσεις αν θελεις

Ευχαριστω

[sIGPIC][/sIGPIC]

H αγγελια δικη μου ειναι το φερνει αυτος που μου φτιαχνει το μηχανακι.

Φυσικα αποκλειεται να εισαι Αθηναιος ετσι...;

αμα μεινεις..το μηχανακι μπλοκαρει και θελει μετα να το βαλεις σε λειτουργια με το βοηθητικο κλειδι(ενα καφε με τσιπ).

Σε κατι τετοια αναρωτιεμαι...γιατι την εβγαλαν την μανιβελα απο τα 4Τ;;;:confused:

Απο το 2004 και μετα ολα τα μηχανακι και ειδικα της μικρης κατηγοριας εχουν μονιμα φωτα αναμμενα.δεν μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο!

τωρα η μπαταρια να ξερεις οτι θελει αλλαγμα περιπου στους 15 μηνες.το εχω παρατηρημενο..να το εχεις στα υποψην γιατι αμα μεινεις..το μηχανακι μπλοκαρει και θελει μετα να το βαλεις σε λειτουργια με το βοηθητικο κλειδι(ενα καφε με τσιπ).

Οταν το πηρα ειχε μεινει απο μπαταρια γιατι ο κολλητος μου το ειχε σε ακινησια ενα μηνα σχεδον. Πηγαμε με καλωδια και το βαλαμε μπροστα και αμεσως πηγα και αγορασα μια μπαταρια. Εκτοτε ολα οκ.:D

Σε κατι τετοια αναρωτιεμαι...γιατι την εβγαλαν την μανιβελα απο τα 4Τ;;;:confused:

Καλη η ερωτηση σου αυτο αναρωτιεμαι και εγω και πιο πολυ οταν ειδαμε οτι το μηχανακι ειχε μεινει...:wacko:

H αγγελια δικη μου ειναι το φερνει αυτος που μου φτιαχνει το μηχανακι.

Αυτο που δεν καταλαβα ειναι που και πως δειχνει την θερμοκρασια... Με λαμπακια μηπως???

Φυσικα αποκλειεται να εισαι Αθηναιος ετσι...;

Αθηνα μενω γιατι λες αποκλειεται? :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατι το θεμα αυτο ειναι τοσο πανελλαδικο που τοσο καιρο ειμαι μονος μου εδω και καθε φορα που ηλπιζα ενα νεο μελος να ειναι απο εδω επεφτα εξω...:p

Στην παραθεση αλλαξες το μηνυμα μου...??? :confused:

Γιατι το θεμα αυτο ειναι τοσο πανελλαδικο που τοσο καιρο ειμαι μονος μου εδω και καθε φορα που ηλπιζα ενα νεο μελος να ειναι απο εδω επεφτα εξω...:p

Στην παραθεση αλλαξες το μηνυμα μου...??? :confused:

Αθηνα μενω παντως. Οσο ζεις να ελπιζεις :p

Οχι τιποτα δεν αλλαξα.

Λοιπον τι γινεται με την θερμοκρασια? Πως απεικονιζεται τελικα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψηφιακη ενδειξη σε κελσιου.Τριγυρω τετραγωνακια απο πανω ειναι η ενδειξη βενζινης.

Εχω παλιες φωτο που μπορω να ανεβασω να δεις...

Ειναι της koso και αυτο ναι αλλα για αλλο μηχανακι σαφως¨:)

tnx leo

Εμενα ομως που δεν προβλεπεται να εχει στροφομετρο τι γινεται? Εμαθα οτι μπορω να το κανω να δειχνει και μενα πηγαινοντας ενα καλωδιο καπου στο μπουζι. Αληθευει αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα ετσι πιανει τις στροφες.Δεν κανεις κατι αλλο.Ταιριαζει σε ολα το μοντελα.

Λες να προβλεποταν για το 50αρι μου...;;;;;

Για να πουλανε μπαταριες.;P :lol:

παντως ευτυχως οταν το ειχα..2-3 φορες μου ειχε μεινει το μηχανακι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα ετσι πιανει τις στροφες.Δεν κανεις κατι αλλο.Ταιριαζει σε ολα το μοντελα.

Λες να προβλεποταν για το 50αρι μου...;;;;;

Ελπιζω αν το παρω να μην εχω προβλημα στην τοποθετηση και να δουλευει τζιτζι.

Τοποθετηση μονος μου η σε καποιο συνεργειο? Ειναι τοσο ευκολο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν πιστευω να εχεις προβλημα.Αμα θες το βαζεις μονος σου.

Εγω μονος το εβαλα.Το μονο που θελει ειναι να εχεις αντιπαρασιτικο μπουζι.