Steve4ever Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 είναι όπως αυτή εδώ http://www.piaggiospares.co.uk/SPARES/IMAGES/090208/181746.jpg 12V - 10W Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis236 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Oχι δεν κανουν φιλε μου δεν ξερω τι λαμπες ειναι αυτες:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My bikepics member http://www.bikepics.com/members/akis236/ Tα παντα για τα scooter http://greekscooters.50.forumer.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve4ever Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Oχι δεν κανουν φιλε μου δεν ξερω τι λαμπες ειναι αυτες:( μήπως αυτές ?? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310126071409&ssPageName=ADME:X:AAQ:GB:1123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis236 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Νομιζω ειναι μικροτερες αυτες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My bikepics member http://www.bikepics.com/members/akis236/ Tα παντα για τα scooter http://greekscooters.50.forumer.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAN180 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Υπαρχει προβλημα αμα το μιχανακι φοραει συνεχεια χοανη???να σημειωσω οτι το μιχανακι δεν βγενει εξω οταν βρεχει ειναι μεσα σε γκαραζ .....και οτι τιν χοανη τιν πλενω καθε σαββατο!!!!:!: Παράθεση Πωλειτε Kαρμπυρατερ Malossi 21 (60 ευρο) Και Εξατμιση Giannelli Reverse (60 ευρο) Σε Πολυ Καλη Κατασταση!!!!π.μ για πληροφοριες!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis236 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Οχι αμα ειναι καλη και δεν ρουφαει σκονες και σκουπιδακια;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My bikepics member http://www.bikepics.com/members/akis236/ Tα παντα για τα scooter http://greekscooters.50.forumer.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAN180 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Σφουγκαρι ειναι ι χοανη.....ιδια με μαλοσσι.....:) Παράθεση Πωλειτε Kαρμπυρατερ Malossi 21 (60 ευρο) Και Εξατμιση Giannelli Reverse (60 ευρο) Σε Πολυ Καλη Κατασταση!!!!π.μ για πληροφοριες!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera_46 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Καταλαβαινεις διαφορα με τη χοανη η μονο ηχο αλλαζει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAN180 Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Εχω δει περισσοτερο νευρο....αυξηση καταναλωσεις......πιο γριγορο ανεβασμα στροφων και πολυ μα παρα πολυ ηχο!!!!:lol::lol: Παράθεση Πωλειτε Kαρμπυρατερ Malossi 21 (60 ευρο) Και Εξατμιση Giannelli Reverse (60 ευρο) Σε Πολυ Καλη Κατασταση!!!!π.μ για πληροφοριες!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera_46 Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Και τιμη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gazofonias16 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 παιδια μηπως μπορειτε να μου δωσετε καποιο τηλεφωνο απο μαγαζι που να εχει βαριατορ polini το 9μπιλο για runner 50 και να το εχει και σε καλη τιμη??Εχω παρει τον αλεξοπουλο,τον τογελο, το stelpet και δεν εχει καννενας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 παιδια μηπως μπορειτε να μου δωσετε καποιο τηλεφωνο απο μαγαζι που να εχει βαριατορ polini το 9μπιλο για runner 50 και να το εχει και σε καλη τιμη??Εχω παρει τον αλεξοπουλο,τον τογελο, το stelpet και δεν εχει καννενας!!! Στο scootermania ρωτησες??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gazofonias16 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 εχεις τηλ να παρω τωρα?Raver εσυ τι βαριατορ λες να βαλω?το Polini ή το malossi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 εχεις τηλ να παρω τωρα?Raver εσυ τι βαριατορ λες να βαλω?το Polini ή το malossi? malossi να βαλεις! αντεχουν πολυ περισσοτερο.;) 2310866296 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gazofonias16 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 εχεις Msn να τα πουμε απο εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gazofonias16 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 αααα οκ!!! ποιο ειναι καλυτερο σε επιδοσεις απο τα 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 αααα οκ!!! ποιο ειναι καλυτερο σε επιδοσεις απο τα 2? δεν θα καταλαβεις την διαφορα σε αυτο το σταδιο που εχεις πειραξει το μηχανακι σου. και οι 2 εταιριες βγαζουν τα καλυτερα ανταλλακτικα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gazofonias16 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 ωραια πες οτι αλλαζω ιμαντα και βαζω τον malossi τον kevlar...τι βαριατορ να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 δεν ξερω!! δεν εχω ασχοληθει με πειραγμα 50ριου..καλυτερα να σε βοηθησουν τα παιδια.. επισης οτι πειραγμα εχω κανει σε scooter δεν κολλαγα στην λεπτομερεια..πρωτα αυξησα τον κυβισμο,μετα εβαλα αλλα reed,επισης καρμπυλατερ και φιλτρο ανοιχτο και σωληνακια υψηλης γιατι το μηχανακι εβγαζε 170 χλμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 και ξανά μανά λέμε ότι η γραφή τύπου sms απαγορεύεται και τα ποστ διαγράφονται... thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 ωραια πες οτι αλλαζω ιμαντα και βαζω τον malossi τον kevlar...τι βαριατορ να βαλω? με τον ιμαντα δεν παιρνεις επιδοσεις που να τις καταλαβαινεις,το θεμα ειναι το βαριατορ οπως ειπε και ο ραβερ τα μαλοσσι ειναι πιο ευκολο να τα βρεις και βγαζουν πιο πολλα χιλιομετρα σαν ανταλλακτικα,τα πολινι ειναι πιο αγωνιαρικα :) **βαριατορ προτεινω μουλτιβαρ 2000 μαλοσσι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 με τον ιμαντα δεν παιρνεις επιδοσεις που να τις καταλαβαινεις,το θεμα ειναι το βαριατορ οπως ειπε και ο ραβερ τα μαλοσσι ειναι πιο ευκολο να τα βρεις και βγαζουν πιο πολλα χιλιομετρα σαν ανταλλακτικα,τα πολινι ειναι πιο αγωνιαρικα :) **βαριατορ προτεινω μουλτιβαρ 2000 μαλοσσι :) Συμφωνω κι εγώ. Ειδικα απο τον ιμαντα δεν θα καταλάβεις καμία μα καμία διαφορά. Άσε που πολλοί (κι εγώ) πιστεύουν οτι ο original ιμάντας σε 50άρι μηχανακι είναι καλύτερος. Με το μούλτιβαρ θα έχεις ένα ανεπέσθητα ποιο σβέλτο ξεκίνημα (λόγω του ότι είναι κάπως ποιο ελαφρύ το μουλτιβαρ της malossi) αλλα προς θεου.....μην περιμένεις διαφορα απο αυτα τα δυο..... Αν μιλάμε για 50cc, άλλαξε πρώτα απ όλα ΕΞΑΤΜΙΣΗ + καρμυρατέρ και μετά στήσε τα ψιλολόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Συμφωνω κι εγώ. Ειδικα απο τον ιμαντα δεν θα καταλάβεις καμία μα καμία διαφορά. Άσε που πολλοί (κι εγώ) πιστεύουν οτι ο original ιμάντας σε 50άρι μηχανακι είναι καλύτερος. Με το μούλτιβαρ θα έχεις ένα ανεπέσθητα ποιο σβέλτο ξεκίνημα (λόγω του ότι είναι κάπως ποιο ελαφρύ το μουλτιβαρ της malossi) αλλα προς θεου.....μην περιμένεις διαφορα απο αυτα τα δυο..... Αν μιλάμε για 50cc, άλλαξε πρώτα απ όλα ΕΞΑΤΜΙΣΗ + καρμυρατέρ και μετά στήσε τα ψιλολόγια. και για να μην μπεις στα εξοδα,επειδη ειναι 17.5 χιλ.το καρμπυρατερ,βαλε ενα λιγο μεγαλυτερο ζιγκλερ,με 2 ε,και μια εξατμιση με γυρω στα 100ε και εισαι κομπλε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Ναι, σωστά. Εγώ έχω ''κολλήσει'' στα παλιότερα μοντέλα σαν το δικό μου που φορούσαν 12άρι καρμπυρατερ...:mad: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 δεν ξερω!! δεν εχω ασχοληθει με πειραγμα 50ριου..καλυτερα να σε βοηθησουν τα παιδια.. επισης οτι πειραγμα εχω κανει σε scooter δεν κολλαγα στην λεπτομερεια..πρωτα αυξησα τον κυβισμο,μετα εβαλα αλλα reed,επισης καρμπυλατερ και φιλτρο ανοιχτο και σωληνακια υψηλης γιατι το μηχανακι εβγαζε 170 χλμ. με τι μηχανακι εβγαλες 170km ? με crf ? μην μου πεις με scooter γιατι μαλον το ειδες ονειρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts