free4you Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά, Λόγω του ότι φορτίζω το κινητό μου τα βράδια δεν είχα παρατηρήσει πόση ώρα χρειάζεται ένας πλήρης κύκλος φόρτισης... Πρόσφατα ανακάλυψα ότι διαρκεί περί τις 3,5 - 4 ώρες:shock::shock::shock:... Κοίταξα τον φορτιστή (αυτόν που παρέχεται μαζί με το κινητό) και παρατήρησα ότι είναι 200mAh. Σκέφτηκα λοιπόν να πάρω ένα πιο δυνατό (επώνυμο βέβαια) για να συντομεύσω την πλήρη φόρτιση και σκέφτομαι κάποιον πάνω από 1Αh και πιο συγκεκριμένα ένα Belkin 2.1Ah. Να τον πάρω ή θα γίνει βεγγαλικό το κινητό μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 free4you said: Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά, Λόγω του ότι φορτίζω το κινητό μου τα βράδια δεν είχα παρατηρήσει πόση ώρα χρειάζεται ένας πλήρης κύκλος φόρτισης... Πρόσφατα ανακάλυψα ότι διαρκεί περί τις 3,5 - 4 ώρες:shock::shock::shock:... Κοίταξα τον φορτιστή (αυτόν που παρέχεται μαζί με το κινητό) και παρατήρησα ότι είναι 200mAh. Σκέφτηκα λοιπόν να πάρω ένα πιο δυνατό (επώνυμο βέβαια) για να συντομεύσω την πλήρη φόρτιση και σκέφτομαι κάποιον πάνω από 1Αh και πιο συγκεκριμένα ένα Belkin 2.1Ah. Να τον πάρω ή θα γίνει βεγγαλικό το κινητό μου??? Ο γνήσιος φορτιστής είναι 1Ah.. Για μένα μην πας παραπάνω γιατί το κινητό μπορεί μεν να μην πάθει ζημιά αλλά η μπαταρία θα πάθει σίγουρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 kollatos said: Ο γνήσιος φορτιστής είναι 1Ah.. Για μένα μην πας παραπάνω γιατί το κινητό μπορεί μεν να μην πάθει ζημιά αλλά η μπαταρία θα πάθει σίγουρα. Μην ανησυχείς. Και 10A φορτιστή να πάρεις, το τηλέφωνο θα τραβήξει όσο ρεύμα χρειάζεται για τη φόρτιση. Απλά το μέγιστο ρεύμα φόρτισης του DS δεν ξεπερνάει τα 800ma, οπότε οτιδήποτε παραπάνω, είναι απλά πεταμένα λεφτά αν δεν τον χρειάζεσαι και άλλη δουλειά (πχ tablet). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Ο μόνος λόγος που θα τολμούσα να κάνω ρουτ το κινητό είναι να διορθώσω το πρόβλημα με τα λινκ στην ics.ΑΝ κάνω ρουτ χάνονται τα πάντα από εφαρμογές και πρέπει να τις ξανά περάσω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 fuorigioco1981 said: Ο μόνος λόγος που θα τολμούσα να κάνω ρουτ το κινητό είναι να διορθώσω το πρόβλημα με τα λινκ στην ics.ΑΝ κάνω ρουτ χάνονται τα πάντα από εφαρμογές και πρέπει να τις ξανά περάσω ; Μπορεί κάποιος να μου πει τα βήματα να κάνω ρουτ το κινητό ,να διορθώσω το πρόβλημα με τα λινκ της ics με την βοήθεια του αντίστοιχου τοπικ από xda και μετά να επαναφέρω το κινητό στην τωρινή μαμά ics Rom ? Γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Μικρή διόρθωση: Η χωρητικότητα των μπαταριών μετράται σε Ah. Η ένταση του ρεύματος (I), η ποσότητα μεταφοράς ηλεκτρονίων ανά τον χρόνο, μετράται σε Α (αμπέρ). Μπορεί βέβαια κανείς να μπερδευτεί με τις υποδιαιρέσεις. Μιλιαμπέρ κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 legion said: Σαν πρώτη διαδικασία θα πρέπει να καταργήσουμε την εγκατάταση HTC Sync απο τον υπολογιστή μας και απο το κινητό μας να έχουμε επιλέξει Εντοπισμός σφαλμάτων USB και αν επιστρέπονται ψευδείς τοποθεσίες. Κατεβάζουμε την εφαρμογή Revolutinary απο εδω http://revolutionary.io/ (..για windows εδώ και για linux εδώ Στην συνέχεια μέσα απο το κινητό Ρυθμίσεις/Τροφοδοσία/ Ξετσεκάρουμε την επιλογή ‘’Γρήγορη εκκίνηση’’. Απο εδώ θα κατεβάσουμε http://unrevoked.com/rootwiki/doku.php/public/revolutionary τους HTC Fastboot drivers απο εδώ ..και προχωράμε στην εγκατάσταση του. Εφόσον ολοκληρωθει η διαδικασια εγκατάστασης θα μεταβούμε στην εφαρμογή Revolutinary που κατεβάσαμε στην αρχή. Τρέχουμε το revolutionary.exe και θα μας εμφανίση ένα μήνυμα Enter beta Key [serial: xxxxxxxx] για να συνεχίσει η διαδικασία θα πρέπει να πάρουμε το Beta key που θα βρούμε απο εδώ http://revolutionary.io/ εφόσον δηλώσουμε το serial number που μας εμφανίζει μέσα απο το DOS παράθυρο του revolutionary. Πατάμε enter και κλεινουμε το κινητό, θα εμφανίσει το recovery mode (παράλληλα στον υπολογιστή θα εμφανίσει το μήνυμα Do you want to download …. Και πατάμε Y όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία το παράθυρο DOS θα εξαφανιστή. Απο το κινητο με τα πλήκτρα έντασης επιλέγουμε το REBOOT και με το power off το επιλέηγουμε. Στην συνέχεια επιλέγουμε απο εδώ http://unrevoked.com/rootwiki/doku.php/public/revolutionary κατεβάζουμε το αρχείο απο εδώ και το βάζουμε όπως είναι zipαρισένο χύμα στην κάρτα μνήμης. Εφόσον το κάνουμε πατάμε το volume down και το power on/off ώστε να μπούμε στο Recovery Mode και επιλέγουμε την επιλογή Recovery. Το κινητό θα μπει στο menu του revolutionary.. επιλεγουμε –install zip From sdcard και στην συνέχεια την επιλογή "choose zip from sdcard και επιλέγουμε το αρχείο su-2.3.6.3-efgh-signed.zip. Εφόσον ολοκληρωθει η εγκατάσταση (επιλέγουμε ****Go Back**** και τέλος Reboot system now. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. Μετά μπορούμε να κατεβάσουμε το ROM Manager και φορτώνουμε όποια έκδοση θέλουμε. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ROOT ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΕΡΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.κανοντας αυτα το κινητο χανει δεδομενα,οι εφαρμογες που εχω ηδη μενουν ως εχουν?και απλα θα ειμαι ρουτ?μετα πως γυρναω να μην ειμαι ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καλημερα και καλη χρονια! Μιλαω στο κινητο.Με παιρνει δευτερη γραμμη,απανταω,οποτε η πρωτη γραμμη μπαινει στην αναμονη.Κλεινω την δευτερη γραμμη,ομως πως στον διατανο επαναφερω την πρωτη γραμμη απο την αναμονη??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 αγόρασα αυτη την μπαταρια http://www.ebay.com/itm/181044226871?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και τη χρησιμοποιω εδω και 3 μερες .Εχει πολυ καλη αυτονομια σε σχεση με την γνησια που χρησιμοποιουσα αλλα οταν φορτιζει το κινητο δεν αλλαζει το επιπεδο φορτισης ενω η μπαταρια φορτιζει .Μονο αν κλεισει το κινητο power off και οχι reset αλλαζει το επιπεδο της φορισης αλλα για μια φορα βαινεατι οτι εχει ανεβει καθως φορτιστηκε αλλα μετα παλι δεν ανεβαινει οσο συχιζει να φορτιζει αλλιως αν δηλαδη την βαλεις για φορτιση ενω απομενει το 20% θα φορτισει κανονικα μετα απο ωρες αλλα παλι 20% θα δειχνει .Κατα την αποφορτιση το επιπεδο της μπαταριας απεικονιζεται κανονικα! δηλαδη με τη χρηση πεφτει! εχει υποψη του κατι κανεις? Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Το έχω ξανά ρωτήσει αλλά κανείς δεν απάντησε. Θέλω να κανω ρουτ το κινητό μόνο και μόνο για να διορθώσω το πρόβλημα με τα λινκ στην ics.μετά θέλω να.γίνω ξε ρουτ αμέσως.θα χαθεί η διόρθωση που θα έχω κάνει για το πρόβλημα με τα λινκ ;και πως κάνω ρουτ και ξε ρουτ γιατί στο πρώτο ποστ ειναι λίγο δύσκολο να καταλάβω ειδικά για το ξε ρουτ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 ποιο ειναι το service για το htc στην αθηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 dioskur said: ποιο ειναι το service για το htc στην αθηνα? Ριξε μια ματια εδω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=328849 post 1# Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Δεν το είχα προσέξει. Ευχαριστώ πολλή. Η arvato είναι το service αυτό? Μου είχε πει ένας γνωστός μου που έχει κατάστημα με κινητά πολλή γνωστό στον Πειραιά ότι τα 90 από τα 100 κινητά που στέλνουν εντος εγγύησης σε αυτή την εταιρεία τα βγάζει με υγρασία. Πήρα πριν από λίγο τηλέφωνο και τους ανάφερα το πρόβλημα (όταν πατώ στην οθόνη επάνω δεξιά δεν ανταποκρίνεται) και μου είπαν ότι αν το ανοίξουν και είναι σπασμένο ή έχει υγρασία θα πληρώσω 20 ευρώ ακόμα και αν δεν το επισκευάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εχει παρατηρήσει κανείς στο ημερολόγιο πότε λέει πως είναι το Πάσχα ; 31 Μαρτίου :lol: Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 bathan said: Εχει παρατηρήσει κανείς στο ημερολόγιο πότε λέει πως είναι το Πάσχα ; 31 Μαρτίου :lol: μάλλον δεν ασχολούνται με ορθόδοξους ...... εννοεί το Πάσχα των καθολικών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bakounin Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Χαίρεται. Μια βοήθεια ρε παιδιά γιατί έχω μαρτυρήσει με το Desire. Είχε γίνει root και είχε την Leedroid. Κάτι έγινε κ έπαιρνε μπρος 1 στις 10. Το έδωσε σε ένα φίλο και μου το επανέφερε στην 2.3.3, αλλά πάλι με προβλήματα. Δεν δούλευε η κάμερα και το wifi όταν το έκλεινες έπρεπε να κάνει restart για να ξαναμπέις. Τώρα ανοίγει 1 στις 40. Το πρωί έκανα wipe, το φόρτισα τέρμα και τελικά άνοιξε. Την MicroSD την βλέπει "κενή ή κάτι δεν πάει καλά" λέει. Έκανα restart και πάλι δεν ανοίγει. Έχω ξενερώσει όσο δεν πάει. Είναι κοντά στο να αντιμετωπίσει τους τοίχους :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 εκανα συγκριτικο τεστ με το antutu tester για τρεις διαφορετικες μπαταριες! αποτελεσματα (οσο πιο μεγαλο το σκορ τοσο πιο μεγαλη διαρκεια μπαταριας) http://www.ebay.com/itm/121062755999?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 σκορ: 372 :O http://www.ebay.com/itm/2pc-1500mAh-Battery-Wall-Charger-Dock-for-HTC-T-Mobile-Desire-S-Z-Incredible-2-S-/270987338843?pt=PDA_Accessories&hash=item3f181aa45b σκορ: 353 :( http://www.ebay.com/itm/181044226871?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 σκορ: 616 :D Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 micdoc said: εκανα συγκριτικο τεστ με το antutu tester για τρεις διαφορετικες μπαταριες! αποτελεσματα (οσο πιο μεγαλο το σκορ τοσο πιο μεγαλη διαρκεια μπαταριας) http://www.ebay.com/itm/121062755999?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 σκορ: 372 :O http://www.ebay.com/itm/2pc-1500mAh-Battery-Wall-Charger-Dock-for-HTC-T-Mobile-Desire-S-Z-Incredible-2-S-/270987338843?pt=PDA_Accessories&hash=item3f181aa45b σκορ: 353 :( http://www.ebay.com/itm/181044226871?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 σκορ: 616 :D Λογικο αφου οι δυο πρωτες ειναι μονο 1450 ΚΑΙ 1500 ενω η τριτη 2000Mah :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Bakounin said: Χαίρεται. Μια βοήθεια ρε παιδιά γιατί έχω μαρτυρήσει με το Desire. Είχε γίνει root και είχε την Leedroid. Κάτι έγινε κ έπαιρνε μπρος 1 στις 10. Το έδωσε σε ένα φίλο και μου το επανέφερε στην 2.3.3, αλλά πάλι με προβλήματα. Δεν δούλευε η κάμερα και το wifi όταν το έκλεινες έπρεπε να κάνει restart για να ξαναμπέις. Τώρα ανοίγει 1 στις 40. Το πρωί έκανα wipe, το φόρτισα τέρμα και τελικά άνοιξε. Την MicroSD την βλέπει "κενή ή κάτι δεν πάει καλά" λέει. Έκανα restart και πάλι δεν ανοίγει. Έχω ξενερώσει όσο δεν πάει. Είναι κοντά στο να αντιμετωπίσει τους τοίχους Πιθανον το τηλεφωνο να εχει προβλημα μητρικης που επιδεινωνεται και το οποιο να ειναι ασχετο με τις αλλεγες των rom που κανεις. Edited February 14, 2013 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Πρόβλημα με internet explorer Παιδιά καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα, όταν μπαίνω στον internet explorer στην κανονική μορφή (όχι στην λειτουργία κινητού) και συγκεκριμένα στο facebook δεν μπορώ να δω τα σχόλια των άλλων και όταν πατάω για να σχολιάσω κάτι δεν ανοίγει το πληκτρολόγιο και απλά μου υπογραμμίζει τα σχόλια. Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά στο facebook. Έχω κάνει hard reset 2 φορές μήπως και κάποια εφαρμογή έχει δημιουργήσει το πρόβλημα άλλα το πρόβλημα δεν έχει λυθεί! Έχει κάποιος υπόψην του κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εχεις δοκιμασει με διαφορετικο browser? Π.χ. opera mobile. Αυτον χρησιμοποιω με δεν εχει κανενα θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Δεν έχω θέμα με τα android προγράμματα browser από το μάρκετ!!! Παράδειγμα η εφαρμογή του facebook από το μάρκετ λειτουργεί καλά!! Μάλλον από τις διάφορες εφαρμογές βάλε-βγάλε η από τις ενημερώσεις του facebook ίσως έχει μπει κάτι στην ram rom (λέω εγώ τώρα δεν ξέρω) και έχει δημιουργήσει το πρόβλημα!! Έχω την έκδοση 2.3.5 HTC 3.0 2.10.401.8 να πάω στην 4.0 μήπως και λυθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 όταν λες internet explorer τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εννοώ το προ εγκατεστημένο πρόγραμμα μέσα στο τηλέφωνο. http://www.prlog.org/11511268-htc-desire.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 ωραία... άρα έχεις πρόβλημα με τον προεγκατεστημενο browser. με αλλον που σε προτεινα δοκίμασες; π.χ. Dolphin Browser Opera Mobile web browser Maxthon Android Web Browser Boat Browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts