efthimis31 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Να κάνω μια ερώτηση για το desire S της γυναίκας μου, τελευταία κάνει σαν να κολάει για 1-2sec όταν πχ βγαίνει από μια εφαρμογή στο κεντρικό μενού ή άλλες εναλλαγές μεταξύ εφαρμογών.. Δεν είναι ποτέ πειραγμένο και έχει 2.3.5, sence 3 και αριθμό λογισμικού 2.10.401.8 Μήπως ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι για να πάρει τα πάνω του χωρίς root ή reset to factory?? Δεν ασχολήθηκα πότε παραπάνω γιατί πάντα λειτουργούσε άψογα.. Παιδιά κανείς??? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Παιδιά κανείς??? Ευχαριστώ! Πιθανον φιλε μου να χρειαζεται μια επαναφορα...ενα hard reset Νομιζω δεν εχει κατι σοβαρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Πιθανον φιλε μου να χρειαζεται μια επαναφορα...ενα hard reset Νομιζω δεν εχει κατι σοβαρο.. Όταν λες hard reset θα πρέπει να γίνει backup σε όλα (επαφές, μηνύματα, εφαρμογές, δεδομένα, κτλ) γιατί θα χαθούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Όταν λες hard reset θα πρέπει να γίνει backup σε όλα (επαφές, μηνύματα, εφαρμογές, δεδομένα, κτλ) γιατί θα χαθούν? Ναι........εαν οχι σε ολα συνδεσε το κινητο σου στο htc sync παρε της επαφες και το ημερολογιο εαν εχεις...μετα βαλτο σαν μοναδα δισκου και παρε φωτο βιντεο κκαι οτι αλλο θες (βαλε και το sms back up restore παρε back up και στα μηνυματα εοφοσον τα θες αλλα προσεξε μην διαγραψης τον φακελο απο την καρτα...να τον κανεις αντιγραφη μαζι με τα υπολοιπα δεδομενσ που θα παρεις)και στο τελος πανε στις ρυθμισης>αποθηκευτικος χωρος>εργοστασιακες ρυθμισης(μαρκαρε την καρτα...για να σβηστουν σκουπιδια κτλ)και ξεκινα το απο την αρχη... Edited September 17, 2012 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ναι........εαν οχι σε ολα συνδεσε το κινητο σου στο htc sync παρε της επαφες και το ημερολογιο εαν εχεις...μετα βαλτο σαν μοναδα δισκου και παρε φωτο βιντεο κκαι οτι αλλο θες (βαλε και το sms back up restore παρε back up και στα μηνυματα εοφοσον τα θες αλλα προσεξε μην διαγραψης τον φακελο απο την καρτα...να τον κανεις αντιγραφη μαζι με τα υπολοιπα δεδομενσ που θα παρεις)και στο τελος πανε στις ρυθμισης>αποθηκευτικος χωρος>εργοστασιακες ρυθμισης(μαρκαρε την καρτα...για να σβηστουν σκουπιδια κτλ)και ξεκινα το απο την αρχη... Ναι κατάλαβα πως θα το κάνω... υπάρχει και μια εφαρμογή που παίρνει backup εφαρμογών με δεδομένα γιατί παίζει και κάτι παιχνιδάκια... θα δω πως θα το κάνω, ευχαριστω πολύ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 και ήρθε το κινητό από το service, χρέωση καμία, άρα, με δεδομένη την εμπειρία αυτή, σας λέω πως σίγουρα το κινητό παραμένει εντός εγγύησης αν του περάσουμε ICS από htcdev Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 καποιος που να εχει περασει στην ics το igo primo να μου πει εαν δουλευει οπως με gb.πιανει ολη την οθονη το igo?δεν εχει "κενα"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 καποιος που να εχει περασει στην ics το igo primo να μου πει εαν δουλευει οπως με gb.πιανει ολη την οθονη το igo?δεν εχει "κενα"? Το Primo δουλεύει κανονικά και σε ICS, τα κενά έχουν να κάνουν με το "πείραγμα" που χρειάζεται το sys.txt και το multimode.ini που βρίσκεται εντός του data.zip. Για περισσότερα στο σχετικό θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Το Primo δουλεύει κανονικά και σε ICS, τα κενά έχουν να κάνουν με το "πείραγμα" που χρειάζεται το sys.txt και το multimode.ini που βρίσκεται εντός του data.zip. Για περισσότερα στο σχετικό θέμα.ναι εννοω οτι τωρα το εχω σεταρει στο desire s που τρεχει την gb.εαν το αναβαθμισω σε ics θα τρεξει αμεσως το primo οπως το εχω τωρα,ετσι? επειδη στο πρωτο ποστ που λεει για root δεν το πολυ καταλαβαινω υπαρχει αλλος οδηγος? Edited September 18, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ερωτηση: Στον ενσωματωμενο Broswer στην ICS πως μπορει να εμφανιζει της σελιδες ολοκληρες οπως στον υπολογιστη? Πριν ειχε στις ρυθμισης του broswer επιλογη και ξετικαρες την (προβολη κινητου).. Εχει παιδια καποιος υποψην του γι'αυτο; Δεν βρισκω καποια επιλογη στις ρυθμισηςτου broswer και ειναι ενοχλητικο να πηγαινω καθε φορα σε αρκετα side και να κατεβαινω τερμα κατω στη σελιδα να το γυρναω σε εκδοση για υπολογιστες... Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 παναθεμα σας :lol: αναβαθμιστηκα σε ics! αλλα δεν μπορω να βρω που επιλεγουμε τις 4 συντομευσεις εφαρμογων της οθονης κλειδωματος!παταω "ρυθμισεις" εκει που επιλεγουμε ταπετσαρια αλλα μου βγαζει να διαλεξω ταπετσαρια μονο.δεν εχει οπως πριν να επιλεξω τις συντομευσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 παναθεμα σας :lol: αναβαθμιστηκα σε ics! αλλα δεν μπορω να βρω που επιλεγουμε τις 4 συντομευσεις εφαρμογων της οθονης κλειδωματος!παταω "ρυθμισεις" εκει που επιλεγουμε ταπετσαρια αλλα μου βγαζει να διαλεξω ταπετσαρια μονο.δεν εχει οπως πριν να επιλεξω τις συντομευσεις! Αν δεν κάνω λάθος οι συντομεύσεις αυτές είναι οι ίδιες με αυτές του launcher.. Οπότε για να αλλάξεις κάποια θα την αλλάξεις στο dock της αρχικής οθόνης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Εχει παιδια καποιος υποψην του γι'αυτο; Δεν βρισκω καποια επιλογη στις ρυθμισηςτου broswer και ειναι ενοχλητικο να πηγαινω καθε φορα σε αρκετα side και να κατεβαινω τερμα κατω στη σελιδα να το γυρναω σε εκδοση για υπολογιστες... Ευχαριστω. Στις ρυθμίσεις του περιηγητή λέει : προβολή επιφάνειας εργασίας. Τικαρισετο Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Στις ρυθμίσεις του περιηγητή λέει : προβολή επιφάνειας εργασίας. Τικαρισετο Εισαι σιγουρος φιλε μου? Το εχεις κανει και λειτουργει? Σε μενα δεν λειτουργει....αν ξαναγραψω πανω τη σελιδα π.χ (facebook.com) μου την ξαναβγαζη σε προβολη κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Εισαι σιγουρος φιλε μου? Το εχεις κανει και λειτουργει? Σε μενα δεν λειτουργει....αν ξαναγραψω πανω τη σελιδα π.χ (facebook.com) μου την ξαναβγαζη σε προβολη κινητου. Ξέχασα να σου αναφέρω πριν ότι πρέπει να το τικαρουμε συνέχεια. έτσι όπως το περιγράφεις είναι δυστυχώς Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 (edited) 1-με την ics οταν ειμαστε σε κληση κατω αριστερα η μεγαλη λεξη "πληκτρολογιο" το "ο" δεν χωραει και παει απο κατω? 2--πειτε ενα launcher χωρις lag για ics γιατι ο holo που πηγαινε σφαιρα στην gb τωρα μου laggarei 3--- ενώ έχω ρυθμίσει οπότε ανοίγω την μανισια εφαρμογή email να κάνει update αυτομάτως,δεν κάνει? 4----στο μενου "λογαριασμοι και συγχρονισμος" στον λογαριασμο google τι ειναι ο "συγχρονισμος ιντερνετ" που δεν υπηρχε στην gb? Για το ένα δείτε την φωτο κάτω αριστερά. Edited September 20, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Για όσους δεν το έχουν ήδη παρατηρήσει, στο xda υπάρχει λύση για το link crashing σε συγκεκριμένες εφαρμογές. ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει γιατί δεν αντιμετωπίζω το φαινόμενο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1865756 Όποιος το δοκιμάσει μπορεί να το επιβεβαιώσει. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ξέχασα να σου αναφέρω πριν ότι πρέπει να το τικαρουμε συνέχεια. έτσι όπως το περιγράφεις είναι δυστυχώς Γιατί παιδεύεστε με τον ενσωματωμένο browser? Από τότε που έβαλα Opera τον ξέχασα. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) Για όσους δεν το έχουν ήδη παρατηρήσει, στο xda υπάρχει λύση για το link crashing σε συγκεκριμένες εφαρμογές. ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει γιατί δεν αντιμετωπίζω το φαινόμενο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1865756 Όποιος το δοκιμάσει μπορεί να το επιβεβαιώσει.τι εννοεις δεν αντιμετωπιζεις το φαινομενο?εχεις βαλει ics και δεν το εχεις το bug? Επιβεβαιώνω το link crashing bug στην εφαρμογή whatsapp αλλά στο viber δουλεύει δεν έχει πρόβλημα.το gtalk δεν το χρησιμοποιώ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 20, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 τι εννοεις δεν αντιμετωπιζεις το φαινομενο?εχεις βαλει ics και δεν το εχεις το bug? Έχω βάλει ICS και επειδή δεν χρησιμοποιώ Whatsapp κλπ δεν το έχω συναντήσει. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Έχω βάλει ICS και επειδή δεν χρησιμοποιώ Whatsapp κλπ δεν το έχω συναντήσει. Στα παραπάνω 4 σημεία τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Στα παραπάνω 4 σημεία τι λες? 1 - ισχύει. 2 - Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ άλλο launcher 3 - Δεν χρησιμοποιώ τη μανίσια εφαρμογή 4 - Πηγαίνει το μυαλό μου στα bookmarks αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος Δεν σε διαφώτισα, είμαι σίγουρος. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 1 - ισχύει. 2 - Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ άλλο launcher 3 - Δεν χρησιμοποιώ τη μανίσια εφαρμογή 4 - Πηγαίνει το μυαλό μου στα bookmarks αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος Δεν σε διαφώτισα, είμαι σίγουρος.οκ ευχαριστω! προς ολους παροτι εχω κλικαρει στις ρυθμισεις να ανανεωνει τα email με το ανοιγμα της μανισιας εφαρμογης δεν το κανει!για τσεκαρετε το και πειτε!γιατι ειναι σοβαρο bug! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 οκ ευχαριστω! προς ολους παροτι εχω κλικαρει στις ρυθμισεις να ανανεωνει τα email με το ανοιγμα της μανισιας εφαρμογης δεν το κανει!για τσεκαρετε το και πειτε!γιατι ειναι σοβαρο bug! Εμενα κανει ενημερωση αμεσως τα email......ειτε αυτοματα μολις συνδεθω στο ιντερνετ ειτε μολις ανοιξω την μαμα εφαρμογη των email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Εμενα κανει ενημερωση αμεσως τα email......ειτε αυτοματα μολις συνδεθω στο ιντερνετ ειτε μολις ανοιξω την μαμα εφαρμογη των email. το εχεις ρυθμισει δηλαδη να κανει ανανεωση με το που ανοιγεις την εφαρμογη?και τοτε γυριζει το κυκλακι οτι ανανεωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts