runner70 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Leolipop ποιο καρμπυρατερ 21 θα βαλεις και ποια εισαγωγη ? Κωδικους εννοω αν γνωριζεις Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 etsi re leo!!!! ti 8a pareis gilera xana? tn exatmisi tn malossi tn vriskw 280 euro axizei? 8a valw raoula,imanta kai ta piata mazi kai elatirio aspro ola malossi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Ti leei LEO pos pige to rantevou to pires telika??mipos gnorizei kaneis katanaloshs benzinhs gia runner 50cc sta 100km kai gia 180 2t pali sta 100km ean einai terma mama!Thanks.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 εγω ειχα 10 ευρω 100αρα BP για 300 χιλ...σε 50 αρι με μικτη χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Euxaristo GIL!Allos?:D :D :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgioths Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 re paidia parakolouthw kairo tis sizitiseis sas alla extes egina melos exw ena gilera 50 mama mhpws xeretai ti pragmata prepei na balw gia na phgainei kalhtera k me liga leuta??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Πηρα παιδια μηχανακι...Gilera Runner SP50 2003'.Θελει σουλουπωμα, το πισω φρενο σχεδον δεν πιανει, θελει μαλλον αλλαγη πηνιων γιατι εχει φτωχα φωτα.Λιγα πραματα αλλα θα κοστισουν κανα 200€. Θελω μονο να ερθουν γρηγορα τα ανταλλακτικα γιατι παει καιρος (1.5 χρονος) που ειχα μαμα μηχανακι και εχω απογοητευτει απο τις επιδοσεις του. :O . Φιλε πυργιωτη με 110€ αλλαζεις βαριατορ και ιμαντα που με αυτα θα παρεις ροπη.Για τελικη βαλε μια εξατμιση σπορ.Βεβαια οσο πιο ακριβη εξατμιση διαλεξεις τοσο καλυτερα θα πηγαινει.Ισως και μια φιλτροχοανη... Εγω εβαλα μια gianelli shot σε typhoon 50 και multivar 2000 malossi και παει πιο γρηγορα απο το δικο μου!!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Leolipop ποιο καρμπυρατερ 21 θα βαλεις και ποια εισαγωγη ? Κωδικους εννοω αν γνωριζεις Εισαγωγη μαλλον 02 5733B καρμπ. 1610997 etsi re leo!!!! ti 8a pareis gilera xana? tn exatmisi tn malossi tn vriskw 280 euro axizei? 8a valw raoula,imanta kai ta piata mazi kai elatirio aspro ola malossi Φιλε 280 κανει (εμενα την ειχε αφησει 235,τεσπα) αλλα αξιζει κατα την γνωμη μου οσο τιποτα αλλο πανω στο μηχανακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgioths Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 dhladh poso peripou tha exei telikh??? karbilater den xreiazetai??? mou eipe enas gnwstos moy oti ean balw reediera tha phgainei kalhtera ***re paidia blepw pou lete gia "multivar" & "kit" ti einai auta k pou mpainoun???*** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 egw tn deutera paragelnw multivar me mesees bilies kai imanta.. ligo argotera bazw kai tn exatmisi tis malossi :) evelpistw na dw parapanw apo ta 97 pou pianei twra me kil/no kai carb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Πηρα παιδια μηχανακι...Gilera Runner SP50 2003'.Θελει σουλουπωμα, το πισω φρενο σχεδον δεν πιανει, θελει μαλλον αλλαγη πηνιων γιατι εχει φτωχα φωτα.Λιγα πραματα αλλα θα κοστισουν κανα 200€. Θελω μονο να ερθουν γρηγορα τα ανταλλακτικα γιατι παει καιρος (1.5 χρονος) που ειχα μαμα μηχανακι και εχω απογοητευτει απο τις επιδοσεις του. :O . Φιλε πυργιωτη με 110€ αλλαζεις βαριατορ και ιμαντα που με αυτα θα παρεις ροπη.Για τελικη βαλε μια εξατμιση σπορ.Βεβαια οσο πιο ακριβη εξατμιση διαλεξεις τοσο καλυτερα θα πηγαινει.Ισως και μια φιλτροχοανη... Εγω εβαλα μια gianelli shot σε typhoon 50 και multivar 2000 malossi και παει πιο γρηγορα απο το δικο μου!!:ninja: Καλα εσυ δεν ειπες οτι σου κλεψανε το μηχανακι!!! :blink: και βρηκες το κουραγιο (ουτε βδομαδα δεν περασε..) και τα χρηματα για καινουργιο..και αμα βρεθει το παλιο τι θα κανεις..:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 Εισαγωγη μαλλον 02 5733B καρμπ. 1610997 ευχαριστω, και καλοταξιδο το μηχανακι.Και εγω το ιδιο καρμπυρατερ εχω και σκεφτομουν να του βαλω αυτη την εισαγωγη που ειπες. Η εισαγωγη 02 5733Β εχει διαστασεις 20,5 χ 23.Γνωριζεις τι ειναι αυτα τα 20.5 χ 23 ?Μηπως ειναι το μηκος και πλατος (σε χιλιοστα) της τρυπας στη βαση ,εκει που κουμπωνει πανω στη reedοθηκη ? Ή εχουν καθολου σχεση αυτα τα νουμερα με τα 21 mm του καρμπυρατερ ? Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Re paidia sorry eimai ligo off topic all poso diskolo einai na dianeiseis taksidi 140km me runner 180 2t??Kanontas staseis kai xoris na to zorizeis poli na to pigaineis diladi pano kato me 100km/h kai exontas kalo ladaki alla mes sto kalokairi mileme gia 38-40 bafmous!thanks!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgioths Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Re paidia sorry eimai ligo off topic all poso diskolo einai na dianeiseis taksidi 140km me runner 180 2t??Kanontas staseis kai xoris na to zorizeis poli na to pigaineis diladi pano kato me 100km/h kai exontas kalo ladaki alla mes sto kalokairi mileme gia 38-40 bafmous!thanks!:worry: koita egw exw kanei 45km me 50ari runner tsita gkazi 80km k me 2 staseis entaksei eukolo htan alla eixame paei 4 mhxanakia monos sou psilobariesai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Re paidia sorry eimai ligo off topic all poso diskolo einai na dianeiseis taksidi 140km me runner 180 2t??Kanontas staseis kai xoris na to zorizeis poli na to pigaineis diladi pano kato me 100km/h kai exontas kalo ladaki alla mes sto kalokairi mileme gia 38-40 bafmous!thanks!:worry: Τιποτα δεν καταλαβαινει το μηχανακι.απλα εσυ θα κουραστεις..αυτο οχι! κοιτα ομως να μην το πηγαινεις στα "κοκκινα" μια μεση ταχυτητα 100 χιλιομετρων ειναι καλα.το ειχα γι'αυτο σου λεω ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 egw me to 50 ari m piragmeno pigena me 60 km/h gia 70 km dn masaei mia :P fantasou to 180 mn masas 8a pas 8alassa :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Thanks gia tis apantiseis!Se 1 me 2 mines fa paro 50cc runner pou fa foraei moter 180cc.Perimeno pos kai pos!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 Aδιακριτη ερωτηση αλλα πόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 An rotas emena poli liga alla na einai kala oi filoi kai ta conne.O aderfos m eipe giro sta 400E mazi me mixanaki.Diladi ola fa ginoun san xari apo filous:D :D !ME to poy plirofo stin ton allon mina aptn douleia fa arxisei i diadikasia.An eixa fraga fa arxize tora alla:( no money. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 ante να δουμε αν θα δουμε ποτε φωτος απο 50αρη με 180cc μηχανη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 θα δουμε ποτε φωτος απο 50αρη με 180cc μηχανη... το αλλο με τον Τοτό το ξέρεις?? :lol: :lol: :lol: και να γινει αυτο το πραγμα(εγω προσωπικα δεν το πιστευω ουτε 1 στο 1.000.000) θα εχουν ξοδευτει πάρα πολυ περισοτερα λεφτα αποτι αξιζει ένα 180 καινουριο. και μην μου πειτε παλι οτι ''...αφου δεν εχω διπλωμα, θα φαινεται σαν πενηνταρι και θα ειμαι οκ...'',διοτι 1000φορές να σε πιασει αστυνομικος με 180 χωρις διπλωμα παρά να σε πιασει με 180δηλωμενο 50άρι!!!! θα τρεχεις και δεν θα φτανεις και θα πληρωσεις και στο δικαστηριο ακομη ενα μηχανακι...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 ante να δουμε αν θα δουμε ποτε φωτος απο 50αρη με 180cc μηχανη... Fotos fa deite molis to paro gia na pisteite oti ta panta ginontai!Ego pali eida 1 mprosta mou tou filou m kai pistika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 paidia simera piga kai paragila variator(mpilies,piato,elatirio)malossi-- 75 euro imanta malossi -- 35 euro episis rwtisa gia tn exatmisi tis malossi... mou eipes oti bgenoun 2 exatmiseis i mia exei 255 euro(1 elatirio :S) kai i alli 363(2elatiria) mporeite na mou peite pia i diafora?me tn deuteri mipws einai agwnistiki kai 8a me grafoun ka8e tris kai ligo?axizei ta parapanw leuta tis?i malossi protinei tn deuteri mou eipe.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKAZI89HIT Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 το αλλο με τον Τοτό το ξέρεις?? :lol: :lol: :lol: και να γινει αυτο το πραγμα(εγω προσωπικα δεν το πιστευω ουτε 1 στο 1.000.000) θα εχουν ξοδευτει πάρα πολυ περισοτερα λεφτα αποτι αξιζει ένα 180 καινουριο. και μην μου πειτε παλι οτι ''...αφου δεν εχω διπλωμα, θα φαινεται σαν πενηνταρι και θα ειμαι οκ...'',διοτι 1000φορές να σε πιασει αστυνομικος με 180 χωρις διπλωμα παρά να σε πιασει με 180δηλωμενο 50άρι!!!! θα τρεχεις και δεν θα φτανεις και θα πληρωσεις και στο δικαστηριο ακομη ενα μηχανακι...!!!! Oso gia ton toto ksero polla mporo na sou po kiolas an feleis:) !To filaraki m ton exoun stamathsei dio fores gia eksakribosi kodikon plaisiou kai mixanis me to poy eidan to kodiko peistikan oti einai 50ari kai etsi oute gata oute zimia!alloste emfanisiaka den exei kai poli megali diafora to 50ari apto 180 2t.Ekei pou fainetai poli einai sto 4t pou bgainoun kati solines kai prosfaitei ogko.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 kala anebase tou filou sou tote...p nai pio eukolo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts