Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το εχεις ρυθμισει δηλαδη να κανει ανανεωση με το που ανοιγεις την εφαρμογη?και τοτε γυριζει το κυκλακι οτι ανανεωνει?

Ακριβως ετσι...

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακριβως ετσι...

εμενα δεν γυρναει το κυκλακι!

μαλλον εκανα βλακεια τωρα.εκανα εκκαθαριση δεδομενων αλλα και απενεργοποιηση μεσα στο μενου της διαχειρισης εφαρμογων και τωρα δεν φαινεται καν το εικονιδιο email!

EDIT ξανά πέρασα την ρομ και έφτιαξε!

Edited by ilka71

παναθεμα σας :lol:

αναβαθμιστηκα σε ics! αλλα δεν μπορω να βρω που επιλεγουμε τις 4 συντομευσεις εφαρμογων της οθονης κλειδωματος!παταω "ρυθμισεις" εκει που επιλεγουμε ταπετσαρια αλλα μου βγαζει να διαλεξω ταπετσαρια μονο.δεν εχει οπως πριν να επιλεξω τις συντομευσεις!

Εάν κατάλαβα καλά την απορία σου λύνεται ως εξής:

Ρυθμίσεις->προσαρμογή στο κάτω μέρος επιλέγεις οθόνη και τσεκάρεις την τελευταία επιλογή (Συντομεύσεις οθόνης κλειδώματος)

Η μεγάλη ανανέωση του κόσμου δεν θα έρθει τη στιγμή που οι φτωχοί θα συμβιβαστούν με τη μοίρα τους, αλλά τη στιγμή που οι πλούσιοι θ' αρχίσουν να έχουν ηθικούς δισταγμούς για τη δική τους μοίρα!

δυστυχως χρησιμοποιω πολυ το whatsapp!αλλα θα μου πεις ποσες φορες εχω λαβει λινκ?ισως και μια φορα!

ανακεφαλαιωνοντας

ΘΕΤΙΚΑ ICS: (μιλαω για το desire s και αν αξιζει να κανουμε την αναβαθμιση)

1-ΚΑΛΥΤΕΡΟ GPS,WIFI(?)

2-ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ RAM

3-ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ(ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ)

4-ΜΠΑΤΑΡΙΑ(?)

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ICS: (μιλαω για το desire s και αν αξιζει να κανουμε την αναβαθμιση)

1-link crashing σε εφαρμογες whatsapp και gtalk

2-μπαταρια(?)

κατι αλλο?

Είμαι σίγουρος ότι μετά την αναβάθμιση η απόκριση του τηλεφώνου σε πατήματα της οθόνης (ειδικά μετά από ξεκλείδωμα οθόνης) είναι πολύ πιο αργή από την προηγούμενη έκδοση... μάλλον η νέα έκδοση είναι πιο βαριά !!! για το τηλέφωνο;;;;

επίσης παρατήρησα γρηγορότερη κίνηση των στοιχείων της οθόνης (αλλαγές αριστερά-δεξιά) αλλά και μια αστάθεια στην κίνηση π.χ. θέλεις να πάει προς τα κάτω και αυτή κινείται προς τα δεξιά...

Ως προς το GPS το παλιό λειτουργικό για να κλειδώσει δορυφόρο μπορεί να χρειαζόταν και 20 λεπτά ενώ τώρα μία φορά που το δοκίμασα κλείδωσε πολύ γρήγορα...

Η μεγάλη ανανέωση του κόσμου δεν θα έρθει τη στιγμή που οι φτωχοί θα συμβιβαστούν με τη μοίρα τους, αλλά τη στιγμή που οι πλούσιοι θ' αρχίσουν να έχουν ηθικούς δισταγμούς για τη δική τους μοίρα!

εγώ βελτιώσεις στο gps και στο wifi δεν βλέπω.οπού έπιανε η έχανε το σήμα το ίδιο και τώρα.πριν το gps κλείδωνε σε, το πολύ ,ένα λεπτό κρύο.ζεστό σε δέκα δευτερόλεπτα. Και τώρα το ίδιο.

Αυτό που βλέπω βασικά είναι κάποια διαφορά στα γραφικά.τίποτα άλλο.για να μην πω πχ για την γραμματοσειρά. Μικρά γράμματα στις αρχικές οθόνες και μέσα στην διαχείριση εφαρμογών πχ τεράστια! Χάλια μαύρα.οκ η ραμ εμένα με τις ίδιες εφαρμογές είναι 50 mb παραπάνω αλλά μόνον αυτό.

Να πω οτι υστερα απο την αναβαθμηση ειχα καποια θεματακια παρολο που ειχε κανει το κινητο επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμησης.... σημερα το πρωι αποφασισα να καθησω και το ξανακανω hard reset και αρχισε νομιζω να ρολαρη καλυτερα.. :)

Να πω οτι υστερα απο την αναβαθμηση ειχα καποια θεματακια παρολο που ειχε κανει το κινητο επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμησης.... σημερα το πρωι αποφασισα να καθησω και το ξανακανω hard reset και αρχισε νομιζω να ρολαρη καλυτερα.. :)
τι θεματακια ειχες?

τι θεματακια ειχες?

To sence ρολαρη κανονικα οπως και με την παλια ρομ...πλεον ο μανησιος broswer μου φορτωνει πολυ γρηγορα(πιο γρηγορα απο την παλια ρομ)..

Γενικα βλεπω καλυτερο ρολαρισμα σε ολο το κινητο.

To sence ρολαρη κανονικα οπως και με την παλια ρομ...πλεον ο μανησιος broswer μου φορτωνει πολυ γρηγορα(πιο γρηγορα απο την παλια ρομ)..

Γενικα βλεπω καλυτερο ρολαρισμα σε ολο το κινητο.

βρε εγραψες οτι ΜΕΤΑ την αναβαθμιση ειχες θεματακια και ΞΑΝΑ εκανες hard reset .τι θεματακια ειχες με την ICS?

Βασικα και εγω εκανα δυο φορες εγκατασταση την ics γιατι δεν αναενωνε αυτοματα η μανισια εφαρμογη email στο ανοιγμα παροτι το ειχα ρυθμισει ετσι.

EDIT δοκιμαζω αυτες τις μερες launcher και τωρα εχω τον nova launcher με τον οποιο βλεπω μεγαλη διαφορα στην καταναλωση μπαταριας.μιλαμε για 2.5 ωρες ανοιχτη οθονη ,ολα ανοιχτα wifi,bt 2 ωρες σερφαρισμα wifi,και το βραδυ να ειναι στο 60% που αλλες φορες με τοση αναμμενη οθονη ειχε πεσει στο 20%

για δοκιμαστε και πειτε τις δικιες εντυπωσεις(μιλαω για ics)

Edited by ilka71

Τραβηξα βιντεακι σε 720p σε ορθια θεση(καθετη)και οταν πηγα να το κανω αναπαραγωγη σε οριζοντια θεση η μιση οθονη γινετε μπλε(δεν φαινεται τιποτα) και τρεμοπαιζει. :wacko: ενω σε καθετη(οπως τραβηχτηκε) το παιζει κανονικα.

Μπορει να το δοκιμαση κανεις να αναφερη αν συμβαινει το ιδιο?

Ευχαριστω...

Edited by makouin

Τραβηξα βιντεακι σε 720p σε ορθια θεση(καθετη)και οταν πηγα να το κανω αναπαραγωγη σε οριζοντια θεση η μιση οθονη γινετε μπλε(δεν φαινεται τιποτα) και τρεμοπαιζει. :wacko: ενω σε καθετη(οπως τραβηχτηκε) το παιζει κανονικα.

Μπορει να το δοκιμαση κανεις να αναφερη αν συμβαινει το ιδιο?

Ευχαριστω...

οχι εμενα το video που τραβαω ορθια παιζει καλα και σε καθετη θεση και σε οριζοντια :O

EDIT:οχι τελικα το εβαλα σε 720p που ειπες και οντως το κανει και σε μενα!πριν την ics το εκανε γιατι ποτε δεν ημουν φαν της φωτογραφιας και του βιντεο!

Edited by ilka71

οχι εμενα το video που τραβαω ορθια παιζει καλα και σε καθετη θεση και σε οριζοντια :O

EDIT:οχι τελικα το εβαλα σε 720p που ειπες και οντως το κανει και σε μενα!πριν την ics το εκανε γιατι ποτε δεν ημουν φαν της φωτογραφιας και του βιντεο!

Σε ελεγχο που εκανα κ εγω , εχει την ιδια συμπεριφορα (τρεμαμενη οθονη κ η μιση να ειναι μπλε.....:cry:)

Παρ ολα αυτα, με Mobo Player , παιζει κανονικα:rolleyes:)

Δοκιμάστε κι άλλους player κι επίσης δοκιμάστε αναπαραγωγή σε pc, να δούμε αν είναι πρόβλημα του μαμίσιου player (όχι τόσο σοβαρό) ή αν είναι πρόβλημα εγγραφής (πιο σοβαρό).

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

παντως δοκιμασα να κανω εγγραφη 720p σε landscape και επαιξε και οριζοντια και καθετα.οποτε μηπως θελει η εγγραφη σε 720p να γινεται οριζοντια?

Ένα κινεζικό πληκτρολόγιό zing key που εγκαταστάθηκε με την ics δεν γίνεται να το βγάλουμε?

Μπορείς απλά να το απενεργοποιήσεις και δε θα τρέχει, ούτε θα είναι διαθέσιμο σαν πληκτρολόγιο.

Μπορείς απλά να το απενεργοποιήσεις και δε θα τρέχει, ούτε θα είναι διαθέσιμο σαν πληκτρολόγιο.

η ούτως η άλλως είναι greyed out η επιλογή του και είναι κλικαρισμενο.απλά μπήκα στις ρυθμίσεις του και ξε κλικαρα όλα τα κουτάκια!

Edited by ilka71

καλησπερα παιδια.

εχω βαλει την ics την επισημη και θελω να κανω τωρα ρουτ το κινητο. μπορω??

δλδ να κανω αυτο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=298724&page=129

ευχαριστω πολυ.

Εντυπώσεις από την 4 μετά από αυτές τις εβδομάδες χρήσης.

Χάλια μάυρα. Το κινητό laggάρει σα ψωράλογο. Η απόκριση γενικά σε μενού, εφαρμογές, οτιδήποτε είναι τραγική. Το σκρολάρισμα καθυστερεί πάντα. Οι εφαρμογές ακόμα και οι στοκ πχ gmail κάνουν 3-4 δευτερόλεπτα να φορτώσουν ακόμα και αν υπάρχουν στο background. Εαν πάω π.χ. στη λίστα κλήσεων, αυτή ανοίγει και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα αποφασίζει να κάνει refresh. Εν τω μεταξύ έχεις πατήσει το όνομα που θες για επανάκληση και παίρνει άλλον... Αρχίσαμε τις κουλαμάρες τελευταία όπως π.χ. δεν εμφανίζει ειδοποιήσεις για τις αναπάντητες. Μια ομορφιά. Πέρα από το πιό στενό font δεν είδα τίποτε άλλο. Ναι θα το πω χωρίς να ντραπώ αναπολώ την 2.3.4. Η υλοποίηση είναι χάλια, δεν είναι δυνατόν το Desire C της κοπέλας μου με 600άρη επεξεργαστή και 512 ραμ να πηγαίνει σφαίρα, πραγματικά το χειρίζομαι και ζηλέυω. Εγώ τελειώνω κάπου εδώ, HTC δεν παίζει άλλο, θα σκεφτώ μόνο εαν ξαναβγάλει Nexus αλλιώς άλλη μάρκα, δεν ξέρω. απαράδεκτο κινητό 1,5 χρόνου να παίρνει μια αναβάθμιση και να γίνεται ανάπηρο....

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Χάλια μάυρα. Το κινητό laggάρει σα ψωράλογο. Η απόκριση γενικά σε μενού, εφαρμογές, οτιδήποτε είναι τραγική. Το σκρολάρισμα καθυστερεί πάντα. Οι εφαρμογές ακόμα και οι στοκ πχ gmail κάνουν 3-4 δευτερόλεπτα να φορτώσουν ακόμα και αν υπάρχουν στο background. Εαν πάω π.χ. στη λίστα κλήσεων, αυτή ανοίγει και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα αποφασίζει να κάνει refresh. Εν τω μεταξύ έχεις πατήσει το όνομα που θες για επανάκληση και παίρνει άλλον... Αρχίσαμε τις κουλαμάρες τελευταία όπως π.χ. δεν εμφανίζει ειδοποιήσεις για τις αναπάντητες. Μια ομορφιά. Πέρα από το πιό στενό font δεν είδα τίποτε άλλο. Ναι θα το πω χωρίς να ντραπώ αναπολώ την 2.3.4. Η υλοποίηση είναι χάλια, δεν είναι δυνατόν το Desire C της κοπέλας μου με 600άρη επεξεργαστή και 512 ραμ να πηγαίνει σφαίρα, πραγματικά το χειρίζομαι και ζηλέυω. Εγώ τελειώνω κάπου εδώ, HTC δεν παίζει άλλο, θα σκεφτώ μόνο εαν ξαναβγάλει Nexus αλλιώς άλλη μάρκα, δεν ξέρω. απαράδεκτο κινητό 1,5 χρόνου να παίρνει μια αναβάθμιση και να γίνεται ανάπηρο....[/quote

Χάλια μάυρα. Το κινητό laggάρει σα ψωράλογο. Η απόκριση γενικά σε μενού, εφαρμογές, οτιδήποτε είναι τραγική. Το σκρολάρισμα καθυστερεί πάντα. Οι εφαρμογές ακόμα και οι στοκ πχ gmail κάνουν 3-4 δευτερόλεπτα να φορτώσουν ακόμα και αν υπάρχουν στο background. Εαν πάω π.χ. στη λίστα κλήσεων, αυτή ανοίγει και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα αποφασίζει να κάνει refresh. Εν τω μεταξύ έχεις πατήσει το όνομα που θες για επανάκληση και παίρνει άλλον... Αρχίσαμε τις κουλαμάρες τελευταία όπως π.χ. δεν εμφανίζει ειδοποιήσεις για τις αναπάντητες. Μια ομορφιά. Πέρα από το πιό στενό font δεν είδα τίποτε άλλο. Ναι θα το πω χωρίς να ντραπώ αναπολώ την 2.3.4. Η υλοποίηση είναι χάλια, δεν είναι δυνατόν το Desire C της κοπέλας μου με 600άρη επεξεργαστή και 512 ραμ να πηγαίνει σφαίρα, πραγματικά το χειρίζομαι και ζηλέυω. Εγώ τελειώνω κάπου εδώ, HTC δεν παίζει άλλο, θα σκεφτώ μόνο εαν ξαναβγάλει Nexus αλλιώς άλλη μάρκα, δεν ξέρω. απαράδεκτο κινητό 1,5 χρόνου να παίρνει μια αναβάθμιση και να γίνεται ανάπηρο....

Είμαι από αυτούς που γκρινιάζουν και απαιτούν πολλά από κάτι που έχω χρυσοπληρωσει.

Εκτός του link crashing bug εγώ παρατήρησα λίγο καλύτερη λειτουργία τηλεφώνου. Πιο πολύ ραμ (50 mb περίπου παραπάνω), με την χρήση launcher που κάνουν μόνο για ics είδα και βελτίωση αυτονομίας! Γενικά νιώθω ότι κάναμε αγόρασα κινητό με σχεδόν την τελευταία έκδοση λογισμικού κάτι που και λόγω των καλών specs του κινητού 768 ραμ, 1 gb snapdragon επεξεργαστή, με κάνει να μπορώ να κρατήσω το κινητό ακόμα ένα χρόνο τουλάχιστον!

εχω την ics περιπου δυο βδομαδες και το κινητο μου εχει κανει 3 φορες επανεκκινηση μονο του κατα την διαρκεια κλησης...εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο???,καμμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?:mad::mad::mad:
2i6fhs-5.png

εχω την ics περιπου δυο βδομαδες και το κινητο μου εχει κανει 3 φορες επανεκκινηση μονο του κατα την διαρκεια κλησης...εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο???,καμμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?:mad::mad::mad:
εμενα μου εκανε επανεκκινησεις και με την gb και εφταιγε η εφαρμογη wps finder που εβρισκε,λεει,κωδικους wifi