LiquidEngineer Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Μηπώς έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη μπαταρία; --> http://www.ebay.com/itm/2000mAh-Cpacity-Battery-For-HTC-A7272-Desire-Z-S710E-HTC-7-Mozart-T8698-G12-/110843010436?pt=PDA_Accessories&hash=item19cec21d84 Έχετε κάποια εναλλακτική πρόταση στα 1800-2000mah (που να κρατάει εμφανώς και δοκιμασμένα περισσότερο από την htc μπαταρία); Γεια χαρά. Έχω πάρει αυτήν εδώ και 6 μήνες και μου κρατάει μισή μέρα παραπάνω. Προσωπικά δεν θα δοκίμαζα τίποτα άλλο. :) Παράθεση http://www.huntingspirits.tv/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 αν θέλεις πολύ γρήγορο boot τότε ξεκλείδωσε τον bootloader από το htcdev.com επιλέγοντας από την λίστα "other devices". Μετά τσέκαρε το "γρήγορη εκκίνηση" και θα κάνεις boot σε 3 δεύτερα. νομίζω αυτό το είχαμε πει κάποιες σελίδες πίσω. Σύντομα: Δεν είπα για το s-off τίποτα γιατί δεν έχω κάνει s-off στο κινητό ακόμα, αυτό το θέμα αποτελεί ακόμα απορία μου. Για την γρήγορη εκκίνηση είπα σε αρκετά παλαιότερο ποστ και επανέλαβα σε πρόσφατο τι έχω κάνει εγώ στο δικό μου κινητό. Σχετικά με τις οδηγίες που δίνονται εδώ: όλα γίνονται στα πλαίσια της βοήθειας και του αλτρουισμού (ή κάνω λάθος?). Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το HTCDEV και έδωσα οδηγίες/αποτελέσματα για ότι δοκίμασα στο δικό μου. Για όνομα, δεν προσπάθησα να παραπληροφορήσω κανέναν. :dizzy::dizzy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Ρε παιδιά έχω ρυθμίσει το wifi στο "ποτέ όταν είναι συνδεδεμένο ".αλλά όταν αφήσω στην άκρη το κινητό για κανένα εικοσάλεπτο περίπου και ανοίξω την οθόνη το σύμβολο του wifi ΤΌΤΕ ξανά εμφανίζεται! Έχει φύγει.και βλέπω και τα δεδομένα να έχουν χρησιμοποιηθεί ΧΩΡΊΣ wifi.δεν θα έπρεπε να είναι - αφού το έχω συνδεδεμένο στο σπιτικό wifi - να μην σβήνει το εικονίδιο του wifi και να είναι μόνιμα συνδεδεμένο αφού έτσι το έχω στις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidEngineer Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) Ρε παιδιά έχω ρυθμίσει το wifi στο "ποτέ όταν είναι συνδεδεμένο ".αλλά όταν αφήσω στην άκρη το κινητό για κανένα εικοσάλεπτο περίπου και ανοίξω την οθόνη το σύμβολο του wifi ΤΌΤΕ ξανά εμφανίζεται! Έχει φύγει.και βλέπω και τα δεδομένα να έχουν χρησιμοποιηθεί ΧΩΡΊΣ wifi.δεν θα έπρεπε να είναι - αφού το έχω συνδεδεμένο στο σπιτικό wifi - να μην σβήνει το εικονίδιο του wifi και να είναι μόνιμα συνδεδεμένο αφού έτσι το έχω στις ρυθμίσεις? Πήγαινε: "Ρυθμίσεις Wifi" "Σύνθετες ρυθμίσεις" "πολιτική κατάστασης αδράνειας" και βάλτο στο "Ποτέ" Edited June 8, 2012 by LiquidEngineer Παράθεση http://www.huntingspirits.tv/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Πήγαινε: "Ρυθμίσεις Wifi" "Σύνθετες ρυθμίσεις" "πολιτική κατάστασης αδράνειας" και βάλτο στο "Ποτέ" Οκ.και από κάτω που λέει βέλτιστη απόδοσή wifi αυτό να το τικαρω?βελτιώνει τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Γεια χαρά. Έχω πάρει αυτήν εδώ και 6 μήνες και μου κρατάει μισή μέρα παραπάνω. Προσωπικά δεν θα δοκίμαζα τίποτα άλλο. :) Σ'ευχαριστώ. Θα μπορούσα να την πάρω κατευθείαν από το λινκ που μου έδωσες; Eπειδή τώρα είναι out of stock σε αυτό, μήπως ξέρεις από που αλλού θα μπορούσα να την πάρω; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidEngineer Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) Οκ.και από κάτω που λέει βέλτιστη απόδοσή wifi αυτό να το τικαρω?βελτιώνει τίποτα? χμμ, εγώ το έχω ατικαριστο, αλλά δεν γνωρίζω αν φταίει αυτό στην περίπτωσή σου. προς το παρόν μην το τικάρεις, θα έλεγα :) Σ'ευχαριστώ. Θα μπορούσα να την πάρω κατευθείαν από το λινκ που μου έδωσες; Eπειδή τώρα είναι out of stock σε αυτό, μήπως ξέρεις από που αλλού θα μπορούσα να την πάρω; :) σου έστειλα το συγκεκριμένο, γιατί μου το έστειλαν πολύ σύντομα. άλλωστε 15 Ιουνίου είναι σε μια βδομαδούλα :) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited June 8, 2012 by kollatos Παράθεση http://www.huntingspirits.tv/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 σου έστειλα το συγκεκριμένο, γιατί μου το έστειλαν πολύ σύντομα. άλλωστε 15 Ιουνίου είναι σε μια βδομαδούλα :) Α οκ. Έχω βρει και τη συγκεκριμένη http://www.ebay.com/itm/1800mAh-Premium-High-capacity-Battery-HTC-DESIRE-S-ANDIDA-Premium-/270868610807?pt=PDA_Accessories&hash=item3f1106fef7 και απ'όσο ξέρω είναι αξιόπιστη μάρκα μαζί με τις Anker (έχω Anker 1800mAh στο Galaxy S μου). Θα την πρότεινες ή μπα; Δε λέω, η Mugen είναι top αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να δώσω 36 ευρώ για μπαταρία, είναι πολλά ρε μαμώτο :ooch: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Πήγαινε: "Ρυθμίσεις Wifi" "Σύνθετες ρυθμίσεις" "πολιτική κατάστασης αδράνειας" και βάλτο στο "Ποτέ" Γιατί όμως σβήνει το εικονίδιο του wifi όταν το έχω στο "ποτέ όταν είναι συνδεδεμένο "? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Ρε παιδιά τι να κάνω για να κλειδώνουν οι δορυφόροι;;;Προσπαθούσα σήμερα με το endomondo,που είναι εφαρμογή καταγραφής διαδρομής με ποδήλατο και όχι μόνο αλλά περίμενα κανα τέταρτο να βρει δορυφόρους και τίποτα...παλια που είχα χρησιμοποιησει το sygic,μου κλειδώνε δορυφόρους με την μία!!!! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timoskarris Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 παίδια ποιος είναi κατά την γνώμη σας ο καλύτερος browser? opera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 παίδια ποιος είναi κατά την γνώμη σας ο καλύτερος browser? opera? Εννοειται, με διαφορα ο καλυτερος για μενα :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδώσει οι δορυφόροι στο κινητό σε λιγότερο από 20 λεπτά?!?!?:wacko: Μου εχει σπάσει τα νεύρα... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.GadgetWorkshop.xtradatadownloader&hl=el και θα κλειδώνει σε δευτερόλεπτα. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Για το ...παγωτο υπαρχει καποιο νεοτερο παιδια ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Για το ...παγωτο υπαρχει καποιο νεοτερο παιδια ? Μάλλον σκέφτονται ότι θα λιώσει καλοκαιριάτικα και το καθυστερούν. Τι να Πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoxy Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 (edited) Μετά την (αυτόματη) αναβάθμιση σε 2.3.5 και το καινούργιο Sense, το μέχρι τότε σταθερότατο Desire S έχει μεταμορφωθεί... Οταν το τηλφ καλέιται (εισερχόμενη) και πάς να απαντήσεις, όλη συσκευή κολλάει, παγώνει. Η εισερχομενη συνεχίζεται και συ δεν μπορείς να απαντήσεις. Το hard κουμπί δεν έχει καμία επίδραση. Μόνος τρόπος να επαναλειτουργήσει το τηλφ είναι: α) να βγάλεις την μπαταραία δλδ hard reset b) να το συνδέσεις σε καλώδιο φόρτισης. Αυτό και κάποια παρόμοια συμπεριφορά, πχ όταν πας να ξυπνήσεις το τηλφ με το χαρντ κουμπι κι αυτό δεν ξυπνάει ποτέ... τα έχω εντοπίσει σε ξένα φόρουμ, http://www.htcforums.com/desire-s/9334-htc-desire-s-2-3-5-update-serious-call-handling-bug-problem.html αλλά όχι εδώ. Πιθανόν μα μην έψαξα αρκετά. Ημουν ευχαριστημένος από το S αλλά τώρα το έχω βγάλει εκτός χρήσης. Πρακτικά ΔΕΝ μπορείς να το χρησιμοποιησεις, πρέπει κάθε τόσο να κάνεις reset... Yπάρχουν λύσεις; Γίνεται downgrade? Μήπως upgrade σε Gingerbread τα διορθώσει; Το σέρβις δεν έχει απαντήσει ποτέ στο τηλεφωνο. Αβραντο κάτι κάπου στον ΚΗφισό. Μήπως upgrade σε Gingerbread τα διορθώσει;. Σφάλμα. Oxi Gingerbread, αυτό εφαρμόστηκε και προκαλεσε την καταρρευση του τηλεφώνου. Εννοοούσα Android ICS, όταν εφαρμοστεί στο Desire S. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited June 22, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Εμενα η 2.3.5 δεν μου εχει κανει προβλημα Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 @nikoxy Ούτε εμένα έχει απολύτως κανένα πρόβλημα με την 2.3.5 και δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα από άλλα παιδιά. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έχεις δοκιμάσει να κανείς πότε;; Αν συνεχίζονται τα πρόβλημα και μετά από αυτό τότε για σέρβις στην arvaro... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoxy Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 @nikoxy Ούτε εμένα έχει απολύτως κανένα πρόβλημα με την 2.3.5 και δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα από άλλα παιδιά. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έχεις δοκιμάσει να κανείς πότε;; Αν συνεχίζονται τα πρόβλημα και μετά από αυτό τότε για σέρβις στην arvaro... Στα ξένα φορουμ το έχουν εντοπίσει πολλοί. τεσπα θα κάνω ρεσετ σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seilogeo Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) για το φιλο που θέλει να κλειδωνουν γρηγορα οι δορυφόροι . Μονο αν είσαι root βεβαια. Επεξεργάζεσαι το system/etc/gps.conf και αλλαζεις τον αμερικανικο σερβερ με τον ευρωπαικο οπως παρακατω. NTP_SERVER=europe.pool.ntp.org XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin Κανε reboot Ανοιξε το gps status ενω εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ και ζητα να ψαξει και μεσω δικτυων και μεσω δορυφόρων.Στα tools διαλεγεις manage A-GPS και κανεις download.Αν εχεις ανοικτους ουρανους και ιντερνετ κλειδωνει σε 5 δευτερα. Αν το κάνεις μια φορα αρκει για να έχεις κρατημένους τους σερβερ για την επόμενη που δεν θα έχεις ιντερνετ. Γενικότερα εμένα χωρίς ιντερνετ κλειδώνειι 2-3 λεπτα Επίσης πολυ καλή σελίδα για tweaks αν είσαι ροοτ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1227269 για ολα τα γούστα Edited June 25, 2012 by seilogeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Έχω το desire unrooted και τελευταία αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα κουμπιά. Χρειάζεται να τα πιέσω αρκετές φορές για να λειτουργήσουν. Το έχει πάθει κανείς αυτό? Είναι φυσιολογικό ή μήπως από κάποιες πτώσεις υπάρχει περίπτωση να το έπαθε? Να σημειώσω ότι ακόμα δεν το έκανα hard reset ενώ σκοπεύω να το πάω και στην htc (2 χρόνια δεν είναι η εγγύηση?). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 για το φιλο που θέλει να κλειδωνουν γρηγορα οι δορυφόροι . Μονο αν είσαι root βεβαια. Επεξεργάζεσαι το system/etc/gps.conf και αλλαζεις τον αμερικανικο σερβερ με τον ευρωπαικο οπως παρακατω. NTP_SERVER=europe.pool.ntp.org XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin Κανε reboot Ανοιξε το gps status ενω εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ και ζητα να ψαξει και μεσω δικτυων και μεσω δορυφόρων.Στα tools διαλεγεις manage A-GPS και κανεις download.Αν εχεις ανοικτους ουρανους και ιντερνετ κλειδωνει σε 5 δευτερα. Αν το κάνεις μια φορα αρκει για να έχεις κρατημένους τους σερβερ για την επόμενη που δεν θα έχεις ιντερνετ. Γενικότερα εμένα χωρίς ιντερνετ κλειδώνειι 2-3 λεπτα Επίσης πολυ καλή σελίδα για tweaks αν είσαι ροοτ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1227269 για ολα τα γούστα Σε ευχαριστώ πολύ για τον αναλυτικό οδηγό αλλά δυστυχώς δεν είμαι root.Ωστόσο οποίος την έχει τη συσκευή ξεκλειδωτη και αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ας το δοκιμάσει! ;) Έχω το desire unrooted και τελευταία αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα κουμπιά. Χρειάζεται να τα πιέσω αρκετές φορές για να λειτουργήσουν. Το έχει πάθει κανείς αυτό? Είναι φυσιολογικό ή μήπως από κάποιες πτώσεις υπάρχει περίπτωση να το έπαθε? Να σημειώσω ότι ακόμα δεν το έκανα hard reset ενώ σκοπεύω να το πάω και στην htc (2 χρόνια δεν είναι η εγγύηση?). Φυσιολογικό δεν είναι σε καμία περίπτωση και ίσως από τις τούμπες που λες να έχει πάθει κάτι.Καλό είναι να το πας να στο ρίξουν μια ματιά!!Ναι, 2 χρόνια είναι η εγγύηση. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για τον αναλυτικό οδηγό αλλά δυστυχώς δεν είμαι root.Ωστόσο οποίος την έχει τη συσκευή ξεκλειδωτη και αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα ας το δοκιμάσει! ;) Δεν χρειάζεσαι να τα κάνεις όλα αυτά, ούτε να είσαι root. Με την εφαρμογή που σου είπα πιο πάνω θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα και το μόνο που θα χρειαστείς είναι να την εγκαταστήσεις και να μπαίνεις που και που wifi για να ενημερώνεται. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Όταν πάρουμε την ics στην αρχική οθόνη του sense κάτω κάτω θα έχουμε 5 εικονίδια σαν shortcuts για εφαρμογές η λειτουργίες του κινητού όπως έχω δει σε αλλά κινητά?η θα μείνουν τα κλασσικά τρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts