Jump to content

[MOTO] Gilera Runner: Βελτιώσεις, εμπειρίες κ.α

nikos the great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε leo γιατι λες στο παληκαρι να βαλει βαριατορο χωρις να χει τπτ αλλο πανω?αφου ξερεις οτι για να δουλεψει σωστα πρεπει να εχει και κυλινδρο!εγω θα προτεινα εξατμιση μπιλακια μεγαλυτερο ζιγκλερ και ενα φιλτρο malossi!δεν ειναι καλυτερο?επισης δεν μας ειπες πως παει το γκαζι σου?το δοκιμασες?το ρυθμισες?

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σήμερα το πρωί έβγαλα και εγώ το runner μου (50cc 2007).

Τα λάστιχα ήταν ξεφούσκωτα όμως. Είναι φυσιολογικό; (καθόταν απο τον Οκτώβριο)

Επίσης το λάστιχο έλεγε 55L και το φούσκωσα στα 55L. Είναι οκ?

Thnx εκ των προτέρων.

όλα καλά;

paidia epatha zimia!somptoma:Mou etrexan nera apo pano ke kato...to piga sto sinergio ke m eipe pos einai i trompa kai i flatza... mou eipe pos einai kapou sta 200 euro.. isxuei i me epiase kotso?????
Otan pira mixanaki oloi mou elegan pos tha to varetho ke ego nomiza to idio ma porothika pio poli!@!taxitira aeras eikones eleftheria :cool:

ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΑΠΟ GET SKI.ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΥΝΑΤΟ..ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΖΕΙ ΠΑΠΙΑ ?

αμα βαλεις τουρμπο σε διχρονο θα το καψεις το μηχανακι.ειναι που ειναι και πολυστροφα.

εγω παντως τουρμπο σε διχρονο δεν εχω :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε leo γιατι λες στο παληκαρι να βαλει βαριατορο χωρις να χει τπτ αλλο πανω?αφου ξερεις οτι για να δουλεψει σωστα πρεπει να εχει και κυλινδρο!εγω θα προτεινα εξατμιση μπιλακια μεγαλυτερο ζιγκλερ και ενα φιλτρο malossi!δεν ειναι καλυτερο?επισης δεν μας ειπες πως παει το γκαζι σου?το δοκιμασες?το ρυθμισες?

Εγω φιλε την πρωτη μερα που πηγα να φτιαξω το δικο μου (το πρωτο).Του ειπα θελω το ταδε και το ταδε.Εκει μου ειπε αυτος οτι με βαριατορ ξεκιναει κανεις.Δεν εχει προβλημα ασυμβατοτητας και δεν νομιζω να χανει τοσο σε επιδοσεις απο ενα πληρες κιτ 72αρι.Εχει μικρο κοστος αποδιδει και ουτως η αλλως ειτε στην αρχη ειτε στο τελος της βελτιωσης θα μπει και αυτο.

Φιλε οσο για εμενα ειδικα τωρα που αλλαξε και ο καιρος το μηχανακι κανει κοψιματα στο γκαζι πολυ αισθητα:X που σημαινει πολυ πλουσιο μιγμα σε βενζινη.Εχει ηδη ο μαστορας προμηθευτει ζιγκλερακια για να το ρυθμισει και εγω εχω ηδη παρει και 2 μπουζι ιριδιου ωστε να μπουν καθαρα και να μεινουν ετσι.Συγκεκριμενα την προηγουμενη τριτη που το κοιταξε το καρμπ μου, εχει Ν48 για τα χαμηλα και εχει παρει να βαλει 40-42 και Ν76 στα ψηλα και θα βαλει απο 60-64.Τερμα δεν μπορω να παω γιατι απο τις πολλες βενζινες που ριχνει μουκωνει το γκαζι:!:.

Απο 180χλμ που εχω αυτονομια ανα γεμισμα ποσο λετε να φτασω με τα μικροτερα ζιγκλερ:rolleyes:;;

paidia epatha zimia!somptoma:Mou etrexan nera apo pano ke kato...to piga sto sinergio ke m eipe pos einai i trompa kai i flatza... mou eipe pos einai kapou sta 200 euro.. isxuei i me epiase kotso?????

Εμενα παλια που ειχε χαλασει η τρομπα μου ειχε παρει 150€.

Η πλακα ειναι οτι το ανταλλακτικο εκανε 10€ και τα υπολοιπα ηταν εργασια :!::blink:

Ποια φλατζα χαλασε;Της κεφαλης;

μαγκεσ μπορει να μου βρει κανεισ ρανερ 50 με οσο ποιο λιγα λεφτα γινετε???σε οτι κατασταση και αν ειναι.ο σκελετοσ και τα πλαστικα να ειναι καλα.προοριζετε για αλλαγη μοτερ ή ανεβασμα στα 70+++.ποσο μπορει να παει το μαλλι για καμενο και ποσο για μοτερ 125 και ποσο για ανεβασμα στα 70+++???
[/sIGPIC]To XrEpI mOu!!

μαγκεσ μπορει να μου βρει κανεισ ρανερ 50 με οσο ποιο λιγα λεφτα γινετε???σε οτι κατασταση και αν ειναι.ο σκελετοσ και τα πλαστικα να ειναι καλα.προοριζετε για αλλαγη μοτερ ή ανεβασμα στα 70+++.ποσο μπορει να παει το μαλλι για καμενο και ποσο για μοτερ 125 και ποσο για ανεβασμα στα 70+++???

Koita fioe mou! an to akneis 125cc 2t tha sou vgei pio ligo apo to na to akneis 72cc full malossi mesa....! gia moter to poli na sou vgei 500euro(me mixanika stin timi) kai gia malossi 1000+ euro!+ mixanika!

Mages kai ego spaxnw mixani(piaggio an einai dinaton gia gilera) 125 ara i 180ara.. I agora tha ginei to kalokairi..Opios kserei to paramikro ite gia poulima ite gia dimoprasies plz na to anaferei!!!!!Nomizo pos ginonte kapies katasxeseis apo mpatsus ke istera ta poulane se ekseftilistikes times isxiei????
Otan pira mixanaki oloi mou elegan pos tha to varetho ke ego nomiza to idio ma porothika pio poli!@!taxitira aeras eikones eleftheria :cool:

Εγω φιλε την πρωτη μερα που πηγα να φτιαξω το δικο μου (το πρωτο).Του ειπα θελω το ταδε και το ταδε.Εκει μου ειπε αυτος οτι με βαριατορ ξεκιναει κανεις.Δεν εχει προβλημα ασυμβατοτητας και δεν νομιζω να χανει τοσο σε επιδοσεις απο ενα πληρες κιτ 72αρι.Εχει μικρο κοστος αποδιδει και ουτως η αλλως ειτε στην αρχη ειτε στο τελος της βελτιωσης θα μπει και αυτο.

Φιλε οσο για εμενα ειδικα τωρα που αλλαξε και ο καιρος το μηχανακι κανει κοψιματα στο γκαζι πολυ αισθητα:X που σημαινει πολυ πλουσιο μιγμα σε βενζινη.Εχει ηδη ο μαστορας προμηθευτει ζιγκλερακια για να το ρυθμισει και εγω εχω ηδη παρει και 2 μπουζι ιριδιου ωστε να μπουν καθαρα και να μεινουν ετσι.Συγκεκριμενα την προηγουμενη τριτη που το κοιταξε το καρμπ μου, εχει Ν48 για τα χαμηλα και εχει παρει να βαλει 40-42 και Ν76 στα ψηλα και θα βαλει απο 60-64.Τερμα δεν μπορω να παω γιατι απο τις πολλες βενζινες που ριχνει μουκωνει το γκαζι:!:.

Απο 180χλμ που εχω αυτονομια ανα γεμισμα ποσο λετε να φτασω με τα μικροτερα ζιγκλερ:rolleyes:;;

τι καρμπυρατερ εχεις leo?αν κρινω απο τα νουμερα των ζιγκλερ σου εχεις κανα 21?το πολυ να κερδισεις 20 χλμ αυτονομια ακομα!

οντως 10 ευρω εχει η αντλια και 7 το σετακι φλαντζες malossi!εμενα μου πηραν 120 ευρω εργατικα εδω ξανθη!

LEO ΠΕς ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΓΙΑ RUNNER ALLA OXI NA M FYGEI K H TSEPH

καλες εξατμισεις ειναι οι gianelli!υπαρχουν 3 σταδια και απευθυνονται σε ολες τις τσεπες!;)

οπως ειπε και ο φιλος παραπανω παρε μια gianelli.Προτεινω reverse επειδη εχει την καλυτερη αποδοση για τα λεφτα της ~150€

Ναι 21mm εχω προς το παρον....

οπως ειπε και ο φιλος παραπανω παρε μια gianelli.Προτεινω reverse επειδη εχει την καλυτερη αποδοση για τα λεφτα της ~150€

Ναι 21mm εχω προς το παρον....

και γω οταν το πρωτοεφτιαξα 21mm ειχα!δεν θυμαμαι νουμερο ζιγκλερ!τωρα τελευταια ειχα ενα koso 28mm γιατι με το 25mm πεινουσε κιαλλο το αχορταγο!!!:lol:

Εμενα ο μαστορας το γυρισε λιγο...Σκεφτεται για 32mm και οχι 28!!

Επισης τωρα με το κοντερ που εχω καταλαβαινω ποσο κλεβει το μαμα κοντερ εκει που παλια πηγαινα με 110 τωρα βλεπω 97-100 οταν στο κοσο πηγα 120 ποσα λες να εδειχνε το μαμα?

MAges tha kanw mia sxeti erwtisi! to GILERA DNA einai monothesio i oxi? an oxi o pisw pou pataei?

Διθεσιο ειναι.τα πατακια ειναι πολυ ψηλα και για να κατσει ανθρωπος θα πρεπει να ειναι αρκετα κοντος.παντως αυτο το μηχανακι δεν ειναι για να παιρνεις αλλο ατομο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Pernei kalo ftiaksimo pantos to dna.

ιδιο μοτερ με τα αλλα φοραει.απλα ειναι ποιο στημενο μηχανακι και παει καπως καλυτερα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πιστευω πως ειναι καλες.Δηλαδη αν βαλουμε στην Malossi βαθμο 10 ,η Laser πιανει 8.Δεν εχει μεγαλο κοστος και ειναι και πολυ εμφανισιμη,νικελωμενη.

Ο προμηθευτης των ανταλλακτικων μου παντως την προτεινει συχνα σε πελατες....

Εγω τωρα εχω αλλο προβληματισμο.Ειδα στο ebay κατι λαμπες τυπου SPOT για 12V με LED απο με 38 ,48,70 leds τα οποια θελω αν ειναι εφικτο να βαλω στο μπροστα μου φαναρι μιας και του ιδιου τυπου λαμπες εχω, απλα ειναι αλογονου τωρα.Διαβασα οτι πχ η λαμπα με τα 70Led βγαζει φως ισαξιο με λαμπα πυρακτωσεως 70W με καταναλωση 2,8W.Oπως και να εχει λεω να παρω για το σπιτι:cool:

Αλλα θα δειχνει ωραια και στο μοτο.Ρωτησα εναν που πουλαει αλλα μου απαντησε οτι δεν κανει.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι οχι.Το φισακι που κουμπωνει ειναι το ιδιο και ειναι 12V επισης.Περιμενω πιο λεπτομερη απαντηση.

Πιστευω πως ειναι καλες.Δηλαδη αν βαλουμε στην Malossi βαθμο 10 ,η Laser πιανει 8.Δεν εχει μεγαλο κοστος και ειναι και πολυ εμφανισιμη,νικελωμενη.

Ο προμηθευτης των ανταλλακτικων μου παντως την προτεινει συχνα σε πελατες....

Εγω τωρα εχω αλλο προβληματισμο.Ειδα στο ebay κατι λαμπες τυπου SPOT για 12V με LED απο με 38 ,48,70 leds τα οποια θελω αν ειναι εφικτο να βαλω στο μπροστα μου φαναρι μιας και του ιδιου τυπου λαμπες εχω, απλα ειναι αλογονου τωρα.Διαβασα οτι πχ η λαμπα με τα 70Led βγαζει φως ισαξιο με λαμπα πυρακτωσεως 70W με καταναλωση 2,8W.Oπως και να εχει λεω να παρω για το σπιτι:cool:

Αλλα θα δειχνει ωραια και στο μοτο.Ρωτησα εναν που πουλαει αλλα μου απαντησε οτι δεν κανει.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι οχι.Το φισακι που κουμπωνει ειναι το ιδιο και ειναι 12V επισης.Περιμενω πιο λεπτομερη απαντηση.

Dieuthinsi???An einai na rikso kai go kamia matia.