aerox Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 ama einai ola malossi setaki pano ego leo na to pareis...ama einai ola mhr(malossi hyper racing)min to pareis gt douleuoune se megales strofes den leei kai poli na kaneis bolta.. kai einai diskolo stin sindirisi....kala 8a itane na to pigenes se ena mastora diko sou dld se kanena gnosto(ola ta ftiagmena den xanoun tin aksia tous):cool: Παράθεση My Yamaha Z[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα runner το οποιο ειναι προσφατα βελτιωμενο δευτερο σταδιο ΟΛΟ μαλοσι μεχρι και την τελευταια βιδα....Ο τυπος το πουλαει 1400 ευρω...Θελω να μου πειτε αν αυτη η τιμη ειναι καλη γιατι εχω ακουσει πως τα φτιαγμενα χανουν την αξια τους και η ιδανικη τιμη ειναι κατω απο 800.... Πες του να παει να το πουλησει σε μαγαζι να δουμε ποσα θα του δωσουν . οσα πει το μαγαζι ε δωσε λιγα παραπανω και παρτο Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Δεν θελει ιδιαιτερη συντηρηση, καλο στρωσιμο, καλο ρυθμισμα και καλο λαδι. Αυτο που κανεις ειναι λογικο, εγω το δικο μου το ανοιγω που και που αν υπαρχει κανενας ευεξαπτος τυπας...αλλιως πηγαινω κανονικα (καιει και αρκετα).Τωρα που παιρνω το μηχανακι της κοπελιας μου το γκαζι ειναι η κλειστο η τερμα γιατι ουτε καιει και οσο και τερμα να το ανοιξω δεν τρεχει!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 ti kulindropistona protinete gia na exei gkazi kalo?? Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 ti kulindropistona protinete gia na exei gkazi kalo?? και οι 2 εταιριες εχουν τα καλα τους.τωρα με αλλαγη μονο (κυλινδροπιστονο) μην περιμενεις να :worry: παπαδες!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 και οι 2 εταιριες εχουν τα καλα τους.τωρα με αλλαγη μονο (κυλινδροπιστονο) μην περιμενεις να :worry: παπαδες!! ma exw hdh e3atmish gianneli reverse carb 21 delllorto-malossi xwanh malossi multivar k 8a valw k reediera mazi me ta kulindropistona twra foraw mono thn e3atmish telika leo paei kalutera me elafres mpilies h me tis 7,2?gt skeftomai na valw ta 5aria p exw twra Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 ma exw hdh e3atmish gianneli reverse carb 21 delllorto-malossi xwanh malossi multivar k 8a valw k reediera mazi me ta kulindropistona twra foraw mono thn e3atmish telika leo paei kalutera me elafres mpilies h me tis 7,2?gt skeftomai na valw ta 5aria p exw twra Βαλε πολινι..αλλα το μηχανακι δεν θα το εχεις για βολτες...θα το εχεις για να βγαζεις "αυλες" :X τωρα οσον αφορα τα μπιλακια..θα τα :worry: μονος σου..αλλη σημπιεση εχει η μαλοσσι αλλη η πολινι. παιζει ρολο και τι ιμαντα εχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα runner το οποιο ειναι προσφατα βελτιωμενο δευτερο σταδιο ΟΛΟ μαλοσι μεχρι και την τελευταια βιδα....Ο τυπος το πουλαει 1400 ευρω...Θελω να μου πειτε αν αυτη η τιμη ειναι καλη γιατι εχω ακουσει πως τα φτιαγμενα χανουν την αξια τους και η ιδανικη τιμη ειναι κατω απο 800.... Παρα πολλα τα χρηματα. και γιατι αραγε το πουλαει??? Υ.Γ.κατι μυριζει..:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 to 8ema einai oti egw to 8elw oso poio dunato voltadiko k na mn 8elei poly prosoxh k sunthrhsh gt 16xronwn eimai k dn eimai k poly upeu8unos s auta... Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 to 8ema einai oti egw to 8elw oso poio dunato voltadiko k na mn 8elei poly prosoxh k sunthrhsh gt 16xronwn eimai k dn eimai k poly upeu8unos s auta... Δεν αφηνεις το μηχανακι καλυτερα ως εχει..και συντηρηση λιγοτερη,και οικονομια σε καυσιμο θα εχεις.τ'αλλα οτι "κιτ" να βαλεις θελουν προσοχη.οχι δικαβαλα και οχι μεγαλες αποστασεις..γνωμη μου ειναι να το αφησεις οπως ειναι..για να χαρεις το μηχανακι. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosDF Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 ama einai ola malossi setaki pano ego leo na to pareis...ama einai ola mhr(malossi hyper racing)min to pareis gt douleuoune se megales strofes den leei kai poli na kaneis bolta.. kai einai diskolo stin sindirisi....kala 8a itane na to pigenes se ena mastora diko sou dld se kanena gnosto(ola ta ftiagmena den xanoun tin aksia tous):cool: Θα το δω το ειναι...Ξερω μονο οτι ειναι δευτερο σταδιο νικασιλ...Δεν ξερω αν ειναι MHR η απλο νικασιλ.... Το πουλαει γιατι χρειαζεται τα λεφτα...το παιδι ειναι σχεδον γνωστο...Δεν το εχει προχωρησει πολυ τωρα τελευταια το εκανε μαλοσι...Απλως θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας γιατι και μενα μου φανηκε ψηλη η τιμη του...Ποσο πιστευετε οτι θα επρεπε να το δινει? Επισης γνωριζω οτι τα μαγαζια τα πουλανε ΚΑΙ πολυ ακριβοτερα απο ιδιωτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Εγώ βλέπω-ξέρω οτι αυτά πάνε γύρω στα 800-1000 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Filaraki parto 1000+ 8es na dwseis gia na to kaneis olo malossi ! 1400 to pira egw mama ! Lew na baw ena kainourgio pistoni giati mou fenete oti exei pesei.. 5000km einai auta kai me pantes souzes trikavala kai lipes m@l@k1es Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cilos Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Παιδια εξης εχω τον εξης προβληματισμο. Μετα απο ψαξιμο κατεληξα για να βαλω το συγκεκριμενο κυλινδροπιστονο της malossi http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=250&Modello=MO/PINRML50&Famiglia=0&CodArt=3112099 μιλωντας σημερα με τον μαστορα μου ειπε οτι αυτο το πιστονι εχει μονο 18 ωρες ζωη και μετα θελει αλλαγμα οπως και γενικα με προετρεψε να βαλω απλα malossi και οχι MHR. Ποια ειναι η γνωμη σας? Εχει βαλει κανενας αυτο το κυλινδροπιστονο να μας πει εντυπωσεις? Το μηχανακι το εχω πιο πολυ για την δουλεια και για βολτες. Οι κοντρες δεν με πολυενδιαφερουν. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantso Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Εφόσον δεν το έχεις για κόντρες θα βάλεις τον σιδερένιο malossi κύλινδρο και απο επίδοση είναι καλός και απο αξιοπιστία καλύτερος απο αλουμίνιο... Πιστεύω οι διαφορές μεταξύ του αλουμινίου του Replica(Aluminium)με του Sport(Σίδηρος) δεν είναι ιδιέταιρα πολύ μεγάλες...Το αλουμίνιο βγάζει λίγο παραπάνω δύναμη αν το έχεις και σωστά ρυθμησμένο... και επίσης κρυώνει πιο γρήγορα...αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cilos Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 pantso εσυ πιο κυλινδροπιστονο εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosDF Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Εγω ειχα παρει μεταχειρισμενο ενα Piaggio nrg το οποιο ηταν ολο μαλοσι με μαντεμενιο κυλινδροπιστονο(σιδερο)..Δεν ξερω ποσα χιλιομετρα ειχε κανει ο τυπος, αλλα εγω εχω κανει 7000χλμ + τα παλια χλμ που δεν ξερω ποσα ειναι και ακομα δεν εχω αλλαξει τιποτα...Βαραει 120χλμ τελικη με 17,5αρι καρμπυρατερ, και δεν καιει τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantso Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Εγώ έχω τον σιδερένιο με την τελευταία φρέζα 47,8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cilos Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Μαλλον με πεισατε. Βεβαια εστειλα και μηνυμα στη μαλοσσι να να μου απαντησουν στα σιγουρα. Αν βαλω κυλινδροπιστονο μαλλοσι σιδερο και ΟΛΑ τα υπολοιπα MHR θα εχω κανενα προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantso Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Οχι...στα άλλα τα υπόλειπα ανταλλακτικα δεν έχεις πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Ma giati na valeis MHR?Den mporw na to katalavw .. Se agwnes 8es na pas?Vale ena kil/no mantemi gia axiopistia alla me miomeni apodosi,mia exatmisi technigas i gianneli reverse giati einai f8ines kai poli kales,ena carb 19/21,ena variator malossi kai enan imanta kai eisai GG alla me to carb me xoani 8a exeis iperboliko 8orivo. Kai min xegelasteis me ta legomena tis gilera oti ta Runner/NRG exoun 17,5 carb.14 exoun ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantso Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Τα πολύ παλιά εχουν 14... Οσο για το μαντέμι δεν έχει σχεδόν καθόλου διαφορά στην απόδοση... Και αυτό στο λέω με αποδήξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Τα πολύ παλιά εχουν 14... Tο δικό μου (2002) είχε πάνω 12άρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros08 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 telika evales pali tis mpilies 7.2?piso exeis elathrio aspro ths malossi pou itan to set me to variato?na sou po epeidi eixes pei oti argei kai se esena na ksekinisei kai me elafries mpilies edine alla meta den eixe dinami mipos ftaei kai to elathrio piso katholou pou einai skliro?an vazame malako elathrio den tha ekane doulia? Παράθεση Gilera Runner 80cc MHR Malossi!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros08 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 diladi to siderenio einai kalitero apo to alouminio?i einai mono gia kontres to alouminio?kai i diarkeia zois einai pio poli tou sidereniou para tou alouminiou?den nomizo na einai etsi akrivos..pistevo oti to alouminio einai pio aksiopisto apo to siderenio.kai den zestenetai oso to siderenio.etsi pistevo. Παράθεση Gilera Runner 80cc MHR Malossi!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts