Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα μου εκανε επανεκκινησεις και με την gb και εφταιγε η εφαρμογη wps finder που εβρισκε,λεει,κωδικους wifi

δεν εχω κατι σχετικο και με την GB δεν μου εκανε κολπα....

2i6fhs-5.png

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν εχω κατι σχετικο και με την GB δεν μου εκανε κολπα....

Για αρχή δες ποιες εφαρμογές έχεις περάσει τώρα τελευταία και σβηνε μία μία και δες αν ξανά κάνει επανεκκίνησή.

Για αρχή δες ποιες εφαρμογές έχεις περάσει τώρα τελευταία και σβηνε μία μία και δες αν ξανά κάνει επανεκκίνησή.

τι να σβησω...τις ποιο πολλες εφαρμογες τις περασα στο στησιμο και μου το εκανε την πρωτη φορα τις πρωτες μερες....μαλλον θα κανω κανενα hard reset,αν και θα ηθελα να το αποφυγω....

2i6fhs-5.png

Γίνεται να απενεργοποιήσουμε αυτό το feature της ics που και με κλειδωμένη την οθόνη κατεβαίνει η μπάρα ειδοποιήσεων?

Εντυπώσεις από την 4 μετά από αυτές τις εβδομάδες χρήσης.

Χάλια μάυρα. Το κινητό laggάρει σα ψωράλογο. Η απόκριση γενικά σε μενού, εφαρμογές, οτιδήποτε είναι τραγική. Το σκρολάρισμα καθυστερεί πάντα. Οι εφαρμογές ακόμα και οι στοκ πχ gmail κάνουν 3-4 δευτερόλεπτα να φορτώσουν ακόμα και αν υπάρχουν στο background. Εαν πάω π.χ. στη λίστα κλήσεων, αυτή ανοίγει και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα αποφασίζει να κάνει refresh. Εν τω μεταξύ έχεις πατήσει το όνομα που θες για επανάκληση και παίρνει άλλον... Αρχίσαμε τις κουλαμάρες τελευταία όπως π.χ. δεν εμφανίζει ειδοποιήσεις για τις αναπάντητες. Μια ομορφιά. Πέρα από το πιό στενό font δεν είδα τίποτε άλλο. Ναι θα το πω χωρίς να ντραπώ αναπολώ την 2.3.4. Η υλοποίηση είναι χάλια, δεν είναι δυνατόν το Desire C της κοπέλας μου με 600άρη επεξεργαστή και 512 ραμ να πηγαίνει σφαίρα, πραγματικά το χειρίζομαι και ζηλέυω. Εγώ τελειώνω κάπου εδώ, HTC δεν παίζει άλλο, θα σκεφτώ μόνο εαν ξαναβγάλει Nexus αλλιώς άλλη μάρκα, δεν ξέρω. απαράδεκτο κινητό 1,5 χρόνου να παίρνει μια αναβάθμιση και να γίνεται ανάπηρο....

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει τίποτε απο όλα αυτά που λές. Μια χαρά πάει από απόδοση και μπαταρία το κινητό, στο μόνο σημείο που τρώει ένα ψιλοκόλλημα είναι όταν το ξεκλειδώνεις ή όταν κάνεις reboot

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14)

Έχει κανένας βρει καμία θήκη σιλικόνης που να μην κόβει από το σήμα του wifi και του gps?σπιτι μου στο δωμάτιο που είναι μακρύτερα από το ρουτερ χωρίς θήκη το σήμα είναι καμπάνα ενώ με θήκη είναι μηδέν με μία γραμμή! Στο δρόμο με το gps χωρίς θήκη πιάνει έναν με δυο δορυφόρους πιο πολλούς!ίσως κάποια θήκη στυλ iphone που πιάνει το κινητό μόνο γύρω γύρω?

εγώ είχα επανεκκινήσεις και με την GB και και τωρα με την ICS ........

Ομοιως κ ςγω.Επανεκκινησεις , συνηθως μετα απο κληση....

ΕΙχα κ με GB , μου εκαναν αλλαγη πλακετας (refurbished φυσικα.....) κ αφου δεν διορθωθηκε τιποτα , τα ξεφτερια μου αλλαξαν μπαταρια.....(λες κ αυτη φταιει που γινεται το reboot...)

Οπως κ να χει , δεν ειναι θεμα application , αφου το εκανε κ χωρις τιποτα εγκατεστημενο !!!

Παντως με την ICS , σβηνει κ αναβει περιπου 1 φορα τη βδομαδα....(ειναι κ αυτο μια προοδος....)

Γίνεται να απενεργοποιήσουμε αυτό το feature της ics που και με κλειδωμένη την οθόνη κατεβαίνει η μπάρα ειδοποιήσεων?

Ναι, χρησιμοποίησε οποιαδήποτε εφαρμογή για κλείδωμα της οθόνης (lock screen) και αυτό μπορείς να το ρυθμίσεις. Όπως πχ magic locker ή widget locker

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Επιτέλους ρε παιδιά! Και έλεγα πως ήμουν ο μόνος... Ακριβώς τα ίδια! Επανεκκινήσεις από το πουθενά, συνέχεια! Έχω λειτουργήσει το κινητό και σε safe mode και reseted χωρίς κανένα app και πάλι τα ίδια! Το έστειλα service, αλλάξανε πλακέτα και σε μένα και εξακολουθεί το ίδιο πρόβλημα!

Ομοιως κ ςγω.Επανεκκινησεις , συνηθως μετα απο κληση....

ΕΙχα κ με GB , μου εκαναν αλλαγη πλακετας (refurbished φυσικα.....) κ αφου δεν διορθωθηκε τιποτα , τα ξεφτερια μου αλλαξαν μπαταρια.....(λες κ αυτη φταιει που γινεται το reboot...)

Οπως κ να χει , δεν ειναι θεμα application , αφου το εκανε κ χωρις τιποτα εγκατεστημενο !!!

Παντως με την ICS , σβηνει κ αναβει περιπου 1 φορα τη βδομαδα....(ειναι κ αυτο μια προοδος....)

εμενα μου εκανε επανεκκινησεις και με την gb και εφταιγε η εφαρμογη wps finder που εβρισκε,λεει,κωδικους wifi

Εγω την εχω αυτη την εφαρμογη και ποτε δεν μου εκανε επανεκινησεις. Ουτε τωρα ουτε πριν με την gb. Γενικα το κινητο ηταν πάντα μια χαρα και εξακολουθει να ειναι..

Όταν είχαμε gb και ανέκαθεν στο android για να δει τους ήχους κλήσης,ξυπνητήρι,ήχους ειδοποίησης έπρεπε να φτιάξω ένα φάκελο media στην κάρτα μνήμης και μέσα τους φακέλους alarms,ringtones, notification. Τώρα με την ics δημιουργήθηκαν στην κάρτα μνήμης αυτοί οι τρεις φάκελοι.να βάλω τους ήχους μου από τον media σε αυτούς?θα τους βλέπει το σύστημά?

καλησπερα παιδια.

λοιπον ειχα κι εγω μεγαλο προβλημα με επανεκκινησεις και με ics και με gb και συνηθως μετα απο κληση οταν ακουμπαγα καπου το κινητο μετα, μεσα στην τσεπη κτλπ

αυτο που εκανα ηταν να βαλω ενα χαρτακι πισω στην μπαταρια γτ σαν να μη εκανε καλη επαφη. και με το που κουνιοταν πολυ το κινητο εκλεινε και εκανε επανεκκινηση. με το χαρτακι λοιπον δε μου ξαναεκανε ποτε. οποτε για δοκιμαστε μηπως εχετε το ιδιο προβλημα.

επισης οποιος ξερει ας μου απαντησει σε αυτο:

καλησπερα παιδια.

εχω βαλει την ics την επισημη και θελω να κανω τωρα ρουτ το κινητο. μπορω??

δλδ να κανω αυτο εδω: http://www.myphone.gr/foru...98724&page=129

ευχαριστω πολυ.

καλησπερα παιδια.

λοιπον ειχα κι εγω μεγαλο προβλημα με επανεκκινησεις και με ics και με gb και συνηθως μετα απο κληση οταν ακουμπαγα καπου το κινητο μετα, μεσα στην τσεπη κτλπ

αυτο που εκανα ηταν να βαλω ενα χαρτακι πισω στην μπαταρια γτ σαν να μη εκανε καλη επαφη. και με το που κουνιοταν πολυ το κινητο εκλεινε και εκανε επανεκκινηση. με το χαρτακι λοιπον δε μου ξαναεκανε ποτε. οποτε για δοκιμαστε μηπως εχετε το ιδιο προβλημα.

επισης οποιος ξερει ας μου απαντησει σε αυτο:

πατησες το λινκ να δεις που παει?

οσοι εχετε βαλει την εφαρμογη whatsapp σε ics για δοκιμαστε ΜΕΣΑ απο την εφαρμογη να κοινοποιησετε μια φωτο απο την gallery σε μια επαφη σας .την στελνει?εμενα μου βγαζει "παρακαλω προσπαθηστε ξανα"

αν παω μεσα απο την gallery να στειλω μια φωτο μεσω whatsapp την στελνει κανονικα!

Όταν είχαμε gb και ανέκαθεν στο android για να δει τους ήχους κλήσης,ξυπνητήρι,ήχους ειδοποίησης έπρεπε να φτιάξω ένα φάκελο media στην κάρτα μνήμης και μέσα τους φακέλους alarms,ringtones, notification. Τώρα με την ics δημιουργήθηκαν στην κάρτα μνήμης αυτοί οι τρεις φάκελοι.να βάλω τους ήχους μου από τον media σε αυτούς?θα τους βλέπει το σύστημά?

Μάλλον στην κάρτα μνήμης δεν δημιουργήθηκαν αλλά προϋπήρχαν απ' ότι λες

Η μεγάλη ανανέωση του κόσμου δεν θα έρθει τη στιγμή που οι φτωχοί θα συμβιβαστούν με τη μοίρα τους, αλλά τη στιγμή που οι πλούσιοι θ' αρχίσουν να έχουν ηθικούς δισταγμούς για τη δική τους μοίρα!

παιδες εχω βαλει εδω και καιρο το παγωτο και ειλικρινα (δοξα τον θεο) δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.βεβαια απο εφαρμογες εβαλα 10 - 15 το πολυ.αυτες που πραγματικα χρειαζομαι.πιστευω οταν καποιος βαζει 10000 εφαρμογες στην ουσια αχρηστες ειναι λογικο να αρχιζει το τηλεφωνο τις χαζομαρες.βαλτε απλα και μονο οσες σας χρειαζονται.οτι κανουμε και στο pc.

οσοι εχετε βαλει την εφαρμογη whatsapp σε ics για δοκιμαστε ΜΕΣΑ απο την εφαρμογη να κοινοποιησετε μια φωτο απο την gallery σε μια επαφη σας .την στελνει?εμενα μου βγαζει "παρακαλω προσπαθηστε ξανα"

αν παω μεσα απο την gallery να στειλω μια φωτο μεσω whatsapp την στελνει κανονικα!

Εντάξει ξεκόλλησε!

Ο δέκτης wifi σε ποιο σημείο είναι?γιατί με θήκη το σήμα πέφτει 80% και είναι σπαστικό. Θέλω να κάνω μία χειρουργική επέμβασή στην θήκη για αυτό ρωτάω.

Ο δέκτης wifi σε ποιο σημείο είναι?γιατί με θήκη το σήμα πέφτει 80% και είναι σπαστικό. Θέλω να κάνω μία χειρουργική επέμβασή στην θήκη για αυτό ρωτάω.

Ο δέκτης του WiFi είναι στο πάνω καπάκι,εκεί που είναι η κάμερα.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Παιδια μια ερωτηση.

Γενικα απο την ICS ειμαι αρκετα ευχαριστημενος εκτος του πιθανος προβληματος της ληψης βιντεο σε καθετη θεση που στην αναπαραγωγης του απο το κινητο σε οριζοντια θεση δεν το διχνει παρα εμφανιζει τη μιση οθονη μπλε..αυτο εμενα μου συμβαινει με ολους τους player.Σε καθετη θεση(οπως δηλη τβηχτηκε το αναπαραγη κανονκκοτατα).

Εχω ακομα ενα θεματακι το οποιο θελω να μαθω αν σας το εμφανιζει και σας που εχετε βαλει την ISC..Ενω με τον μανησιο broswer ειναι ταχυτατος σε ολες της σελες(παντα σε πληρη προβολη εμφανισης της σελιδας)στο facebook ΔΕΝ μου τη φορτωνει κανονικα τη σελιδα παρα παρα μονο τις πλαγιες δεξια και αριστερα στυλες και στη μεση ειναι ολολευκη...λοιπουν δηλαδη ολες οι κοινοποιησης...διορθωνεται μονο αν κουνησω τη σελιδα πανω κατω με το δαχτυλο αλλα με πολυ πολυ lag....(το κανει μονο στη συγκεκριμενη σελιδα και σε πληρη προβολη της).

Συμβαινει σε κανενα απο σας;...γιατι αυτο 100% πριν την αναβαθμιση δεν το ειχα.

Ευχαριστω.

Ακριβώς αυτό κάνει και σε μένα αλλά δεν με ενδιαφέρει μιας και χρησιμοποιώ την εφαρμογή
το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Ακριβώς αυτό κάνει και σε μένα αλλά δεν με ενδιαφέρει μιας και χρησιμοποιώ την εφαρμογή

Ευχαριστω πολυ για την αμεσοττα της απαντησης...

Τελικα απο οτι φαινεται εχει τα 2-3 θεματακια της η ICS.Το κινητο ηταν 100% απροβληματιστο και με την αναβαθμιση υποβαθμηιστηκε λιγο.Τελικα αναβαθμιση εγινε ή υποβαθμιση;....χαχαχα..