Jump to content

[MOTO] Gilera Runner: Βελτιώσεις, εμπειρίες κ.α

nikos the great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Tα μπιλακια ειναι malossi οποτε ποιοτικα καλυτερα απο τα γνησια.Οποτε πιο αξιοπιστα.

Επισης αυτα δε χαλανε επειδη θα βαλει 2 πραματα παραπανω.Μετα απο καιρο χαλανε ετσι και αλλιως.

2)Στροφες το μηχανακι παιρνει μονο με αλλαγη στροφαλου η ελαφρυνση του.Οποτε ακυρο και αυτο.

3)Θα εχει μεγαλυτερη αποβολη καυσαεριων οποτε ουτε και η υψηλοτερη θερμοκρασια δικαιολογειται.

4)Σε να απο τα μηνυματα μου εγραψα και την αλλαγη ιμαντα.

Οποτε ουτε παραπανω ζεστη θα εχει, ουτε στροφες ουτε φθορες.2 χρονια εχω διχρονο και τις μισες μερες ειμαι σε συνεργειο για βελτιωση ,οπου μαθαινω πολλα πραγματα.Τα παπια ειναι αλλη περιπτωση.

Καλυτερα να το σταματησουμε εδω γιατι αυτη τη φορα διαβασε τα ποστ και ο αδερφος μου που ειναι αποφοιτος τεχνικος αυτοκινητων οχηματων και ετριβε τα ματια του!!!

File mou to stamatao edo an theleis na sinexisoume na milisoume gia auta pou egrapsa metaxaras me PM omos afou den einai logia tou aera.Kai go spoudazo mixanolos mixanikos me eidikotita sta autokinita gi auto milao.Eixa kai go automato gi auto sou leo.Den imoun panta me papi.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να ρωτησω κατι ετσι λιγο ψιλοασχετο?? η gilera σαν εταιρια κρατιεται απο καπου η ειναι ετσι μονη της, απλα εβγαλε ενα σκουτερακι κ ετυχε να γινει διασημη? εννοω αν ειναι θυγατρικη καποιας μεγαλης,της yamaha πχ η της honda η της suzuki...
h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/

να ρωτησω κατι ετσι λιγο ψιλοασχετο?? η gilera σαν εταιρια κρατιεται απο καπου η ειναι ετσι μονη της, απλα εβγαλε ενα σκουτερακι κ ετυχε να γινει διασημη? εννοω αν ειναι θυγατρικη καποιας μεγαλης,της yamaha πχ η της honda η της suzuki...

Θυγατρικη της Piaggio ειναι.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

1) Tα μπιλακια ειναι malossi οποτε ποιοτικα καλυτερα απο τα γνησια.Οποτε πιο αξιοπιστα.

Επισης αυτα δε χαλανε επειδη θα βαλει 2 πραματα παραπανω.Μετα απο καιρο χαλανε ετσι και αλλιως.

2)Στροφες το μηχανακι παιρνει μονο με αλλαγη στροφαλου η ελαφρυνση του.Οποτε ακυρο και αυτο.

3)Θα εχει μεγαλυτερη αποβολη καυσαεριων οποτε ουτε και η υψηλοτερη θερμοκρασια δικαιολογειται.

4)Σε να απο τα μηνυματα μου εγραψα και την αλλαγη ιμαντα.

Οποτε ουτε παραπανω ζεστη θα εχει, ουτε στροφες ουτε φθορες.2 χρονια εχω διχρονο και τις μισες μερες ειμαι σε συνεργειο για βελτιωση ,οπου μαθαινω πολλα πραγματα.Τα παπια ειναι αλλη περιπτωση.

Καλυτερα να το σταματησουμε εδω γιατι αυτη τη φορα διαβασε τα ποστ και ο αδερφος μου που ειναι αποφοιτος τεχνικος αυτοκινητων οχηματων και ετριβε τα ματια του!!!

θα συμφωνισω και σε ολα εκτος απο τις στροφες του κινητηρα με κυλινδροπιστονο ανεβαινουν και οι στροφες του κινητηρα!και με οποιαδηποτε βελτιωση στο συστημα μεταδοσης επισης εχουμε αυξηση των στροφων του κινητηρα!οσο για τις φθορες παντα υπαρχουν ειτε ειναι μαμα το μηχανακι ειτε ειναι βελτιωμενο!αυτο ειναι νομος των μηχανων εσωτερικης καυσης και ειδιαιτερα των διχρονων!

ρε παιδια εχω ενα ρανερ 50 και θελω να το ανεβασω πωσ μπορω να το ανεβασω?τι να αλλαξω????
[/sIGPIC]To XrEpI mOu!!

Καλοσωριζω και εγω τα νεα παιδια στην παρεα και ελπιζω να μην τσακωθω και μαζι τους...

:D :lol:

καλως τον!ελπιζω οτι δεν θα μαλωσει κανενας με κανεναν!για πες μας φιλε ποσα λ7 θα διαθεσεις για φτιαξιμο?τι επιδοσεις εχεις σαν στοχο?για που προοριζεται η runnerια?:)

καλως τον!ελπιζω οτι δεν θα μαλωσει κανενας με κανεναν!για πες μας φιλε ποσα λ7 θα διαθεσεις για φτιαξιμο?τι επιδοσεις εχεις σαν στοχο?για που προοριζεται η runnerια?:)

Kai elpizo na mpei kamia kainourgia patenta sto kolpo...

Εγω επιτελους μετα απο 35 μερες καβαλησα το μοτο μου.

Πρωτες εντυπωσεις : Η κινηση ξεκιναει στις 6500-7000 στροφες απολυτως φυσιλογικο με μακρυτερο σασμαν.Αρπαζει για τα καλα στις 8000-9000 και με ολοκληρο "χουφτωμα" 10000.

Επειδη στρωνω ελατηρια δεν τρεχω...ακομα.Ολα αυτα με θερμοκρασια απο 68-75 βαθμους.

θες κατι συγκεκριμενο?καμια συγκεκριμενη πατεντα?

Gia paradeigma allagi mixanis.Oxi aparaitita omos automatou.Gia paradeigma den exo dei scooter me mixani me simplekti gia 2T milame panta.

Gia paradeigma allagi mixanis.Oxi aparaitita omos automatou.Gia paradeigma den exo dei scooter me mixani me simplekti gia 2T milame panta.

Καλα εσυ αυτο που θελεις δεν γινετε.:w00t:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα εσυ αυτο που θελεις δεν γινετε.:w00t:

Giati?Kainourgies vaseis mpainei i mixani troxos piso allos kai pisteuo oti ginetai.Entaksei den leo paratravigmeno alla den tin exo dei akoma tin patenta pouthena.

Giati?Kainourgies vaseis mpainei i mixani troxos piso allos kai pisteuo oti ginetai.Entaksei den leo paratravigmeno alla den tin exo dei akoma tin patenta pouthena.

Τυγχαιο ειναι που δεν εχεις :worry: αυτη την πατεντα ακομη??

δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.

παντως αυτη η πατεντα απορριπτεται :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Entaksei fisiko einai na min einai eukolo alla patenta einai auti kai gousta...

Εγω νομιζω οτι γινεται αμα εχεις κανα 5αρι χιλιαδες €...

paida katarxin giasas eixame milisi kai pio palia exo to runner 50cc exo allaxi mono mpilakia5.5 kai mai exatmisi gianneli (mia apli) to mixanaki simera pou to anixa ebgale 105 xiliometra akoma den thelo an balo kilindropistono .....to mixanaki den exo kai poli ti mporo na blao akoma gai na anevei ligo akoma oxi me polla lefta ...........a kai rithmisma karb den ekana pou allaxa exatmisi vsk den xero an xreiazete plz idees....giro sta 200 euro to poli..........perimeno!!!!

Εγω νομιζω οτι γινεται αμα εχεις κανα 5αρι χιλιαδες €...

Mpa ekatsa kai to kostologisa kai ap oti vlepo an tin kanei kapoios tha einai aksiologo to mixanaki.Peripou 300+ eura kanei mia mixani dt200cc metaxeirismeni.Ergasia mixanikou kana 300-400 an peiraksei kefales kai karter kai loipa,kana 160 eura ena keihin pwk 30+mm metaxeirismeno eksatmisi kana 200 eura.Vaseis einai to provlima den ksero times peripou afou den exo dei autin tin patenta pouthena alla logika kana 500ari me enisxisi skeletou.1800 eura peripou me kali douleia kai ena aksioprepes mixanaki.Mixanes analoga me to budget.Pantos an skeftei kaneis skeleto apo quartz terma elafromenos kamia 55ara kila olo mazi.Aksizei pisteuo...

ida poio prin pou legate gia mpouzia, simlektes, karb, variator, imantes, ola auta tairiazoun i kalitera dinoun se 50cc runner xoris kilindropistono k.a.....????

Βαλε Βαριατορ ,μπουζι και ιμαντα θα εχεις καλυτερη ροπη και ελαφρρως καλυτερη επιταχυνση.Αμα πας σε ενα καλο μαστορα της περιοχης σου θα σου πει αν θελει ρυθμισμα η οχι.

Επαρχια βρισκεσαι;:)

ida poio prin pou legate gia mpouzia, simlektes, karb, variator, imantes, ola auta tairiazoun i kalitera dinoun se 50cc runner xoris kilindropistono k.a.....????

Koita File kata tin gnwmi mou oti kai na kaneis se metatropi panw sto moto sou sta 50cc.....einai mikro to apotelesma! ama allaksei kil/no tote tha deis TIN diafora!! alla zei olo to moto sou! kai perneis para polla!! Alla oti kai na kaneis kalo tha einai!! oso gia to karb sou kata 80% tha xreiazete rithmisma!

Mages oloi vriskeste stin ELLADA! I patenta einai NOMOS stous mastores!!!:D ara ola ginontai!! apla to provlima einai an tha einai aksiopisto to moter!! lew gai tin metatropi me to dt 200cc!!

και γιατι να κανεις μια τετοια μετατροπη που δεν γινεται...και να μην το κανεις το μηχανακι αγωνιστικο malossi στα 210 κυβικα και με 30 αλογα στην ροδα..και με κοστος μετατροπης κοντα στα 2000-3000 ευρο..και αντε να σε πιασουν μετα.:superman:

[sIGPIC][/sIGPIC]

και γιατι να κανεις μια τετοια μετατροπη που δεν γινεται...και να μην το κανεις το μηχανακι αγωνιστικο malossi στα 210 κυβικα και με 30 αλογα στην ροδα..και με κοστος μετατροπης κοντα στα 2000-3000 ευρο..και αντε να σε πιασουν μετα.:superman:

nai alla ama kaneis tin metatropi! exeis 33hp aloga apo mama an dn kanw althos kai mporeis na ftaseis polla parapanw!+ exei kai siblekti!