pantsos13 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Πωπω:cry: Με το 19αρι και τα reed απο βενζίνη είμαι χάλια ...Πολύ τρώει Εκανα 56 χιλ. με 5 ευρώ:O ... Δεν ξέρω μπορεί έτσι να είναι στην αρχή με τα reed που τρώει...Εμένα ο Μπάμπης μου είπε στην αρχή έτρωγε πολύ και μετά δεν καταναλώνει τόσο πολύ...:worry: ... Τεσπα..Θα δίξει:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Πραγματι φιλε ειναι πολυ λιγα...εγω με 8 ευρω εκανα 100χλμ με το 25αρι που εχει τωρα ο Μπαμπης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUNNER_EVO Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Με το 19αρι και τα reed απο βενζίνη είμαι χάλια ...Πολύ τρώει Εκανα 56 χιλ. με 5 ευρώ:O ... Δεν ξέρω μπορεί έτσι να είναι στην αρχή με τα reed που τρώει...Εμένα ο Μπάμπης μου είπε στην αρχή έτρωγε πολύ και μετά δεν καταναλώνει τόσο πολύ...:worry: ... ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ REED ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΤΑ REED ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑ 500 χλμ ΑΛΛΑΓΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 skwstada prosekse pos milas edo mesa ... an thes na krineis kapoion i na tou kaneis mia sistasi yparxoun kai ta pm...min arxizeis prosopikes diamaxes giati oi moderators tha se steiloun spiti sou! Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondatom Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 ti eksatmisi na balw sto gillera 50cc 2t kai ti karb kai variator.reed.mpilakia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Λοιπον παιδια προεβησα σε μια μικρη αλλαγη σχεδιων. Αφηνω την εξατμιση σε εκρεμμοτητα για το Μαρτιο.Σε δεκα μερες εχω παραγγειλει να μου αλλαξουν ελατηρια,φλατζα και ριντιερα...να δω πως θα παει τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Παιδια σήμερα πήγα και εκλεισα ένα Runner sp 50(με την ίσια αεροτομη, 1200 ευρα ειναι καπως τσιμπημένη η τιμή του, αυριο θα γίνει η μεταβιβαση......... Γιατι 3 δικαστήρια με 125 δεν λέει........................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 hondatom akou... :) ena dellorto 21.. mia reediera malossi mhr (me tin gonia 45 moiron) ena multivar 2000 mhr tis malossi varelakia 4,7 kai ena aspro elatirio malossi .... afta gia arxi!kales voltes :rolleyes: Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUNNER_EVO Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΥΛΙΝΔΡΟΠΙΣΤΟΝΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΟΝΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ.ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 60 ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣ ΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΜΠΑΜ. ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ 21 ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ,MULTIVAR,ΕΞΑΤΜΙΣΗ,REED,ΜΠΙΛΑΚΙΑ 6,0gr:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Φιλε, εχω αλουμινενιο αλλα με 2 ελατηρια και 7,0g μπιλιες.Παλιοτερα μεχρι τα 50 το μηχανακι μου δεν πολυπηγαινε, μονο θορυβο εκανε.Μετα απο ενα ρυθμισμα καρμπυρατερ ειχε πολυ μεγαλη διαφορα. Δεν νομιζω να φταινε τα μπιλακια αλλα αν μπορεις δοκιμασε με πιο ελαφρια...λεμε μηπως.... Οταν λες μπαμ εννοεις πιστευω επιταχυνση απο 20-60 και οχι απο σταση αλλιως βαλε αλλο συμπλεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUNNER_EVO Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΑ.ΑΥΤΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΕΚΙΝΗΣΗ ΛΕΣ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 H καμπανα ειναι πιο ελαφρια και προσφερει καλυτερη ψυξη στον συμπλεκτη.Διαφορα πιστευω θα την δεις.Εγω ειδα.Στον συμπλεκτη αναφερομαι βεβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUNNER_EVO Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 EΣΥ ΤΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΡΕ LEOLIPOP? ΠΟΣΑ χλμ ΤΟ ΕΣΤΡΩΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ 500. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Εγω για 1000χλμ δεν πηγαινα πανω απο 60.Τελικη επειδη τοσο μου εδεινε ο δρομος εχω 117.Πριν το φρεναρισμα. Σε δυο εβδομαδες που θα αλλαξω ελατηρια θα δουμε τι γινεται μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUNNER_EVO Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 TO ΚΥΛΙΝΔΡΟΠΙΣΤΟΝΟ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Τι εννοεις ;Ποσο κοστισε; Θυμαμαι 250 ευρω ειχα δωσει...Εχω κανει μεχρι τωρα 6.000 χλμ. απροβληματιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUNNER_EVO Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 ΠΙΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ? ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondatom Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 gilera runner sp 2006 ti exatmisi na balw se 50cc 2t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Βαλε giannelli shot η πιο καλη κατα την γνωμη μου. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 ΠΙΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ? ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ? Τα ελατηρια του πιστονιου εννοω.Δεν δινουν τιποτα σε επιδοσεις αλλα τα αλλαζω για λογους συντηρησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 skwstada έχεις pm.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Βαλε giannelli shot η πιο καλη κατα την γνωμη μου. σιγα ρε παιδια.... Ακου η ποιο καλη...:lol: Αν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα προτεινω κατι σε malossi ή polini;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 σιγα ρε παιδια.... Ακου η ποιο καλη...:lol: Αν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα προτεινω κατι σε malossi ή polini;) Για οικονομικη λυση ειναι μια χαρα παντως η giannelli. Τα παιδια που θα εδιναν 300-400ε να παρουν malossi η polini ειναι ελαχιστα γι'αυτο προτεινα την giannelli.;) Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos13 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Εγώ πιστεύω οτι για 50cc δεν υπάρχει λόγος να πάρεις μια ακριβή εξάτμιση πάνω απο 200 Ευρώ..Σε 80cc βλέπεις την διαφορά με την ακριβή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Εγω καταλαβα πως αναφερε την gianelli ως την καλυτερη επιλογη αποδοσης/τιμης. Παντως ειμαι ενας απο τους ελαχιστους οπως ειπε και ο αορατος που διατιθενται να δωσουν τοσα χρηματα για εξατμιση. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts