micdoc Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 αγόρασα αυτη την μπαταρια http://www.ebay.com/itm/181044226871?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και τη χρησιμοποιω εδω και 3 μερες .Εχει πολυ καλη αυτονομια σε σχεση με την γνησια που χρησιμοποιουσα αλλα οταν φορτιζει το κινητο δεν αλλαζει το επιπεδο φορτισης ενω η μπαταρια φορτιζει .Μονο αν κλεισει το κινητο power off και οχι reset αλλαζει το επιπεδο της φορισης αλλα για μια φορα βαινεατι οτι εχει ανεβει καθως φορτιστηκε αλλα μετα παλι δεν ανεβαινει οσο συχιζει να φορτιζει αλλιως αν δηλαδη την βαλεις για φορτιση ενω απομενει το 20% θα φορτισει κανονικα μετα απο ωρες αλλα παλι 20% θα δειχνει .Κατα την αποφορτιση το επιπεδο της μπαταριας απεικονιζεται κανονικα! δηλαδη με τη χρηση πεφτει! εχει υποψη του κατι κανεις? Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Το έχω ξανά ρωτήσει αλλά κανείς δεν απάντησε. Θέλω να κανω ρουτ το κινητό μόνο και μόνο για να διορθώσω το πρόβλημα με τα λινκ στην ics.μετά θέλω να.γίνω ξε ρουτ αμέσως.θα χαθεί η διόρθωση που θα έχω κάνει για το πρόβλημα με τα λινκ ;και πως κάνω ρουτ και ξε ρουτ γιατί στο πρώτο ποστ ειναι λίγο δύσκολο να καταλάβω ειδικά για το ξε ρουτ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 ποιο ειναι το service για το htc στην αθηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 ποιο ειναι το service για το htc στην αθηνα? Ριξε μια ματια εδω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=328849 post 1# Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dioskur Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Δεν το είχα προσέξει. Ευχαριστώ πολλή. Η arvato είναι το service αυτό? Μου είχε πει ένας γνωστός μου που έχει κατάστημα με κινητά πολλή γνωστό στον Πειραιά ότι τα 90 από τα 100 κινητά που στέλνουν εντος εγγύησης σε αυτή την εταιρεία τα βγάζει με υγρασία. Πήρα πριν από λίγο τηλέφωνο και τους ανάφερα το πρόβλημα (όταν πατώ στην οθόνη επάνω δεξιά δεν ανταποκρίνεται) και μου είπαν ότι αν το ανοίξουν και είναι σπασμένο ή έχει υγρασία θα πληρώσω 20 ευρώ ακόμα και αν δεν το επισκευάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εχει παρατηρήσει κανείς στο ημερολόγιο πότε λέει πως είναι το Πάσχα ; 31 Μαρτίου :lol: Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εχει παρατηρήσει κανείς στο ημερολόγιο πότε λέει πως είναι το Πάσχα ; 31 Μαρτίου :lol: μάλλον δεν ασχολούνται με ορθόδοξους ...... εννοεί το Πάσχα των καθολικών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bakounin Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Χαίρεται. Μια βοήθεια ρε παιδιά γιατί έχω μαρτυρήσει με το Desire. Είχε γίνει root και είχε την Leedroid. Κάτι έγινε κ έπαιρνε μπρος 1 στις 10. Το έδωσε σε ένα φίλο και μου το επανέφερε στην 2.3.3, αλλά πάλι με προβλήματα. Δεν δούλευε η κάμερα και το wifi όταν το έκλεινες έπρεπε να κάνει restart για να ξαναμπέις. Τώρα ανοίγει 1 στις 40. Το πρωί έκανα wipe, το φόρτισα τέρμα και τελικά άνοιξε. Την MicroSD την βλέπει "κενή ή κάτι δεν πάει καλά" λέει. Έκανα restart και πάλι δεν ανοίγει. Έχω ξενερώσει όσο δεν πάει. Είναι κοντά στο να αντιμετωπίσει τους τοίχους :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 εκανα συγκριτικο τεστ με το antutu tester για τρεις διαφορετικες μπαταριες! αποτελεσματα (οσο πιο μεγαλο το σκορ τοσο πιο μεγαλη διαρκεια μπαταριας) http://www.ebay.com/itm/121062755999?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 σκορ: 372 :O http://www.ebay.com/itm/2pc-1500mAh-Battery-Wall-Charger-Dock-for-HTC-T-Mobile-Desire-S-Z-Incredible-2-S-/270987338843?pt=PDA_Accessories&hash=item3f181aa45b σκορ: 353 :( http://www.ebay.com/itm/181044226871?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 σκορ: 616 :D Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 εκανα συγκριτικο τεστ με το antutu tester για τρεις διαφορετικες μπαταριες! αποτελεσματα (οσο πιο μεγαλο το σκορ τοσο πιο μεγαλη διαρκεια μπαταριας) http://www.ebay.com/itm/121062755999?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 σκορ: 372 :O http://www.ebay.com/itm/2pc-1500mAh-Battery-Wall-Charger-Dock-for-HTC-T-Mobile-Desire-S-Z-Incredible-2-S-/270987338843?pt=PDA_Accessories&hash=item3f181aa45b σκορ: 353 :( http://www.ebay.com/itm/181044226871?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 σκορ: 616 :D Λογικο αφου οι δυο πρωτες ειναι μονο 1450 ΚΑΙ 1500 ενω η τριτη 2000Mah :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Χαίρεται. Μια βοήθεια ρε παιδιά γιατί έχω μαρτυρήσει με το Desire. Είχε γίνει root και είχε την Leedroid. Κάτι έγινε κ έπαιρνε μπρος 1 στις 10. Το έδωσε σε ένα φίλο και μου το επανέφερε στην 2.3.3, αλλά πάλι με προβλήματα. Δεν δούλευε η κάμερα και το wifi όταν το έκλεινες έπρεπε να κάνει restart για να ξαναμπέις. Τώρα ανοίγει 1 στις 40. Το πρωί έκανα wipe, το φόρτισα τέρμα και τελικά άνοιξε. Την MicroSD την βλέπει "κενή ή κάτι δεν πάει καλά" λέει. Έκανα restart και πάλι δεν ανοίγει. Έχω ξενερώσει όσο δεν πάει. Είναι κοντά στο να αντιμετωπίσει τους τοίχους Πιθανον το τηλεφωνο να εχει προβλημα μητρικης που επιδεινωνεται και το οποιο να ειναι ασχετο με τις αλλεγες των rom που κανεις. Edited February 14, 2013 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Πρόβλημα με internet explorer Παιδιά καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα, όταν μπαίνω στον internet explorer στην κανονική μορφή (όχι στην λειτουργία κινητού) και συγκεκριμένα στο facebook δεν μπορώ να δω τα σχόλια των άλλων και όταν πατάω για να σχολιάσω κάτι δεν ανοίγει το πληκτρολόγιο και απλά μου υπογραμμίζει τα σχόλια. Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά στο facebook. Έχω κάνει hard reset 2 φορές μήπως και κάποια εφαρμογή έχει δημιουργήσει το πρόβλημα άλλα το πρόβλημα δεν έχει λυθεί! Έχει κάποιος υπόψην του κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εχεις δοκιμασει με διαφορετικο browser? Π.χ. opera mobile. Αυτον χρησιμοποιω με δεν εχει κανενα θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Δεν έχω θέμα με τα android προγράμματα browser από το μάρκετ!!! Παράδειγμα η εφαρμογή του facebook από το μάρκετ λειτουργεί καλά!! Μάλλον από τις διάφορες εφαρμογές βάλε-βγάλε η από τις ενημερώσεις του facebook ίσως έχει μπει κάτι στην ram rom (λέω εγώ τώρα δεν ξέρω) και έχει δημιουργήσει το πρόβλημα!! Έχω την έκδοση 2.3.5 HTC 3.0 2.10.401.8 να πάω στην 4.0 μήπως και λυθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 όταν λες internet explorer τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εννοώ το προ εγκατεστημένο πρόγραμμα μέσα στο τηλέφωνο. http://www.prlog.org/11511268-htc-desire.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 ωραία... άρα έχεις πρόβλημα με τον προεγκατεστημενο browser. με αλλον που σε προτεινα δοκίμασες; π.χ. Dolphin Browser Opera Mobile web browser Maxthon Android Web Browser Boat Browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleter4 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) Με τοn Firefox παίζει κανονικά!!! ωραία... άρα έχεις πρόβλημα με τον προεγκατεστημενο browser. ναι με αυτον ειναι το προβλημα Edited February 18, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Αν δεν έχεις αποθηκευμένους κωδικούς κλπ στον browser της συσκευής σου, πήγαινε ρυθμίσεις/εφαρμογές/διαχείριση εφαρμογών και αφού βρεις την εφαρμογή του browser, κάνε εκκαθάριση δεδομένων. Μετά ξαναδοκίμασε... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μολις πριν λιγο ρε παιδια μου ηρθε μια ενημερωση εφαρμογης απο την htc μεσω wifi. Ηρθε σε κανεναν αλλο; Δεν εχω ιδεα τι μπορει να ηταν...την εκανε μεσα σε ενα λεπτο και τελος. Φοραω την ice και την ειχα βαλει μεσω htc sync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μολις πριν λιγο ρε παιδια μου ηρθε μια ενημερωση εφαρμογης απο την htc μεσω wifi. Ηρθε σε κανεναν αλλο; Δεν εχω ιδεα τι μπορει να ηταν...την εκανε μεσα σε ενα λεπτο και τελος. Φοραω την ice και την ειχα βαλει μεσω htc sync. κι εμενα μου ηρθε και την εβαλα...1,3mb...τι κανει ομως θα σε γελασω:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μολις πριν λιγο ρε παιδια μου ηρθε μια ενημερωση εφαρμογης απο την htc μεσω wifi. Ηρθε σε κανεναν αλλο; Δεν εχω ιδεα τι μπορει να ηταν...την εκανε μεσα σε ενα λεπτο και τελος. Φοραω την ice και την ειχα βαλει μεσω htc sync.τωρα την εκανα κι εγω αλλα δεν βλεπω τιποτα!πως και μας θυμηθηκε η htc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 την έκανα και εγώ την αναβάθμιση κάτι σχετικά με την ασφάλεια λέει η htc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Καλησπερα να κανω μια ερωτηση εχω αυτο το κηνιτο κ συνεχει μου βγαζει οτι εχω λιγει μνημη...δεν εχω πολλες εφαρμογες...μονο τα βασικα...τι λετε να φταιει?να βαλω καμια αλλη ρομ?εχω την μαμα...εαν βαλω πια προτινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπερα να κανω μια ερωτηση εχω αυτο το κηνιτο κ συνεχει μου βγαζει οτι εχω λιγει μνημη...δεν εχω πολλες εφαρμογες...μονο τα βασικα...τι λετε να φταιει?να βαλω καμια αλλη ρομ?εχω την μαμα...εαν βαλω πια προτινετε? Να δωσεις 5 ευρω να παρεις μια μνημη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts