relios Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Δείτε τι μας έγραψαν στο facebook: @Constantinos Petroch, Petros Nikolopoulos, Antonis Relakis, Paris Cruzer, Vasilis Tzanoudakis. Ακούμε προσεκτικά τα σχόλια σας και κατανοούμε την ανησυχία σας. Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι οι ανακοινώσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και αφορούν στο ICS, αποτελούν μόνο το πρώτο "κύμα" αναβαθμίσεων. Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε εντατικά για την ενσωμάτωση της τελευταίας έκδοσης του Android στα προϊόντα HTC Sensation, HTC Sensation XE και HTC EVO 3D, όσο πιο άμεσα γίνεται. Θα δημοσιεύσουμε όποιες πληροφορίες αφορούν στην ευρύτερη γκάμα των προϊόντων μας, μόλις έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Ας περιμένουμε να δούμε!!! Παράθεση DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary) HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002 RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6 ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 ΔΕΝ περιμένουμε γιατί κι ο άγιος φοβέρα θέλει,που έλεγε και η γιαγιά μου. Πώς άλλαξε η αδιάλλακτη στάση τους έτσι;:p Λοιπόν συνεχίζουμε τον βομβαρδισμό μέχρι να μας βάλουν κι εμάς στα σχεδιά τους!!!.....Δεν μπήκα να το δω να τους κράξω κι άλλο.Καλά έκανες και μας το έγραψες!! Έχεις δίκιο πιστεύω με συνεχες πιέσεις θα το πάρουμε το παγωτό Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autoxeiras Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 χαιρετω την παρεα, 2 ερωτησεις θα ηθελα να κανω. 1ον Γιατι ουτε στον Γερμανο ουτε στο Πλαισιο εχουν πλεον την συσκευη?Μαλιστα στον Γερμανο μου ειπαν οτι ειναι παλια :cry::cry::cry::cry::cry: και δεν την φερνουν?????? 2ον η καμερα του,ειδικα στα βιντεο,ειναι αντικειμενικα τοσο κακη οσο λενε? τα βιντρο πολυ σπαστα,μικροφωνο κακο? απλα μεταφερω καποια πραγματα που διαβασα,δεν εχω ιδια πειρα και γνωσεις γιασ να κρινω,εσεις που εχετε θα ξερετε καλυτερα φανταζομαι,ειδικα αν εχετε μετρο συγκρισης,εγω δεν ειχα ποτε smartphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Μα τι λέτε ρε παιδιά εδώ δεν έχουν στείλει την τελευταία αναβάθμιση σε όλα τα S θα νοιαστούν για την νέα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με αυτά που έχουν στείλει σε παρόχους.Πιστεύω σύντομα να λυθεί.....Ελπίζω βέβαια να πέρασες από εκεί ή να πήρες τηλέφωνο να τους πεις κάποιο ...γαλικό...αλλιώς είπαμε facebook-htcgreece και πες τα παράπονά σου....δουλεύει.... Φυσικά και έχω κάνει όλες τις ενέργειες και θα τους κράξω στο facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 κραξιμο και οπου βγαλει φιλοι μου!! και οι Αγιοι φοβερα θελουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Μόλις μου ήρθε Update και παρατηρώ ότι το κινητό είναι πιο γρήγορο.Δεν μιλάω για το update στο sense 3.0 ( αυτο το έκανα χειροκίνητα πιο παλιά ) αλλά καινούριο που ήρθε ota. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Μόλις μου ήρθε Update και παρατηρώ ότι το κινητό είναι πιο γρήγορο.Δεν μιλάω για το update στο sense 3.0 ( αυτο το έκανα χειροκίνητα πιο παλιά ) αλλά καινούριο που ήρθε ota.λες για το μικρο 6.9 mb μαλλον.ανευ σημασιας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ναι γι'αυτό λέω. Μου φαίνεται ότι το κινητό είναι κάπως πιο γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Μετά την αναβάθμιση σε 2.3.5 δεν είδα καμια βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας με ίδια χρήση πριν και μετά η μόνη διαφορά που είδα είναι στην φόρτιση όσο χρόνο χρειάζεται απ το 10% έως το 80% άλλο τόσο κάνει μέχρι το 100% Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ναι γι'αυτό λέω. Μου φαίνεται ότι το κινητό είναι κάπως πιο γρήγορο. placebo :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 ενα ευχαριστω γεγονος!! που μολις ενημερωθηκα!! η GLU η εταιρια που εχει το Blood n Glory!! το παιχνιδι που σας ελεγα..!!υστερα απο το δικο μου email και αλλων χρηστων προφανως...ειναι διαθεσιμο στο Market!! καλο gaming!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goblin82 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 παντως τα εχουν βγαλει απο τα σαιτ τους... δλδ απο ποιοτητα βιντεο ειστε ικανοποιημενοι? αυτα που δειχνει στο youtube οπως πχ αυτο ανταποκρίνονται στην πραγματικοτητα? (για 720p). γιατι η ποιοτητα τους δεν ειναι κατι ιδιαιτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω στο facebook το htcgreece μήπως πρέπει να το γράψω κάπως αλλιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 htc greece (product / serives..αυτο θα το εχει απο κατω!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 κραξιμο και οπου βγαλει φιλοι μου!! και οι Αγιοι φοβερα θελουν!! H google θέλει κράξιμο ή όχι ;. 1) Οι Έλληνες δεν μπορούν να αγοράσουν από το market 2) Voices δεν υπάρχει πουθενά ελληνικά 3) Πλοήγηση μέσω google δεν υπάρχει στα ελληνικά 4) Google maps, για να πάρουμε ενημέρωση...με τα χίλια ζόρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Δώσε μου το link να τα χώσω. 2 Htc έχω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Ok θα το κάνω. EDIT Οk. Done! Edited December 8, 2011 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Πάρα πολύ καλό! Έπρεπε να την κάνεις ανάρτηση μόνη της να τη βλέπουν όλοι γιατί είναι μια απάντηση που περιέχει πολλά! Ναι όντως. Πάντως θα την πάρουμε την αναβάθμιση. Ειλικρινά με έχει χαλάσει η google.... σκέψου τι τηλέφωνο θα είχες διαφορετικό αν μπορούσες να δίνεις φωνητικές οδηγίες!! Η πλάκα ξέρεις ποια είναι ;. Ότι το EVO ακόμα την 2.3.4 έχει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ο αγώνας τώρα αρχίζει !!! Όλα θα πάνε καλά. Θα τη δώσουν και στο DHD και στο Desire S. Θα δεις. Αρκεί να φωνάζουν όλοι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 χαιρομαι που εβαλα την φιτιλια!! ελπιζω να μαζευομαστε καθε μερα και περισσοτεροι!! φιλε apitsakis και η google εχει κανει αρκετα λαθοι..αλλα το βλεπουν σαν ελλαδα...και δεν ειναι μονο η google που κανει κατι τετοιο στην ελλαδα..και παρα πολυ προμηθευτες απο το ebay εχουν κοψει την αποστολη προς ελλαδα!! τεσπα το θεμα μας δεν ειναι εκει!! Αρχικο προβλημα ειναι η htc και η καθε εταιρια που δεν μας εχει σε υποληψη...και δεν μας σεβεται!! Ειμαι ευχαριστημενος απο την συσκευη μου...αλλα μεχρι εκει!! με αυτα που κανει εχω χασει το ενδιαφερον μου για την εν λογο εταιρια!! και αν τελικα δεν δωσει το update με την 1η ευκαρια που θα βρεθουν τα χρηματα (βασικο αυτο)...θα το πουλησω και ουτε λογος ποια...καποτε την προτεινα και σε φιλους μου την εταιρια...τωρα απλα black list! και ποσο μαλλον εσυ που εχεις συσκευες !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relios Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 χαιρομαι που εβαλα την φιτιλια!! ελπιζω να μαζευομαστε καθε μερα και περισσοτεροι!! φιλε apitsakis και η google εχει κανει αρκετα λαθοι..αλλα το βλεπουν σαν ελλαδα...και δεν ειναι μονο η google που κανει κατι τετοιο στην ελλαδα..και παρα πολυ προμηθευτες απο το ebay εχουν κοψει την αποστολη προς ελλαδα!! τεσπα το θεμα μας δεν ειναι εκει!! Αρχικο προβλημα ειναι η htc και η καθε εταιρια που δεν μας εχει σε υποληψη...και δεν μας σεβεται!! Ειμαι ευχαριστημενος απο την συσκευη μου...αλλα μεχρι εκει!! με αυτα που κανει εχω χασει το ενδιαφερον μου για την εν λογο εταιρια!! και αν τελικα δεν δωσει το update με την 1η ευκαρια που θα βρεθουν τα χρηματα (βασικο αυτο)...θα το πουλησω και ουτε λογος ποια...καποτε την προτεινα και σε φιλους μου την εταιρια...τωρα απλα black list! και ποσο μαλλον εσυ που εχεις συσκευες !! Μπράβο φίλε τώρα έχει αρχίζει το μεγάλο κράξιμο!!! Παράθεση DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary) HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002 RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6 ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Μα εάν είδες απάντηση από την HTC greece, λέει σε κάποιον, ότι επίσημα δεν θα δωθεί ή ICS στο DHD. Σαν να λέει έλα μωρέ θα την πάρετε από το XDA. Δεν είναι απαντήσεις αυτές σοβαρές. Και μάλιστα, δεν το τεκμηριώνουν και για ποιο λόγο. Δεν μπορεί λόγω τι ;. Hardware ;. Ε δεν νομίζω...Από την άλλη αναφέρουν για το HTC Sense. Λες και είναι το μοναδικό UI, στον κόσμο. Έχουν δει το καινούριο SPB Shell 1.5 ;. Επειδή το χρησιμοποιώ μπορώ να πω, ότι διαφέρουν μόνο σε ένα πράγμα. Στο widget του καιρού. (Όποιος θέλει να το δοκιμάσει...ας το κατεβάσει να δει για τι πράγμα μιλάω) Kαι σε αυτό όμως κάτι θα κάνουν. Μακάρι να βάλουν μυαλό. Δεν βλέπουν την οικονομική κρίση πλέον στην Ευρώπη ;. Κάποτε αγοράζαμε και αλλάζαμε τα κινητά εύκολα. Πλέον δεν το νομίζω, ειδικά όταν οι πάροχοι κινητής πλέον δεν δίνουν καλές τιμές σε συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 συμφωνω απολυτα σε ολα apitsakis αυτο το ειχα αναφερει και εγω..!! πλεον η αλλαγη κινητου ειναι πολυτελεια!! και ειναι κοροιδεια να μην εχεις κρατισει καλα καλα ενα τηλεφωνο για 1 χρονο και να στο θαβουν!! εγω εδωσα το 3gs τον απριλιο ( το ειχα 1.5 χρονο )...γιατι ειχε βγει η apple και ανακοινωσε οτι το ios 5 δεν θα το παρει...και τελικα το πηρε( θα ημουν ανετα ακομα με αυτο αν το ηξερα και θα επαιρνα κατι καλυτερο στην επιδοτηση φετος)!! Δεν λεω ικανοποιημενος ειμαι και το ds μου , και μαλιστα παρα πολυ , αλλα αν δεν μου δειχνουν σεβασμο ειναι τραγικοι! το spb που αναφερεις ειναι απο τα καλυτερα UI πιστευω και το εχω χρησιμοποιησει!! αλλα η htc συνεχιζει να λεει για την γνωστη καραμελα οτι θα σας δωσουμε νεο Sense...απο την στιγμη που το rhyme ερχετε με 3.5 και ειναι ακριβως ιδιες συσκευες με την δικια μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 H google θέλει κράξιμο ή όχι ;. 1) Οι Έλληνες δεν μπορούν να αγοράσουν από το market 2) Voices δεν υπάρχει πουθενά ελληνικά 3) Πλοήγηση μέσω google δεν υπάρχει στα ελληνικά 4) Google maps, για να πάρουμε ενημέρωση...με τα χίλια ζόρια μηπως πρεπει να οργανωθούμε και να αρχισουμε τα παραπονακια για τα παραπανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts