Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις μου ήρθε Update και παρατηρώ ότι το κινητό είναι πιο γρήγορο.Δεν μιλάω για το update στο sense 3.0 ( αυτο το έκανα χειροκίνητα πιο παλιά ) αλλά καινούριο που ήρθε ota.
λες για το μικρο 6.9 mb μαλλον.ανευ σημασιας....

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά την αναβάθμιση σε 2.3.5 δεν είδα καμια βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας με ίδια χρήση πριν και μετά η μόνη διαφορά που είδα είναι στην φόρτιση όσο χρόνο χρειάζεται απ το 10% έως το 80% άλλο τόσο κάνει μέχρι το 100%
το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

ενα ευχαριστω γεγονος!! που μολις ενημερωθηκα!! η GLU η εταιρια που εχει το Blood n Glory!! το παιχνιδι που σας ελεγα..!!υστερα απο το δικο μου email και αλλων χρηστων προφανως...ειναι διαθεσιμο στο Market!! καλο gaming!! :D

παντως τα εχουν βγαλει απο τα σαιτ τους...

δλδ απο ποιοτητα βιντεο ειστε ικανοποιημενοι? αυτα που δειχνει στο youtube οπως πχ αυτο

ανταποκρίνονται στην πραγματικοτητα? (για 720p). γιατι η ποιοτητα τους δεν ειναι κατι ιδιαιτερο

κραξιμο και οπου βγαλει φιλοι μου!! και οι Αγιοι φοβερα θελουν!!

H google θέλει κράξιμο ή όχι ;.

1) Οι Έλληνες δεν μπορούν να αγοράσουν από το market

2) Voices δεν υπάρχει πουθενά ελληνικά

3) Πλοήγηση μέσω google δεν υπάρχει στα ελληνικά

4) Google maps, για να πάρουμε ενημέρωση...με τα χίλια ζόρια

Πάρα πολύ καλό! Έπρεπε να την κάνεις ανάρτηση μόνη της να τη βλέπουν όλοι γιατί είναι μια απάντηση που περιέχει πολλά!

Ναι όντως. Πάντως θα την πάρουμε την αναβάθμιση.

Ειλικρινά με έχει χαλάσει η google.... σκέψου τι τηλέφωνο θα είχες διαφορετικό αν μπορούσες να δίνεις φωνητικές οδηγίες!!

Η πλάκα ξέρεις ποια είναι ;. Ότι το EVO ακόμα την 2.3.4 έχει :lol:

Ο αγώνας τώρα αρχίζει !!! Όλα θα πάνε καλά. Θα τη δώσουν και στο DHD και στο Desire S. Θα δεις. Αρκεί να φωνάζουν όλοι !

χαιρομαι που εβαλα την φιτιλια!! ελπιζω να μαζευομαστε καθε μερα και περισσοτεροι!! φιλε apitsakis και η google εχει κανει αρκετα λαθοι..αλλα το βλεπουν σαν ελλαδα...και δεν ειναι μονο η google που κανει κατι τετοιο στην ελλαδα..και παρα πολυ προμηθευτες απο το ebay εχουν κοψει την αποστολη προς ελλαδα!! τεσπα το θεμα μας δεν ειναι εκει!!

Αρχικο προβλημα ειναι η htc και η καθε εταιρια που δεν μας εχει σε υποληψη...και δεν μας σεβεται!! Ειμαι ευχαριστημενος απο την συσκευη μου...αλλα μεχρι εκει!! με αυτα που κανει εχω χασει το ενδιαφερον μου για την εν λογο εταιρια!! και αν τελικα δεν δωσει το update με την 1η ευκαρια που θα βρεθουν τα χρηματα (βασικο αυτο)...θα το πουλησω και ουτε λογος ποια...καποτε την προτεινα και σε φιλους μου την εταιρια...τωρα απλα black list! και ποσο μαλλον εσυ που εχεις συσκευες !!

χαιρομαι που εβαλα την φιτιλια!! ελπιζω να μαζευομαστε καθε μερα και περισσοτεροι!! φιλε apitsakis και η google εχει κανει αρκετα λαθοι..αλλα το βλεπουν σαν ελλαδα...και δεν ειναι μονο η google που κανει κατι τετοιο στην ελλαδα..και παρα πολυ προμηθευτες απο το ebay εχουν κοψει την αποστολη προς ελλαδα!! τεσπα το θεμα μας δεν ειναι εκει!!

Αρχικο προβλημα ειναι η htc και η καθε εταιρια που δεν μας εχει σε υποληψη...και δεν μας σεβεται!! Ειμαι ευχαριστημενος απο την συσκευη μου...αλλα μεχρι εκει!! με αυτα που κανει εχω χασει το ενδιαφερον μου για την εν λογο εταιρια!! και αν τελικα δεν δωσει το update με την 1η ευκαρια που θα βρεθουν τα χρηματα (βασικο αυτο)...θα το πουλησω και ουτε λογος ποια...καποτε την προτεινα και σε φιλους μου την εταιρια...τωρα απλα black list! και ποσο μαλλον εσυ που εχεις συσκευες !!

Μπράβο φίλε τώρα έχει αρχίζει το μεγάλο κράξιμο!!!

DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary)

HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002

RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M

RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6

ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A)

Μα εάν είδες απάντηση από την HTC greece, λέει σε κάποιον, ότι επίσημα δεν θα δωθεί ή ICS στο DHD. Σαν να λέει έλα μωρέ θα την πάρετε από το XDA. Δεν είναι απαντήσεις αυτές σοβαρές. Και μάλιστα, δεν το τεκμηριώνουν και για ποιο λόγο. Δεν μπορεί λόγω τι ;. Hardware ;. Ε δεν νομίζω...Από την άλλη αναφέρουν για το HTC Sense. Λες και είναι το μοναδικό UI, στον κόσμο. Έχουν δει το καινούριο SPB Shell 1.5 ;. Επειδή το χρησιμοποιώ μπορώ να πω, ότι διαφέρουν μόνο σε ένα πράγμα. Στο widget του καιρού. (Όποιος θέλει να το δοκιμάσει...ας το κατεβάσει να δει για τι πράγμα μιλάω) Kαι σε αυτό όμως κάτι θα κάνουν. Μακάρι να βάλουν μυαλό. Δεν βλέπουν την οικονομική κρίση πλέον στην Ευρώπη ;. Κάποτε αγοράζαμε και αλλάζαμε τα κινητά εύκολα. Πλέον δεν το νομίζω, ειδικά όταν οι πάροχοι κινητής πλέον δεν δίνουν καλές τιμές σε συμβόλαια.

συμφωνω απολυτα σε ολα apitsakis αυτο το ειχα αναφερει και εγω..!! πλεον η αλλαγη κινητου ειναι πολυτελεια!! και ειναι κοροιδεια να μην εχεις κρατισει καλα καλα ενα τηλεφωνο για 1 χρονο και να στο θαβουν!! εγω εδωσα το 3gs τον απριλιο ( το ειχα 1.5 χρονο )...γιατι ειχε βγει η apple και ανακοινωσε οτι το ios 5 δεν θα το παρει...και τελικα το πηρε( θα ημουν ανετα ακομα με αυτο αν το ηξερα και θα επαιρνα κατι καλυτερο στην επιδοτηση φετος)!! Δεν λεω ικανοποιημενος ειμαι και το ds μου , και μαλιστα παρα πολυ , αλλα αν δεν μου δειχνουν σεβασμο ειναι τραγικοι! το spb που αναφερεις ειναι απο τα καλυτερα UI πιστευω και το εχω χρησιμοποιησει!! αλλα η htc συνεχιζει να λεει για την γνωστη καραμελα οτι θα σας δωσουμε νεο Sense...απο την στιγμη που το rhyme ερχετε με 3.5 και ειναι ακριβως ιδιες συσκευες με την δικια μας!

H google θέλει κράξιμο ή όχι ;.

1) Οι Έλληνες δεν μπορούν να αγοράσουν από το market

2) Voices δεν υπάρχει πουθενά ελληνικά

3) Πλοήγηση μέσω google δεν υπάρχει στα ελληνικά

4) Google maps, για να πάρουμε ενημέρωση...με τα χίλια ζόρια

μηπως πρεπει να οργανωθούμε και να αρχισουμε τα παραπονακια για τα παραπανω ?

operater!! καθε μερα προστιθονται και αλλη στην αγωνα!! :P σαν 1ος στοχος ειναι η htc!! αλλα και στην google οποτε θελετε ξεκιναμε!!

Ρε παιδιά τώρα, σοβαρά. Έχει ΤΟΣΟ μεγάλη σημασία εαν θα πάρει ICS ή δεν θα πάρει; Θα αλλάξει ΤΟΣΟ η λειτουργικότητα του σαν smartphone? Δηλαδή τώρα είναι κουτσό, κουρεμένο, υστερεί, και αν θα πάρει ICS θα γίνει σωστό; Υπάρχουν εφαρμογές που τώρα ας πούμε καιγόσαστε να βάλετε και δεν μπορείτε; Τόσος ντόρος για λίγο eye-candy? Βρίζετε, χάσατε τον ύπνο σας, εδώ ετοιμάζεστε να πετάξετε μολοτοφ στην HTC και έχετε κάνει το thread rage community αντί να μιλήσουμε για το τηλέφωνο αυτό καθε αυτό.

Και τι σημασία έχει δηλαδή εαν το πάρει το S2 ή τα τρισάθλια LG? Δηλαδή ένα LG με ICS θα ξεπεράσει το Desire S? Σοβαρολογείτε ? Εγώ είμαι άραγε ο μόνος που είναι πολύ ευχαριστημένος με το desireάκι μου, ειδικά μετά την αναβάθμιση με Sense 3 που το έκανε και πιό όμορφο; Και (σόρυ) χέστηκα αν θα πάρει ICS, λες και κάτι θα γίνει...

Η φράση "Get a life" μου φαίνεται ότι ταιριάζει περισσότερο από οτιδήποτε...

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Μαλλον φιλε ανηκεις στην κατηγορια του χρηστη που δεν τον απασχολουν οι αναβαθμισεις , και σορρυ για την εκφραση...αλλα σου αρεσει να σε δουλευουν και να μη σε σεβονται σαν πελατη οταν τους τα εσκασες τα ωραια σου λεφτακια!

Δεν ειπαμε οτι δεν ειμαστε ευχαριστημενοι απο το τηλεφωνο μας...αλλα τετοιου ειδους κοροιδεια δεν μου αρεσει εμενα προσωπικα ουτε και στους υπολοιπους εδω μεσα....και πιστεψε με αν το ηξερα απο την αρχη δεν θα ερχομουν καν στην HTC αλλα θα επαιρνα το Nexus S...αλλα την προτιμησα γιατι παλιοτερα ημουν αρκετα ευχαριστημενος...τωρα οχι...

εισαι δηλαδη ευχαριστημενος που ενω εχει βγει το sense 3.5 απο το καλοκαιρι...εσυ το πηρες το 3.0 πριν 1 μηνα?? Εισαι ικανοποιημενος δηλαδη που ενω εσκασες ενα ποσο στην εν λογο εταιρια...σου θαβει το τηλεφωνο πριν κλεισει χρονο...και σου λεει " ε οκ θα σας δωσουμε το νεο sense??" ?? Σε τιμα που αλλες εταιριες / συσκευες που θεωρουντουσαν κατωτερες παιρνουν κατι..που και εσυ μπορεις να το αποκτισεις αλλα η εταιρια σου σε πουλαει?? και δεν μιλαω για 2πυρινα τηλεφωνα που δν τιθεται μετρο συγκρισης αλλα για αντιστοιχα τηλεφωνα που υποτιθεται υπερτερουσαμε..αν ηταν την δουλεια να την κανουν οι XDA να μου το λεγαν απο την αρχη... ε τοτε φιλε καλυτερα να επιστρεψεις σε νοκια 3300 ή σε κατι ποιο απλο...γιατι μαλλον δεν εχεις ιδεα τι παιζει....και καλυπτεσαι απο τα παραμυθια τους... και η ειρωνια τυπου "get a life" να την πεις αλλου ή μαλλον χρησιμοποιησε την για σενα και δες τι παιζει γυρω σου.....

Μαλλον φιλε ανηκεις στην κατηγορια του χρηστη που δεν τον απασχολουν οι αναβαθμισεις , και σορρυ για την εκφραση...αλλα σου αρεσει να σε δουλευουν και να μη σε σεβονται σαν πελατη οταν τους τα εσκασες τα ωραια σου λεφτακια!

Δεν ειπαμε οτι δεν ειμαστε ευχαριστημενοι απο το τηλεφωνο μας...αλλα τετοιου ειδους κοροιδεια δεν μου αρεσει εμενα προσωπικα ουτε και στους υπολοιπους εδω μεσα....και πιστεψε με αν το ηξερα απο την αρχη δεν θα ερχομουν καν στην HTC αλλα θα επαιρνα το Nexus S...αλλα την προτιμησα γιατι παλιοτερα ημουν αρκετα ευχαριστημενος...τωρα οχι...

εισαι δηλαδη ευχαριστημενος που ενω εχει βγει το sense 3.5 απο το καλοκαιρι...εσυ το πηρες το 3.0 πριν 1 μηνα?? Εισαι ικανοποιημενος δηλαδη που ενω εσκασες ενα ποσο στην εν λογο εταιρια...σου θαβει το τηλεφωνο πριν κλεισει χρονο...και σου λεει " ε οκ θα σας δωσουμε το νεο sense??" ?? Σε τιμα που αλλες εταιριες / συσκευες που θεωρουντουσαν κατωτερες παιρνουν κατι..που και εσυ μπορεις να το αποκτισεις αλλα η εταιρια σου σε πουλαει?? και δεν μιλαω για 2πυρινα τηλεφωνα που δν τιθεται μετρο συγκρισης αλλα για αντιστοιχα τηλεφωνα που υποτιθεται υπερτερουσαμε..αν ηταν την δουλεια να την κανουν οι XDA να μου το λεγαν απο την αρχη... ε τοτε φιλε καλυτερα να επιστρεψεις σε νοκια 3300 ή σε κατι ποιο απλο...γιατι μαλλον δεν εχεις ιδεα τι παιζει....και καλυπτεσαι απο τα παραμυθια τους... και η ειρωνια τυπου "get a life" να την πεις αλλου ή μαλλον χρησιμοποιησε την για σενα και δες τι παιζει γυρω σου.....

Πολύ σωστός!!!

Φαντάζομαι ότι κάνεις πλάκα! Όταν θα δεις τα LG να πουλιούνται σε καλύτερες τιμές σαν μεταχειρισμένα από το δικό σου γιατί θα έχουν πιο νέο λειτουργικό,ενώ το δικό σου θα το δίνεις 100 και κανείς δε θα ενδιαφέρεται θα δεις τη διαφορά! Τι να πούμε ότι είχε πρόβλεψη για Βιντεοκλίσεις και την αφαίρεσαν; Ότι το ICS είναι πραγματικά κάτι νέο στο android και συναγωνίζεται πια στα ίσα άλλα καταξιωμένα λειτουργικά, ότι έχεις ένα καινούριο τηλέφωνο και απαξιώνεται τόσο εύκολα,ότι έχεις sense3 τη στιγμή που ήδη υπάρχει το 3,5 και ετοιμάζουν το 4,ότι το απέκλειαν κατηγορηματικά και μετά τις φωνές μας έβαλαν νερό στο κρασί τους; Αυτό το τελευταιο είναι ζωή για μένα,να αγωνίζομαι για το καλύτερο και γι αυτά που δικαιούμαι !!!

Αυτό ρε παιδιά με την βιντεοκλήση δεν το καταλαβαίνω!!! Γιατί να μην την έχουν κόπος θα ήταν;;; Γιατί οι άλλες συσκευές με 2.3 έχουν;

DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary)

HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002

RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M

RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6

ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A)

ε τοτε φιλε καλυτερα να επιστρεψεις σε νοκια 3300 ή σε κατι ποιο απλο...γιατι μαλλον δεν εχεις ιδεα τι παιζει....και καλυπτεσαι απο τα παραμυθια τους... και η ειρωνια τυπου "get a life" να την πεις αλλου ή μαλλον χρησιμοποιησε την για σενα και δες τι παιζει γυρω σου.....

Το τι κινητό θα χρησιμοποιώ, άσε να το ξέρω εγώ, οι συμβουλές σου αλλού. Εαν η ζωή σου εξαρτάται από το εαν το κινητό σου έχει 2.3.5 ή 4, τότε το get a life σου ταιριάζει γάντι. Κρίμα που αυτή είναι η μόνη χαρά που έχεις στη ζωή σου, δες την λίγο απο έξω.

Το να με "πούλαγε" μια εταιρία να το δεχθώ όταν π.χ. χάλαγε και μου έλεγαν δεν στο επισκευάζουμε γιατί π.χ. ενώ είναι στην εγγύηση θέλουμε άλλα 100 ευρώ, λέω. Η εταιρία ποτέ δεν σου εξασφάλισε που θα πάει. Συνεχίζω να προτιμώ το Desire S με 2.3.5 παρά ένα LG με 4.0. Θέμα γούστου, χαρακτηριστικό που μάλλον σου διαφέυγει...

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι! Το τί κάνει ο καθένας με το κινητό του είναι δικό του θέμα και δε νομίζω ότι πρέπει να δίνει λόγο σε κανέναν. End of story!
Τhe end of an era...