madloufos Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Γιατι ρε συ ειναι τρελα;Αμα σου λεει το παιδι οτι το εχει 180 malossi γιατι σου ακουγεται περιεργο τα 170; Για κοντερ μιλαμε ετσι, λογικο να υπαρχουν απωλειες μεγαλες αλλα δεν ειναι ανεφικτο.Μου ειπε ενα παληκαρι οτι με μαμα 180 2Τ ειδε 130.Ε αμα του ριξεις και κανα 2000αρο γιατι τοσα κοβω να εδωσε να μην παει τουλαχιστον αυτα ειναι ανεπιτρεπτο. Προσπαθησε να μην σκεφτεσαι βασει κυβικων αλλα ιπποδυναμης.Αμα ο αλλος εχει την ισχυη να δωσει πολλα χλμ δεν θα του πει ο κυβισμος "στοπ δεν πας παραπανω ,ειμαστε λιγα." Τα 150 ο μηχανικος μου λεει οτι θα τα εχει.Αναφερει συγκεκριμενα οτι αν πχ τωρα το μηχανακι δουλευει στις 10.000 στροφες ,στον τροχο πανε 1000.Με το σασμαν που θα βαλει επανω θα πανε πχ 1700.Οποτε δεν τρωει δυναμη το μακρυ σασμαν, ισα ισα που υπαρχει κερδος στην εκμεταλευσιμη δυναμη του κινητηρα. Υπομονη λιγο να δω και εγω τι θα γινει.Αλλα οτι μου λεει σας λεω.Αμα τον αμφισβητησω κιολας μου λεει."Οτι σου εχω πει μεχρι τωρα το εχω κανει" φυσικα ναι και με το παραπανω του λεω."τι αναρωτιεσαι τοτε ολα θα γινουν, υπομονη" Kala ola auta pou lete gia telikes alla den isxioun giati kata tin metafora ton ippon apo tin mixani exete idea posa xanontai mono kai mono sto louri???Oso kai na ta kaneis ta automata atmosfaira panta ta 140 km/h den tha ta ipervoun pote ate 145 km/h.Se 400 metra ennoo panta.Tora an einai na to spao to mixanaki mexri ta 850 metra kai vale entaksei kai to modenas mou vgazei 180 sto konter ara kamia 170ara spasmeno pragamatika... Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Εγω εχω ενα runner 50αρι με μοτερ 180 full malossi και κατι πατεντες, το μηχανακη βγαζει 28 αλογα απο τα 60 μεχρη τα 170km/h και τωρα ειναι στον μαστορα για να φτασει τα 30 αλογα το κικλοφορο κανονηκα μονο που βαζω τιν μαμα εξατμιση γιανα μην ακουγετε και μικροτερο ζιγκλερ και ειναι κομπλε σερβις το κανω καθε 5000km. Το μηχανακη στιν βολτα εχει 23 αλογα και πηγενει αρκετα καλα. Signomi alla to gnisio to runner to 180cc 2T 22 aloga den exei mama??? Kai si me tosa pragmata pali 23 hp eisai???Apla mou fainetai periergo... Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Διλαδη για να καταλάβω?Είχες 50αρι σκελετό και έβαλες μοτέρ 180?Και πως χώρεσε ολο το μοτέρ στο σκελετό από το 50αρι?Και τι δηλαδή?Φοράς εξατμιση μαμά από 180 και φοράς πινακιδα για 50αρι?Πολλα δε μου κολλανε εδώ μέσα....Οσο για τα 170km/h:lol::lol::lol::lol: Δηλαδή έλεος ρε παιδιά!!!Τα 150 δηλαδή τα έχει για την πλάκα.Τι ακούμε εδω μέσα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?:lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Διλαδη για να καταλάβω?Είχες 50αρι σκελετό και έβαλες μοτέρ 180?Και πως χώρεσε ολο το μοτέρ στο σκελετό από το 50αρι?Και τι δηλαδή?Φοράς εξατμιση μαμά από 180 και φοράς πινακιδα για 50αρι?Πολλα δε μου κολλανε εδώ μέσα.... Giati den sou kollane den exeis dei tetoia patenta pouthena? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Tι ισοπεδωτικοι που ειστε ολοι ρε παιδια εδω;!!Αυτο δε γινεται το αλλο δε γινεται... Επειδη δεν εχουμε δει εξωγηινους σημαινει οτι δεν υπαρχουν; Υποτιθεται πως εδω μιλαμε για να προσφερει ο καθενας γνωση που κατεχει στους υπολοιπους.Οχι να αμφισβητει ο καθενας τα λεγομενα αλλων χωρις τεκμηρια. Λεει οτι παει 170 στο κοντερ, γιατι σας φαινεται τοσο παραξενο.Απολυτως λογικο μου φαινεται εμενα με το οτι λεει οτι εχει βαλει πολλα malossi πανω του. Ο Jimator οταν ειχε το runner και εγω μαζι του τερματιζε το κοντερ σε 300 μετρα.Αν εχει 1000+ μετρα ανοιγμα και χωρις κοντρα ανεμο τοσο φανταστικο ειναι να δει τοσο μεγαλα νουμερα; ΗΜΑΡΤΟΝ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 λοιπον παιδια.ανεβείτε σε μια μηχανή ως συνοδηγος και πειτε στον οδηγο να παει με 100km/h.οχι παραπάνω.και προσπαθηστε να κοιταξετε το δρόμο κ να ανοιξετε τα μάτια σας.έλεος δλδ με τις τελικές Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Γιατι δυσκολο ειναι αυτο ; :p Προχθες ανεβηκα στο Z του μαστορα μου συνοδηγος και στα 170 που πηγε μια χαρα εβλεπα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cilos Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση? Ποσα χλμ σας βγαζει ενα γεμισμα? Εμενα που ειναι μανισιο(μονο φιλτρο εχω αλλαξει και μπουζι ιριδιου) μου βγαζει περιπου 80 χλμ. καλα ειναι η λιγα? Αν το κανω malossi ποσα περιπου θα βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pumaX Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Διλαδη για να καταλάβω?Είχες 50αρι σκελετό και έβαλες μοτέρ 180?Και πως χώρεσε ολο το μοτέρ στο σκελετό από το 50αρι?Και τι δηλαδή?Φοράς εξατμιση μαμά από 180 και φοράς πινακιδα για 50αρι?Πολλα δε μου κολλανε εδώ μέσα....Οσο για τα 170km/h:lol: Δηλαδή έλεος ρε παιδιά!!!Τα 150 δηλαδή τα έχει για την πλάκα.Τι ακούμε εδω μέσα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?:lol: Καλα τωρα πλακα μου κανεις δεν εχει δει ποτε 50αρι με μοτερ:lol::lol::lol::lol::lol: διλαδη στα παπακια πως βαζουν μοτερ τα scooter τι ειναι δηλαδη γιανα μην βαλουν μοτερ. οσο για τα 170km/h αμα βαλω ποιο βαρια μπιλακια τα περναω το μηχανακη τρελενετε στα ψηλα και κατεβαζει πολλα km/h:X αμα ηταν να εχω 150 τελεικη κρατουσα το 50 εγω παω αλεχ/πολη κομοτινι και το κοντερ κατω απο 140 δεν πεφτη:cool:. 22 αλογα εχει το μαμα στροφαλο γαι ροδα λεμε εμεις Kala ola auta pou lete gia telikes alla den isxioun giati kata tin metafora ton ippon apo tin mixani exete idea posa xanontai mono kai mono sto louri???Oso kai na ta kaneis ta automata atmosfaira panta ta 140 km/h den tha ta ipervoun pote ate 145 km/h.Se 400 metra ennoo panta.Tora an einai na to spao to mixanaki mexri ta 850 metra kai vale entaksei kai to modenas mou vgazei 180 sto konter ara kamia 170ara spasmeno pragamatika... Τα 170 που βγαζη το μοντενας σου κοντερ εχεις αναροτιθει ποσα ειναι πραγματικα εδω μιλαμε για πραγματικα οχι κονερισια αλοστε οπως ειπα και πιο πανω το κοντερ μου κανει κυκλο και τερματιζη στ 10. Παράθεση [SIGPIC][/SIGPIC] 68,5 wiseco και τα υπολειπα malossi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Γιατι δυσκολο ειναι αυτο ; :p Προχθες ανεβηκα στο Z του μαστορα μου συνοδηγος και στα 170 που πηγε μια χαρα εβλεπα :D μαλλον 100 πηγενατε γιατι 170..ισως σε κανεναν γκρεμο να τα :blink: αυτα τα χιλιομετρα.εγω παω με τον δουκα 140-150 χιλιομετρα και το κλαμα παει συννεφο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Τα 170 που βγαζη το μοντενας σου κοντερ εχεις αναροτιθει ποσα ειναι πραγματικα εδω μιλαμε για πραγματικα οχι κονερισια αλοστε οπως ειπα και πιο πανω το κοντερ μου κανει κυκλο και τερματιζη στ 10. Πες τα ρε raver.πες τα γιατί τα παλικάρια εδώ νομίζουν ότι πετάνε με τα scooter.ρε φίλος πας καλά?170 με το σκούτερ?και εισαι και μια χαρά.ρε ξέρεις τι είναι τα 170?Έλεος εδώ μέσα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 μαλλον 100 πηγενατε γιατι 170..ισως σε κανεναν γκρεμο να τα :blink: αυτα τα χιλιομετρα.εγω παω με τον δουκα 140-150 χιλιομετρα και το κλαμα παει συννεφο.:) Παιδια σε περιπτωση που δεν το ξερετε εδω και αρκετο καιρο υπαρχουν κρανη με ζελατινα μπροστα με τα οποια δεν δακρυζεις...Δοκιμαστε το μια φορα. Δε θελει μυαλο,λογικη χρειαζεται. Για αλλη μια φορα αποδειχτηκε οτι πολλοι εδω μιλανε χωρις να ξερουν και χωρις να ρωτησουν! Οχι δεν πηγαιναμε με 100!Το κοντερ ελεγε μεταξυ 170-175 απο τα 180 που δειχνει το κοντερ του "Ζ".Φοραω παντα κρανος και τα βλεπω ολα;) Ρε παιδια ολοι με gps ειστε οταν καβαλατε το μοτο σας;Πως λεμε για πραγματικες ταχυτητες χωρις να τις ξερει κανενας μας;Και η μετρηση με αμαξι διπλα λεει τιποτα;Σφαλμα εχει και εκει αλλα μικροτερο,δεν απεικονιζει την πραγματικοτητα. Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση? Ποσα χλμ σας βγαζει ενα γεμισμα? Εμενα που ειναι μανισιο(μονο φιλτρο εχω αλλαξει και μπουζι ιριδιου) μου βγαζει περιπου 80 χλμ. καλα ειναι η λιγα? Αν το κανω malossi ποσα περιπου θα βγαζει? Για μαμα φιλε οπως λες τα 80χλμ ειναι Παααααααααρα πολύ λιγα. Εμενα παλια που εκαιγε τα κερατα του εβγαζε 90, ενω τωρα βγαζει κοντα στα 175. Για κοιτα μηπως χανεις καυσιμο απο καπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pumaX Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Μια χαρα ξερω πως ειναι τα 170 αμα το innova σου δεν παει 170 δεν φτεμε εμεις.:lol::lol::lol::lol::lol: δεν καταλαβενω γιατι σουφενετε παραξενω οτι ειναι scooter. Παράθεση [SIGPIC][/SIGPIC] 68,5 wiseco και τα υπολειπα malossi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2008 Παιδια σε περιπτωση που δεν το ξερετε εδω και αρκετο καιρο υπαρχουν κρανη με ζελατινα μπροστα με τα οποια δεν δακρυζεις...Δοκιμαστε το μια φορα. Δε θελει μυαλο,λογικη χρειαζεται. Για αλλη μια φορα αποδειχτηκε οτι πολλοι εδω μιλανε χωρις να ξερουν και χωρις να ρωτησουν! Οχι δεν πηγαιναμε με 100!Το κοντερ ελεγε μεταξυ 170-175 απο τα 180 που δειχνει το κοντερ του "Ζ".Φοραω παντα κρανος και τα βλεπω ολα;) Ρε παιδια ολοι με gps ειστε οταν καβαλατε το μοτο σας;Πως λεμε για πραγματικες ταχυτητες χωρις να τις ξερει κανενας μας;Και η μετρηση με αμαξι διπλα λεει τιποτα;Σφαλμα εχει και εκει αλλα μικροτερο,δεν απεικονιζει την πραγματικοτητα. 2καβαλος!! και 180 χιλιομετρα το z!!! αληθεια ποσα κυβικα ειναι..:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Paides diavasa oti legate! ta'xw paiksei!! TA forum auta einai gia na vohtkisoun kai oxi na dimiorgisoun diamaxes!! Tespa! ta Z kurioi mporoun na patisoun para polla km/h ama theloun! Ama kserei o mastoras na ftiaxnei.....;-) ola ginontai! Ama to ftiaksei terma entelws omws! nomizw oti mporeis na pas kai 170-185km/h pirovolas! alla kai kolpa oxi mono parts! Oso gia ta runner 180...milame panta gia 2t! mporoun na vgaloun kai panw apo 170 km/h! analoga ti foras panta! gia ton filo mas pou leei gia to runner rtou dn lew tpt gt dn kserw ti foraei! apla eipe malossi! full? mono kil/no? dn kseroume ara min lete polla....kata tin gnwmi mou....panta... Πες τα ρε raver.πες τα γιατί τα παλικάρια εδώ νομίζουν ότι πετάνε με τα scooter.ρε φίλος πας καλά?170 με το σκούτερ?και εισαι και μια χαρά.ρε ξέρεις τι είναι τα 170?Έλεος εδώ μέσα... min upotimas ta scooter! apla na ksereis oso kai na ftiaksei to innova ston mamisio kinitira ola ta 50cc 2t se fugoun!!! etsi einai! edw stin Kavala runner 72cc mono karbirater-kil/stono-eksatmisi evgale 150km/h !!me autokinito metrimena! fantasou na itan kai full ftiagmeno ola full gia mono!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 2καβαλος!! και 180 χιλιομετρα το z!!! αληθεια ποσα κυβικα ειναι..:blink: Δεν ξερω φιλε αλλα θα ρωτησω.Απο οτι μου ειπε παντως εχει ιμιτασιον κυλ/νο των 80€ Δεν του φαινεται για πειραγμενο αλλα ειναι πολυ.Θα μαθω περισσοτερα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Τα 170 που βγαζη το μοντενας σου κοντερ εχεις αναροτιθει ποσα ειναι πραγματικα εδω μιλαμε για πραγματικα οχι κονερισια αλοστε οπως ειπα και πιο πανω το κοντερ μου κανει κυκλο και τερματιζη στ 10. Vre ego ksero posa einai pragmatika ta km/h pou vgazo kai sta 400 metra kai sta 850 metra afou ta xo metrisei me gps.Apla auta pou lete gia pragmatikes taxitites ton automaton giro sta 150-170 den stekoun.Kai poli apla gia na to eleksete valte ena full malossi 180 2T runner na treksei me Z 200cc kai tha deiti ti simainei teliki kai aloga ston troxo... Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Δεν ξερω φιλε αλλα θα ρωτησω.Απο οτι μου ειπε παντως εχει ιμιτασιον κυλ/νο των 80€ Δεν του φαινεται για πειραγμενο αλλα ειναι πολυ.Θα μαθω περισσοτερα.;) Πολυ απλα το κοντερ κλεβει καμια 50ρια χιλιομετρα χαλαρα.:) αμ ηταν να πηγανενανε τα "μαμα" παπια τοσο πολυ..δεν θα χρειαζοτανε και να τα πειραξεις.δεν θελω να υποτιμησω το παπι του φιλου σου..αλλα η αληθεια αυτη ειναι. το μηχανακι ουτε με gps δεν το μετρας.το βαζεις σε dynojet..φορας ακουστικα και μετα εχεις αναλυτικη κατασταση.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pumaX Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Vre ego ksero posa einai pragmatika ta km/h pou vgazo kai sta 400 metra kai sta 850 metra afou ta xo metrisei me gps.Apla auta pou lete gia pragmatikes taxitites ton automaton giro sta 150-170 den stekoun.Kai poli apla gia na to eleksete valte ena full malossi 180 2T runner na treksei me Z 200cc kai tha deiti ti simainei teliki kai aloga ston troxo... Θα το μετρισω και με το gps μου αλλα ειμαι 99% συγουρος οτι θα βγαλει γυρο στα 170 παλη. Και οσο γαι το Ζακι 200cc μην σηγγρινεις ανομια πραγματα εγω ποτε δεν σιγγρινα το μηχανακη μου με ενα Ζ. τα Ζ μπορουν να πανε πολα αλογα αμα τα φτιαξης καλα. Παράθεση [SIGPIC][/SIGPIC] 68,5 wiseco και τα υπολειπα malossi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Θα το μετρισω και με το gps μου αλλα ειμαι 99% συγουρος οτι θα βγαλει γυρο στα 170 παλη. Και οσο γαι το Ζακι 200cc μην σηγγρινεις ανομια πραγματα εγω ποτε δεν σιγγρινα το μηχανακη μου με ενα Ζ. τα Ζ μπορουν να πανε πολα αλογα αμα τα φτιαξης καλα. Giati ta runner dn mporoun na pane? epeidi dn exoun sublekti ti simainei auto? Vre ego ksero posa einai pragmatika ta km/h pou vgazo kai sta 400 metra kai sta 850 metra afou ta xo metrisei me gps.Apla auta pou lete gia pragmatikes taxitites ton automaton giro sta 150-170 den stekoun.Kai poli apla gia na to eleksete valte ena full malossi 180 2T runner na treksei me Z 200cc kai tha deiti ti simainei teliki kai aloga ston troxo... Auto pou les mporei na isxuei! alla gia na fygei to Z to Runeer tha prepei na eisai doigara sto Z gia na kaneis teleies allages... kai ama einai 200m i kontra to Runner mporei na se afisei! Min ksexnas automato....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Auto pou les mporei na isxuei! alla gia na fygei to Z to Runeer tha prepei na eisai doigara sto Z gia na kaneis teleies allages... kai ama einai 200m i kontra to Runner mporei na se afisei! Min ksexnas automato....! Milao panta gia 400 metra giati ego pote den exo paei se 200 metra mono me kati papies 4T pou poulane mouri...Apla peirazeis garanazoma sxeseis gia 200 metra alla ontos to automato kiriarxei sta 200... Θα το μετρισω και με το gps μου αλλα ειμαι 99% συγουρος οτι θα βγαλει γυρο στα 170 παλη. Και οσο γαι το Ζακι 200cc μην σηγγρινεις ανομια πραγματα εγω ποτε δεν σιγγρινα το μηχανακη μου με ενα Ζ. τα Ζ μπορουν να πανε πολα αλογα αμα τα φτιαξης καλα. Den ginetai na ta vgalei an itan etsi o kathenas mas tha trexe kontres ne NSR 250cc 2T dikilindro kai tha xane gia ligo... Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Πολυ απλα το κοντερ κλεβει καμια 50ρια χιλιομετρα χαλαρα.:) αμ ηταν να πηγανενανε τα "μαμα" παπια τοσο πολυ..δεν θα χρειαζοτανε και να τα πειραξεις.δεν θελω να υποτιμησω το παπι του φιλου σου..αλλα η αληθεια αυτη ειναι. το μηχανακι ουτε με gps δεν το μετρας.το βαζεις σε dynojet..φορας ακουστικα και μετα εχεις αναλυτικη κατασταση.:) 100 κλεβει οχι 50.Τι να πει και αυτος με το KLE500 διπλα που τον περασε.Αμα ηξερε ποσο κλεβει και το δικο του κοντερ...θα το πουλαγε Αν θυμαμαι και διαβαζω καλα ειπα οτι μοιαζει με "μαμα" και οτι δεν ειναι επειδη μου το εχει πει ο ιδιος χωρις περισσοτερες λεπτομερειες. Στην τελικη να κανονισουμε ενα ραντεβου να το δειτε ,να σας παει και μια βολτα να τελειωνουμε! Μηχανικος ειναι ο ανθρωπος που παει και σε αγωνες με το ιδιο μοντελο.Ξερει καλυτερα απο τον καθενα τι να κανει πανω του και ποσο θα του αποδωσει. Αρκετα με τα offtopic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pumaX Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Giati ta runner dn mporoun na pane? epeidi dn exoun sublekti ti simainei auto? ποιος σου ειπε οτι τα runner δεν εχουν συμπλεκτι.:D και τα Ζακια μπορουν να πανε πολα αλογα και ειπαρχουν πολλα ματερ που μπορης να βαλεις πανω σε ενα Ζ Με Ζ αεροψιχτο μονο και εκει παλει ειναι δισκολα τα πραγματα. Παράθεση [SIGPIC][/SIGPIC] 68,5 wiseco και τα υπολειπα malossi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Eχουν αυτοματο :D :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 ποιος σου ειπε οτι τα runner δεν εχουν συμπλεκτι.:D και τα Ζακια μπορουν να πανε πολα αλογα και ειπαρχουν πολλα ματερ που μπορης να βαλεις πανω σε ενα Ζ Με Ζ αεροψιχτο μονο και εκει παλει ειναι δισκολα τα πραγματα. sovara ti mas les? esena perimena na mou to peis! ennoousa xeirokinito! panta sto mamisio moter milame ama einai na allaksoume.... asto! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts