filippos_04 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 παιδες σκεφτομαι να αγορασω κ εγω το desire s ηθελα να ρωτησω πια η διαφορα της ελληνικης συσκευης με τη συσκευη παραεισαγωγης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 παιδες σκεφτομαι να αγορασω κ εγω το desire s ηθελα να ρωτησω πια η διαφορα της ελληνικης συσκευης με τη συσκευη παραεισαγωγης? Λειτουργικά καμία. Αλλά τα παραεισαγωγής δεν καλύπτονται από την Ace, οπότε για εγγύηση το στέλνεις στο κατάστημα που το πήρες και αυτοί το στέλνουν έξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 πραγμα που σημαινει αν σου χαλασει περημενεις κανα μηνα.Μαλιστα ελληνικα θα εχει σιγουρα μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 πραγμα που σημαινει αν σου χαλασει περημενεις κανα μηνα.Μαλιστα ελληνικα θα εχει σιγουρα μεσα? Τα ελληνικα πρεπει να τα βαλεις εσυ Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 θα πρεπει να το φλασαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 θα πρεπει να το φλασαρω? Υπαρχει καποιο προγραμμα στο market νομιζω πως λεγεται lockete2 η καπως ετσι Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Εχω το Deire S κ ηθελα να ρωτησω πως μπορουμε οταν παταμε τα 4 touch κουμπια στο κατω μερος της οθονης,να μην κανει vibration.Οταν γραφω καποιο μηνυμα,δεν κανει vibration,το εχω απεργοποιησει απο τις ρυθμισεις,αλλα συνεχιζει να το κανει πατωντας τα 4 πληκτρα που υπαρχουν στο κατω μερος της οθονης. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Εχω το Deire S κ ηθελα να ρωτησω πως μπορουμε οταν παταμε τα 4 touch κουμπια στο κατω μερος της οθονης,να μην κανει vibration.Οταν γραφω καποιο μηνυμα,δεν κανει vibration,το εχω απεργοποιησει απο τις ρυθμισεις,αλλα συνεχιζει να το κανει πατωντας τα 4 πληκτρα που υπαρχουν στο κατω μερος της οθονης. Ευχαριστω Μενου,ρυθμισεις,ηχος,απτικα σχολια Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Σε ευχαριστω πολυ,αυτο ηταν.Κατι αλλο,χρειαζεται καποιος applications killer? οπως ο advanced apps killer?.Eχω ακουσει οι αυτα τα προγραμματα ισως δημιουργουν προβληματα,απλα σκεφτομαι αν ειναι καλο να "ξαλαφρωνουμε" manual το συστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Δεν απαιτείται, είναι στη διακριτική σου ευχέρεια αν θα χρησιμοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Δεν απαιτείται, είναι στη διακριτική σου ευχέρεια αν θα χρησιμοποιήσεις. Δεν εννουσα αν απαιτειται,αλλα αν ειναι καλο για το συστημα να κλεινουμε εφαρμογες που ανοιγουν απο μονες τους κ δεν τις χρησιμοποιουμε,κ αν το κλεισιμο αυτο κανει το κινητο να δουλευει καλυτερα. Ευχαριστω κ παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalakis32 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Στη διαχείριση των εφαρμογών μπορείς να δεις ποιες τρέχουν εκείνη τη στιγμή και πόση μνήμη ελεύθερη έχεις. Η μνήμη πίστεψε με περισσεύει ο,τι κι αν τρέχεις. Μπορείς να δοκιμασεις το task killer όπως έκανα κι εγώ. Μου έδειχνε δύο τρεις παραπάνω εφαρμογές από ότι το Android, και γι αυτό και το απεγκατεστησα. Αν δεν κάνω λάθος το gingerbread που έχουμε κλείνει αυτόματα εφαρμογές για τη σωστοτερη λειτουργεία του κινητού. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Καλησπέρα, ενώ με το gmail λογαριασμό δεν είχα κανένα πρόβλημα, με τον yahoo δεν θέει να μπει με τίποτα. Βγάζει, οτι δίνω λάθος user name ή password. Με τα ίδια μέσω του browser μπαίνω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Επείσης με τον λογαριασμό microsoft exchange μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα με κάποιο πιστοποιητικό ασφάλειας και επείσης δεν προχωράει. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Δεν εννουσα αν απαιτειται,αλλα αν ειναι καλο για το συστημα να κλεινουμε εφαρμογες που ανοιγουν απο μονες τους κ δεν τις χρησιμοποιουμε,κ αν το κλεισιμο αυτο κανει το κινητο να δουλευει καλυτερα. Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει λόγος, το λειτουργικό κλείνει μόνο του εφαρμογές όταν χρειαστεί. Παρόλα αυτά... εγώ χρησιμοποιώ μιας και θέλω να ξέρω τι τρέχει στο background. Είναι με άλλα λόγια στη διακριτική σου ευχέρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Καλησπέρα, ενώ με το gmail λογαριασμό δεν είχα κανένα πρόβλημα, με τον yahoo δεν θέει να μπει με τίποτα. Βγάζει, οτι δίνω λάθος user name ή password. Με τα ίδια μέσω του browser μπαίνω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Επείσης με τον λογαριασμό microsoft exchange μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα με κάποιο πιστοποιητικό ασφάλειας και επείσης δεν προχωράει. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ.στην yahoo το username ειναι της μορφης xxxx@yahoo.com το εβαλες ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Ναι έτσι το βάζω. Ακριβώς τα ίδια αν γράψω στον browser στο html login, μπαίνω κανονικά. Φτιάχνοντας email account στον client του, ότι και να του βάλω δεν .....:wacko: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Καλησπέρα, ενώ με το gmail λογαριασμό δεν είχα κανένα πρόβλημα, με τον yahoo δεν θέει να μπει με τίποτα. Βγάζει, οτι δίνω λάθος user name ή password. Με τα ίδια μέσω του browser μπαίνω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Επίσης με τον λογαριασμό microsoft exchange μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα με κάποιο πιστοποιητικό ασφάλειας και επείσης δεν προχωράει. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? K εγω το ιδιο προβλημα εχω κ το ψαχνω,αν βρουμε κατι το αναφερουμε εδω. Ευχαριστώ. Το ιδιο προβλημα εχω και εγω.Κ το ψαχνω,αν βρουμε κατι το αναφερουμε εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) Γιατί δε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Yahoo! Mail; Sent from my Nexus One using Tapatalk Edited June 10, 2011 by vman Προσθήκη link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 εχει περαστει σε εμας η 2.3.4?? ή μονο στο nexus S περαστικε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται το hard reset δηλαδη τα βηματα που κανουμε, και ποια ειναι η διαφορα απο την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Φίλε μου τα ίδια μου έκανε εμένα το FlightTrack (paid). Έβαλα Kayak και ησύχασα :) τωρα λειτουργει........δεν ξερω γιατι αλλα ολα καλα..:lol: Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Ναι έτσι το βάζω. Ακριβώς τα ίδια αν γράψω στον browser στο html login, μπαίνω κανονικά. Φτιάχνοντας email account στον client του, ότι και να του βάλω δεν .....:wacko: Το ιδιο προβλημα εχω και εγω.Κ το ψαχνω,αν βρουμε κατι το αναφερουμε εδω. Τελικά με το yahoo, το έλεισα ατο πρόβλημα. Με το microsoft exchange όμως δεν μπορώ να βρω άκρη. Λογικά κάποιο πιστοποιητικό ασφαλίας δεν υπάρχει ή είναι παλιό. Αλλά ποιο? Και το ωραίο είναι ότι με το wave (bada) που δουλεύω σαν δεύτερο, μπαίνω αέρα!!:blink: Τώρα τι να πω?? Φταίω αν θα πω την κακία μου προς microsoft ή google πλευρά?:rolleyes: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Τελικά με το yahoo, το έλεισα ατο πρόβλημα. Με το microsoft exchange όμως δεν μπορώ να βρω άκρη. Λογικά κάποιο πιστοποιητικό ασφαλίας δεν υπάρχει ή είναι παλιό. Αλλά ποιο? Και το ωραίο είναι ότι με το wave (bada) που δουλεύω σαν δεύτερο, μπαίνω αέρα!!:blink: Τώρα τι να πω?? Φταίω αν θα πω την κακία μου προς microsoft ή google πλευρά?:rolleyes: Φιλε αν θες πες μου πως το ελυσες με το yahoo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) Φιλε αν θες πες μου πως το ελυσες με το yahoo. Λοιπόν, user name και password βάζεις κανονικά. Μετά επιλέγεις χειροκίνητα να κάνεις τις ρυθμήσεις και στο protocol βάζεις IMAP (και όχι pop3). Στον IMAP server βάζεις imap.mail.yahoo.com Security type βάζεις SSL και στο server port βάζεις 993. Δίνεις next, δεν πειράζεις το username και το password που σου ξαναβγάζει, και στον SMTP server βάζεις samsung.smtp.mail.yahoo.com. Στο security type βάζεις SSL και στο server port δίνεις 465 και μετά next. Εδώ θα περιμένεις λίγο. Μην κάνεις τίποτα αργεί λίγο αλλά δεν κολλάει. Μετά σου βγάζει το account name και το your name τα οποία επείσης δεν τα πειράζεις (αφήνεις αυτά που σου δίνει) και τέλος πατάς finish setup. Αν όλα πάνε καλά, θα δείς να έρχονται τα email σου. Edited June 10, 2011 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) Ωπα!!! Ωραίος!!:lol: Αν κάπου μπερδεύεσαι με τα πεδία που στα γράφω στα Αγγλικά (το έχω στα Αγγλικά γιατί το έχω συνηθήσει έτσι από προηγούμενα τηλέφωνα και με βολεύει και στην ορολογία), γύρνα το για λίγο στα Αγγλικά, κάνε τις ρυθμήσεις και μετά ξαναγύρνα το στα Ελληνικά. ---------------------------------- EDIT: Για το πρόβλημα με το active sync με Microsoft exchange server, βρήκα αυτό: http://www.google.com/support/forum/p/android/thread?tid=07b094e128f71d3e&hl=en Ελπίζω να μην είναι έτσι. Αλλιώς χαιρετήσματα!!! Και τι στο καλό, το Bada υποστηρίζει τα credencials για το active sync και το android όχι? Ύμαρτον!! Edited June 10, 2011 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts